Réputations pandora guld

Réputations

Pandora :: TERA :: Wiki TERA :: Réputations

 • Sujets
  Réponses
  Vues
  Derniers Messages
 • pandora gulde="background-image:url('http://i43.servimg.com/u/f43/17/53/26/87/sujet10.jpg');">
   

  Zyrk zyrk zyrk


  par minitatane
  0 Réponses
  739 Vues
  minitatane Derniers MessagesVoir le dernier message
  le Sam 28 Juil - 9:41
 •  

  Rang des Réputations


  par Toof
  5 Réponses
  487 Vues
  minitatane Derniers MessagesVoir le dernier message
  le Sam 28 Juil - 9:37
 •  

  Named & BAMs (Granarkus/Argonea)


  accesoirement des pts de faction Chasseur de Valsekyr
  par minitatane
  0 Réponses
  399 Vues
  minitatane Derniers MessagesVoir le dernier message
  le Jeu 26 Juil - 6:33
 •  

  Réputation Chasseurs de Valsekyr


  par Toof
  1 Réponses
  743 Vues
  Invité  Derniers MessagesVoir le dernier message
  le Mer 30 Mai - 15:26

Utilisateurs parcourant actuellement ce forum: Aucun
Modérateurs

GM, Officier

Permission de ce forum:

Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum

Légende
 • Nouveaux messages Nouveaux messages
 • Nouveaux messages [ Populaire ] Nouveaux messages [ Populaire ]
 • Nouveaux messages [ Verrouillé ] Nouveaux messages [ Verrouillé ]
 • Pas de nouveaux messages Pas de nouveaux messages
 • Pas de nouveaux messages [ Populaire ] Pas de nouveaux messages [ Populaire ]
 • Pas de nouveaux messages [ Verrouillé ] Pas de nouveaux messages [ Verrouillé ]
 • Annonce Annonce
 • Note Note
 • Annonce globale Annonce globale

pandora guld

sivusto pandora
pelo di pandora
pandora spel
ladda ner pandora gratis

Pandora

27618 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 26.09.2017 kl.18:34
Brugernavn : Lei

Har aldrig og kommer formentligt aldrig til at eje denne aktie, som jeg tidligere i anden sammenhæng har karakteriseret som ren junk.Hvis ikke jeg tager helt fejl er mit orakel Lau Svendsen helt af samme opfattelse.Tror jeg ved hvad Laus 'børsknæ' i øjeblikket fortæller ham.Så og hørte Pandoras topchef på Børsen TV, jeg misundte ham ikke denne opgave,Hans kropsprog talte da også helt for sig selv.Hvis jeg havde haft aktien ville jeg skynde mig væk uanset gevinst eller tab.Mener slet ikke at faldet kan sammenlignes med faldet i Bavarian som jo trods alt har deres vaccine platform som basis hvorimod Pandora har en masse faste omkostninger med det store antal butikker og personale som tager tid at afvikle.


Besvar indlæg

Dato : 26.09.2017 kl.15:44
Brugernavn : Henrik Rokkedal

Hvis de som jeg forventer, må nedjustere deres bruttomargin så kunne jeg godt se den i 550,- kr. !!!! Se bare alle andre aktier/firmaer der skuffer investorerne... Det har jo karakter af massakre, gudskelov retter nogle af dem umiddelbart efter (Bavarian Nordic er et fint eksempel på dette). Men vi må se om de leverer varen - jeg tvivler.


Besvar indlæg

Dato : 26.09.2017 kl.15:31
Brugernavn : John Stihøj

Det ser kritisk ud - enig. Men 12-15 % af alle aktier er shortsolgt. Hvor langt ned forestiller du dig, at shorterne vil, inden de begynder at dække sig ind?


Besvar indlæg

Dato : 26.09.2017 kl.15:23
Brugernavn : Henrik Rokkedal

Hej John,


selvfølgelig kan direktøren jo næsten ikke udtale sig anderledes. De var ved seneste regnsskabsmeddelelse ude og fastholde deres guidance trods bruttomarginen var 3-4% lavere end guidance, hvis vi så antager, at de har måttet give rabatter eller andet kommer der jo nok en nedjustering på bruttomarginen den 7. november, ellers tror jeg, de ville have meddelt at de var i balance, om ikke andet så udelukkende for at tilfredsstille deres aktionærer og for at bremse shortpositionerne.


Besvar indlæg

Dato : 26.09.2017 kl.15:01
Brugernavn : John Stihøj

Man kan altid se på tingene på to måder. Jeg har nemlig også lige set interviewet på Børsen PLAY. CEO´en kan jo næsten ikke udtale sig anderledes, for hvis han kendte til alvorlige problemer, så skulle de jo komme med en nedjustering. Det er da også en mulighed, så jeg forstår godt at du venter til efter Q3. Men hans performance i interviewet kunne efter min mening ikke være anderledes. Han talte med uld i mund - men virkede da egentlig ganske komfortabel og ærlig. Han kunne jo næsten blive politiker, der blot gentager og gentager det samme:-)


Besvar indlæg

Dato : 26.09.2017 kl.14:15
Brugernavn : Henrik Rokkedal

Pandora falder tungt idag og jeg har lige set direktøren på Børsen Play forsvare deres ageren i specielt USA og det synes jeg ærligt talt han slap dårligt fra. Carnegie er åbenbart hårde ved dem og nogle investeringsfirmaer har øget deres short positioner!!!!!!

Man siger der sjældent er røg uden ild ........ Jeg skal under ingen omstændigheder ind i denne aktie på denne side af Q3 regnskabsmeddelelsen den 7. november !!! Hvad mener I andre ??? Tror personligt bunden sagtens kunne være 5-7 % længere nede end dagens kurs !!!


Besvar indlæg

Dato : 22.09.2017 kl.14:53
Brugernavn : John Stihøj

Hej Karsten K.


Enig - udviklingen i like-for-like salget er vigtig. Nu har jeg ikke nærlæst regnskabet påny, men jeg erindrer heller ikke at have set direkte tal for dette salg. Det er lidt underligt. Har du i mellemtiden funder de omtalte tal?


Besvar indlæg

Dato : 19.08.2017 kl.22:27
Brugernavn : Karsten K

Hej John

I forbindelse med det seneste Pandora regnskab har jeg ledt efter udviklingen i "like for like" salget men uden at finde det. Jeg synes det er et interessant tal da det viser salgsudviklingen renset for nye og lukkede butikker i forhold til samme periode året før.Besvar indlæg

Dato : 16.08.2017 kl.15:49
Brugernavn : NHS

Når mange aktier er dyre har man nok en tendens til at se på dem der virker billige i forhold til de andre der er prissat højere. Spørgsmålet er om det egentligt giver mening at sammenligne sådan på tværs.


Spændende om shorterne bliver ved.Besvar indlæg

Dato : 16.08.2017 kl.14:52
Brugernavn : John Stihøj

Billig eller ej. I forhold til flertallet af danske aktier er aktien efter min mening billig. Men husk at en billig aktie godt kan blive billigere. Og modsat for en dyr. Har lige fået besked fra Finanstilsynet, at AQR kapitalfonden siden 10-08 har øget sin short position fra 1,5% til nu 1,61 %. Shorterne sidder i forhånd og styrer gamet. Men når de skal dække sig ind, kan vi andre måske få serveretten.


Besvar indlæg

Dato : 16.08.2017 kl.06:12
Brugernavn : NHS

Teknikken omkring short press er interessant. 


P/E på ca. 12 er lavt i forhold til andre store danske aktier. Syntes dog man også skal bemærke at børsværdien vs. omsætningen virker ude af balance. Børsværdien er så vidt jeg kan se omkring 71 milliarder og de forventer 23-24 milliarder i omsætning. Ratio ca. 3.


Jeg syntes ikke Pandora er decideret billig aktie på nuværende tidspunkt.
Besvar indlæg

Dato : 15.08.2017 kl.10:54
Brugernavn : John Stihøj

9 kr. fragår i dag i udbytte (det er forklaringen på faldet i dag). Tilsyneladende har shorterne ikke mistet appetitten. Nu skulle 11 % af alle aktier være short solgt mod 8 % forud for regnskabet i sidste uge. Det fremgår af data fra Markit Securities. Jeg er meget positiv på Pandora, men henset til shorternes styrke og udholdenhed må vi nok sande, at Pandora kan falde mere før shorterne sikrer en gedigen optur i aktien.


Besvar indlæg

Dato : 09.08.2017 kl.10:18
Brugernavn : John Stihøj

Hej Henrik. Det er korrekt, at de får travlt med at bringe indtjeningen op i H2. Hvis de ikke kommer helt i mål med fx. en EBITDA i niveauet 36-37% svarer det til at aktien handler til en P/E 2017E omkring 12. Jeg kan ikke finde ret mange andre danske aktier til denne prissætning. Fundamentalt er casen altså i orden efter min mening. Men de "forbandede shortere" har jo dybe lommer, så du har nok ret i, at de fortsat vil forsøge at skubbe til læsset. Lykkes de? Formentlig, og derfor er der også risiko for flere fald, selvom de sker imod sund fornuft. Jeg beholder nu mine aktier, for pudselig kan bøtten vende, og så er det ikke sikkert, at jeg når at komme med (se bare Fingerprint der steg fra 30 til 40 på rekordtid - tænk på Vestas, der også var shortsolgt dengang den lå nede i 35). I dagens marked tester aktien 200 dages glidende gennemsnit. Hvis et brud opad afvises, vil jeg dog nok tage toppen af. For der er heldigvis fortsat gevinst på min position.


Besvar indlæg

Dato : 08.08.2017 kl.22:57
Brugernavn : Henrik Rokkedal

Jeg tror også den skal længere ned. Har svært ved at se hvordan de skal kunne løfte bruttomarginen 3-4% ihvertfald ikke i Q3.

I kan jo spørge jer selv, om I køber smykker/charms til jeres bedre halvdele i det kvartal med mindre hun fylder år - næppe.

Sidder og er glad over jeg trak mig i tide - på sigt tror jeg på aktien,men mon ikke når shorterne i USA har nærlæst/nærstuderet regnskabet vil sætte yderligere pres på. Kunne godt frygte vi kommer yderligere 10% ned - jeg afventer de næste 2-3 mdr..


Besvar indlæg

Dato : 08.08.2017 kl.16:15
Brugernavn : Bjarne

Har listet mig meget stille ind i Pandora, og venter til efter udbetaling af bonus på kr. 9,- udbytte den 15. august.

Jeg forventer at det fald, som kommer, vil blive udnyttet af "de store" til endnu en omgang kraftig shorting.

Gad vide om den skal ned under de kr. 600,- en gang mere. Jeg venter en tid igen.


Mvh.

Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 08.08.2017 kl.10:16
Brugernavn : John Stihøj

Et kursfald på næsten 10 % på et regnskab, hvor selskabet fastholder. OK - det lå lidt under analytikernes estimater, men kursfaldet er bare for stort. Det skal dog siges, at jeg selv ejer aktien, så mit indlæg er farvet heraf. Jeg slipper ikke denne aktie før den kommer op i 900-niveauet. 7,9% af alle aktier er shortsolgt. De skal jo dækkes ind før eller siden, men de begynder næppe at dække sig ind på lige præcis dette regnskab.


Besvar indlæg

Dato : 16.05.2017 kl.19:37
Brugernavn : John Stihøj

Det lyder jo skønt i et "normalt scenarie". Jeg forstår ikke, at shorterne tør fastholde positionerne. Aktien handler til en PE 11-12. Det er vel efterhånden C20-indeksets billigste aktie. Købte lidt ekstra i dag på 651 til mig selv. Har nu tænkt mig at holde fast, selvom jeg godt kan blive lidt angst for shorternes styrke. God aften til jer alle.


Besvar indlæg

Dato : 10.05.2017 kl.07:50
Brugernavn : ger

Falder bekymringen for markederne i USA og UK og lykkes udrulningen til et bredt sortiment & brand ... så vil en vækst på omkring de 10 % årligt og en p/e på omkring 20 indikere en kurs på omkring 1.500 om få år. I et 'normalt' scenarie :-) Så det.


Med venlig hilsen


Gert JessenBesvar indlæg

Dato : 09.05.2017 kl.14:04
Brugernavn : John Stihøj

Synes dagens kursreaktion er forkert. De leverer jo som de skal. Nuvel, salget falder lidt i USA, hvilket skyldes at de har lukket en række forhandlere ned. UK ser også lidt svagt ud. Men Italien, Frankrig og i særdeleshed Kina viser stærk vækst. Det må være lidt lige meget, hvor væksten kommer fra - bare den er der. Det går fremragende på nye markeder, mens modne er lidt til den svage side bortset fra Italien, Frankrig og Australien. De er først nu på vej ind i Indien, der må blive et storsælgende land fremadrettet. Pandora må være et godt langsigtet køb her nær 700. P/E på ca. 12,5 for 2017. På stående fod kan jeg ikke nævne en håndfuld danske aktier, der handler så billigt. Så jeg holder fast. Har købt i dag.


Besvar indlæg

Dato : 09.05.2017 kl.12:27
Brugernavn : KimBrandt

Har også købt Pandora i dag til under kurs 700. Jeg tror short-handlerne stopper i løbet af 1-3 mdr. Hold ud imens.


Besvar indlæg

Dato : 20.04.2017 kl.21:59
Brugernavn : Lars Bech Larsen

Godt brølt, Steffen !

Pandora leverer et ikke-livsnødvendigt produkt, så det indebærer en vis risiko for træthed hos forbrugerne eller skifte af smag.

Ikke desto mindre har jeg nu også selv en aktiepost i Pandora, da jeg finder potentialet interessant og så mener jeg ikke, at deres produkter bliver u-interessante med et brag : det vil tage noget tid.


Besvar indlæg

Dato : 19.04.2017 kl.08:43
Brugernavn : SteffenJørgensen

Fynboen: Det faktum at Pandora er anbefalet af 12 ud af 15 analytikere/banker ville kun gøre mig mere bange som investor.


Ger: P/E på 12 er en funktion af diverse analytikeres høje forventninger til fremtidens overskud. En lille ændring i forbrugertrends kan også ændre Pandoras fremtidige overskud markant, og så kan P/E lige pludselig blive 100 for den sags skyld :)


Jeg ville ikke røre Pandora med en ildtang. Verden er fuld af spændende selskaber, og forventningerne til Pandora er meget høje i en branche der hurtigt kan gøre Pandoras "bread and butter" overflødigt.


Besvar indlæg

Dato : 18.04.2017 kl.16:18
Brugernavn : ger

I al fald nærmer den sig nu p/e omkring 12, og det er vel ikke afskrækkende. Også selvom væksten skulle blive lidt eller noget mindre fremover. Unægteligt spændende forløb ...


Med venlig hilsen


Gert Jessen, Odense


Besvar indlæg

Dato : 18.04.2017 kl.15:38
Brugernavn : Bjarne

Det er nok lige dagen idag, man skal suge luft ind, ovenpå et fald i nærheden af 13%

Jeg må erkende at jeg har lyttet til Michael Voss i millionærklubben, og derfor købt på vejen ned

i Pandora. Kan det virkelig bare være en gang short, eller ved de om en nedjustering  er på vej?

Det bliver lidt spændende at se, hvad det ender med.

Mvh.


Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 18.04.2017 kl.10:37
Brugernavn : Ukendt bruger

Ja, har lige set det.


Men 12 ud af 15 børshuse anbefaler Pandora.


Jeg har i dag købt ind igen til kurs 680. Mon ikke snart shorterne stopper?

Besvar indlæg

Dato : 18.04.2017 kl.10:02
Brugernavn : John Stihøj

Carnegie har sænket deres anbefaling og kursmål fra køb til hold og 1.200 til 850. Det har fået en masse Anonymous på sælgersiden, og det er vel dybest set aktører der shorter. Jvf. data fra Finanstilsynet er over 3 % af aktierne shortsolgt. Et fald i dag på over 8 % på denne nyhed forekommer at være overdrevet. Jeg holder fast i mine aktier.


Besvar indlæg

Dato : 18.04.2017 kl.09:53
Brugernavn : Ukendt bruger

Godmorgen

Hvad sker der med Pandora i dag, bliver den ekstremt shortet?Besvar indlæg

Dato : 07.04.2017 kl.15:09
Brugernavn : John Stihøj

Morgan Stanley kommer mig til undsætning. Godt at jeg ikke er den eneste, der er positiv på Pandora. MS mener, at Pandora er balndt de bedste aktier på det globale brand og detailområde. MS forventer nyt momentum i salget i Q2. Deres anbefaling er køb med kursmål i 1.000. Nøjagtigt som jeg ser på aktien.


Besvar indlæg

Dato : 30.03.2017 kl.09:31
Brugernavn : Loebter

Jeg er helt enig med dig John; Pandora burde være en god handel ved nuværende kurs.

Jeg har samlet op løbende undervejs gennem Pandoras investormæssige deroute. Udover at de holder den økonomiske plan, har der været spændende nyheder om omstrukturering i USA, fabriksudvikling i østen, samt nye eksportmuligheder og dermed optimering af lagerkapacitet.

På trods af at alle udmeldinger omkring kursmål, må tages med et grand salt, synes jeg det er bemærkelsesværdigt, at man fastholder en kurs i 1000 niveauet. Jeg har personligt en forventning om, at den psykologiske tristessebobbel sprænger hos investorerne i takt med Q2 og Q3.


Besvar indlæg

Dato : 29.03.2017 kl.17:14
Brugernavn : John Stihøj

Jeg er bullish på Pandora, men det ser ud til at andre mener noget andet. Jeg synes aktien forekommer at være billig. Der tales om svag vækst i Q1, men det har selskabet jo selv meldt ud om uden at det vil ændre på 15-20% vækst for helåret. Hvad er det jeg ikke ser, eller er Pandora bare et super godt køb her ved 760,5? Slap ud af lidt i går på 775, men er egentlig interesseret i at samle op igen. Takker på forhånd for input (gode som dårlige).


Besvar indlæg

Dato : 19.02.2017 kl.11:37
Brugernavn : John Stihøj

Handler ved 826 til en p/e 2017E på 14. Det burde da være et godt køb. Eller hvad?


Besvar indlæg

Dato : 07.02.2017 kl.09:06
Brugernavn : Lars Bech Larsen

Flot regnskab fra Pandora i morges. Overgår forventninger til både omsætning og en smule bedre EBITDA. 6 mia. kr. i overskud. Forventer 3-4 mia. mere i omsætning i 2017 og en lidt lavere overskudsgrad, men altså på større omsætning. Så det er fint. Udbytte 36 kr. per aktie fordelt over hvert kvartal.

Sydbank en smule skuffet over forventninger : https://play.borsen.dk/klip/5898b48445628ff8171fac92/topchef_der_er_ikke_noget_der_driller_i_pandora_-_men_vaeksten_vil_falde.html


Besvar indlæg

Dato : 06.02.2017 kl.17:53
Brugernavn : John Stihøj

Jeg er meget enig med dig Schmidt. Har også selv Pandora og holder fast. Det er imidlertid lidt besynderligt, at kursen falder 3,1% på dagen før regnskabet. Det burde jo ikke kunne være tilfældet at nogle ved mere end os andre. Prisen på guld stiger og det kan måske være en årsag. Men ellers må vi jo vente til i morgen tidlig og få "dommen".


Besvar indlæg

Dato : 25.01.2017 kl.17:36
Brugernavn : Schmidt Invest

Hej allesammen. Hermed et uddrag af min analyse af Pandora:
Pandora har gennem flere år leveret en høj, lønsom vækst, primært drevet af butiksåbninger og produktlanceringer. Jeg ser denne vækst fortsætte, i hvert fald et par år endnu:

- Selskabet forventer at åbne 200-300 butikker årligt i 2017 og 2018 (længere har Pandora ikke guidet).
- Løbende produktlanceringer (herunder en fortsat aftale med Disney).
- Salg gennem Tmall i Kina påbegyndt i oktober foruden udrulning af egne eSTOREs indeholder store muligheder (både på top- og bundlinje).
- Ringe fylder en stadig større del af salget: Dette betyder større produktdiversificering og dermed mindre afhængighed af Charms. Endvidere har Pandoras ringe generelt set en højere gennemsnitspris end Charms, hvilket burde hjælpe på toplinjevæksten. 
- Smykkemarkedet vokser, Pandora anslår 7% årligt
- Like-for-like salget (salg i konceptbutikker ældre end 12 måneder) vokser middel til højt encifret. En del højere end de største konkurrenter, der har kæmpet med omsætningsfald (TIF og SIG). 
- Stabil EBITDA-margin sidste år - på trods af råvareprisstigninger og store valuta-indhug (f.eks. GBP). Mit bud er, at mens ovennævnte faktorer trækker i negativ retning, trækker stordriftsfordele såvel som færre (men stadig mange) butiksåbninger i positiv retning.

Med mine beskedne beregninger og forventninger handler Pandora til en P/E på 18 (2016) og 16,3 (2017), hvis omsætningen vokser med 20% og 15% i hhv. 2016 og 2017. EBIT-margin på 36%

Dette er lavere end eksempelvis Tiffany & Co., hvis omsætning det sidste år faldt med 3%, men alligevel handler til en P/E på 22,2 for 2016. EBIT-margin på 18%, dog lidt højere udbytte end Pandora.

Signet Jewelers, hvis omsætning det sidste år faldt lavt encifret, handler til en P/E på 12,2 for 2016. SIG har dog EBIT-margin på kun 8,8%, samt udbytte på Pandoras niveau.

Pandora har store, voksende frie pengestrømme med stigende udbytte og aktietilbagekøb. 
Desuden også lav gæld, der dog er steget de seneste par år, både grundet butiksåbninger, men også for at betale udbytte og købe aktier op (udlodningen har været højere end overskuddet). Dette er ikke holdbart i længden, hvorfor stigningsgraden forventes (og ønskes) at aftage.

Kort sagt mener jeg aktien skal stige på kort og mellemlang sigt.


Besvar indlæg

Dato : 12.01.2017 kl.08:30
Brugernavn : Lars Bech Larsen

Hej John m.v.

Det er jeg ikke u-enig i. Kurs 1000 bør være opnåelig i år. Jeg har den selv liggende i 1 portefølje.


Besvar indlæg

Dato : 11.01.2017 kl.16:36
Brugernavn : John Stihøj

Der skal ikke meget til at rokke ved tingene. En af Pandoras forhandlere i USA, Signet Jewellers, melder i dag om et sløjt salg op til jul. Pandora faldt straks til 854. Nu ligger kursen i 880, da Signet har konkretiseret, at godt nok var salget op til jul sløjt, men det gælder ikke Pandora smykkerne. Det er stadig min holdning, at Pandora kan stige til 1.000 i indeværende år. Hvordan ser I andre på denne spændende aktie?


Besvar indlæg

Dato : 09.01.2017 kl.15:12
Brugernavn : John Stihøj

Personligt ligger jeg pænt i Pandora, som er samlet op lige omkring 800. Jeg har tænkt mig at holde fast, men jeg undres over, at kursen faldt 6 % i sidste uge, hvor markedet ellers var pænt opadgående.

Er der nogle der kan overbevise mig om, at jeg skal sælge nu og tage gevinsten eller om det er klogest at holde fast. Input modtages meget gerne.


Besvar indlæg

Dato : 18.10.2016 kl.13:44
Brugernavn : John Stihøj

Dejligt med en positiv analyse fra Carnegie. Jeg er helt enig med dem. Kender ikke deres kursmål men mit er uforandret 1.000


Besvar indlæg

Dato : 11.10.2016 kl.09:28
Brugernavn : John Stihøj

Jeg fik lidt ud af short i Pandora, men lukkede for tidligt. Sådan er livet. Nu har jeg også købt aktien, men også her lidt for tidligt. Har købt til 825, så det er noget dyrere end dit køb i 785. Jeg tror, at du har gjort en god handel med dit køb. De er naturligvis lidt presset af den faldende værdi på GBP, men omvendt må den lavere sølvpris være positivt for Pandora. Kommer der et rally frem mod ultimo 2016, så gætter jeg på stigning op imod 1.000.


Besvar indlæg

Dato : 08.10.2016 kl.23:58
Brugernavn : jaki

Hej John, haaber din short gik godt.

Har vaeret ude af Pandore nogen tid (solgte 19/8), men faldet i fredags fik mig til at gaa ind igen til kurs 785. ikke sikker paa at det er bunden, RSI 35 antyder maaske at vi er taet paa. Regnskab om tre uger, som faldet i pundet formentlig ikke kan gore megen skade. Er det ikke tiden den skal i portefolgen?


Besvar indlæg

Dato : 25.05.2016 kl.22:06
Brugernavn : jaki

Den virker absolut overkobt. P/E paa 32, ja regnskabet var flot, men vil sige at den skal ned under 900 inden jeg byder ind igen. 18% stigning paa en maaned og formentlig ingen nyheder de naeste to maaneder, der skulle nok komme en mulighed for at samle op til mere rimelige priser inden 2. h regnskab den 9. august.


Besvar indlæg

Dato : 23.05.2016 kl.17:54
Brugernavn : John Stihøj

Pandora flirter med 1.000 idag. Jeg er imponeret over deres salgsudvikling og høje indtjening. Selv med dagens kurs er aktien jo egentlig ikke dyr. Personligt tror jeg dog den - i hvert fald på kort sigt - kan ramme muren her ved 1.000. Jeg har derfor privat satset og er gået short i aktien. Aktien har et teknisk gab mellem 860 og 910. Gabs "plejer" at blive lukket, selvom jeg ikke selv har fantasi til at se aktien i 860 for nærværende. Men mindre kan også gøre det. Lurer på at fald på kort sigt, idet RSI er helt oppe i 80. Hvordan ser I andre på Pandora?


Besvar indlæg

Dato : 14.10.2015 kl.11:26
Brugernavn : Lei

Det kunne vel også være begyndelsen på en længere nedtur.Deres koncept bygger efter min mening på et banalt koncept, som måske ikke er langtidsholdbart hos den kritiske forbruger.Det ender måske med at Lau får ret i sin vurdering.
Besvar indlæg

Dato : 14.10.2015 kl.10:14
Brugernavn : John Stihøj

Mon ikke man skal til at se på Pandora igen efter morgenens kursfald på 5%. Den eneste årsag jeg har kunnet finde skulle være en rapport, der skulle indikere at Pandoras salg i USA i Q3 måske er aftaget i vækst. Bemærk at jeg bevidst skriver: Måske.
Besvar indlæg

Dato : 12.05.2015 kl.14:02
Brugernavn : John Stihøj

P/E 24 på basis af den nyeste Guidance. Dyrt eller ikke dyrt? Vækst og indtjening er høj, også selvom der nu må regnes på en højere skattesats. Jeg er ikke den store fan af Pandora (de gør det fremragende), men modeaktier er meget lunefulde. Jeg må dog parkere lidt af min skepsis. Der er fortsat mulighed for høj vækst via salget i Disneys butikker, åbning af stadig flere konceptbutikker, overtagelse af butikker i Tyskland og sidst men ikke mindst samarbejdet med Oracle Investment Hong Kong i Kina. Jeg har en lille post af aktier i selskabet. Og dem har jeg faktisk tænkt mig at holde fast i.

Hvordan ser I andre på Pandora?
Besvar indlæg

Dato : 22.03.2015 kl.14:12
Brugernavn : Ukendt bruger

Jeg må nok sige at jeg synes Pandora er dyr - uanset hvilket nøgletal man ser på er den højst prissat. PE2014 er 26 og pris pr egenkapitalkrone er ca 11, og over halvdelen af egankapitalen er endda goodwill og andet luft. Deres eneste værdi af betydning er med andre ord deres indtjening, så hvis de falder i unåde hos kunderne i morgen og de ender med at likvidere selskabet, så vil der være under 5% af dagens kurs tilbage til aktionærerne.

Jeg har selv tidligere haft Pandora (da kursen var to-cifret), men ville ikke røre den med en spidstang idag...
Besvar indlæg

Dato : 21.03.2015 kl.17:03
Brugernavn : Rasmus

Man kan sige mange ting om Pandora. Jeg er nu gået ind i den som en lille spekulationsaktie. Stigende
omsætning og bedre og bedre netto resultat. Endvidere lige nu en estimeret P/e på omkring de 20. Det er
vel alt andet lige en kvalitets aktie til ok billige penge...Jeg ved nu ikke om den er mere udsat for store
fald sammenlignet med så mange andre aktier. Den er vel fair prissat. Ved godt at Lau ikke vil eje den
men hvis man nu kan score en gid gevinst er det vel det som det handler om.
Vh Rasmus
Besvar indlæg

Dato : 19.02.2015 kl.09:07
Brugernavn : Lars Bech Larsen

Jeg købte ind i aktien, men valgte kun at købe 1/3 af den normale mængde grundet den store stigning. Det var så en fejl kan jeg se på kursen nu.
Aktien er bestemt ikke dyr og jeg har fornemmelsen af, at de virkelig får skubbet på, så væksten kan opretholdes. En lang kærlighedsaffære med aktien bliver det dog ikke til, da jeg kan være nervøs over deres smalle sortiment og så mode-præget. Ikke den slags aktie, som jeg ønsker at ligge inde med i lang tid.

Besvar indlæg

Dato : 18.02.2015 kl.12:57
Brugernavn : nihonjin

Jeg vil ikke købe aktien, da jeg for det første ikke forstår produktet og ikke regner med populariteten bare
varer ved. Endvidere kan potientialet ved aktien vel ikke være lige stort når den allerede er mangedoblet
siden lavpunktet.
Jeg bor i Aalborg, og har desuden bidt mærke i at der aldrig er en eneste kunde i deres butik i Friis
centret i hver fald ikke de gange jeg har været der. Selvfølgelig kan jeg ikke bruge det som målestok for
virksomhedens salg worldwide, men det er sådanne små ting der gør at jeg holder mig væk.
Modebaserede og teknologiske virksomheder er de 2 ting jeg passer meget på med.
Nokia og Lacoste er vel 2 meget gode eksempler på hvordan virsomheder den ene dag er totalt populære
og den næste dag er det yesterdays news.
Thomas

Besvar indlæg

Dato : 17.02.2015 kl.09:52
Brugernavn : John Stihøj

Wauw for et regnskab. Og så bliver det endda endnu bedre i 2015. EPS i 2014 blev 25 og det ligner et EPS for 2015 på 31. Dermed handler aktien til en P/E 2015E på ca. 17. Det kan vel ikke siges at være dyrt for et selskab, der stiller en vækst i 2015 på 17% i udsigt. Tør man købe aktien efter dagens store stigning? Hvad mener forum?
Besvar indlæg

Dato : 03.05.2012 kl.08:49
Brugernavn : Lars Bech Larsen

Jeg ser købssignalet bekræftet. Jeg sigter efter test af 68.50, hvor MA50 ligger.
Besvar indlæg

Dato : 30.04.2012 kl.22:01
Brugernavn : Lars Bech Larsen

Og ramte netop toppen af det trading range (57,30), hvorefter den skød i vejret. En lukning
i morgen over denne kurs og meget gerne med et gap op, så har jeg et købssignal
bekræftet. Agter ikke nødvendigvis at købe aktien, men overvejer Nordeas CRT-Bull
Pandora*2 II Maj 2016 (det udløber dog allerede den 6. maj med indløsning 16. maj - kan
ikke se de har længere løbende certifikat).
Besvar indlæg

Dato : 30.04.2012 kl.15:42
Brugernavn : Lars Bech Larsen

Hov hvad skete der lige i dag ??
Sikkent fald i aktien - pt. 4,7% nede og den finder støtte i toppen af det tidligere trading
range.
Nyheder ?
Besvar indlæg

Dato : 27.04.2012 kl.14:04
Brugernavn : Ukendt bruger

Hov - hvad skete der lige her kl. 14.00. Der har hele dagen ligget en meget stor gælder på kurs 60 mens købersiden var helt tynd. Men pludselig spragn kursen over 60 og nu ligger der så en stor køber på 60. Fastholdelse over 60 er MEGET vigtig. Jeg har den stadig.
Besvar indlæg

Dato : 26.04.2012 kl.21:58
Brugernavn : Lars Bech Larsen

Hej John
Uha jeg synes du tager en chance. Håber for dig, at jeg er for pessimistisk ;-)
Har just været på ETN-kursus med Handelsbanken. De har ikke certifikater på Pandora,
men det har Nordea. Dem vil jeg have med i overvejelserne, når jeg får købssignal.
Det var et rigtig godt foredrag, hvor vi fik godt indblik i mulighederne.

Som altid må man ikke investere via sin pension, men der foregår faktisk en høring pt. om
en mulig ændring.
Besvar indlæg

Dato : 26.04.2012 kl.15:59
Brugernavn : Ukendt bruger

Den SKAL holde sig over 60. Jeg har selv lige købt til 59,85. Men der sker med rystende hånd:-)
Besvar indlæg

Dato : 26.04.2012 kl.14:32
Brugernavn : Lars Bech Larsen

Uha Fanta ! Aktien går i dørken og handles nu under 60. Sikken forskel i at misse et
købssignal og så falde næsten 14%. Aktien burde snart ikke kunne falde mere, men lave et
kort rebound og så måske testen toppen af det sidste trading range, dvs. omkring 57.50 for
at finde fodfæste. Holder det ikke, så tør jeg ikke tænke på bunden.
Besvar indlæg

Dato : 22.04.2012 kl.21:34
Brugernavn : Lars Bech Larsen

Mit købssignal blev aflyst i fredagens handel, hvor vi lukkede ugen i 65.8, hvilket var under
uge-lukningen for 14 dage siden, hvilket var sidste chance for et købssignal. Jeg lurer stadig
på aktien, men holder altså pt. fingrene væk.
Besvar indlæg

Dato : 20.04.2012 kl.12:32
Brugernavn : Lars Bech Larsen

Det bliver dog for alvor spændende, hvis vi kan bryde 71,50. Der ligger et gap i forbindelse
med udbyttet. Et ugentlig chart er ret flot: 3 plateauer/baser med højere bunde
Besvar indlæg

Dato : 20.04.2012 kl.01:06
Brugernavn : FAnTA

Jeg har tilbage købt en post, da den brød de 67 som jeg har som et punkt på min graf.

Der udover køber jeg stille og roligt op i Frontline min lille darling aktie!

Ellers er jeg "fraværende" fra aktie market, deltager i en politisk "lorte" sag om
fjernvarmetvang!
Besvar indlæg

Dato : 19.04.2012 kl.12:25
Brugernavn : Lars Bech Larsen

Hej John
Jeg er også ved at være varm på aktien igen. Jeg synes dog godt, at volumen kunne være
noget bedre - den er lav i forhold til for måneder siden.
Aktien giver købssignal fredag, hvis den formår at lukke over 66, hvilket alt tyder på.
Besvar indlæg

Dato : 18.04.2012 kl.17:23
Brugernavn : Ukendt bruger

Så mangler vi bare at se et brud over 70, hvor 50 dages snittet ligger. Hvis/når det sker, så går aktien for alvor i køb. Jeg synes oplægget ser interessant ud (baseret på teknisk analyse).
PS: Jeg har aktien.
Besvar indlæg

Dato : 16.04.2012 kl.17:45
Brugernavn : Ukendt bruger

FAnTA og Lars:
Jeg synes aktien ligger fornuftigt i flg. teknisk analyse. Jeg synes det ligner opgang til 70, som ved brud obner for 80+. Er I på vej ind i aktien igen? Eller hvordan ser I det tekniske oplæg.
Besvar indlæg

Dato : 02.04.2012 kl.10:42
Brugernavn : Lars Bech Larsen

Hej Fanta
Blev også selv stoppet ud.
God vind på markedet.

mvh Lars Bech
Besvar indlæg

Dato : 01.04.2012 kl.11:08
Brugernavn : FAnTA

Hej

Er enig.

Blev stoppet ud med SL lige under 67,-

Er nu helt ude af Pandora.
Besvar indlæg

Dato : 30.03.2012 kl.09:08
Brugernavn : Lars Bech Larsen

Hej Fanta
Gårsdagens price action var et sell-off i form af et Black Candlestick. Selv på uge-basis ser
det pt. ikke så godt ud for aktien. Vi skal vist noget længere ned endnu inden vi ser en fast
bund.
Besvar indlæg

Dato : 27.03.2012 kl.21:34
Brugernavn : FAnTA

Har taget en slat i dag. Regner i første omgang med et gab-fill.
Besvar indlæg

Dato : 23.03.2012 kl.09:01
Brugernavn : Lars Bech Larsen

Hej Fanta
Ja det vil jeg tro. Købe-signalet fejlede - udbyttet er jo gået fra, så aktien skulle falde.
Gårsdagens handel var ikke så god - det udløste en Black Closing Marubozu. Holder din
støttelinie ikke, så hedder næste støtteniveau 55.
Jeg har ikke haft lejlighed til at lede efter referat fra generalforsamlingen. Skyldes faldet
kun fra-gang af udbytte eller kom der andet frem ? Så, at Jesper-Kasi ikke var tilfreds
med udfaldet.

mvh Lars Bech
Besvar indlæg

Dato : 22.03.2012 kl.20:04
Brugernavn : FAnTA

Hej Lars

Nu nærmer Pandora sig området, hvor den begynder og være interessant igen.

http://www.tinyurl.dk/32303

Mon ikke den skal ned og røre en 3 gang?


mvh. FAnTA


Besvar indlæg

Dato : 21.03.2012 kl.07:55
Brugernavn : Lars Bech Larsen

Hej Fanta
Tak for dit svar - det er særdeles brugbart ! Jeg skal studere dit svar lidt nærmere i
forhold til de Bow Ties jeg har fundet - nogle er der handlet på og andre er fravalgt grundet
tidsmangel.

Det er særdeles interessant med test af supply/demand. Det kræver, at du bruger en del
tid på at kigge charts ?
Den tid har jeg sjældent.
mvh Lars

Besvar indlæg

Dato : 20.03.2012 kl.22:10
Brugernavn : FAnTA

Hej Lars

Det jeg mener er at jeg vil aldrig handle på et Bowtie alene, jeg vil altid kigge efter
andre ting også. F.eks. i novo her blev der sat et BT da novo var i ca 550, jeg gik i novo
i 588, fordi novo er en aktie der trender godt og i 585 fik vi en flot test af støtte/udbruds
linie samt en test af EMA 30 i BT. Eller med andre ord lowrisk.

I Pandora som har sat et BT, kunne jeg ikke finde på at købe, fordi den "udvikling" der
ligger op til BT'et siger nej tak!

Jeg mener ikke det er de mindre aktier der bedst til BT. I min lille verden er det klart de


Pandora Øreringe

Sorter faldende
pr. side

1 til 48 ud af 107

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. Næste
 • PANDORA Øreringe Studs Oriental Blossom med Pink Cubic ZirconiaDetaljer

  PANDORA Øreringe Studs Oriental Blossom med Pink Cubic Zirconia

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • PANDORA Daisy Flower Stud ØreringeDetaljer

  PANDORA Daisy Flower Stud Øreringe

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • PANDORA 14K kulturperler Elegance Stud Øreringe w-PearlDetaljer

  PANDORA 14K kulturperler Elegance Stud Øreringe w-Pearl

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • Pandora Majestic Fjer ØreringeDetaljer

  Pandora Majestic Fjer Øreringe

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • PANDORA Heart sølv stud Øreringe med 14k og perlemorDetaljer

  PANDORA Heart sølv stud Øreringe med 14k og perlemor

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • Pandora Sølv Sort ØreringeDetaljer

  Pandora Sølv Sort Øreringe

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • PANDORA Be My Valentine Øreringe CharmsDetaljer

  PANDORA Be My Valentine Øreringe Charms

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • PANDORA Studs My One True Love med en 14K Gyldent Heart ØreringeDetaljer

  PANDORA Studs My One True Love med en 14K Gyldent Heart Øreringe

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • Pandora juli Birthstone Stud ØreringeDetaljer

  Pandora juli Birthstone Stud Øreringe

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • PANDORA Brilliant Legacy Pink Stud ØreringeDetaljer

  PANDORA Brilliant Legacy Pink Stud Øreringe

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • PANDORA Skattede Hearts Rhodolite Øreringe CharmsDetaljer

  PANDORA Skattede Hearts Rhodolite Øreringe Charms

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • PANDORA Sølv Øreringe med klare cubic zirconia og facetteretDetaljer

  PANDORA Sølv Øreringe med klare cubic zirconia og facetteret

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • Pandora Disney Minnie s Sparkling Bow ØreringeDetaljer

  Pandora Disney Minnie s Sparkling Bow Øreringe

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • Pandora November Birthstone Stud ØreringeDetaljer

  Pandora November Birthstone Stud Øreringe

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • PANDORA Blændende Poetic dråber, Clear CZ ØreringeDetaljer

  PANDORA Blændende Poetic dråber, Clear CZ Øreringe

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • PANDORA Sparkling Øreringe HookDetaljer

  PANDORA Sparkling Øreringe Hook

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • Pandora Rose Heart Stud ØreringeDetaljer

  Pandora Rose Heart Stud Øreringe

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • PANDORA kronblade Of Love, Clear CZ ØreringeDetaljer

  PANDORA kronblade Of Love, Clear CZ Øreringe

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • PANDORA Hvid Primrose Flower Stud ØreringeDetaljer

  PANDORA Hvid Primrose Flower Stud Øreringe

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • PANDORA Royal Crown Stud Øreringe w-CZDetaljer

  PANDORA Royal Crown Stud Øreringe w-CZ

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • PANDORA Øreringe Studs Radiant Elegance i 14 K Gyldent med Clear Cubic ZirconiaDetaljer

  PANDORA Øreringe Studs Radiant Elegance i 14 K Gyldent med Clear Cubic Zirconia

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • PANDORA Pavé Heart Stud ØreringeDetaljer

  PANDORA Pavé Heart Stud Øreringe

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • PANDORA Sparkling Bow Øreringe Clear CZDetaljer

  PANDORA Sparkling Bow Øreringe Clear CZ

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • Pandora Infinite Kærlighed CZ ØreringeDetaljer

  Pandora Infinite Kærlighed CZ Øreringe

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • PANDORA Pink Cherry Blossom Flower Stud ØreringeDetaljer

  PANDORA Pink Cherry Blossom Flower Stud Øreringe

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • Pandora Øreringe Forget Me Not Hvid og Lilla Cubic Zirconia Sterling Sølv StudsDetaljer

  Pandora Øreringe Forget Me Not Hvid og Lilla Cubic Zirconia Sterling Sølv Studs

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • PANDORA Mousserende Blade m / CZ ØreringeDetaljer

  PANDORA Mousserende Blade m / CZ Øreringe

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • PANDORA Rose Signature ØreringeDetaljer

  PANDORA Rose Signature Øreringe

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • Pandora februar Birthstone Stud ØreringeDetaljer

  Pandora februar Birthstone Stud Øreringe

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • PANDORA Blooming Dahlia Stud ØreringeDetaljer

  PANDORA Blooming Dahlia Stud Øreringe

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • PANDORA Double Drop m / Orange CZ Øreringe CharmsDetaljer

  PANDORA Double Drop m / Orange CZ Øreringe Charms

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • PANDORA Sølv stud Øreringe med Sort spinel og cubic zirconiaDetaljer

  PANDORA Sølv stud Øreringe med Sort spinel og cubic zirconia

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • PANDORA Morning Dew med Pink CZ Dangle ØreringeDetaljer

  PANDORA Morning Dew med Pink CZ Dangle Øreringe

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • Pandora September Birthstone Stud ØreringeDetaljer

  Pandora September Birthstone Stud Øreringe

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • PANDORA Elegant Beauty, Hvid Pearl ØreringeDetaljer

  PANDORA Elegant Beauty, Hvid Pearl Øreringe

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • PANDORA Glem mig ikke sølv stud Øreringe med Lilla og klare cubic zirconiaDetaljer

  PANDORA Glem mig ikke sølv stud Øreringe med Lilla og klare cubic zirconia

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • Pandora Shining Trio ØreringeDetaljer

  Pandora Shining Trio Øreringe

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • PANDORA Captured Hearts Rose & Clear CZ ØreringeDetaljer

  PANDORA Captured Hearts Rose & Clear CZ Øreringe

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • PANDORA Petite Butterfly Stud ØreringeDetaljer

  PANDORA Petite Butterfly Stud Øreringe

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • PANDORA Cool Breeze Blå Topaz ØreringeDetaljer

  PANDORA Cool Breeze Blå Topaz Øreringe

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • PANDORA Øreringe Studs Luminous Florals med Mother-of-Pearl og Clear Cubic ZirconiaDetaljer

  PANDORA Øreringe Studs Luminous Florals med Mother-of-Pearl og Clear Cubic Zirconia

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • PANDORA Pavé Hoop ØreringeDetaljer

  PANDORA Pavé Hoop Øreringe

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • PANDORA Sparkling Lace ØreringeDetaljer

  PANDORA Sparkling Lace Øreringe

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • Pandora Sterling Sølv & 14K hjerte til hjerte ØreringeDetaljer

  Pandora Sterling Sølv & 14K hjerte til hjerte Øreringe

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • PANDORA Pink Cherry Blossom Flower Stud ØreringeDetaljer

  PANDORA Pink Cherry Blossom Flower Stud Øreringe

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • Pandora Rose Pink Sparkling Kærlighed Stud ØreringeDetaljer

  Pandora Rose Pink Sparkling Kærlighed Stud Øreringe

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • Pandora Poetic Blooms ØreringeDetaljer

  Pandora Poetic Blooms Øreringe

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

 • PANDORA Plain Hoop ØreringeDetaljer

  PANDORA Plain Hoop Øreringe

  Pris: 399,80 kr

  Special Price 199,90 kr

Sorter faldende
pr. side

1 til 48 ud af 107

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. Næste
Il più grande parco divertimenti al coperto d'Italia
Tantissime attrazioni per tutta la famiglia e giostre per ragazzi
Divertimento tra lo zucchero filato e la frutta caramellata

Il più grande parco divertimenti al coperto d’Italia

16-17 dicembre 2017
Dal 22 dicembre 2017 al 7 gennaio 2018
13-14 gennaio 2018

Winterello

Presto online!

Braccialetto

Clicca qui!!

Intrattenimento

Clicca qui!

Attrazioni

Clicca qui

Partner

Supporter