Restaurants in Mechelen | Mechelen Blogt pandora zus charme

Home

Restaurants in Mechelen

Door Chantal en Ben geplaatst op 30 juni 2005 met categorie:   Daar wij heel graag gaan eten, zou ik voorstellen, om een top 3 van de Mechelse restaurantjes te maken.
Er zijn er heel veel in Mechelen, dus aarzel niet en stuur je top 3 door.
Wij brengen regelmatig een bezoekje aan Pitawan in de OLVr-straat. Als je er op zondagavond binnenkomt, na 19u, moet je zoeken om een plaatske te vinden.
Ze serveren wel heel snel, zodat je, na een beetje geduld (je kan wachten aan de toog) toch een plaatske kan bemachtigen.
De prijs valt ook heel goed mee. Ik zou zeggen: voor die prijs kan je het zelf niet maken.
Je krijgt ook een mandje met de nodige sausen, zodat je lekker kan afwisselen.
En het smaakt iedere keer opnieuw.
Geplaatst door peter op di, 28/03/2006 - 12:48. We zijn van t weekend in de Lamot iets gaan eten. Das fijn voor die klein mannen, die kunnen dan in het erfgoedcentrum ravotten ... Geplaatst door Marc VC (niet gecontroleerd) op di, 28/03/2006 - 13:58. In de Merad, een binnenspeeltuin onder het restaurant, compleet met ballenbad. Geplaatst door katrien (niet gecontroleerd) op wo, 29/03/2006 - 13:38. de Merad, ken ik niet. Heb het opgezocht, egyptisch pita restaurant in de concience straat. Een beetje lekker en sfeervol ook? Geplaatst door natan (niet gecontroleerd) op wo, 29/03/2006 - 21:20. @ Katrien het is sfeervol op zijn Turks, lekker, niet te duur en kindvriendelijk Geplaatst door markec (niet gecontroleerd) op wo, 29/03/2006 - 23:51. @ Katrien: géloof Natan maar in deze, want hij heeft het heel correct geformuleerd... ze zijn trouwens sowieso altijd heel vriendelijk daar het is dus ook "volwassenvriendelijk" ;-D Geplaatst door Marc VC (niet gecontroleerd) op do, 30/03/2006 - 09:45. En erg lekker. Geplaatst door Metteko (niet gecontroleerd) op vr, 31/03/2006 - 18:59. Ik begrijp het niet goed.
Voor mij staat Merad gelijk aan vettige fastfood. Maar ja, ieder zijn goesting natuurlijk ;-)
En tis niet dat ik niet graag Pita eet, maar de beste pita van Mechelen is voor mij nog steeds de Pitawan in de Lieve-Vrouwestraat.

Je kan beter in het restaurant naast de Merad eens binnenspringen. In La Vigna heb je een eerlijke Italiaanse keuken aan een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Allee, mijn gedacht! Geplaatst door eduard . rappoort @pandora .be (niet gecontroleerd) op za, 08/04/2006 - 17:10. In restaurant (bij Roger)in de Onze Lieve vrouwestraat krijg je lekker en veel aan een heel democratische prijs Gekend om zijn witloof bereidingen of Steaks (hele grote)op alle soorten en manieren.Zijn paardensteaks zijn zeker ook niet te versmaden,dus allen naar de Roger,maar hard roepen voor je bestelling want hij is potdoof.....groetjes.... Geplaatst door eduard . rappoort @pandora .be (niet gecontroleerd) op za, 08/04/2006 - 17:19. Interesseren julie zich ook vaar restaurats in Oostende,omdat ik als Mechelaar in Oostende woon kan ik julie wel helpen als je hier wat zoekt om uit eteen te gaan bv.op Stenedorp......groetjes....... Geplaatst door kazamel (niet gecontroleerd) op do, 13/04/2006 - 08:58. We zijn vorig weekend in De Margriet gaan eten en waren aangenaam verrast. De kaart is eerder die van een brasserie - je hebt geen jaar nodig om de hele kaart te doorlopen ;-) - maar zowel het personeel als het eten waren sympathiek. Ligging en inrichting ok! Geplaatst door markec (niet gecontroleerd) op do, 13/04/2006 - 10:12. @Kazamel: ik was er maandag nog, samen met een aandere blogger.. de Margriet smaakte, maar anders dan in vele andere Horeca zaken waar je ¤ 2,50 betaalt voor een Margriet stond hij hier aan ¤ 3,00 en dat vond ik wel vreemd..

Wat het eten betreft: in de krant (GvA) las ik iets over prijzen vanaf ¤4,00 tot ¤ 16,00... maar een blik op de kaart leerde dat de prijzen toch een ietsie pietsie hoger lagen...

DE BEDIENING is inderdaad VOORTREFFELIJK en men is UITERMATE VRIENDELIJK, mijn kleine puntjes van kritiek zullen me dus niet tegenhouden om er terug te komen ;-) Geplaatst door nico (niet gecontroleerd) op ma, 17/04/2006 - 21:14. Hallo mensen,
Heeft er iemand een idee of de "Kok en de proever" in de Adegemstraat de moeite waard is ? Het is blijkbaar onlangs overgenomen.
Op het gastenboek van hun web site staan er wel een aantal reacties. Maar er zijn nogal wat private entries.
Iemand een idee ? Geplaatst door patrick (niet gecontroleerd) op di, 18/04/2006 - 08:58. Hallo,
Op Maandag 1 mei en Zondag 14 mei vanaf 16.00 uur verwelkomen de nieuwe uitbaters van D'Afspraak de klanten op één gratis glaasje schuimwijn. Geplaatst door Marc VC (niet gecontroleerd) op di, 18/04/2006 - 09:17. Afgelopen donderdag ben ik nog eens gaan eten in d'Afspraak. Toen waren de nieuwe uitbaters er ook al, en stelde den Herman ze ons al voor. Het lijken me leuke mensen. (vooral de dame is knapper als den Herman ;-) Geplaatst door Hanna (niet gecontroleerd) op di, 18/04/2006 - 10:03. Ik ben een glas wijn gaan drinken in de Margriet.... heb er ook een portie kaas bij gevraagd, was heel verzorgd (met mosterd, augurken en zilveruitjes). De witte wijn was goed, alsook de kaas (al had ik de kaasblokjes liever wat 'kouder' gehad, was voor mij wat te veel op kamertemperatuur.
Maar ben zeker niet ontevreden! Geplaatst door Eva (niet gecontroleerd) op di, 18/04/2006 - 10:20. Ben op 15 april gaan eten in de kok en de proever en het was mijn meet bizarre restaurantbezoek ooit. Na onze soep hebben we TWEE UUR gewacht op het volgende gerecht en toen was het er nog niet en zijn we doorgegaan, net als nog een paar tafels. Een reden voor het lange wachten hebben we nooit gekregen. Er zijn na die avond enkele negatieve berichten op de site beland maar die zijn stuk voor stuk privé gemaakt na een half uur zodat je ze niet meer kon lezen. Ze werden vervangen door een positief bericht van mensen die zalig lekker hadden gegeten die avond. Terwijl er nauwelijks eten uit de keuken is gegaan die avond en mensen klaagden over rauw vlees op hun bord!!!!! Ondertussen zijn alle reacties van de website verwijderd. Ik heb er zelf een bericht achtergelaten omdat ik graag een uitleg zou krijgen van de uitbaters. Ik kan begrijpen dat een zaak overnemen niet simpel is en dat er af en toe iets serieus misloopt, maar dat het in de doofpot wordt gestopt vind ik niet kunnen. Zolang ik geen redelijke uitleg krijg (en dat mag zelfs zijn "we konden het niet aan die avond") zet ik er nooit nog een voet binnen. Jammer voor een zaak die zo'n goede naam heeft! Geplaatst door Peter (niet gecontroleerd) op di, 18/04/2006 - 10:45. Wij zijn ook iets gaan eten in de Margriet, en het krijgt goede punten. Goede prijs/kwaliteit, vriendelijke bediening. Geplaatst door markec (niet gecontroleerd) op di, 18/04/2006 - 16:55. @Marc VC.. Svinta is inderdaad toch wel knapper dan Herman ;-)

Ben er vrijdag 14.04 nog geweest en ben er redelijk lang blijven hangen, zowel praatjes geslagen met Herman & Anita en Vanessa als met nieuwe uitbaters dus.

De jonge, toekomstige nieuwe uitbaters zijn zich nu volop aan het inwerken en zien het helemaal zitten... moge ze het goede werk van Herman & Anita met veel succes verder zetten..

Ik denk wel dat je mij op 1 mei in de Afspraak zal kunnen vinden... :-) Geplaatst door saskia (niet gecontroleerd) op di, 18/04/2006 - 20:06. Ik ben onlangs (15 april) ook in "De Kok en Derover" euh ... "De Kok en de Proever" geweest. Een regelrechte ramp ! Een paar illustraties.

1) onvriendelijk en onbekwaam personeel.
Van een ober verwacht ik bijv. wel dat hij weet dat een Shiraz-Cabernet Sauvignon een rode en geen witte wijn is ...
Als we met 6 personen een standaardmenu nemen, moet het toch kunnen dat er 1 hoofdgerecht (vlees) vervangen wordt door vis ? Dat was even buiten de botte ober gerekend ...
Het menu hadden we trouwens gekozen naar aanleiding van een recente campagne in het Mechelse. Ook hiervan was de ober niet op de hoogte.
2) Ronduit slecht eten.
De apero-hapjes waren waterig en op de toastjes van oud, wit brood lag nauwelijks zalm. De soep was zuur. Het moet gezegd : er dreef bij iedereen wel een oester in. Hoera !
Het zootje werd gecamoufleerd met massa's (weliswaar verse) dille.
Aan de andere tafels lieten mensen de helft liggen of lieten borden naar de keuken terugkeren.
Als ze al eten kregen ...
3) De verhouding prijs-kwaliteit is er ver te zoeken bijv. 25 ¤ voor een simpele Australische wijn (ja die rode). In een grootwarenhuis kost een dergelijke fles 5 ¤. Nu overdrijven veel restaurants met hun prijzen voor een fles wijn maar x5 of meer ?!

Ondertussen zaten we er al 2u30 en om 22u zijn we dus maar weggegaan (na de soep).
We zijn van puur ellende frieten gaan halen op de Korenmarkt. Dit is de allereerste keer dat ik weggegaan ben uit een restaurant wegens absoluut onvoldoende.

By the way, het frietkot op de Korenmarkt is wel ok. Je vindt er alles wat ze in de nieuwe "De Kok en De Proever" niet hebben : vriendelijkheid, snelle bediening en een correcte prijs-kwaliteit verhouding.

De "Kok en De Proever" is een absolute afknapper uitgebaat door schaamteloze afzetters. De zaak mocht vroeger een goede reputatie hebben maar mij zien ze daar nooit meer. Wat ik die avond gezien, gehoord, gedronken en gegeten heb, dat heb ik nog nooit meegemaakt.
Mensen, ga ergens lekker en gezellig eten en vergooi jullie geld niet aan zo'n tent. Geplaatst door Sauron (niet gecontroleerd) op di, 18/04/2006 - 20:18. 1) Merad
2) La fleche

interessant trouwens dat er geen feedbacks zijn ove la fleche ( de Kip Curry Wrap is zeker een aanrader )

3) De Student Geplaatst door rudi (niet gecontroleerd) op wo, 19/04/2006 - 06:45. Saskia,
dit bevestigt wat ik vernomen heb van de mensen die nu werk verschaffen aan de vorige koks van de "Kok en de proever"
De zaak zou zijn overgenomen door mensen met een andere kijk op de zaak". Zo dacht men aan een lasagnaschotel met wijn voor 10¤, iets waarmee de toenmalige koks niet konden leven.
Naar verluidt ( maar 100% zeker ben ik niet) zitten er nu mensen van de oude "kok" in domein Tivoli. Geplaatst door Barry (niet gecontroleerd) op do, 20/04/2006 - 17:56. Katrien,
Al eens in Castellini's geweest. In het dorp van St. Kat. Waver? Ze zijn er zeer kindvriendelijk en prijs kwaliteit zit het ook wel snor. Buiten hebben ze een groot terras met mooie tuin en speeltuin, binnen een kinderkamer met tv. Ook leuke kinderkaart met fototjes.
http://www.castellinis.be Geplaatst door Filip (niet gecontroleerd) op do, 20/04/2006 - 20:27. Tja Saskia ik ben er is gaan eten onder de vorige uitbaters, ondertussen al een paar jaar geleden. Maar ik ben er niet meer terug geweest nadien want we zaten met 5 mensen aan een tafel gepropt in de doorgang van mensen en personeel. De keuze die ze hadden was niet om over naar huis te schrijven, vrij duur voor hetgeen het was.
Hetgeen ik gegeten heb was niet echt lekker te noemen. Een teleurstelling is dat voor mij toen geweest met het besluit dat ik niet meer in de 'kok en de proever' geweest ben sindsdien. Geplaatst door eva (niet gecontroleerd) op di, 25/04/2006 - 07:46. Ondertussen blijven de wanpraktijken in de kok en de proever duren. Alweer een negatieve reactie op hun site gewist... Gelukkig had ik dit al voorzien en hem gekopieerd dus hier de mening van katrien:

Entry #: 16 Date: 2006-04-24 13:22:04
Name: Brasseur Katrien
Site Rating: 10
Comments: Dit is geen aanrader om met een groep naartoe te gaan. Sij hebben jullie restaurant bezocht met 9 personen en er liepen blijkbaar meerdere dingen mis.Voorgerecht:We hebben heel lang moeten wachten op het eten, eens het dan op tafel stond kwamen we allemaal tot de constatatie dat het bij iedereen koud geserveerd werd. Hoofdgerechten:Vleesgerechten werden koud, taai &verkeerd bereid opgediend.Frieten niet voldoende gebakken en koud.De sla was zeker niet vers, deze zag er groen/ bruin uit. Nagerecht :Dit zijn we elders gaan consumeren!De wijn was heerlijk! Geplaatst door Fred (niet gecontroleerd) op di, 25/04/2006 - 17:16. Als ik dit allemaal lees ben ik toch verwonderd, er word maar over een handvol restaurantjes gepraat. Ik zou zeggen: 1) 't Korenveld op de Korenmarkt, stijlvol, héél lekker en gezellig. 2) Zorba op het nieuwwerk, echt griekse keuken en de juiste sfeer. 3) De Met op de grote markt, goede bediening en lekker eten. 4) Mechelse mangerie op de markt, zeer goede keuken. 5) La loggia op de Korenmarkt voor de echte Italiaanse keuken. Voor een lekker soepje in een gezellige atmosfeer, gewoon naar de Kleine Keizer in de OLVstraat. Geplaatst door jans (niet gecontroleerd) op di, 25/04/2006 - 17:24. Een handvol restaurants?
In de vorige 325 (!) reacties zijn er écht al heelwat meer de revue gepasseerd, hoor Fred...
Lees maar eens na...
Toch bedankt met jouw aanvulling. Geplaatst door Hanna (niet gecontroleerd) op wo, 26/04/2006 - 08:37. Ik ben zondagavond nog eens in de YammieYam gaan eten.... Weer genoten van de overheerlijke gewokte groenten.... Alleen blijft het maar lang wachten vooraleer je je eten krijgt... Geplaatst door eva (niet gecontroleerd) op do, 27/04/2006 - 19:57. Lang wachten? Dan ben je nog niet in de kok en de proever geweest! (zie enkele reacties terug) Sinds ik daar twee uur heb moeten wachten na de soep en al terug honger kreeg vind ik het nergens nog lang wachten! Geplaatst door eva (niet gecontroleerd) op do, 27/04/2006 - 19:59. Dus ook niet in de yammieyam waar het eten inderdaad wel heerlijk is en de gastheer en -vrouw zeer vriendelijk! Geplaatst door peter op vr, 28/04/2006 - 07:42. Ik heb wel eens keer een volledig uur moeten wachten in de YAMIEYAM. Maar het was er lekker, en de gastheer vriendelijk. Geplaatst door DrWhoe (niet gecontroleerd) op vr, 28/04/2006 - 21:57. Wat mij betreft is YAMIEYAM ook een absolute aanrader. En inderdaad heel fijne mensen de eigenaars. Ze hebben ook alles zelf opgebouwd. (en als je van mojito of caiperinia houdt, hij maakt ze perfect.) Geplaatst door Eva (niet gecontroleerd) op ma, 01/05/2006 - 12:02. voor de kok en de proever deze reactie weer wist op zijn eigen site toch maar naar hier gekopieerd:

Entry #: 1
Date: 2006-05-01 12:15:07

Name: ontevreden klant
Site Rating: 1
Comments: vrijdag 28/04/'06 :
trage service, bestelling opnemen na een half uur, dan nog uur wachten op aperetief, stuntelende ober,... ander en beter Geplaatst door eva (niet gecontroleerd) op di, 02/05/2006 - 15:03. De kok en de proever, negatieve reactie nummer...

Entry #: 3
Date: 2006-05-02 16:01:23

Name: elke
Site Rating: 1
Comments: Na in het verleden zeer positieve ervaring te hebben gehad, werden wij deze keer zwaar teleurgesteld. We wilden 'indruk' maken op ons buitenlands bezoek. De indruk die is achtergebleven, was alles behalve positief.

- de bediening was ZEEER onvriendelijk en onprofessioneel

- het hoofdgerecht was koud (bovendien konden we aan de tournedos proeven dat hij was warmgehouden nadat we gevraagd hadden om even te wachten alvorens hem te bezorgen)

- wat we op ons bord kregen, kwam niet overeen met wat op de kaart staat. zelfs een pitabar aan het station presenteert bijhorende groenten nog beter. wat kregen wij: 1 blad sla, 2 blokjes uitgedroogde aubergine, 1 halve oude tomaat. op de kaart stond iets anders.

- op onze opmerkingen over het bovenstaande werd nors gereageerd. wat met de leuze 'klant is koning'?

Kortom, wij waren zwaar teleurgesteld in dit eens zo lekkere en klantvriendelijke restaurant. een absolute AFrader. Geplaatst door nen echte mecheleir (niet gecontroleerd) op di, 02/05/2006 - 15:13. @eva:Waar vind ik de site van de kok en deproever?? Geplaatst door rudi (niet gecontroleerd) op di, 02/05/2006 - 16:21. De vorige eigenar van de KOk is nu uitbater van een Chalbres d'hôtes in Frankrijk. Hij heeft zijn zaak verkocht, maar de nieuse eigenaars maken er een potje van. Ik zag die vroegere baas verleden zaterdag en hij is er het hart van in. Zelf eeft hij nog andere problemen. Maar vast staat dat de oude koks daar weg zijn ( naar Tivoli o.a.) en dat van de 30 man personeel van bij de vorige baas er nog exact 3 over zijn ( die was eigenaar van zowel Koken proever als Toko Karachillo. Ook daar schijnt de malaise te heersen. Geplaatst door kazamel (niet gecontroleerd) op di, 02/05/2006 - 19:23. ik zoek het telnr van de Sotscop maar vind ze nergens terug. kan iemand me helpen? Geplaatst door Inge (niet gecontroleerd) op di, 02/05/2006 - 21:15. Ik heb me vorig weekend ook aangenam laten verrassen in de Margriet. Lekker eten, stevige porties, aanvaardbare prijs, vriendelijke bediening, gezellig interieur, grote niet-rokers ruimte, ... We waren enthousiast!
Als de warmere dagen er eindelijk aankomen lijkt het grote terras op de binnenkoer me ook heel gezellig. Geplaatst door rudi (niet gecontroleerd) op wo, 03/05/2006 - 07:09. Gisterenavond een eerste terrasje aan de Borrel Babbel met twee lekkere Mechelse tripels na een gezellig torenbezoek. En overal eters op de terrasjes ook de Wollemarkt. De zomer nadert! Geplaatst door rudi (niet gecontroleerd) op wo, 03/05/2006 - 07:15. En, omdat de pagina over de Sintt-Romboutstoren niet open gaat ( werk aan de winkel Jelle!) hier ook wat nieuws voor de natuur- en vogelliefhebbers ( waarmee ik onze gevederde vrienden bedoel!) De slechtvalken hebben het weer gedaan en zitten met 2 donzige jongen op onze toren. Ze nestelen op exact dezelfde plaats als verleden jaar. Aan de kant van de IJzerenleen pal onder de trans.
Nog even wat voor Jelle. Ik moet steeds weer opnieuw mijn gegevens intikken, ondanks het aanvinken van het vakje "onthoud wie ik ben" Gevolgen van het hacken? Geplaatst door garda op wo, 03/05/2006 - 07:16. Rudi ik heb gisteren hetzelfde ervaren, de terrasjes waren overal gezellig bemand, ook op de Vismarkt en de Grote Markt. Ik hoorde bij de eters, maar dan op de Grote Markt, alleen waren de heel opdringende duiven ook alom aanwezig op de trrasjes! ;-( Geplaatst door eva (niet gecontroleerd) op wo, 03/05/2006 - 07:24. @ nen echte mecheleir
je vindt de site op http://www.dekokendeproever...

@ rudi
Ik kan het begrijpen dat de vroegere baas er het hart van in is want de kok was echt wel een klassezaak die nu helemaal ten onder gaat... Gelukkig zijn er een aantal nieuwe zaken die het wel goed doen! Geplaatst door rudi (niet gecontroleerd) op wo, 03/05/2006 - 07:31. @garda werk aan de winkel voor de slechtvalken dus, wat betreft die duiven. Geplaatst door Hanna (niet gecontroleerd) op wo, 03/05/2006 - 08:44. Ik ga vanavond met een andere blogger een terrasje aandoen..... het zal zeker gezellig worden.... inderdaad de zomer is in zicht ;o) (en het werd tijd!) Geplaatst door nen echte mecheleir (niet gecontroleerd) op wo, 03/05/2006 - 09:50. Dank u eva. Geplaatst door citybird (niet gecontroleerd) op wo, 03/05/2006 - 11:23. @ hanna : wuif ne keer als ik passeer ... Geplaatst door Hanna (niet gecontroleerd) op do, 04/05/2006 - 07:57. Gisteren op de Vismarkt iets gaan drinken, maar ik weet de naam niet meer :o(
't was naast 't Anker geloof ik. Heerlijke witte wijn ('Estrella', my favorite) en lekkere hapjes (toastjes met gegrilde mozzarella), en ondanks een gewone doordeweekse woensdagavond, zat het er stampvol.... Volgens mij heeft iedereen zin de zomer ;o) Geplaatst door peter op do, 04/05/2006 - 08:01. Zou het de Fanterlok geweest zijn ? Geplaatst door Mark Van Mullem op do, 04/05/2006 - 08:09. Gezien de beschrijving: het wàs ongetwijfeld de Fanterlok ;-)

Tja, Hanna: met zulks mooi weer (eindelijk! ha!) is het dan ook voor velen moeilijk om binnen te blijven he ..

Alllez, de volgende keer als je gaat terrassen misschien eens zien wààr je zit? ;-D Geplaatst door rudi (niet gecontroleerd) op do, 04/05/2006 - 17:53. Gisterenavond had ik een vergadering in de site Lamot. Ik ben daar wat vroeger naar toe geweest en eerst wat gaan eten op het nieuwe terras aan de Dijle. Asperges op Vlaamse wijze. Echt voortreffelijk. Gewoon de bekende klassieker. Asperges - botersaus met geplette harde eitjes en enkele patatjes met een lekker glas witte wijn. Uitstekend, een aanrader en een leuke avond.
Vanmorgen heel de dag een evenement in Lamot. Iedere bezoeker vol lof over het project en het uitzicht. De krotten aan de overkant neemt men er bij, maar de algemene indruk is meer dan positief, zeg maar dat ik het heb van tientallen niet-Mechelaars die zwaar onder de indruk waren.
Vanmorgen was men ook funderingssondes aan het uitzetten voor de brug. Die gaat er dus zeker komen. En éénmaal die er ligt wordt de Vismarkt verbonden met de Haverwerf en Lamot. Ik heb er een zeer goed oog in. Geplaatst door rudi (niet gecontroleerd) op do, 04/05/2006 - 17:56. En nog iets - zeer vriendelijk en bekwaam personeel in Lamot. Maar er zit wel wat horeca know how achter denk ik, want op hun kaartje staan achteraan de namen van drie andere gelegenheden.
Dijk 34 in Lier
tasso in Brussel
zuiderterras in Antwerpen. Geplaatst door garda op do, 04/05/2006 - 18:08. @Rudi, wat bedoel je met het nieuwe terras aan de Dijle? Hoort dat dan niet bij brasserie Lamot of is dat een andere uitbating?
Ja, dat die brug er komt is zeker een pluspunt, trouwens ik las vandaag in de krant of in de streekkrant dat 'Karimata' volgende week verhuist naar de Winketkaai om inderdaad plaats te maken voor de brug. En nu maar hopen dat de nieuwe brug de naam Beethovenbrug mag heten, hé. Geplaatst door garda op do, 04/05/2006 - 18:25. @Rudi, nu ik uw tweede reactie lees, heb ik natuurlijk al bevestiging op mijn vraag het is inderdaad dezelfde uitbating als Grand Café Lamot, met Elfrink die Zweedse kok,hé. Geplaatst door Peter Meuris (niet gecontroleerd) op do, 04/05/2006 - 21:21. Ik zag een bord aan de Karimata dat hij gaat verhuizen naar het keerdok. De brug komt er dus en ... momenteel is de vismarkt autovrij !! Houden zo. Geplaatst door kris (niet gecontroleerd) op do, 04/05/2006 - 22:13. Daarstraks passeerde ik den toren en ik hoorde boven mijne kop de valken krijsen, op da uur van de dag was het daar grote kuis geloof ik, want er viel op dat moment een afgekloven kraai vlak voor mijn voeten! echt gebeurd. Geplaatst door garda op do, 04/05/2006 - 23:11. Amaai, dat vind ik wel heel straf , Kris! Je bent nogal geschrokken zeker ? Geplaatst door Hanna (niet gecontroleerd) op vr, 05/05/2006 - 09:44. Ik ben met het werk in de Tasso in Brussel gaan eten.... even voortreffelijk en in een zeer mooi decor (de oude posterijen). Dus ik heb ook zeer hoge verwachtingen voor de Lamot.... Geplaatst door Bart Ve (niet gecontroleerd) op vr, 05/05/2006 - 10:42. Het terras op de oevers van de Dijle is idd van de brasserie Lamot. Karimata (den boot) verhuist 9 mei naar de Winketkaai en de Vismarkt is inderdaad autovrij geworden.

Als de Beethovenbrug nu nog Vismarkt en haverwerf met elkaar ontsluit, wordt de omgeving daar met het soort weer dat we de afgelopen dagen gekend hebben, 1 groot terras ! Geplaatst door lieven (niet gecontroleerd) op vr, 05/05/2006 - 21:05. en misschien nog een paar vlotten op 't water voor als het deze zomer écht de hel wordt. Geplaatst door Peter Meuris (niet gecontroleerd) op vr, 05/05/2006 - 21:14. Die vlotten op het water zouden er zijn tijdens de Dijlefeesten had ik ergens opgevangen .... Geplaatst door rudi (niet gecontroleerd) op za, 06/05/2006 - 18:41. Dat klopt als een bus Peter, die vlottende brug is een initatief van de Dijlefeesten.
Ik was vandaag, 6/5 in de stad en die was overvol - gezellige terrasjes, veel bezoekers. Wat me opviel was hoeveel volk er zat op de terrassen van de Wollemarkt en het aanpalende St.Romboutshof (Borrel-Babbel). Gaan we verder op het elan van "stad in vrouwenhanden"? Geplaatst door lieven (niet gecontroleerd) op za, 06/05/2006 - 20:29. Ik dacht eerder aan vlotten als terras uitbreiding, Lekker koel. Geplaatst door steven (niet gecontroleerd) op di, 09/05/2006 - 14:59. Hey,

ik moet binnenkort enkele collega's (uit USA) uit lunchen nemen in Mechelen. Ik ben daar niet echt vertrouwd. Wie doet me een goeie suggestie in de buurt van industriepark Mechelen-Noord of alleszins snel te bereiken van daar?

Geen zware Franse keuken, kwestie dat er in de namiddag nog gewerkt moet worden ;-)

Alvast bedankt voor de input.

ps: ik had een vorkeur voor De Pastel, maar is nie topen op Maandag. Geplaatst door natan (niet gecontroleerd) op di, 09/05/2006 - 15:23. collega's uit USA ? die voelen zich best thuis in Mcdonalds...een big mac en een slaatje zal wel niet zo zwaar op hun maag liggen...en de mechelse vestiging van Mcdonalds ligt vlakbij oprit mechelen noord....
als je collega's uit USA hun lunchtime tot een minimum wil beperken, kan je gebruikmaken van de drive in .... Geplaatst door Peter Meuris (niet gecontroleerd) op di, 09/05/2006 - 15:47. Beetje respect Natan, ik neem aan dat jij al Belg ook niet altijd biefstuk-friet eet met een Brusselse wafel als dessert ?
;-) Geplaatst door Jan Smets op di, 09/05/2006 - 17:55. ...we zullen het eens aan 'onze' Amerikaanse Mechelse Blogger, Louis Wyckmans moeten vragen... ;-)

een tip voor Steven: Lamot misschien?
Goeie, niet te zware, en best originele keuken...
enne: met prachtig uitzicht op Vismarkt, toren... - en bovendien in een architecturaal knap gebouw.
(parking vlakbij).
De Amerikaanse gasten gaan dit 'very nice' vinden... Geplaatst door jos (niet gecontroleerd) op di, 09/05/2006 - 19:51. Zeg over die brug en die vlotten enz.
Ik was in een vorig leven bij de Genie. Op één dag moesten wij, nadat de oeverplatformen waren gelegd, een Baileybrug leggen waarover tanks konden rijden...
In Jambes, de Genieschool, legden we op 12 uren een vlottende brug over de Maas tussen de rechteroever en het eiland aldaar. En dat in stromende water hé mannen! Dat onze stemmenjagers het is aan de Genie vragen. Maar...Flahaut is gene gemakkelijke, 't is maar dat ze het weten. En passant misschien een veldkeuken vragen tegen dat die Amerikanen komen.....dat is eens wat anders. Geplaatst door Metteko (niet gecontroleerd) op wo, 10/05/2006 - 22:51. @ steven: als je niet de tijd mocht hebben om het centrum op te zoeken, kan je misschien overwegen om naar de brasserie van Het Anker te gaan. Keuze uit diverse Mechelse gerechten (dikwijls met bier; zoals de onvolprezen Mechelse Koekoek!), in een 'ouderwets' en historisch kader. Dat gaat die gasten wel bevallen denk ik. En ondertussen kunt ge hen wat vertellen over de brouwerij en onze Carolus-trots he :-)
Heb er één keer gegeten en dat viel heel goed mee. En tis gemakkelijk te bereiken, want pal aan de ring. Ok, ge zijt dan wel op 200m van de McDonalds, maar ik hoop dat ge niet zo zot zijt om ze daar binnen te steken... :-D Geplaatst door steven (niet gecontroleerd) op do, 11/05/2006 - 08:01. Iemand al ervaringen met Brasserie Schaliënhof? Die ligt net naast het Industrieterrein. Geplaatst door mieke (niet gecontroleerd) op do, 11/05/2006 - 08:15. Steven,
al aan Kasteel Tivoli gedacht? Het kader is mooi, hoe de keuken er nu is, na Ludovic, weet ik niet. Geplaatst door garda op do, 11/05/2006 - 08:56. @Steven, waarom niet Restaurant Brasserie Montreal? Mooi gelegen met een prachtig buitenterras met uniek zicht op de vijver en bovendien een heel lekkere keuken!
Montreal vind je in de Duivenstraat een zijstraat van de Lierse Steenweg, ter hoogte van Colruyt. Geplaatst door JaTo (niet gecontroleerd) op do, 11/05/2006 - 09:20. Het restaurant Tivoli is óók op maandag gesloten. Montreal is o.k.
http://www.hotelmontrealbel... Geplaatst door Bert (niet gecontroleerd) op do, 11/05/2006 - 13:18. Het is spijtig dat de oude eigenaars steeds kritiek hebben op de nieuwe eigenaars ook al zijn die daar nu al meer dan 1 jaar. Wij gaan er geregeld en het is er steeds druk, dat betekend toch iets. wij hebben niets op de keuken en/of bediening aan te merken. Voor de mensen die de zaak dan toch zo afbreken gelieve mij via deze weg een zaak te noemen waar alles altijd op wieltjes loopt. Ik zelf ga geregeld eten op verschillende plaatsen en overal kan al eens iets gebeuren. Het zijn ook maar mensen die hun uiterste best proberen te doen! Het keuken personeel is nog steeds hetzelfde en in de zaal is enkel het mannetje met het brilletje een beetje een tegenvaller. Geplaatst door Saliha (niet gecontroleerd) op do, 11/05/2006 - 15:30. Ik vind het een zeer spijtige zaak om te zien hoe de mensen Toko Karachillio afbreken, heb er zelf 5 jaar gewerkt en kan u verzekeren dat er in de keuken niks is veranderd, het zijn nog steeds dezelfde koks en de bediening (uitgezonderd de man met het brilletje) is vriendelijk en zoals iedere zaak loopt het wel eens mis.
PS: De kok en de proever is sinds Maart overgelaten aan een koppel uit de Limburg en staat volledig los van TOKO KARACHILLIO!!!!!!
Ik zou er graag bij willen voegen dat de Toko zijn trouwe vaste klanten niet heeft verloren, als het slecht zou zijn, denk je dan niet dat ze zouden wegblijven????? vhcisscc. pandora braclets Geplaatst door karien (niet gecontroleerd) op do, 11/05/2006 - 20:36. Ik zoek een zaak waar je op zondagvoormiddag voor een schappelijke prijs lekker kan gaan ontbijten/brunchen. In Mechelen of omgeving. Heeft iemand een tip? Geplaatst door Els (niet gecontroleerd) op do, 11/05/2006 - 21:08. nog niet uitgetest maar de Lamot heeft ook een ontbijt op de menu staan... mss wel eens het proberen waard?

http://www.lamot-mechelen.be Geplaatst door Peter Meuris (niet gecontroleerd) op vr, 12/05/2006 - 05:55. Ik ben in de Witten Vos wel eens gaan ontbijten ... Ook in de Lamot. Allebei goed, met een lichte voorkeur voor Lamot aanbevelen Karien. Geplaatst door koen (niet gecontroleerd) op vr, 12/05/2006 - 08:13. De Toko Karchillio is inderdaad nog altijd een plek waar je lekker kan eten. Maar ik stoor me behoorlijk aan de soms luide muziek. Als ik ergens op een avond iets ga eten met gezelschap, wil ik kunnen converseren aan tafel. Dat is in de Toko soms onmogelijk.
Datzelfde euvel merk ik trouwens ook in andere tavernes en eetgelegenheden: het meestal jonge personeel zet zijn/haar favoriete CD's op en als klant moet je het maar ondergaan. Door het geroezemoes en achtergrondlawaai in een café hoor je eigenlijk niks van die muziek; alleen dreunende bassen en schelle ritmeboxen.
Ik heb al meer dan eens rechtsomkeer gemaakt wanneer ik zo'n eetgelegenheid binnenstap en dat kabaal hoor. Soms is het écht zoeken naar een rustig plekje.
Waar is de tijd dat je kon gaan eten met licht klassiek, chanson of rustige pop en rock als klankdecor i.p.v. house en technotoestanden... Geplaatst door Nele (niet gecontroleerd) op vr, 12/05/2006 - 10:45. @Steven: Brasserie Schaliënhof - zeer onvoorspelbaar; de ene keer is de spaghetti of de tomaat-garnaal perfect, de andere keer (in casu vorige week vrijdag) was het slaatje met geitenkaas totaal mislukt (een massa gesmolten kaas, ben niet eens zeker dat het wel geitenkaas was, als smurrie opgediend met 1 blaadje sla, een paar sojascheuten en een halve tomaat... goed van smaak, maar na vijf happen wel zwaar op de maag).

Voor de prijs hoef je het alleszins niet te laten, en de bediening is over het algemeen wel vriendelijk. Geplaatst door Nele (niet gecontroleerd) op vr, 12/05/2006 - 10:50. Ook vlak aan Mechelen Noord: Battenbroekhoeve. Recent gemoderniseerd, tof terras, keuken is over het algemeen OK, duurde dan gemiddeld en op voorhand reserveren (eventueel zelfs de gekozen schotel want anders kan het wachten wel lang duren). Of het open is op maandag weet ik niet.

Desnoods kan je ook gaan eten in de Atmosphère (Campus) maar echt gezellig of stemmig is het er niet: een beetje kantine-achtig, en er zit vooral volk dat daar werkt. Het eten wordt er bereid door Sodexho en is doordeweeks OK. Geplaatst door fikke (niet gecontroleerd) op za, 13/05/2006 - 17:17. nog iemand in de celtic pub geweest? Geplaatst door Lillike (niet gecontroleerd) op zo, 14/05/2006 - 15:35. Ik ben al een paar keer in Celtic Pub geweest en heb er geen negatieve ervaringen mee.
Toko Karachillo is goede prijs/kwaliteit verhouding. En vooral de warme choco's zijn er super.

@Nele: De Battenbroekhoeve is open van zo-vrij, zaterdag dus niet. Geplaatst door fikke (niet gecontroleerd) op zo, 14/05/2006 - 23:01. ik heb ook nooit negatieve ervaringen gehad dus ik denk dat ze gebeterd zijn in hun omgang met de mensen(zie hier op de site).
GOE BEZIG!!! Geplaatst door Kjell (niet gecontroleerd) op do, 18/05/2006 - 17:25. Ik zie hier steeds meer reacties van de Kok en de Proever. Zelfde was bij ons het geval, eerst 45min wachten vooraleer iedereen een menukaart had (we waren met 9 personen). Uiteindelijk gekozen mochten we een kleine 2 uur wachten op ons voorgerecht, wat niet slecht was maar ook niet goed. Ons hoofdgerecht was toch op 1.15u bij ons, tonijn voor mij, weer niet geweldig (smaken verschillen zeker?). Nu ja, ons dessert was rond 1.30u 's nacht opgegeten.

Om dan nog maar te zwijgen van de bediening. Blijkbaar weten deze mensen niet dat je soep met een lepel eet, en als je dan een lepel aan de patron vraagt hij zegt dat we dat aan "het personeel" moeten vragen.
Bon, nu mijn absolute aanrader rond het Mechelse is
1) "Den Bosmolen" in OLV Waver. Vlotte bediening, regelmatige update van de kaart en dit voor gemiddelde prijzen.

2) "De Mille" - niet geweldig veel keuze maar wel lekker en verrassend.

3) "La Flèche" voor zijn lekkere steaks ! Geplaatst door hildeke (niet gecontroleerd) op zo, 21/05/2006 - 14:34. Ben naar The pub in Walem geweest, zeer vriendelijke bediening. Gezellig tuinterras en ze hebben me verteld dat ze in hun tuin nog een kinderspeeltuin gaan plaatsen. Het eten is lekker en niet te duur. Het interieur is sfeervol. Geplaatst door fikke (niet gecontroleerd) op ma, 22/05/2006 - 13:02. ik heb daar in het begin gaan eten en dan was mijn eten koud nog en dat van mijn vrouw ook, als we dat gezegd hadden heel discreet natuurlijk, keek die man ons heel raar aan,ik had er geen goed gevoel bij en ben er daarna nooit meer geweest, het doet me goed om dan toch te lezen dat het lekker was.
Ik heb 2 dagn geleden de site gevonden van the celtic pub en daar staat een klene greep uit hun menukaart, dat vind ik wel gemakkelijk.
http://www.thecelticpub.be ze hebben er ook een agenda met de komende activiteiten. Geplaatst door Hanna (niet gecontroleerd) op di, 23/05/2006 - 14:19. De Celtic Pub (en ik ging het er zo niet meer over hebben....). Nieuwe site, nieuwe opening, allemaal goed en wel, maar ik blijf het zeer jammer vinden dat ze buiten hun Irish Stew niet méér Ierse gerechten serveren.... waar blijft de shepherd's pie, de roast dinner, cottage pie, potato wedges, .....
Een croque of pasta, wok,... kan je in elke taverne op de Grote Markt eten.... Geplaatst door fikke (niet gecontroleerd) op wo, 24/05/2006 - 12:59. ja maar die croques die je besteld in de celtic pub zijn rond dat is het mooie ervan het is anders dan de rest van de tavernes op de grote markt vind ik.
waarom al die typische ierse gerechten als de mensen het niet bestellen, in het begin hadden ze meer van die ierse dingen maar als het niet aanslaat dan moet je het allemaal weggooien dat is de moeite niet Geplaatst door Hanna (niet gecontroleerd) op wo, 24/05/2006 - 14:43. Fikke, klopt, maar dan moet je het ook geen Celtic pub noemen of promoten met St-Patrick's Day's evenementen he, en aan ronde croques is niets Iers aan ;o)
Het spreekt elkaar een beetje tegen. Maar okee, ben blij dat jij er toch je gading vindt. Geplaatst door fikke (niet gecontroleerd) op do, 25/05/2006 - 22:10. @hanna, ja het valt goed mee! nu 2 juni doen ze een optreden van HOPELOOS en die heb ik ooit eens zien spelen die waren echt wel goed dus ik ga er zeker heen.zo kan ik ook wat drinken om dat ik te voet ben en anders is dat altijd wel een probleem Geplaatst door Sarah (niet gecontroleerd) op ma, 29/05/2006 - 20:56. Onlangs ben ik verzeild geraakt in restaurant Fanterlok op de vismarkt. een zeer aangenaam kader. uitstekende keuken. het personeel was zeer vriendelijk. En van de zeer uitgebreide whisky-kaart viel ik bijna van mijn stoel. Een aanrader is de papillot van zeetong en scampi in een zachte curry saus. Geplaatst door Franky (niet gecontroleerd) op ma, 29/05/2006 - 21:03. Wilde gelle goe eten en drinken? Goeiekoep en lekker me een bangelijke bedeening dan moete in de fanterlok zijn oep de vismet. "In mechelen" aanrader ribbekes à volonté manne. Geplaatst door Mark Van Mullem op za, 03/06/2006 - 17:58. @Fikke: toen ik van De Nieuwe Snaar kwam, ben ik de Celtic Pub voorbijgelopen en heb ik flarden "Hopeloos" opgegvangen. Dat klonk idd. Niet slecht.
Maar helaas zal je mij niet meer zo gauw in Celtic Pub terugvinden. Ze hebben bij mij alle krediet echt wel verloren, en om redenen die ik hier niet meer tot in den treure ga herhalen...

@Sarah & @Franky: FANTERLOK is inderdaad heel erg gezellig!!! En je kan er zeker erg lekker eten !! Ze hebben trouwens ook La Chouffe van 't vat ;-)

Gisteren, na De Nieuwe Snaar, nog even gaan napraten in D'Afspraak waar het weer vollenbak was... dus ook met nieuwe uitbating blijkt dit een goudmijntje te blijven... Tim & Svintha: houden zo! Geplaatst door Hanna op ma, 19/06/2006 - 10:40. Nogmaals in de YammieYam gaan eten, ditmaal gezellig met vrienden buiten aan een tafeltje....
Nog zeer enthousiast, al blijven de wachttijden nog altijd relatief lang.
Maar verder: prima! Geplaatst door Mark Van Mullem op ma, 19/06/2006 - 10:50. ... en ik was recent nog (zaterdag) lekker gaan tafelen op de Grote Markt op het grote terras van De Mét. Weerom prima bediening en de "dunne" (mind de aanhalingstekens want dun was't allerminst) 'lende Henry 4' smaakte heerlijk... Geplaatst door Eva op di, 20/06/2006 - 16:08. De kok en de proever saga continues... Toch nog even deze reactie vanop hun site (http://www.dekokendeproever.be) meegeven voor ze hem weer verwijderen...
Entry #: 1
Date: 2006-06-20 10:40:43

Name: Geert
Site Rating: 1
Comments: Wat een tegenvaller!! En eigenlijk heeft dit restaurant wel potentieel (ik heb er een paar keer een redelijk goede maaltijd gehad) maar er zal toch nog veel moeten veranderen. Ik zal het wel niet meer meemaken want mij (en al mijn vrienden) zien ze hier niet meer terug na het desastreuze bezoek van vorige zaterdag. 30 minuten alvorens onze bestelling werd opgenomen - een half uur erna kregen we onze aperief (en dan nog omdat ik er om ging vragen) - nog een half uur later ons voorgerecht, we hadden dan nog altijd geen brood, het voorproevertje en onze wijn gekregen. Ze waren dat gewoon allemaal vergeten. Enfin tegen 10.30 (3 u na aankomst hadden we nog altijd niet ons hoofdgerecht gekregen)... een restaurant in deze prijsklasse (want niet goedkoop) volledig onwaardig. En je moet geen genie zijn om te zien wat er (al maanden) misloopt. Ze hebben niet genoeg personeel in de zaal en de keuken kan niet volgen als het druk bezet is. Als gevolg alleen maar ontevreden klanten. Een restaurant als dit zou voor kwaliteit moeten gaan en niet het onderste uit de kan willen halen wat betreft kwantiteit. Een paar tafels verwijderen en ze zouden al betere service kunnen aanbieden (of meer goed personeel inhuren). Maar wat wel het ergste was tijdens ons bezoek, dat het personeel en de eigenaar deze (onwaarschijnlijke slechte) service normaal vinden. Er werd niet 1 maal een verontschuldigend woord gezegd. En mindere goede kritiek op hun restaurant pikken ze niet (ze verwijderen die gewoon uit hun gastenboek) - dus lang zal dit ook niet blijven staan. Enfin, er zijn gelukkig nog veel andere goede restaurants dus zal ik dit restaurant zeker niet missen.ffice ffice" />

Entry #: 2
Date: 2006-06-20 14:54:43

Name: eva
Site Rating: 1
Comments: Het voorgaande mailtje klinkt mij heel bekend in de oren. Ik maakte in april hetzelfde mee in dit restaurant. En ook toen werd mijn reactie gewist van deze site. Sindsdien plaats ik regelmatig reacties van anderen op deze site ook op http://www.mechelen.blogt.be onder culinair en restaurants in mechelen. Zo kan er toch een objectieve kijk op dit restaurant gevonden worden door mensen die erover denken hier te gaan eten.
Een reden voor het lange wachten heb ik ook nooit gekregen van de uitbaters of het personeel. Niet de avond zelf, en ook niet achteraf. Wel heeft de ex- uitbater me een mail gestuurd (waarvoor dank!) en die wil ik jullie toch niet onthouden:

Beste

Daar ik zie dat u nog steeds op mijn aanraden geen uitleg op u meer dan eenmaal gestelde vragen krijgt vind ik dat ik als ex uitbater u moet contacteren.Ikzelf heb de zaak overgelaten op 1/3/06 omdat het combineren van toko en de kok te zwaar is voor 1 pers en zoals men zegt je kan maar 1 ding tegelijk doen als je het wil of probeert goed te doen.Ik vond dat ik de kok beter in andere handen gaf die er zich exclusief mee konden bezig houden maar na mijn aandringen van u op zijn minst eens te antwoorden stel ik vast dat zij dat blijkbaar niet belangrijk vinden en dat is spijtig.Wij krijgen vaker de vroegere firma’s die klant waren in de kok nu in onze vernieuwde lounge.Alsook de culinaire wandelingen van mechelen stellen hun vertrouwen in de toko.Let echter op wij doen ook fouten hoor en je kan niet altijd instaan voor bepaalde mensen of situaties.Zo ik hoop alleen maar dat de uitbater zal leren van zijn fouten.En ik wil mezelf niet als de perfecte uitbater voordoen maar het doet geen plezier van en goede naam zo te zien besmeuren en wil zeker niet dat de mensen daardoor de toko er zouden mee in malen want niet iedereen is op te hoogte van de overlating.Ik excuseer mij in hun plaats als dat voor u iets kan betekenen.


Allen naar de toko dan maar? Geplaatst door dixie (niet gecontroleerd) op do, 22/06/2006 - 18:04. al iemand die nieuwe zaak bezocht (naast de ingang van de parking) aan de lamot ?

schijnt best lekker te zijn : café-brasserie beneden en resto boven Geplaatst door Mark Van Mullem op do, 22/06/2006 - 18:08. @Dixie: ben er nog niet geraakt, maar ook ik hoorde er niets dan lof over! Moet dat toch maar eens dringend gaan uitproberen he ;-) Geplaatst door peter op do, 22/06/2006 - 18:14. Ik ben benieuwd. Ziet er 'speciaal' uit ! Geplaatst door Kim (niet gecontroleerd) op vr, 23/06/2006 - 20:46. Vandaag een poging gedaan om in De margriet te gaan eten op het terras: juist u leest het goed een poging! Terras zat nu niet overvol, toch slaagde de dienster er niet in onze bestelling op te nemen. Ze keek af en toe ongeintereseerd rond, maar had er blijkbaar niet veel zin in. We werden dus compleet genegeerd! Na 20 minuten hadden we er echt genoeg van en zijn we onze centjes elders gaan spenderen! Spijtig dat sommige horeca uitbaters het nog steeds niet door hebben dat hun zaak staat of valt met competent personeel. Geplaatst door Filip op vr, 23/06/2006 - 21:22. Spijtig voor jou kim. Dat is tot nu toe de eerste minder leuke ervaring dat mensen hebben gehad die in de Margriet iets wilden eten of drinken.
Misschien had ze wel een minder dagje. :-) Geplaatst door riootje (niet gecontroleerd) op zo, 25/06/2006 - 22:24. gisteren ben ik binnengesprongen in de pub in hofstade het was daar braderij, ik moet zeggen dat ze het daar goed hebben( na wat ik in die topic gelezen heb van the celtic pub).
de mensen zijn vriendelijk, kan je niet direct zeggen van de uitbaters op de grote markt, ik was er donderdag, onvriendelijke bediening, een soort barbiepop dat uren naar de parfum ruikt enz..., ik ga vrijdag iets eten in hofstade met een paar vrienden want de kaart zag er me heerlijk uit. Geplaatst door anoniem als rudi (niet gecontroleerd) op ma, 26/06/2006 - 07:43. the horeca saga continues. Ik heb het al dikwijls gesteld, de horeca is een keiharde business en is een zeer moeilijke job; Er denken veel te veel mensen dat wat gerechtjes en pintjes serveren een makkie is en dat is het dus duidelijk niet.
Wat die nieuwe zaak betreft in Lamot - ik ben er al even geweest, enkel een koffie drinken- maar het is een parel - nu hopen dat ze het weer niet naar den duvel doen door slechte service. Personeel echter meer dan genoeg.
Verleden week ook iets gaan drinken op het terras van Avenue, de lounge naast Folliez op de Korenmarkt. Lekker weer en het werd bijna halftwee en veel volk. Ook die Korenmarkt doet het nu stukken beter. Tot, ik val in herhaling, maar kan het niet laten, schade van de Grote Markt! Daar is de horecazweer het ergst.( op enkele uitzonderingen niet te na gesproken, er zijn daar gelukkig ook wel mensen die beseffen dat het anders zou moeten lopen) Geplaatst door nen echte mecheleir (niet gecontroleerd) op ma, 26/06/2006 - 08:27. @riootje:wij waren er ook (waar Genen drank gene klank is)zijn we er ook bij.Ondanks het veele volk toch vriendelijke bediening.En1¤40vooe ne goeie Palm is ook niet overdreven. Santé Geplaatst door lieven op ma, 26/06/2006 - 10:59. En zeggen dat een pintje van 20 frank vroeger al redelijk prijzig was. Geplaatst door Metteko (niet gecontroleerd) op do, 13/07/2006 - 19:29. De Kok en de Proever is sinds 1 juli gestart met een charme-offensief, heb ik de indruk. Er wordt massaal reclame gemaakt voor hun 'proeversmenu': met twee eten en maar één betalen (drank niet inbegrepen). Ik weet dat op de Kok en de Proever de laatste tijd aardig wat stevige kritiek gegeven wordt (ook hier op den blog), maar is er misschien iemand die deze 'actie' al uitgeprobeerd heeft? misschien een eerste stap om het blazoen terug op te blazen? ik ben curieus naar ervaringen... Geplaatst door Metteko (niet gecontroleerd) op do, 13/07/2006 - 19:30. ik bedoelde natuurlijk 'blazoen terug opPOETSEN' :-) Geplaatst door Evake (niet gecontroleerd) op ma, 17/07/2006 - 10:06. Ik ben er dus op 16 april gaan eten in de kok en de proever. Met dezelfde actie die dus ook in april liep. Verslag kan je hier ergens boven lezen. Het was dus zeker niet aan te raden en blijkbaar is het nog steeds zo. (zie reactie van geert op 20/06)
Zijn er in juli al mensen gaan eten? En iemand het nieuwe resto Puro aan lamot al getest? Geplaatst door evake (niet gecontroleerd) op ma, 17/07/2006 - 10:37. iemand al eens gaan eten in de puro op de lamotsite? Geplaatst door Metteko (niet gecontroleerd) op ma, 17/07/2006 - 20:21. Yup Eva, ik had je berichten ivm de kok & de proever een tijdje teurg al gelezen. vandaar was ik benieuwd of er ondertussen al terug wat positieve ervaringen waren. Een mens kan immers leren uit zijn fouten he :-)
Persoonlijk zou ik ook ten strijde trekken tegen een restaurant dat zijn klanten grof behandelt, dus ik begrijp je kruistocht wel. Maar volledigheidshalve moet ik wel zeggen dat ik daar - de eerste en enige keer -ben gaan eten ergens in maart en dat ik toen over niks kon klagen... Vandaar dat ik benieuwd was of deze menu-actie de moeite waard was. Allee, niemand van den blog daar gaan eten de afgelopen weken? Geplaatst door evake (niet gecontroleerd) op di, 18/07/2006 - 07:12. Ik hoop ook van harte dat de kok en de proever terug op het goede spoor zit. Hoe meer goede "eetketen" hoe beter! Geplaatst door Metteko (niet gecontroleerd) op di, 18/07/2006 - 16:11. Ondertussen heeft 'de kok en de proever' op zijn website de link naar het gastenboek wel onklaar gemaakt. Da's toch wel minnetjes, vind ik. Ofwel smijt ge dat gastenboek eraf, ofwel laat ge het erop. Maar dit is nog het een nog het ander. Enfin, het is wel duidelijk dat de kritiek van de afgelopen maanden hen niet koud laat. Laat ons hopen dat ze er dan ook lessen uit getrokken hebben... Geplaatst door Mecheleer (niet gecontroleerd) op do, 20/07/2006 - 10:50. Puro is veel te duur voor wat men krijgt hebben wij vastgestelt wil klanten van folies benaderen maar da is zeer hoog gegrepen he netjes nieuw en we zien wel.Het enige wat de ronde doet is dat hij bij de andere horeca de mensen gaat weglokken en dat onder collegas is wel laag.Zullen zien hoelang dit blijft duren. Geplaatst door markie (niet gecontroleerd) op do, 20/07/2006 - 10:55. Puro heb ik gewerkt tijdje ze doen de zaken mooi voor maar je krijgt weinig voor je geld vooral de kroketjes zijn nog niet genoeg voor je kind maar wel genoeg voor je portemenee te plunderen.Wij zijn niet tevreden een hebben dat ook niet betaald trouwens.Zijn zelf kok en weten wat je voor een bepaalde prijs mag verwachten wat allezins meer was dan dat. Geplaatst door Mechelsche Bruyne (niet gecontroleerd) op do, 20/07/2006 - 11:08. @Markie

Puro is pas enkele weken open !

Hoe kan jij daar dan 'een tijdje' gewerkt hebben ? Lang zal het in ieder geval niet zijn dan !

Iemand een 'onpartijdig' verslag ?

BTW markie = hoogstwaarschijnlijk zelfde als Mecheleer Geplaatst door peter op do, 20/07/2006 - 11:17. Ik kan bevestigen dat de bijdrage van 'markie' en die van 'mecheleer' van dezelfde computer zijn verstuurd ... Geplaatst door Bart Ve (niet gecontroleerd) op do, 20/07/2006 - 11:29. zucht, als je dan toch wil 'foefelen', adopteer dan eerst een minder opvallende schrijfstijl en lees eens iets over het begrip 'IP-adres' :op Geplaatst door Phaedra (niet gecontroleerd) op ma, 24/07/2006 - 14:42. Moeilijk zenne, er zijn er zoveel goei. Maar inderdaad misschien top 3's in categorieën:

Klasse:
1.D'Hoogh
2.Kasteel Diependael (feitelijk in Elewijt)
3.eigenlijk heb ik geen 3, want Folliez vind ik een beetje overrated. Toch die keer dat ik er geweest ben

Gewoon lekker vlees:
1.Roger
2.'t Nieuw Werk
3.Mille

In de rapte:
1.de Met
2.Toko
3.Grand Café Lamot (hoewel ge die rapte niet te letterlijk moogt nemen)

"Exotisch":
1.Pitawan (al jàren zo zalig)
2.Sungphankong (Van Kesbeeckstraat) zaliger (iemand aanbevelingen voor ne goeien Thai in Mechelen?)
3.Ying Bin (redelijk nieuw in de Consiencestraat, maar super-sympa en lekker voor nen eerlijke prijs)

Voila. Geplaatst door JackieMaes op ma, 24/07/2006 - 15:00. @Phaedra:een van de eerste (misschien wel de eerste) THAI HOUSE op de Leermarkt.Altijd al mee gevallen. Geplaatst door Metteko (niet gecontroleerd) op ma, 24/07/2006 - 19:14. De Thai die wat mij betreft 5 sterren verdient: La Na Thai in de Merodestraat. Reserveren ten zeerste aanbevolen, want het zit er meestal redelijk vol. Geplaatst door Mieke (niet gecontroleerd) op di, 25/07/2006 - 06:50. Hallo bloggers die van lekker eten houden,weet je waar het ook lekker is en ook heel speciaal,Fantasie Grill in de Rue de Boucher in Brussel.Niet alleen lekker maar ook speciaal een soort griezelhuis.Echt ieyts om met een paar mensen samen naar toe te gaan.En inderdaad den Thai in de Merodestraat is erg lekker en bij prijs. Geplaatst door Phaedra (niet gecontroleerd) op di, 25/07/2006 - 12:14. Thanks Metteko en Jackie, ik ga ze zeker proberen! Geplaatst door Dirk (niet gecontroleerd) op wo, 26/07/2006 - 11:46. @ Phaedra: het Chinese restaurant Bamboo Inn op de Berlaarbaan heeft naast een Chinese, ook een Thaise kaart. Zeker de moeite waard: mooi interieur, goede bediening en natuurlijk zeer lekker eten. Geplaatst door jos (niet gecontroleerd) op wo, 26/07/2006 - 12:11. Puro is voor de rijke mechelaar wat ik te horen krijg van prijzen dat is niet normaal schoon van binnen zenne maar de duur voor wat men er krijgt dat hoor ik er van vertellen in het mechelse en ik ken toch wel wat mensen hoor.
pandora zus charme

Last ned pandora app
pandora linn
pandora spel
pandora charms à vendre
sitio web de pandora

Pinterest is

using cookies

to help give you the best experience we can.

New guardian angle PANDORA charm!- Im Wanna is for my Mommy and Little Sister and Older Sister and two daddy and my boyfriend and friends that are my guardian Angles xD
Wings symbolize comfort but also signify hope, aspiration and protection. Graceful and calming, these sterling silver angel wings are the perfect gift for anyone in need of a guardian angel. #PANDORA #PANDORAcharm
Pandora angel charm sterling silver angel of hope Authentic pandora charm. Pandora angel charm with textured angel wings. Sterling silver charm, stamped with 925 Ale on the bottom. *Price is for the charm only, does not include cloth or bracelet, sorry I not have the box* • Bundle to save! • No trades • No holds #Pandora charm, Pandora angel charm, angel Pandora charm, Pandora angel wings charm, Pandora Christmas angel, Christmas Pandora charm, Pandora Christmas charm, Pandora angel of…
Pandora angel charm sterling silver angel of hope Authentic pandora charm. Pandora angel charm with textured angel wings. Sterling silver charm, stamped with 925 Ale on the bottom. *Price is for the charm only, does not include cloth or bracelet.* • Bundle to save! • No trades • No holds #Pandora charm, Pandora angel charm, angel Pandora charm, Pandora angel wings charm, Pandora Christmas angel, Christmas Pandora charm, Pandora Christmas charm, Pandora angel of hope Pandora Jewelry…
Inspired by talismanic traditions, this refined locket charm features a pair of protective sterling silver angel wings wrapped around a pink enamel core. Intricately crafted and embellished with accents of shimmering cubic zirconia stones, this piece is a stunning addition to any bracelet.<br> <br> <b> Style: </b> 791737CZ
Charms: Pandora has Sterling Silver, 14k Gold, and Two-Tone Charms | PANDORA
Pandora Jewelry, Pandora Beads, Bracelets, Charms all save up to 70% off and free shipping.
PANDORA | Angel of Hope Add Christening
A pixie with butterfly wings and a 14K yellow gold heart is depicted in this sterling silver charm from the Pandora Fall 2013 charm collection. Style # 791206.
Pandora Golden Angel Charm 750999
Pandora Love and Guidance Wing with 14K Dangle. On my wish list for Christmas.
Pandora Jewelry - Pandora angelic feathers charm FIRM
Angel Of Hope Charm | PANDORA Jewelry US
PANDORA | Подвеска-шарм Ангел
Purple Guardian Angel Car Charm #angel #GuardianAngel #suncatchers #decoration…
Divine Angel | Embodying the charisma of divine angels, this guardian angel charm from the PANDORA 2015 Winter collection comes complete with a 14K yellow gold halo. Give this protective charm to a loved one as it is sure to be treasured all year round. Style # 791770.


  • Description du produit
  • Commentaires

Détails

De conception classique, ce charme en argent sterling fini à la main a un design en filigrane: une ligne ininterrompue de rubans étincelants en forme de cœur. Ajoutez-le à votre bracelet pour des références subtiles à la puissance de l'amour.

Rédigez votre propre commentaire

Il più grande parco divertimenti al coperto d'Italia
Tantissime attrazioni per tutta la famiglia e giostre per ragazzi
Divertimento tra lo zucchero filato e la frutta caramellata

Il più grande parco divertimenti al coperto d’Italia

16-17 dicembre 2017
Dal 22 dicembre 2017 al 7 gennaio 2018
13-14 gennaio 2018

Winterello

Presto online!

Braccialetto

Clicca qui!!

Intrattenimento

Clicca qui!

Attrazioni

Clicca qui

Partner

Supporter