Pandora bedeltjes, waar te koop? | ELLEgirltalk waar te koop pandora armbanden

Pandora bedeltjes, waar te koop?

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Potlood, 1 sep 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina


waar te koop pandora armbanden

smaointe muince pandora
jogo de pandora
ブレスレットパンドラ
clipes pandora
thuis  
Treasure Juwelier - online juwelierTreasure Juwelier - online juwelier
usp-4Gratis graveren
usp-2Betaalbare luxe
usp-1Ruim 25 jaar
juwelier
usp-35% spaarbonus

Euro-Logo Leverancier van silicone polsbandjes

Tel: 020-8004821 Mail: sales@euro-logo.nl Index Mogelijkheden Prijzen Levertijd Contact Silicone polsbandjes

Silicone armbandjes zijn een populair product in Nederland. Het wordt nog veel gebruikt voor groepen, evenementen en als give-away. De silicone armbandjes zijn dan ook leverbaar in een groot assortiment!

Alle PMS-kleuren zijn mogelijk voor de (meerderkleurige) silicone armband, De tekst kan gegraveerd worden, bedrukt of een combinatie hiervan. Ons totaalaanbod vindt u onder onze voorbeelden.

Door internationale samenwerking kunnen wij u snel voorzien van de silicone armbandjes tegen goede prijzen. Slechts weinig andere leveranciers van de silicone polsbandjes kunnen aan onze prijzen tippen.

Om contact met ons op te nemen zie de contact pagina.

Nieuwste trends:

Silicone horloges komen steeds meer voor, veel bedrijven gebruiken het als promotioneel item! Euro-Logo kan deze silicone horloges ook leveren, compleet met batterijen en opdruk. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een kwalitatief goed product! Meer informatie is ook te vinden op onze blog: Silicone horloges

 

Balansbandjes zijn sinds het WK 2010 in Zuid-Afrika een grote hit. Dit Siliconen armbandje bevat twee hologrammen die, zoals iedereen doet geloven, gegevens en frequenties van het lichaam opslaan. Grotere partijen balansbandjes kunt u via ons bestellen, u zult verstelt staan van het prijsverschil t.o.v. de enkele bandjes!

 

De dunne silicone armband is vooral een hit bij vrouwen. Deze armbandjes zijn smaller dan de huidige silicone armband en daardoor een fashion product! Op de armband is een uitstekende tekst aan te brengen waardoor het erg trendy overkomt.

 

Voor speciale gelegenheden hebben wij ook de dubbele silicone armband. Deze staat voor verbondenheid, de twee silicone armbandjes zijn aan elkaar gemaakt! Beide armbandjes zijn te bedrukken of te graveren met een tekst.

 

Enthousiast geworden over onze producten? Neem dan ook een kijkje op onze relatiegeschenkenblog! Of heeft u ook een idee maar staat deze er niet bij? Neem contact op met ons en we kijken wat er mogelijk is!

 

Voorbeelden Totaal overzicht mogelijkheden Enkelkleurige armband graveren Enkelkleurige armband printen Enkelkleurige armband graven & printen Enkelkleurige armband opdrukken Meerkleurige armband graveren Meerkleurige armband printen Meerkleurige armband graveren & printen Meerkleurige armband opdrukken Glow in the dark armband graveren Glow in the dark armband printen Speciale silicone polsbandjes Silly armbandjes Overige producten Winnies Plaktatoeages Zadelhoesjes Paperclips met logo
Il più grande parco divertimenti al coperto d'Italia
Tantissime attrazioni per tutta la famiglia e giostre per ragazzi
Divertimento tra lo zucchero filato e la frutta caramellata

Il più grande parco divertimenti al coperto d’Italia

16-17 dicembre 2017
Dal 22 dicembre 2017 al 7 gennaio 2018
13-14 gennaio 2018

Winterello

Presto online!

Braccialetto

Clicca qui!!

Intrattenimento

Clicca qui!

Attrazioni

Clicca qui

Partner

Supporter