Wat is PANDORA.EXE en Hoe Dit Te Repareren? Virus of Veilig? installeer pandoraWat is PANDORA.EXE en Hoe Dit Te Repareren?

Nu downloaden
WinThruster 2015 - Scan uw PC voor PANDORA.EXE register fouten

Compatible met Windows 2000, XP, Vista, 7, 8 en 10

McAfee SECURE sites help keep you safe from identity theft, credit card fraud, spyware, spam, viruses and online scams

Overzicht van PANDORA.EXE

Wat Is PANDORA.EXE?

PANDORA.EXE is een type van EXE file geassocieerd met Pandoras Box ontwikkelt door Atarivoor het Windows Besturingssysteem. De laatst bekende versie van PANDORA.EXE is 1.0.0.0, dat werd geproduceerd voor Windows 2000 2000. Dit EXE bestand heeft een populariteit van 1 sterren en een veiligheidsbeoordeling van "Onbekend".

Wat Zijn EXE Bestanden?

EXE ("executable") bestanden, zoals PANDORA.EXE, zijn bestanden die stsp-bij-stap instructies bevatten die een computer volgt om een functie te doen. Als u "dubbelklikt" op een EXE bestand, voert uw computer automatisch deze instructies uit, ontworpen door een software developer (bijv. Atari) om een programma te starten (bijv. Pandoras Box) op uw PC.

Elke software toepassing op uw PC maakt gebruik van een uitvoerbaar bestand - uw web browser, word processor, spreadsheet programma, enz. - waardoor het één van de meest bruikbare soorten bestanden in het Windows besturingssysteem is. Zonder uitvoerbare bestanden zoals PANDORA.EXE, zou u niet in staat zijn om alle programma's op uw PC te gebruiken.

Waarom Heb Ik EXE Fouten?

Omwille van de bruikbaarheid en alomtegenwoordigheid, zijn EXE bestanden vaak gebruikt als een methode van levering voor virus / malware infectie. Vaak zullen virussen worden vermomd als een goedaardig EXE bestand (zoals PANDORA.EXE) en verspreid via spam e-mail of kwaadaardige websites, die vervolgens uw computer kunnen infecteren wanneer zij uitgevoerd worden (bijv. wanneer u dubbelklikt op een EXE bestand).

Daarnaast, virussen kunnen bestaande EXE bestanden besmetten, vervangen of beschadigen, wat kan leiden tot foutmeldingen bij Pandoras Box of aanverwante programma's worden uitgevoerd. Daarom moet elk uitvoerbaar bestand dat u downloadt naar uw PC gescand worden op virussen voordat geopent wordt - zelfs als u denkt dat het van een betrouwbare bron is.

Wanneer Treden EXE Fouten Op?

EXE fouten, zoals die geassocieerd met PANDORA.EXE, treden meestal op tijdens starten van de computer, een programma, of terwijl het proberen van een specifieke functie te gebruiken in uw programma (bijv. printen).


Veel voorkomende PANDORA.EXE Foutmeldingen

De meest voorkomende PANDORA.EXE fouten die kunnen optreden op een Windows-computer zijn:

 • "PANDORA.EXE Toepassing Fout."
 • "PANDORA.EXE is niet een geldige Win32 toepassing."
 • "Met PANDORA.EXE is een fout opgetreden en moet worden afgesloten. Onze excuses voor het ongemak."
 • "PANDORA.EXE ontbreekt."
 • "PANDORA.EXE niet gevonden."
 • "Fout starten programma: PANDORA.EXE."
 • "PANDORA.EXE is niet actief."
 • ""PANDORA.EXE mislukt."
 • "Vastgelopen Toepassing Pad: PANDORA.EXE."

Deze EXE foutmeldingen kunnen verschijnen tijdens installatie van een programma, terwijl een PANDORA.EXE-gerelateerd software programma (bijv. Pandoras Box) wordt uitgevoerd, tijdens Windows aan het opstarten en afsluiten is, of zelfs tijdens de installatie van het Windows-besturingssysteem. Het bijhouden van wanneer en waar uw PANDORA.EXE fout optreedt is een cruciaal onderdeel van informatie bij het oplossen van het probleem.Aanbeveling: Scan uw PC voor PANDORA.EXE register corruptie

Oorzaken van PANDORA.EXE Fouten

PANDORA.EXE problemen kunnen worden toegeschreven aan corrupte of ontbrekende, ongeldige registervermeldingen geassocieerd met PANDORA.EXE, of een virus / malware infectie.

Meer specifiek, deze PANDORA.EXE fouten kunnen veroorzakt worden door:

 • Corrupte Windows registersleutels geassocieerd met PANDORA.EXE / Pandoras Box.
 • Virus of malware infectie dat het PANDORA.EXE bestand heeft beschadigd of gerelateerde Pandoras Box programmabestanden.
 • Een ander programma heeft kwaadwillig of ten onrechte PANDORA.EXE-gerelateerde bestanden verwijderd.
 • Een ander programma is in conflict met Pandoras Box en de gedeelde referentiebestanden.
 • Corrupte download of onvolledige installatie van Pandoras Box software.

Aanbeveling: Scan uw PC voor PANDORA.EXE register corruptie

Hoe PANDORA.EXE Fouten Te Repareren

Waarschuwing: We raden aan PANDORA.EXE niet te downloaden van "EXE download" websites. Deze websites verspreiden EXEbestanden die niet goedgekeurd zijn door de officiële developer van het PANDORA.EXE bestand, en kunnen vaak worden gebundeld met virus-geïnfecteerde of andere schadelijke bestanden. Als u een kopie van PANDORA.EXE nodig heeft, is het raadzaam dat u deze verkrijgt direct vanuit Atari.

Hieronder is een lijst met stappen voor probleemoplossing om uw PANDORA.EXE problemen op te lossen. Deze stappen voor probleemoplossing worden steeds moeilijker en tijdrovender, dus raden we aan ze te in oplopende volgorde om onnodige tijdsverspilling en moeite te voorkomen.


Let op: Klik op de [ Open ] installatiekopie om de probleemoplossing instructies voor elke stap uit te vouwen. U kunt ook op de [ Close ] installatiekopie klikken om de instructies te verbergen terwijl u door de stappen gaat.

Open

Stap 1: Repareer registervermeldingen geassocieerd met Pandoras Box


Soms kunnen PANDORA.EXE en andere EXE systeemfouten kan gerelateerd zijn aan problemen in het Windowsregister. Verschillende programma's kunnen hetzelfde PANDORA.EXE bestand delen, maar wanneer deze programma's worden verwijderd of gewijzigd, blijven soms "zwevende" (ongeldige) EXE registervermeldingen worden achtergelaten.

Kortom, wat dit betekent is dat, terwijl het eigenlijke bestandspad kan zijn veranderd, is de onjuiste voormalige locatie nog steeds geregistreerd in het register van Windows. Wanneer Windows probeert deze onjuiste bestandsverwijzingen op te zoeken (locaties van bestanden op uw PC), kunnen PANDORA.EXE fouten optreden. Bovendien kan malware-infectie de registervermeldingen geassocieerd met Pandoras Box corrupt hebben gemaakt. Dus, deze ongeldige EXE registermeldingen moeten worden gerepareerd om de wortel van het probleem op te lossen.

Handmatig bewerken van het Windows-register om ongeldige PANDORA.EXE sleutels te verwijderen wordt niet aanbevolen, tenzij u een professionele PC service-medewerker bent. Het onjuist bewerken van het register kan ervoor zorgen dat uw pc niet meer werkt en voor onomkeerbare schade zorgenaan uw besturingssysteem. In feite kan een misplaatste komma voorkomen dat uw pc volledig opstart!

Vanwege dit risico, raden we het gebruik van een vertrouwde register cleaner aan zoals WinThruster (Ontwikkeld door Microsoft Gold Certified Partner) om enige PANDORA.EXE-related registerproblemen te scannen en te repareren. Het gebruik van een register cleaner automatiseert het proces van het vinden van ongeldige registervermeldingen, ontbrekende bestandsverwijzingen (zoals die waardoor uw PANDORA.EXE fout ziet), en verbroken links binnen het register. Een back-up wordt automatisch aangemaakt voor elke scan, met de mogelijkheid om eventuele wijzigingen in een enkele klik ongedaan maken, beschermt je tegen de mogelijkheid van PC schade. Het mooiste is dat repairing registry errors ook dramatisch de snelheid en prestatievan het systeem verbetert.


Waarschuwlijk: Tenzij u een geavanceerde pc-gebruiker bent, raden wij niet aan het Windows-register handmatig te bewerken. Het gebruik van Register-editor kan ernstige problemen veroorzaken die u nodig heeft om Windows opnieuw moet installeren. Wij kunnen niet garanderen dat problemen die voortkomen uit een onjuist gebruik van Register-Editor kunnen worden opgelost. Gebruik Register-Editor op eigen risico.

Om handmatig uw Windows-register te herstellen, moet u eerst een back-up maken door een gedeelte van het register gerelateerd aan PANDORA.EXE (bijv. Pandoras Box) te exporteren:

 1. Klik de Start knop.
 2. Typ "command" in de zoekvak... NIET op ENTER drukken op dit moment!
 3. Terwijl het vasthouden van CTRL-Shift op uw toetsenbord, druk ENTER.
 4. U zult een prompt zien met een toestemmings-dialoogvenster.
 5. Klik Ja.
 6. Een zwart venster zal openen met een knipperende cursor.
 7. Typ "regedit" en druk op ENTER.
 8. In de Register-editor, selecteer de PANDORA.EXE-relateerde sleutel (bijv. Pandoras Box) waarvan u een back-up wil maken.
 9. Van het Bestand menu, kies Export.
 10. In de Bewaar In lijst, seleceer de map waarin u de Pandoras Box back-upsleutel wil bewaren.
 11. In het Bestandsnaam vak, typ een naam voor uw back-upbestand, zoals "Pandoras Box Back-up".
 12. In het Exportbereik vak, maak zeker dat "Geselecteerde subsleutel" is geselecteerd.
 13. Klik Bewaren.
 14. Het bestand is dan bewaard met een .reg bestandsextensie.
 15. U heeft nu een backup van uw PANDORA.EXE-gerelateerde registervermelding.

De volgende stappen in het handmatig bewerken van het register zullen niet in dit artikel worden besproken als gevolg van het hoge risico van beschadiging van uw systeem. Als u meer wilt weten over het handmatig bewerken van het register, zie de onderstaande links.


We maken geen aanspraak op enige verantwoordelijkheid voor de resultaten van de acties genomen van de hieronder gekoppelde inhoud - Voer deze taken uit op eigen risico.

Windows XP
http://www.theeldergeek.com/windows_xp_registry.htm

Windows 7
http://www.theeldergeek.com/windows_7/registry_edits_for_win7.htm

Windows Vista
http://support.microsoft.com/kb/2688326 - LetMeFixItMyselfAlways


Open

Stap 2: Voer een volledige malware scan uit op uw PC


Er is een kans dat uw PANDORA.EXE fout gerelateerd is aan een malware infectie op uw PC. Deze kwaadaardige indringers kunnen EXE-gerelateerde bestanden beschadigen of verwijderen. Verder is er een mogelijkheid dat de PANDORA.EXE fout die u ervaart is gerelateerd aan een onderdeel van het schadelijke programma zelf.


Tip: Als u nog geen programma voor bescherming tegen malware geïnstalleerd heeft, raden wij het gebruik Emsisoft Anti-Malware aan (download here). Zij bieden een garantie voor malware verwijdering dat niet wordt aangeboden door andere beveiligingssoftware.


Open

Stap 3: Ruim Uw Systeem Junk (tijdelijke bestanden en mappen) Met Schijfopruiming (cleanmgr)


Na verloop van tijd accumuleert uw computer ongewenste bestanden van normaal surfen op het web en gebruik van de computer. Als deze ongewenste bestanden niet af en toe worden schoongemaakt, kan dat ervoor zorgen dat Pandoras Boxlangzaam reageert of een PANDORA.EXE fout geeft, ogelijk als gevolg van conflicten of een overbelaste harde schijf bestand. Het kan zijn dat het opruimen van deze tijdelijke bestanden met Schijfopruiming niet alleen uw PANDORA.EXE fout oplost, maar ook dramatisch de prestaties van uw pc verbetert.


Tip: Hoewel Schijfopruiming een prachtig ingebouwd hulpmiddel is, zal het niet volledig opruimen van alle tijdelijke bestanden op uw computer. Andere programma's die u vaak gebruikt, zoals Microsoft Office, Firefox, Chrome, Live Messenger, en honderden andere programma's niet opgeschoond met Disk Cleanup (inclusief sommige Atari programma's).


Vanwege de tekortkomingen van het Windows Schijfopruiming (cleanmgr)hulpmiddel, raden we het gebruik van een speciale harde schijf cleanup / privacy software zoals WinSweeper (Ontwikkelt door Microsoft Gold Partner) om de gehele computer op te schonen. Het starten van WinSweeper eenmaal per dag (met gebruik van automatisch scannen) zal ervoor zorgen dat uw computer is altijd schoon is, snel is, en vrij is van PANDORA.EXE fouten gerelateerd aan tijdelijke bestanden.

Hoe to run Schijfopruiming (cleanmgr) (Windows XP, Vista, 7, 8, en 10):

 1. Klik de Start knop.
 2. Typ "command" in de zoekvak... NIET op ENTER drukken op dit moment!
 3. Terwijl het vasthouden van CTRL-Shift op uw toetsenbord, druk ENTER.
 4. U zult een prompt zien met een toestemmings-dialoogvenster.
 5. Klik Ja.
 6. Een zwart venster zal openen met een knipperende cursor.
 7. Typ "cleanmgr" en druk op ENTER.
 8. Schijfopruiming zal starten met het berekenen hoeveel bezette schijfruimte u kunt terugvorderen.
 9. Het dialoogvenster Schijfopruiming verschijnt met serie vakjes die u kunt selecteren. In de meeste gevallen zal de categorie "Tijdelijke bestanden" de meeste schijfruimte in beslag nemen.
 10. Selecteer de vakken van de categorieën die u wilt opruimen en klik op OK.

Open

Stap 4: Update Uw Apparaatstuurprogramma's


PANDORA.EXE fouten zijn misschien niet gerelateerd aan corrupte of verouderde stuurprogramma's. Stuurprogramma's kunnen de ene dag werken, en de volgende dag plotseling stoppen met werken, voor een verscheidenheid van redenen. Het goede nieuws is dat u vaak het EXE probleem kan oplossen door een update.

Vanwege de tijd en de complexiteit van het bijwerken van stuurprogramma, raden we het gebruik van een bijwerkprogramma aan zoals DriverDoc (Ontwikkeld door Microsoft Gold Partner) om het proces te automatiseren.


Let op: Uw PANDORA.EXE is misschien niet gerelateerd aan hardware driver problems, maar het is altijd een goed idee om zeker te maken dat al uw PC-stuurprogramma's up-to-date zijn om de prestaties van uw PC te maximaliseren.


Open

Stap 5: Maak gebruik van "Ongedaan Maken" van Windows Systeemherstel om Recente Systeemverandering terug te draaien


Met Windows Systeemherstel kunt u "terug in de tijd gaan" met uw PC om te helpen met de reperaratie van uw PANDORA.EXE problemen. Systeemherstel kan systeembestanden en programma's van uw PC terug naar een tijd brengen wanneer alles nog prima werkte. Dit kan mogelijk helpen uren van hoofdpijn te voorkomen door het oplossen van problemen geassocieerd met EXE fouten.


Let op: Systeemherstel gebruiken zal geen invloed hebben op uw documenten, foto's, of andere gegevens.

Om Systeemherstel (Windows XP, Vista, 7, 8, en 10) te kiezen:

 1. Klik de Start knop.
 2. In het zoekvak, typ "Systeemherstel" en druk ENTER.
 3. In de resultaten, klik Systeemherstel.
 4. Voer een beheerderswachtwoord in (als daarom wordt gevraagd).
 5. Volg de stappen in de Wizard om een herstelpunt kiezen.
 6. Zet uw computer terug.

Open

Stap 6: Verwijder en opnieuw installeer het Pandoras Box Programma Geassocieerd met PANDORA.EXE


Instructies voor Windows 7 en Windows Vista:

 1. Open Programma's en Functies door op de Startknop te klikken.
 2. Klik op Configuratiescherm op het menu aan de rechterkant.
 3. Klik op Programma's.
 4. Klik op Programma's en Functies.
 5. Zoek Pandoras Box in de Naam kolom.
 6. Klik op de Pandoras Box vermelding.
 7. Klik op de Verwijderknop op het bovenste menulint.
 8. Volg de aanwijzingen op het scherm op, om het verwijderen van Pandoras Box te voltooien.

Instructies voor Windows XP:

 1. Open Programma's en Functies door op de Startknop te klikken.
 2. Klik op Configuratiescherm.
 3. Klik op Programma's toevoegen of verwijderen.
 4. Zoek Pandoras Box in de lijst met Geïnstalleerde programma's.
 5. Klik op de Pandoras Box vermelding.
 6. Klik op de Verwijderknop aan de rechterkant.
 7. Volg de aanwijzingen op het scherm op, om het verwijderen van Pandoras Box te voltooien.

Instructies voor Windows 8:

 1. Ga met de cursor links onder op het scherm om het Start Menu te openen.
 2. Breng met een rechtermuisklik het Start Context Menu te voorschijn.
 3. Klik op Programma's en Functies.
 4. Zoek Pandoras Box in de Naam kolom.
 5. Klik op de Pandoras Box vermelding.
 6. Klik op Verwijderen/Veranderen op het bovenste menulint.
 7. Volg de aanwijzingen op het scherm op, om het verwijderen van Pandoras Box te voltooien.

Nadat u succesvol uw PANDORA.EXE-geassocieerd programma heeft verwijderd (bijv. Pandoras Box), installeer het programma opnieuw volgens de Atari instructies.


Tip:Als u zeker bent dat uw EXE fout gerelateerd is aan een specifiek Atari programma, verwijdering en opnieuw installeren van uw PANDORA.EXE-gerelateerd programma zal waarschijnlijk de oplossing voor uw probleem zijn.


Open

Stap 7: Start Systeembestandscontrole voor Windows ("sfc /scannow")


Systeembestandscontrole is een handig hulpmiddel meegeleverd met Windows dat u toelaat omWindows-systeembestanden (waaronder die gerelateerd aan PANDORA.EXE) te scannen op corrupties en ze te herstellen. Als Systeembestandscontrole een probleem vind met uw EXE of een ander kritiek systeembestand, zal het proberen om de problematische bestanden automatisch te vervangen.

Om System File Checker uit te voeren (Windows XP, Vista, 7, 8, en 10):

 1. Klik de Start knop.
 2. Typ "command" in de zoekvak... NIET op ENTER drukken op dit moment!
 3. Terwijl het vasthouden van CTRL-Shift op uw toetsenbord, druk ENTER.
 4. U zult een prompt zien met een toestemmings-dialoogvenster.
 5. Klik Ja.
 6. Een zwart venster zal openen met een knipperende cursor.
 7. Typ "sfc /scannow" en druk op ENTER.
 8. Systeembestandscontrole voor Windows zal beginnen met scannen voor PANDORA.EXE en andere systeembestand problemen (wees geduldig - het systeem scannen kan een tijdje duren).
 9. Volg de instructies op het scherm.

Open

Stap 8: Installeer Alle Beschikbare Windows Updates


Microsoft is voortdurend bezig met het updaten en verbeteren van Windows systeembestanden die kunnen worden geassocieerd met PANDORA.EXE. Soms kan het oplossen van EXE problemen zo simpel zijn als het bijwerken van Windows met het laatste Servicepack of andere patch die Microsoft uitbrengt op een permanente basis.

Om te controleren voor Windows Updates (Windows XP, Vista, 7, 8, en 10):

 1. Klik de Start knop.
 2. Typ "update" in het zoekvak en druk ENTER.
 3. Het Windows Update dialoogvenster zal verschijnen.
 4. Als er updates beschikbaar zijn, klik op de Installeer Updates knop.

Open

Stap 9: Doe een schone installatie van Windows


Waarschuwing: We moeten benadrukken dat het opnieuw installeren van Windows zal een zeer tijdrovende en geavanceerde taak om PANDORA.EXE problemen op te lossen is. Om gegevensverlies te voorkomen, moet u zeker zijn dat u een back-up heeft van al uw belangrijke documenten, foto's, software installers en andere persoonlijke gegevens voor het proces te beginnen. Als u momenteel geen back-up van uw gegevens heeft, moet u dit onmiddellijk te doen (download a highly-recommended backup solution) om uzelf te beschermen tegen permanent verlies van gegevens.


Let op: Indien PANDORA.EXE fouten blijven bestaan ​​na een schone installatie van Windows, MOET u EXE probleem gerelateerd zijn aan hardware. Als dat het geval is, dan is het waarschijnlijk dat u de geassocieerde hardware moet vervangen, welke de PANDORA.EXE fout veroorzaakt.


Aanbeveling: Scan uw PC voor PANDORA.EXE register corruptie
Bestandsnaam: PANDORA.EXE Laatst Bekende Versie: 1.0.0.0
Ontwikkelaar: Atari Bestandsgrootte (Bytes): 118784
Software: Pandoras Box Besturingssysteem: Windows 2000 2000
Beschrijving: na
MD5: 8837851234D4AC6FF33ADDCE1FB5E852
SHA1: 10BA657C4714EDAC12308F916F06A6AA12D7A714pandora charms myyntitd>

Informatie Besturingssysteem

PANDORA.EXEfoutmeldingen kunnen optreden in elke van de volgende Microsoft Windows-besturingssystemen:

 • Windows 10
 • Windows 8
 • Windows 7
 • Windows Vista
 • Windows XP
 • Windows ME
 • Windows 2000

Heeft U Nog Steeds PANDORA.EXE Problemen?

Gelieve uit te reiken naar ons op elk moment via sociale media voor meer hulp:Wat is PANDORA.EXE en Hoe Dit Te Repareren? Virus of Veilig?

Aanbeveling: Scan uw PC voor PANDORA.EXE register corruptie
Jay Geater

Over de auteur: Jay Geater is de directeur en CEO van Solvusoft Corporation, een wereldwijd softwarebedrijf dat zich op het leveren van innovatieve hulpprogramma's richt. Hij is altijd al een computergeek geweest en is dol op alles wat met computers, software en nieuwe technologieën te maken heeft.


De EXE Bestanden Browsen in Alfabetische Volgorde:

# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


installeer pandora

pandora butik online
pandora saor
pandora speciale aanbiedingen
pandora rengas myynti

  STADSBERICHTEN

GO TO TOP

Wijkraad Centrum

De wijkraad Centrum vindt plaats op donderdag 25 september 2008, om 19.00 uur in de Conferentiezaal van het Stadhuis.

Op de agenda :

 1. Evaluatie van de afspraken- en vragenlijst van de wijkraad Centrum van 10 juni 2008
 2. Heraanleg van het Filips Van Maestrichtplein: voorstelling van het concept
 3. Heraanleg van de Vlaanderenstraat: voorstelling
 4. Masterplan voor de Belle Epoquewijk (omgeving brandweerkazerne): toelichting
 5. Bouwen van een nieuwe politiekazerne tussen de Verenigde Natieslaan en de Mercatorlaan: voorstelling
 6. Wijk in Beweging: voorstelling van het ingediende project en stemming.
  De vzw Paulusfeesten en de vzw Wijkwerking Hazegras willen in september 2009 een kleinkunst- en kunstenfestival organiseren met als centraal punt de Ramblas (Graaf de Smet de Naeyerlaan). Ze vragen hiervoor een WIB-budget van 25.000 euro.
 7. Autodelen: toelichting
 8. Evaluatie van de wijkraad: aanstelling van de afgevaardigden (cfr. art 8 van het reglement)
 9. Varia

GO TO TOP

Wijkraad Raversijde

De wijkraad Raversijde vindt plaats op dinsdag 30 september 2008, om 19.00 uur in Dienstencentrum Ter Yde, Duinenstraat 172.

Op de agenda :

 1. Evaluatie van de afspraken- en vragenlijst van de vergadering van donderdag 05 juni 2008
 2. Verkeerssituatie Duinenstraat: evaluatie van de proefopstelling en stemming
 3. Ruimtelijk uitvoeringsplan: toelichting bij de afbakening van het stedelijk gebied
 4. Wijk in Beweging: oproep voor kandidaten/voorstellen (2009)
 5. Vogelasiel: toelichting
 6. Autodelen: toelichting
 7. Evaluatie van de wijkraad: aanstelling van de afgevaardigden (art. 8 van het reglement)
 8. Varia

GO TO TOP

Wijkraad Westerkwartier - Vlaams Plein

De wijkraad Westerkwartier-Vlaams Plein vindt plaats op donderdag 02 oktober 2008, om 19.00 uur in het dienstencentrum De Schelpe, Schelpenstraat 20.

Op de agenda :

 1. Evaluatie van de afspraken- en vragenlijst van de vergadering van donderdag 29 mei 2008
 2. Masterplan voor de Belle Epoquewijk: toelichting bij het concept
 3. Heraanleg van de Karel Van de Woestijnestraat (tussen de Sint-Catharinapolderstraat en de Nijverheidstraat): voorstelling
 4. Wijk in Beweging: voorstelling van de ingediende projecten en stemming
  De muzikale vriendenkring vzw Melody Makers wil een Big Band festival organiseren in september 2009 en vraagt hiervoor een WIB-subsidie van 25.000 euro.
  De Handelaarsbond 't Kroontje plant een zondags evenement in het voorjaar met verschillende luiken: koken met een tv-kok, honden- en kattenwedstrijd, animatie, demonstraties, muziek, concerten. Plaats van het evenement: Torhoutsesteenweg.
  Er wordt een WIB-subsidie van 25.000 euro gevraagd.
  De vzw Werk van Don Bosco - de Takel wil een ontmoetingsdag organiseren samen met een aantal partners uit de wijk. De eerste ideeën: kinderanimatie, muziekoptredens, workshops, reuzetafelvoetbal, infomarkt voor organisaties uit de wijk ...
 5. Autodelen: toelichting
 6. Energiebesparing in het Westerkwartier
 7. Evaluatie van de wijkraad: aanstelling van de afgevaardigden (art. 8 van het reglement)
 8. Varia

GO TO TOP

Daar is de Oktoberfoor!

De Oktoberfoor is er weer! Van vrijdag 03 tot en met woensdag 29 oktober 2008 staan op het Wapenplein, de Groentemarkt, het Mijnplein en het Sint-Petrus- en -Paulusplein maar liefst 71 attracties op u te wachten!

Zoals steeds zijn er kindermolens, eetkramen en behendigheidsspelen, maar ook de waanzinnige Polyp, Take-Off, Break-Dance en G-force zijn weer van de partij!

Tijdens de dag van de socio-pedagogische verenigingen (woensdag 22 oktober 2008) worden de kinderen extra verwend door de foorreizigers. Ze kunnen die dag naar hartenlust ravotten op de Oktoberfoor om zoet te eindigen met een suikerspin of oliebollen.

Maandag 27 oktober 2008 wordt ook dit jaar weer 'Heksenmaandag'. Bij aankoop van minimum 3 euro krijgt u dan een krasbiljet! In het kader van Halloween krijgen de attracties de laatste foordagen een Halloweenkleedje aangetrokken. De foorkramers krijgen zelfs een griezellaagje opgeschminkt!

GO TO TOP

Noodstrand krijgt onderhoudsbeurt

De aanleg van het noodstrand was noodzakelijk om aan Oostende een minimaal beschermingsniveau tegen overstroming door de zee te geven. Dat minimumniveau stemt nu -dankzij het noodstrand- overeen met bescherming tegen een stormvloed die statistisch gemiddeld eens om de 100 jaar optreedt, een fenomeen dat strikt genomen elke winter kan voorkomen.

Om voor het centrum van Oostende de veiligheid tegen overstromingen voor de komende winter opnieuw op een aanvaardbaar peil te brengen, krijgt het noodstrand een onderhoudsbeurt.

Het watergeweld en de golven worden van de dijk weggehouden door het strand te verhogen en te verbreden. Andermaal wordt dit gerealiseerd door middel van een strandsuppletie, een opspuiting met zand dat in de concessiezones in zee wordt gewonnen. De werken zijn noodzakelijk om een strandprofiel aan te leggen dat de gemiddelde jaarlijkse winterstormen doorstaat.

Er wordt vooral aandacht geschonken aan de meest kwetsbare zones ter hoogte van het Zeeheldenplein en aan de bocht voor het Casino-Kursaal. De strandverhoging wordt uitgevoerd met een persleiding. De stalen buizen worden aangelegd vanaf het Westerstaketsel, ter hoogte van de North Sea Yacht Club, waar het baggerschip aanlegt dat het zeezand aanvoert.

De opspuitingswerken starten op maandag 22 september 2008. Het einde van de werkzaamheden is voorzien voor 20 oktober 2008.

Meer info krijgt u bij het Agentschap voor Maritieme Dienstverlening & Kust
afdeling Kust, tel. 059- 554 281 of via e-mail: stefaan.gysens@mow.vlaanderen.be

GO TO TOP

Start to Swim in Stedelijk Zwembad

In samenwerking met de lokale zwemclubs kunt u vanaf 1 oktober 2008 in het Stedelijk Zwembad deelnemen aan een zwemactie 'Start to Swim'.

Het Instituut voor Sportbeheer (ISB) werkte enkele trainingsschema's uit voor recreatieve zwemmers met de bedoeling hen op een speelse wijze aan te zetten tot baantjeszwemmen. Bedoeling is om de conditie te verbeteren.

Bij de Royal Ostend Swimming Club kunt u op dinsdag van 19.30-21.00 uur en op zondag van 09.00-10.30 uur terecht voor Start to Swim. De Vrije Zwemmers van Oostende begeleiden de deelnemers op dinsdag en donderdag van 18.30-19.30 uur en op zaterdag van 18.00-18.30 uur. Vooraf inschrijven is niet noodzakelijk. U kunt zich gewoon aanmelden bij één van de voormelde clubs.

De eerste drie lessen zijn volledig gratis. De ISB-partners verspreiden bovendien gratis gadgets aan de deelnemers.

Voor meer info kunt u terecht in het Stedelijk Zwembad, Koninginnelaan 1, tel. 059/50.38.83.

GO TO TOP

Gambiance troef in zaal 't Bosjoenk!

Op zaterdag 27 september 2008 vindt een nieuwe editie plaats van 'Gambiance'! Place-to-be van dit gratis feest -in kader van de Stedenband met Banjul- is zaal Bosjoenk, Zinnialaan 1. Iedereen is alvast van harte welkom!

Er valt weer heel wat te beleven! Van 14.00 tot 17.00 uur zijn er workshops dj-school, capoeira, djembé en circustechnieken (jongleren, diabolo ..). Doorlopend weerklinkt ook wereldmuziek van zouk tot banghra en van merengue tot klezmer. Van 17.00 tot 20.00 uur geven enkele Oostendse soundsystems van jetje : Twinimatorsound, Lady Sasha, Bashment Fire, East-End Rock en Lionheartcrew zullen de harten veroveren met dancehall, ragga, rootsreggae en dub.

Van 20.00 tot 24.00 uur spelen drie livebands ten dans! Karposs bijt de spits af. Deze achtkoppige band met topmuzikanten brengt een mix van diverse stijlen uit Afrika. Skilfull & Jah'sons Vibration brengt originele reggae uit het moederland. Femi 'Skillfull' Bull, afkomstig uit Sierra Leone (West-Afrika), richtte een band op met artiesten uit België en Costa Rica. Daar horen we ongetwijfeld nog van! Met hoofdact Cali P sluiten we Gambiance af met een internationale ster. Hij bracht onlangs zijn debuutalbum 'Lyrical Faya' uit en scoorde een nummer één-hit met de song 'Keep in touch' op Virgin Island Radio in de Caraïben. Samen met Black Phantomsound (Jamaica) trakteren ze ons op een te gekke reggaeshow vol vuur! Aansluitende volgt een spetterende afterparty met onder meer de enige echte Belgische veteraan in de raggascene: Raggamuffin Whiteman feat. Natty Killa. Verder zijn ook General Purpose, Black Phantomsound van de partij.

Doorlopend kunt u genieten van Afrikaanse eetstandjes, deelnemen aan het Gambiaanse spel 'dammen op reuzenborden of langslopen aan een infostand over de stedenband tussen Oostende en Banjul. Tijdens Gambiance organiseert Vrouwensolidariteit een Afrikaanse maaltijd. De maaltijd wordt geserveerd tussen 18.00 uur en 20.00 uur. Inschrijven kan tot 20 september 2008 door storting van 10 euro op rekeningnummer 063-2173719-81 van Vrouwensolidariteit.

Voor meer info kunt u terecht bij Stedenbandcoördinator Peter Vanslambrouck, tel. 059/80.55.00.

GO TO TOP

Wijk in Beweging serveert Kleinkunstfestival

WIB staat voor Wijk in Beweging, en is een initiatief van het Oostendse stadsbestuur dat de dynamiek in de wijken wil stimuleren, het samenleven bevorderen en het wijkleven aangenamer maken. Om dat te bereiken, stelt het Stadsbestuur jaarlijks een bedrag van 25.000 euro per wijk ter beschikking.

Elke Oostendse vereniging of een groep wijkbewoners kan een voorstel voor een project indienen bij het Stadsbestuur. Tijdens de wijkraad kiezen de wijkbewoners welk initiatief een WIB-toelage krijgt.

De wijkwerking Hazegras vzw stelde in het kader van WIB een kleinkunstfestival voor. Dat voorstel kreeg groen licht op de vorige wijkraad Centrum.

Iedereen is alvast van harte welkom op het Kleinkunstfestival 2008 op zondag 28 september 2008 vanaf 13.00 uur in zaal Bosjoenk, Zinnialaan 1. De toegang is gratis. Op het programma staan optredens van Bloedend Hart (14.00 uur), Miek & Roel (16.00 uur), Jan de Wilde (18.00 uur), Zjef Van Uytsel (20.00 uur) en Rick De Leeuw (doorlopend verhalen en gedichten).

Van 08.00-18.00 uur is er een rommelmarkt in de Graaf de Smet de Naeyerlaan en de Lijndraaiersstraat en van 10.00-18.00 uur zijn er optredens aan de Place du Tertre (Rachel Lancsweertsplein) met onder meer Jean-Jaques en Freddy Birset.

Meer info krijgt u bij de wijkwerking Hazegras vzw, tel. 0495/51.82.34 of kijk op www.hazegras.com.

GO TO TOP

Sport Overdag introduceert… Nordic Walking!

Beweegt u ook te weinig of wilt u gewoon graag een nieuwe sport aanleren? Grijp dan uw kans en neem vanaf maandag 6 oktober deel aan een introductiereeks uit het start-to-sportprogramma van Sport Overdag!

Elke maandag (gedurende zes weken) van 14.45-15.45 uur is er Nordic Walking in sportcentrum De Koninklijke Stallingen. Nordic Walking is een vorm van sportief wandelen met behulp van wandelstokken (poles) in beide handen. Door gebruik te maken van de juiste technieken worden de conditie en het uithoudingsvermogen sterk verbeterd. Bij een juiste coördinatie van bewegingen en spierkracht is negentig procent van de spieren intensief in gebruik.

En de start-to-sportreeks heeft nog veel meer in petto! Er zijn ook introductielessen tennis (maandag en donderdag), start-to-run (dinsdag en donderdag), tai chi (dinsdag en vrijdag), salsa (dinsdag) en start-to-skate (vrijdag)!

Meer weten? Vraag het volledige programma bij de dienst Sport, Koninginnelaan 76, tel. 059/50.05.29.

GO TO TOP

Open Huizenweekend

Op zaterdag 29 en zondag 30 september 2008 worden in Vlaanderen en Wallonië opnieuw meer dan 220 pareltjes van woningen opengesteld tijdens het Open Huizenweekend.

Open Huizenweekend -een organisatie van de Orde van Architecten- is een gedroomde kans om u te laten inspireren. In tal van woningen wordt u ontvangen door de bouwheer en architect die u praktische tips meegeven rond bouwen en verbouwen.

In Oostende kunt u -telkens van 14.00 tot 18.00 uur- terecht in de hoekwoning in de Aimé Liebaertstraat 82 (een ontwerp van architect Thomas Coucke). De toegang is gratis.

Het volledige programma vindt u www.mijnhuismijnarchitect.com.

GO TO TOP

Winkelt u al afvalarm?

De provincie West-Vlaanderen pakt -met ondersteuning van de afvalintercommunales en de lokale besturen- op 27 september uit met een speelse campagne rond afvalarm winkelen. Bedoeling is jongeren -maar ook andere speelvogels- aan te spreken en hen te stimuleren om afvalarm te winkelen. Dat gebeurt aan de hand van een online game.

Met een cartoonfiguurtje loopt u door een fictieve winkelruimte en moet u binnen een bepaalde tijd een boodschappenlijstje zien af te werken. Hoe meer afvalarme producten (producten met zo weinig mogelijk of geen verpakking) u selecteert, hoe meer punten u scoort. Aan de kassa ziet de speler zijn eindscore en krijgt hij/zij enkele handige tips mee. Daar zal ook blijken dat u met afvalarm winkelen tevens geld bespaart.

Er vallen hippe prijzen te winnen, zoals wii consoles, Ipods Shuffle en bioscoopcheques. Gedurende acht weken wordt wekelijks een top drie samengesteld en beloond.

Speel dus mee op www.koopminderafval.be en win!

GO TO TOP

Blijf uit de greep van griep!

Vorig jaar riep het Vlaamse Griepplatform mensen met diabetes jonger dan 65 jaar op om zich te laten vaccineren tegen griep. Dat was nodig, want amper één derde van hen krijgt jaarlijks een griepvaccin. De oproep viel in goede aarde. In 2007 werden 5.300 meer griepvaccins aan mensen met diabetes onder de 65 jaar toegediend. Dat is een stijging met 17%.

Hoewel de campagne zich richt(te) naar mensen met diabetes, is het voor iedereen met een long-, hart-, lever- of nierziekte en voor alle 65-plussers nuttig om zich tegen griep te laten vaccineren. Veel 65 plussers die zich gezond en fit voelen denken nogal eens dat griepvaccinatie voor hen niet nodig is. Niets is minder waar. Omdat de natuurlijke weerstand afneemt met de leeftijd is bescherming tegen influenza, door vaccinatie, voor iedereen ouder dan 65 jaar belangrijk.

Bij heel wat mensen, die zich niet laten vaccineren, leven misvattingen over griepvaccinatie. Het is onmogelijk dat het vaccin griep uitlokt. Toch is dat een veel gehoorde uitspraak. Het griepvaccin bevat geen levend influenzavirus en kan dus geen griep veroorzaken.

Het griepvaccin werkt alleen tegen de 'echte' griep, veroorzaakt door het influenzavirus. Het heeft helemaal geen invloed op het al dan niet krijgen van een gewone verkoudheid of een bronchitis. Dat mag u er niet van verwachten. Het vaccin is veilig en heeft weinig bijwerkingen. Allergische reacties komen zelden voor. Soms treedt rond de inspuitplaats wat roodheid, zwelling of pijn op, maar die ongemakken verdwijnen na enkele dagen.

Behoort u tot de doelgroep, speel dan op zeker en haal in oktober of november uw griepvaccin!

Meer informatie vindt u op www.griepvaccinatie.be of bij uw huisarts en apotheker.

GO TO TOP

Gedichtenwedstrijd Oxfam Wereldwinkel

De Oxfam Wereldwinkel in de Torhoutsesteenweg 25 kent u ongetwijfeld! U vindt er producten via 'eerlijke handel'. Maar Oxfam doet nog veel meer! Momenteel loopt een heuse gedichtenwedstrijd!

Thema van de gedichtenwedstrijd is “Wat leg ik in de wereldwinkel in mijn winkelmandje en waarom?”. De winnaar ontvangt een geschenkencheque ter waarde van 50 euro.

Neem dus pen en papier ter hand en dien uw gedicht in uiterlijk op 31 oktober 2008 bij Oxfam Wereldwinkel, t.a.v. Lies Daenekindt, Torhoutsesteenweg 25, 8400 Oostende of via e-mail: oostende@oww.be.

Meer info vindt u op de website www.oww.be/oostende.

GO TO TOP

Herfstconcert Koninklijke Stadsharmonie

De zomerse kioskconcerten op het Wapenplein zijn achter de rug en de Koninklijke Stadsharmonie kan alvast uitkijken naar het Herfstconcert dat plaatsvindt op zaterdag 04 oktober 2008 om 20.00 uur in de Sint-Franciscuskerk in de Assisiëlaan (Mariakerke). De muzikale leiding is in handen van Johan Ferlin.

Het programma ziet er als volgt uit :

 1. Marche Militaire Française (Camille Saint-Saëns, arr. Desprey)
 2. Hobbits (Johan de Meij)
 3. Fate of the Gods (Steven Reineke)
 4. Lord Tullamore (Carl Wittrock)
 5. Rise of the Firebird (Steven Reineke)
 6. Sword of Honour (Tom de Haes)
 7. Fantasy on British Sea Songs (trad. arr Gordon Langford)
 8. Domus (Jan Van der Roost)
 9. MacArthur Park (Jimmy Webb, arr. Philip Sparke)

De toegang bedraagt 6 euro in voorverkoop en 8 euro aan de ingang. De toegang is gratis voor de leerlingen van het conservatorium Oostende. Kaarten zijn te koop bij Johan Ferlin T 0476/30.61.89, Raymond Steyaert T 0495/18.40.44, bij E.H. Jean Serruys van de Sint-Franciscuskerk en bij alle muzikanten van de Koninklijke Stadsharmonie.

Op zaterdag 18 oktober 2008 om 19.00 uur organiseert de Koninklijke Stadsharmonie bovendien een 'open repetitie' in de Conferentiezaal van het Stadhuis. Bedoeling is om muzikanten die een blaasinstrument of slagwerkinstrument bespelen en nog niet bij een harmonie aangesloten zijn, kennis te laten maken met de Stadsharmonie. Het is leerrijk en aangenaam om in groep te musiceren. Aarzel dus niet en kom op 18 oktober zeker eens een repetitie meespelen met de muzikanten van de Stadsharmonie!

GO TO TOP

www.oostendewerkt.be werkt!

Het Economisch Huis Oostende beschikt voortaan over een officiële website! Op www.oostendewerkt.be vindt u naast alle praktische informatie over het Economisch Huis ook een pak nieuws en nuttige informatie voor ondernemers. Tot slot vormt de webstek ook een marketingtool om ondernemend Oostende te promoten binnen en buiten de grenzen van ons arrondissement.

Wat mag u zoal verwachten? Dagelijks vindt u er recent economisch nieuws, wekelijks worden nieuwsbrieven verspreid met praktische informatie en er komen economische polls, waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Verder kunt u er terecht om nuttige documenten te downloaden of om resultaten van studies en onderzoeken te bekijken.

Hebt u zelf ook suggesties om www.oostendewerkt.be te verbeteren? Laat het weten via info@oostendewerkt.be!

GO TO TOP

Student@Oostende : gids voor studenten

Sinds kort is de brochure 'Student@Oostende' weer verkrijgbaar! Student@Oostende kadert in Oostende Studentenstad, een project dat Oostende wil profileren als studentenstad en dat gedragen wordt door de stad Oostende en de studentenvoorzieningen van HOWEST en KHBO.

De belangrijkste doelstelling is Oostende als studentvriendelijke stad uit te bouwen, als een stad waar het fijn is om te studeren en waar er betaalbare faciliteiten en activiteiten voor studenten zijn. Oostende is niet de grootste studentenstad in Vlaanderen of in West-Vlaanderen. Maar dankzij de aanwezigheid van HOWEST en KHBO verwelkomt onze stad jaarlijks meer dan 1.000 studenten!

Omdat de studenten zelf ook de nood verwoordden aan (meer) beweging, aan sociaal-culturele evenementen, aan fuiven, optredens of een festival én omdat het bestaande aanbod in Oostende niet voldoende gekend blijkt, presenteren we je deze fonkelnieuwe 'Student@Oostende'!

'Student@Oostende' is een leidraad doorheen de vele activiteiten tijdens het academiejaar 2008-2009. Oostende Studentenstad neemt immers tal van initiatieven zoals de Student Welcome (op donderdag 16 oktober 2008 in zaal 't Bosjoenk met optredens van The Violent Husbands en Freddy De Vadder), de sport- en cultuurcheques of de gratis sportieve avonden. En er is nog zoveel meer…

Samen met de website www.oostendestudentenstad.be maakt 'Student@Oostende' u wegwijs in het Oostendse aanbod voor studenten.

De zowat 1.500 exemplaren van 'Student@Oostende' worden gratis verspreid in de Hogeschool West-Vlaanderen en in het KHBO.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Hanne Bossaer (hanne.bossaer@howest.be of tel. 0473/64.24.92) en/of Lieve Van Droogenbroeck (lieve.vandroogenbroeck@stuvo.khbo.be of tel. 050/44.05.30) of neem een kijkje op www.oostendestudentenstad.be.

GO TO TOP

Gambiance troef op 27 september 2008!

Op zaterdag 27 september 2008 vindt een nieuwe editie plaats van 'Gambiance'! Place-to-be van dit gratis feest -in kader van de Stedenband met Banjul- is Duin en Zee, Fortstraat 128. Iedereen is alvast van harte welkom!

Er valt weer heel wat te beleven! Van 14.00 tot 17.00 uur zijn er workshops dj-school, capoeira, djembé en circustechnieken (jongleren, diabolo ..). Doorlopend weerklinkt ook wereldmuziek van zouk tot banghra en van merengue tot klezmer. Van 17.00 tot 20.00 uur geven enkele Oostendse soundsystems van jetje : Twinimatorsound, Lady Sasha, Bashment Fire, East-End Rock en Lionheartcrew zullen de harten veroveren met dancehall, ragga, rootsreggae en dub.

Van 20.00 tot 24.00 uur spelen drie livebands ten dans! Karposs bijt de spits af. Deze achtkoppige band met topmuzikanten brengt een mix van diverse stijlen uit Afrika. Skilfull & Jah'sons Vibration brengt originele reggae uit het moederland. Femi 'Skillfull' Bull, afkomstig uit Sierra Leone (West-Afrika), richtte een band op met artiesten uit België en Costa Rica. Daar horen we ongetwijfeld nog van! Met hoofdact Cali P sluiten we Gambiance af met een internationale ster. Hij bracht onlangs zijn debuutalbum 'Lyrical Faya' uit en scoorde een nummer één-hit met de song 'Keep in touch' op Virgin Island Radio in de Caraïben. Samen met Black Phantomsound (Jamaica) trakteren ze ons op een te gekke reggaeshow vol vuur! Aansluitende volgt een spetterende afterparty met onder meer de enioge echte Belgische veteraan in de raggascene: Raggamuffin Whiteman feat. Natty Killa. Verder zijn ook General Purpose, Black Phantomsound van de partij.

Doorlopend kunt u genieten van Afrikaanse eetstandjes, deelnemen aan het Gambiaanse spel 'dammen op reuzenborden of langslopen aan een infostand over de stedenband tussen Oostende en Banjul. Tijdens Gambiance organiseert Vrouwensolidariteit een Afrikaanse maaltijd. De maaltijd wordt geserveerd tussen 18.00 uur en 20.00 uur. Inschrijven kan tot 20 september 2008 door storting van 10 euro op rekeningnummer 063-2173719-81 van Vrouwensolidariteit.

Voor meer info kunt u terecht bij Stedenbandcoördinator Peter Vanslambrouck, tel. 059/80.55.00.

GO TO TOP

Sirenetesten op 02 oktober 2008

Op donderdag 02 oktober 2008 voert de Algemene Directie van de Civiele Veiligheid tussen 08.45 en 10.15 uur een test uit van het elektronisch sirenenetwerk. De toestellen die in de nucleaire- en Sevesorisicozones zijn opgesteld, worden op dat ogenblik geactiveerd.

In Oostende staan dergelijke sirenes opgesteld in de stedelijke basisscholen Emmery Gevaert (Zandvoordedorpstraat 53) en Dr. Eduard Moreaux (Thomas Van Loostraat 56), op het AZ Damiaan (Gouwelozestraat 100) en op het Stadhuis (Vindictivelaan 1).

De sirenes laten een gemoduleerde huiltoon horen die na een korte onderbreking herhaald wordt. Uit de luidsprekers weerklinkt vervolgens de gesproken boodschap 'proefsignaal'.

De sirenes die in de Sevesorisicozone werden opgesteld worden driemaandelijks luid getest de eerste donderdag. De sturing gebeurt vanuit de Permanente Eenheid in Jabbeke. In 2009 vinden testen plaats op 02 april, 02 juli en 01 oktober.

Voor meer info kunt u terecht op de website www.seveso.be of op het gratis nummer 0800/94.113.

GO TO TOP

Zandvoordebrug wordt vervangen

In opdracht van de Vlaamse Overheid worden de komende jaren in Oudenburg en de grens met Oostende belangrijke openbare werken uitgevoerd. Zowel de oude kleine Plassendalebrug als de Zandvoordebrug worden vervangen en de omgeving van het geklasseerde Plassendalecomplex wordt heringericht. In totaal wordt hiervoor 2,5 miljoen euro vrijgemaakt.

De Zandvoordebrug vormt momenteel een flessenhals. Bij het ontwerp van de nieuwe brug -dat momenteel in opmaak is- staan zowel de vlotte doorstroming als de zwakke weggebruiker centraal. Naast twee rijstroken voor het wegverkeer, zijn er in beide richtingen verhoogde fiets- en voetpaden voorzien.

Tijdens de uitvoering van de werken wordt een tijdelijke fietsers- en voetgangersbrug voorzien om de hinder voor de bevolking zoveel mogelijk te beperken. De aanbesteding van de werken is voorzien in de tweede helft van 2009 en de kostprijs van de werken is geraamd op 2 miljoen euro.

Il più grande parco divertimenti al coperto d'Italia
Tantissime attrazioni per tutta la famiglia e giostre per ragazzi
Divertimento tra lo zucchero filato e la frutta caramellata

Il più grande parco divertimenti al coperto d’Italia

16-17 dicembre 2017
Dal 22 dicembre 2017 al 7 gennaio 2018
13-14 gennaio 2018

Winterello

Presto online!

Braccialetto

Clicca qui!!

Intrattenimento

Clicca qui!

Attrazioni

Clicca qui

Partner

Supporter