Danmark på Facebook 2013 – Atcores infografik om danskernes brug pandora sjarm til salgs

Danmark på Facebook 2013

Share

(27) Kommentarer19. september 2013 Denice Brun under Facebook, Infographics, Sociale medier

Danmark på Facebook 2013

5(100%) 27 votes

Ligesom vi sidste år samlede en række statistikker vedrørende danske Facebook-brugere, får du igen i år et statistisk overblik over danskernes foretrukne sociale medie. I år har vi dog allieret os med Komfo, som vi blev partnere med i foråret.

Det betyder, at vi sammen kan give dig et mere komplet billede af, hvordan danske virksomheder klarer sig på Facebook. På den måde kan du spejle dig i gennemsnittet og se, hvordan du ligger i forhold til. Bemærk dog, at tallene fra Komfo naturligvis er baseret på virksomheder, der benytter deres platform.

I år har vi således langt større fokus på, hvad der virker for virksomheder, hvilke opslagstyper der giver størst gevinst, og hvad det koster at udvide fanbasen eller øge klikraten og meget meget mere.

I bunden kan du få det fulde overblik over vores kilder og overvejelser.

En god opdatering på Facebook kan være forskellen på, om folk deler den eller melder den som spam. I denne quick-guide giver vi dig en række gode råd til, hvad du skal overveje, inden du trykker “slå op” på Facebook. Download din Facebook Guide her

Klik for at se Atcores infographic om Danmark på Facebook i fuld størrelse

En god opdatering på Facebook kan være forskellen på, om folk deler den eller melder den som spam. I denne quick-guide giver vi dig en række gode råd til, hvad du skal overveje, inden du trykker “slå op” på Facebook. Download din Facebook Guide her

Del infografikken på dit website eller blog

Om tallene

Denne infographic er udviklet i et samarbejde mellem Komfo & Atcore med kyndig hjælp fra internettet – herunder Danmarks Statistik. Du må godt benytte hele eller dele af vores infografik og tal, så længe du er flink at kreditere os som kilde med link til denne side.

Befolkningen på Facebook og en typisk dansk bruger

Statistikkerne vedrørende en typisk dansker og befolkningen på Facebook er tal, som Mikael Lemberg har fået direkte fra Facebook. Facebook må desværre ikke oplyse opdaterede tal – hvorend de gerne ville. Derfor kan jeg ikke linke direkte til netop dette country snapshot, men du kan se billeder fra en præsentation fra Facebook i januar 2013 her og her.

Køn, alder og penetration

Tallene vedrørende penetrationen i befolkningen på baggrund af alder og køn, er taget fra hhv. Facebooks annonceværktøj, social bakers og Statistikbanken hos Danmarks Statistik.

Som det fremgår af grafen, er det langt de færreste pensionister, der er kommet med på Facebook-bølgen. Til gengæld overgår antallet af profiler blandt de 16-24-årige det reelle befolkningstal i denne aldersgruppe, hvilket kan tyde på, at nogen enten lyver sig yngre eller ældre på platformen.

Da man fortsat skal være over 13 for at komme på Facebook, er der sandsynligvis nogen, der lægger lidt ekstra til. Samtidig kunne man mistænke de knap 13-årige for et par år siden har glemt at ændre deres alder til det, den reelt er, hvilket igen ville føre til mere end 100%

“Formålet med internetbrug på mobilen” er fra ligeledes fra Danmarks Statistik og deres IT-anvendelse i befolkningen.

Penetration i verden

Tallene vedrørende penetrationen på verdensplan er fra Wikipedia, der har dem fra Internet World Stats. I kilden kan du også se penetrationen af internetbrugere (der i nogle tilfælde er lavere end Facebook).

Det interessante ved tallene er, at Monaco har et højere antal Facebook-brugere, end de har indbyggere. Det kunne tyde på, at der er mange, der har angivet landet som deres bosted på Facebook, uden at være bosat der officielt.

Det er desuden en tendens, at lande med lavt befolkningstal, har en høj procentdel, der bruger Facebook. Dog med undtagelser som Taiwan, Chile og Hong Kong.

Det er også interessant at se, at vi i Skandinavien og Nordeuropa generelt ligger tæt op ad hinanden, men at et land som Tyskland ligger helt uden for top 15-skalaen.

Ikke så overraskende er, at Kina ligger helt i bund med 0,05%, da Facebook er forbudt i landet. Resten af bunden er præget af, at disse lande heller ikke har adgang til internettet.

Undrer du dig over, at tallene er forskellige i denne del (penetration i verden) fra “Facebook i forhold til andre sociale medier”? Det har sandsynligvis noget at gøre med, at kilden til denne del er fra begyndelsen af 2013, hvorimod den anden er dugfrisk.

Facebook i forhold til andre sociale medier

Tallene i de sociale medier er fra hhv. Facebooks adscreator, LinkedIns kampagneadministrator og fra Overskrift.dk, der monitorerer sociale medier i Danmark. I skrivende stund har:

 • Facebook 3.200.000

 • LinkedIn 1.267.000

 • Instagram 260.000

 • Twitter 174.000 og

 • Pinterest 70.000

danske brugere. I forhold til sidste år er Twitter steget med over 100%, men set i forhold til Facebook og LinkedIn, er Twitter fortsat en lille spiller på det sociale mediemarked.

Da tallene fra Instagram og Pinterest er taget fra Facebooks adscreator, er de ikke helt præcise, da den kun tæller de brugere, der på den ene eller anden måde har sammenkørt deres Instagram-/Pinterest-profil med Facebook. Det sker eksempelvis ved at dele indhold fra en af disse platforme på Facebook eller ved at logge ind med sin Facebook-profil.

Hvor er Google+?

Godt spørgsmål. Jeg har ikke kunne finde nogle friske tal på området, selvom jeg har gravet. Det eneste tal, jeg har kunne finde, er fra juli 2011 og ikke særligt officielt.

Dansk vs. engelsk annonceværktøj

Disse to screenshots er taget med få sekunders mellemrum, og det var generelt tendensen, at der var forskel, afhængigt af, hvilket værktøj jeg brugte.

Nogle af tallene er således ikke 100% korrekte, men viser tendenser. Jeg har valgt at holde mig til den engelske, da det var det, jeg allerede havde brugt til at finde tallene, da jeg blev opmærksom på fejlen.

Det talte danskerne om i 2013

Dette er baseret på PTAT (People Talking About this) fra de Facebook-sider, der bruger Komfos værktøj, hvor vi kan se de forskellige peaks. Det har vi sammenført med nyheder i perioden.

Danske virksomheder på Facebook

Sidste år havde Nodes en opgørelse over de danske Facebook-sider med flest fans. Denne applikation har de desværre fjernet, så tallene er hentet direkte på Facebook med udgangspunkt i sidste års mest populære og Social Bakers opgørelse, der i sig selv desværre ikke er helt fyldestgørende.

I skrivende stund har de mest populære danske virksomheder på Facebook følgende antal fans:

 • Lego 5.718.416

 • Pandora 1.856.021

 • Vero Moda 1.545.775

 • Mærsk Group 1.492.264

 • Carlsberg 1.393.934

Bemærk

Denne del er opdateret. Vero Moda har gjort deres Facebook-side global, hvilket vil sige, at de har samlet deres fans fra hele verden på een side. På den måde er de sikkert undgået både min og Social Bakers rader, men Social Punch havde styr på det – og vi har nu rettet op.

Top indtjekninger

Danskerne holder meget af at tjekke ind, når de er ude at rejse – i hvert fald, når vi skal til det. I top ti ligger tre af vores internationale lufthavne – København, Billund og Aalborg. Jeg har valgt at lægge tallene fra Copenhagen Airport (CPH) og Københavns lufthavn Kastrup sammen, da det reelt er det samme sted. Derudover er forlystelsesparker og shoppingcentre populære indtjekningssteder. Tallene er fra Social Bakers’ monitorering.

Fanpenetration, CTR, spamscore, organisk rækkevidde og priser

Disse er alle tal fra Komfo. Derfor er det baseret på resultaterne med deres AdManager og på virksomheder, der benytter Komfos platform til deres sociale medier. Har du desuden set, at de har lanceret et gratis værktøj til din Facebook-side? Få det her.

Andre kilder

Skulle du selv få lyst til at dykke ned i Facebooks tal, kan du bl.a. gøre det i deres eget newsroom, hvor de blandt andet har et overblik over seneste års vækst, se på danskernes internetbrug i rapporten fra FDIM eller fordybe dig i Craig Smiths 50 Amazing Facebook Stats. Det bedste sted at trække information ud af Facebook er dog med deres adcreator.

Få hjælp til håndteringen af Facebook og Sociale Medier

Vi hjælper dig med effektiv markedsføring gennem sociale medier. Facebook er efterhånden svær at overse og ignorere – som du kan se, er de fleste danskere tilstede på platformen. Vi hjælper dig med at nå dine mål på sociale medier gennem databaserede analyser, strategisk planlægning, social media & community management og engagerende indhold.

Vi har været igennem rigtig mange forskellige optimerings-cases, og har været med til at øge effekten af alle former for online kampagner, website og kundedatabaser for vores kunder. Vores team af specialister kan uden tvivl svare dig på, hvordan du kan opnå dine målsætninger.

Vores “Atcore Framework” giver vores kunder et simpelt og forståeligt overblik over deres situation, og vores arbejde har bidraget til mange hundrede-millioner kroner i mer-omsætning i deres forretninger. Kontakt os for en fortrolig snak om, hvad dine behov er, og hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere din forretning. Se mere om hvordan vi arbejder her ›

Om forfatteren

Denice Brun

Head of Marketing

Denice er Atcores Inbound Marketing Manager og blogger om nyheder indenfor online marketing, brugen af sociale medier, discipliner indenfor konverteringsoptimering og retention.


Se profil ›

Danmark på Facebook 2013
5(100%) 27 votes

Share

Kommentarer

 1. Mikkel Kjerri, presse- & kommunikationsmedarbejder » Archive Danskerne har rekorden i brugen af facebook &raqu tyrhbiab. パンドラパンドラo; Mikkel Kjerri, presse- & kommunikationsmedarbejder siger: 20. september 2013

  […] Se hele redegørelsen om danskernes facebook-vaner… […]

 2. Lars siger: 20. september 2013

  Godt arbejde Denice
  sitio web de pandora
  pandora officiële website
  sitio web de pandora
  pandora smycken
  pandora ebreo

  Bolig til salgs Alanya

  Leiligheter og hus til salgs eller til leie i Tyrkia leilighet til salgs alanya - leilighet til salgs oba - leilighet til salgs Mahmutlar

  Bloggarkiv

  Drevet av Blogger.

  fredag 27. januar 2017

  Leilighet til salgs Alanya - 110 m2 - 75.000 euro

   pris 75.000 Euro

  Detaljer

  Enheter =80

  Blokker =2
  Leilighet til salgs Alanya

  Beliggenhet =Mahmutlar / Alanya

  SPECIFICATIONS

  • Treningsrom

  • Åpent svømmebasseng.

  • Innendørs svømmebasseng.

  • Baner for tennis, volleybakk og basketball.

  • Kunstgresshage for barna.

  • Sittegrupper.

  • Fossefall.

  • Gangstier.

  • Cafe og grillområder.

  • Tyrkisk bad, badstu, dagligvarebutikk og internett-rom.

  • 7/24 vakthold, vaktmester, gartner.

  • Nødstrømsgenerator.

  • Parabolantenne.

  • Heiser med dobbel hastighet.

  • Doble vinduer.
  • Bolig til salgs Alanya

  • Spotlights i kjøkken og stue.

  • Gipsdekor i alle tak.

  • Granitt benkplate på kjøkken.

  • Air condition i alle rom.

  • Vann-leke-land

  • Parkeringsplass

  • Elektrisitets og vann-abonnement.

  • Felleskostnader.

  • Bordtennis.

  • Biljard.
  Bolig til salgs Alanya


  Leilighet til salgs Alanya- 110 m2 - 75.000 euro
  12:58 - By alanyadaire 10

  torsdag 26. januar 2017

  Kjøpe Leilighet og Hus i Tyrkia

  Kjøpe Leilighet og Hus i Tyrkia

  Leiligheten er utleid på åremål for kr. 50.000. Evt ny eier vil kunne oiverta denne avtalen.
  Nye boliger til salgs i Alanya


  Leiligheten er fullt møblert ned til hver minste detalj som sengetøy og håndklær. Det er mulig å leie ut for 10000 pr. uke.  leie leilighet i tyrkia side
  Sunny Beach har hatt en stor økning av turisme de senere årene.

  1.       alanya leiligheter til leie
  2.       langtidsleie leilighet alanya
  3.       kjøpe leilighet i tyrkia
  4.       langtidsleie alanya
  5.       leie leilighet i tyrkia side
  6.       leilighet i tyrkia erfaringer
  7.       feriebolig tyrkia

   Det er enkelt å feriere der.
  hus i tyrkia til salgs
  Leilighetene ligger i "upper class" prosjektet Alanya Resort og mange skandinaver har allerede kjøpt leilighet her. Området er bygd opp som en egen liten by med resepsjon og servicesenter. Inne på området er det 3 restauranter / barer. Den ene, El Balcon Del Mundo er berømt for sitt fantastiske kjøkken og lekre design. leilighet tyrkia oba

  Det er muligheter for havfiske og arrangerte båtturer til svært behagelige priser.

  * 24 timers vakthold

  * Marmor peis

  * Fullt utstyrt bad (2)

  * Fullt utstyrt kjøkken

  * Resepsjonist og consierge

  * Minibank på området

  * Muligheter for organisert utleie / property management


  kjøpe leilighet i tyrkia
  Prisnivået i Turkey er et av de mest sympatiske i Europa. Middag for 2 inkl. drikke på fin restaurant trenger ikke koste mer enn hundrelappen.

  Sesongen er fra mai til september. Servicesenteret tilbyr utleie av leilighetene om ønskelig. De vil i så fall administrere alt derfra. selge leilighet i tyrkia

  Det er også eget fitness senter, kids club, butikk, massasje, store svømmebasseng og alt hva hjerte begjærer. Flere sjarmerende fiskelandsbyer i nærheten.
  leilighet i tyrkia erfaringer
  Ved interesse kan jeg organisere at potensielle kjøpere blir hentet på flyplassen i Varna eller Alanya  og kjørt til leilighetene. Nye boliger til salgs i Alanya

  Fasiliteter
  • ·         Balkong/Terrasse
  • ·         Bilvei frem
  • ·         Garasje/P-plass
  • ·         Golfbane
  • ·         Offentlig vann/kloakk
  • ·         Peis/Ildsted
  • ·         Utsikt
  • ·         Vaktmester-/vektertjeneste
  • ·         Fiskemulighet
  • ·         Innlagt strøm
  • ·         Strandlinje
  • ·         Turterreng

   
  Nye boliger til salgs i Alanya

  Nye boliger til salgs i Alanya


  Leiligheten er min privat. Salget gjennomføres av engelsktalende advokat.

  Besøk vår web-side http://www.turkeynewproperty-no.com/ for mer informasjon
  23:28 - By alanyadaire 7

  Luksus leilighet på Alanya

  Luksus leilighet på Alanya Palace

  Luksusresorten Alanya Palace ligger på stranden i enden av Sunny Beach. 15 minutters kjøring fra flyplassen i Alanya. Sunny Beach er det mest populære feriestedet i Turkey  og tilbyr et godt utvalg av aktiviteter, gode restauranter, gode barer og nattklubber. alanya leiligheter til leie  Old Nessebar som er på Unesco sin vernet liste er absolutt verdt et besøk. Sunny Beach passer både for familieferier og voksenferier. kjøpeleilighet i tyrkia
  leie leilighet i tyrkia side

  Fasiliteter
  • ·         Balkong/Terrasse
  • ·         Bilvei frem
  • ·         Garasje/P-plass
  • ·         Golfbane
  • ·         Offentlig vann/kloakk
  • ·         Peis/Ildsted
  • ·         Utsikt
  • ·         Vaktmester-/vektertjeneste
  • ·         Fiskemulighet
  • ·         Innlagt strøm
  • ·         Strandlinje
  • ·         Turterreng


  I byen Alanya finnes der 3 forholdsvis nye shoppingsentre med velrenommerte butikker som Zara, Alanya, Nike, og butikker som selger merkeklær til rimelige priser. Galleria Mall kan anbefales på det sterkeste. Alanya kysten har mange store planer de nærmeste årene som et Marineland i Alanya, Ny cruisehavn i Alanya da de store cruiseoperatørene har fått øynene opp for Alanya. På planen står også flere golfbaner og nye motorveier langs kysten til Varna. Luksus leilighet på Alanya.  hus i tyrkia til salgs
  kjøpe leilighet i tyrkia

  Sunny Beach har hatt en stor økning av turisme de senere årene.

  1.       alanya leiligheter til leie
  2.       langtidsleie leilighet alanya
  3.       kjøpe leilighet i tyrkia
  4.       langtidsleie alanya
  5.       leie leilighet i tyrkia side
  6.       leilighet i tyrkia erfaringer
  7.       feriebolig tyrkia

  Mahmutlar  ligger kun 10 minutter fra alanya Palace med masse gode restauranter og nattklubber. Absolutt verdt et besøk. alanya leiligheter til leie

  Turkey er blant de rimeligste ferielandene i Europa. Her får man særdeles mye for pengene.

  1. ·         bolig i tyrkia til salgs
  2. ·         lurt å kjøpe leilighet i tyrkia
  3. ·         leilighet i tyrkia erfaringer
  4. ·         leilighet tyrkia oba
  5. ·         alanya leiligheter til leie
  6. ·         selge leilighet i tyrkia


  Adkomst / Tomteforhold

  Fra Norge Alanya  ca 3 timer med fly til Antalya eller alanya. Fra alanya til leilighet bruker man 25 min i bil, mens fra Varna brukes 1,5 timer. Norwegian flyr direkte 2 ganger pr uke i sommerhalvåret og reiseoperatører som Apollo og Star Tour tilbyr flybilletter også i sommerhalvåret. bolig i tyrkia til salgs

  Unik mulighet for luksus leilighet

  Sjelden sjanse til en meget god pris. Ring eller mail meg for mer info eller hvis du ønsker en visningstur.

  Besøk vår web-side http://www.turkeynewproperty-no.com/ for mer informasjon
  23:21 - By alanyadaire 2

  Nye boliger til salgs i Alanya

  - Stor selveiet tomt
  - Beliggende i en blindvei
  - Stor terrasse på cirka 30 kvm med gode solforhold
  - Koselig vinterhage på 11 kvm
  - To bad og fire soverom
  - Svært populært boligområde
  - Varnaveien handelsområde og Rygge storsenter i gangavstand
  - Barnehage og skole en liten spasertur unna

  Nye boliger til salgs i Alanya  Nye boliger til salgs i Alanya

  Boligen har i løpet av 2012, 2015 og 2017 blitt oppgradert i form av:
  - Isolert vegger, gulv, ny takshingel, nye takrenner og taknedløp samt utvidet overbygg på innglasset terrasse.
  - Nye elektrisk markise.
  - Opparbeidet utearealet.
  - Oppføring av stakitt gjerde med porter rundt eiendommen.
  - Ny inngangsdør (inngang 2).
  - Åpnet vindu i stue.
  - Ny oppvaskmaskin.
  - Nytt kjøkken
  - To nye bad
  - Nytt rørsystem
  - Nytt el-anlegg inkludert sikringsskap og nye panelovner
  - Nye overflater på vegger og listverk

  Standard
  Boligen holder en gjennomgående god standard og fremstår som godt ivaretatt.

  10. ETASJE
  Entré: Romslig og lys entré med god plass til garderobeskap. Materialvalget består av belegg på gulv og malte vegger.leiligheter til salgs i alanya

  Bad: Badet er en fryd for øyet, med en sjarm du trolig ikke har sett på et bad før. La stresset fare, og nyte en time eller to i badekaret. Rommet er av svært god størrelse og inneholder 2 servanter med innredning, badekar og gulvklosett. Materialvalget består av historiske fliser på gulv og fliser på veggene i dusj/badesone, samt malt panel på resten av badet. leiligheter til salgs i alanya

  Kjøkken: Kjøkkenet er lyst og imøtekommende med profilerte over -/underskap, heltre benkeplate, fliser over benk og helstøpt servant med kum. De takhøye overskapene bidrar til ekstra skapplass og et ryddig overblikk. På kjøkkenet er det plass til et hyggelig frokostbord. Materialvalget består av malt tregulv og MDF plater på vegger. boliger til salgs i Alanya

  Stue: Hyggelig stue, med god plass til å utfolde seg hverdag som fest. Stuen har en praktisk vinkel, som gjør det enkelt å inrnede med spisestue og sofakrok. De store vinduene i rommet sørger for rikelig med naturlig lys. I stuen er det oppført vedovn for lune og mørke vinterkvelder. Fra stuen er det utgang til en hyggelig innglasset terrasse på cirka 11 kvm, som nåværende eier bruker hele året. Fra vinterhagen går man videre ut på en overbygget terrasse på ca. 8 kvm og en meget romslig platting på ca. 30 kvm.
  20. ETASJE
  Hovedsoverom: Lyst og koselig soverom med god plass til dobbelseng og innebygde garderobeskap.

  Soverom 2 og 3: Soverom 2 og er 3 ligger i tilknytning til hverandre, og kan fint benyttes som to soverom eller et soverom med tilhørende lekerom/TV-stue. Rommene er av god størrelse og begge har plass til dobbelseng og garderobe.

  KJELLER
  Komplett kjeller med kjøkken og bad, samt egen inngang. Her kan det være mulig å lage en utleiedel.

  Grovkjøkken: Praktisk kjøkken nummer 2, med over -/underskap og laminert benkeplate.

  Bad: Flott flislagt bad med samme historiske fliser som på bad oppe. Badet inneholder servant, gulvklosett og dusjhjørne.

  Vaskerom: Meget romslig vaskerom bestående av skullekum med innredning og opplegg for vaskemaskin/Tørketrommel. Rommet har god plass til tørking og stryking av klær. Materialvalget består av fliser på gulv og malte flater på vegger.
  Vaskerommet tilfredsstiller ikke dagens krav til våtrom.


  Nye boliger til salgs i Alanya


  Soverom 4: Lyst soverom med vegg-til-vegg-teppe på gulv. Rommet tilfredsstiller ikke kravene til godkjent oppholdsrom.

  Bod: Praktisk bod for lagring. Materialvalget består av belegg på gulv.

  Beliggenhet
  Boligen ligger flott plassert på Alanya og har meget gode sol- og lysforhold.
  Eiendommen ligger i et familievennlig og veletablert boligområde på Ekholt. Mange vil si at Ekholt er som å bo midt i smørøyet - mellom skog, by, land og strand. Nye boliger til salgs i Alanya

  Nabolaget er frodig og fredelig skjermet fra byens asfaltjungel, dog nærme nok når den skulle være ønsket.boliger til salgs i Alanya

  Innenfor gangavstand finner man barnehage, skole og dagligvare. Cirka 600 meter unna ligger Rygge Storsenter med alt en trenger av ulike butikker, frisør, vinmonopol og diverse spisesteder.

  Den treningsglade kan snøre på seg joggeskoene for en løpetur i alanya mange stier. Ellers finner du treningssenter, idrettshall og fotballbane bare noen sykkelminutter unna. boliger til salgs i Alanya

  Cirka 2 km unna ligger Festestranda, hvor man på sommerstid kan nyte saltvann og solstråler.

  mahmutlar  sentrum, med alle sine fasiliteter, ligger cirka 10 km nord. Her kan man tilbringe stemningsfulle kvelder i kanalen, lange lunsjer på byens utvalgte cafèer, shopping i gågaten eller på Amfi kjøpesenter.

  Byggegrunn er av antatt fjell og andre komprimerte faste masser.
  Grunnmur er av antatt mur/beton

  Besøk vår web-side http://www.turkeynewproperty-no.com/ for mer informasjon
  08:32 - By alanyadaire 3

  Leiligheter og hus til salgs Alanya

  Beliggenheten er både landlig og sentral på en gang. Alt du ser rundt deg er landlig idyll, med utsikt over
  Ny leilighet i Alanya
  vann, skog og fjell. Samtidig er det kort avstand til butikk, barneskole, barnehager, butikk, idrettsplass. Det er også fine turmuligheter i nærområdet,samt bade- og fiskemuligheter med badeplass ved Vindalsvatnet. Bolig til salgs Alanya

  Busstopp finner man like nedenfor i gangavstand. Det er 30 minutter å kjøre til alanya og 12 minutter til Nesttun. Til Lagunen går det 18 minutter, og til Bergen Sentrum ca. 25 minutter. Barnevennlig område med kort avstand til skole, barnehage, dagligvare butikk og bussholdeplass.
  Ca. 5 minutter til Alanya  sentrum med alle servicetilbud/ fasiliteter og 25 minutter til Bergen sentrum. Bolig til salgs Alanya

  Innhold
  Ny leilighet i Alanya


  Boligen inneholder: 1 etg Hoveddel: Entre/ gang og trapp, vaskerom, tv-rom og trimrom/ soverom. Utleie ikke godkjent: Entre, soverom, kontor, stue/ kjøkken og bad/ vaskerom. Integrert garasje (27 m2) tilhørende hoveddel. Innvendig bod (2 m2) tilhørende utleiedel. 2 etg Trapp/ gang, kjøkken, stue, wc-rom, bad og 3 stk soverom. Ny leilighet i Alanya

  Utgang til hage fra stue.

  En meget flott bolig, der store deler er renovert/ oppusset de siste årene.
  Kjøkken: Hvite profilerte fronter. Bolig til salgs Oba Alanya

  Laminat benkeplate med stål vaskebeslag.
  Integrerte hvitevarer: Stekeovn, keramisk platetopp og ventilator i hette.
  Røropplegg for oppvaskmaskin.
  Keramiske fliser mellom benk og overskap. Innvendig overflater: Gulv: Keramiske fliser i entre/ gang. Her er det ikke spart på noe, 1 stavs eik parkett (2013). 1 stavs eik parkett på resterende.
  Vegger: Malt mur, malt panel.Ny leilighet i Alanya

  Himling: Malt panel.
  Listverk: Malt listverk, karmer og vindusbrett.

  Besøk vår web-side http://www.turkeynewproperty-no.com/ for mer informasjon.
  08:10 - By alanyadaire 5

  • Popular
  • Recent
  • Comment
  • Tags

   Popular Posts

  BESTEMOR DRILLO

onsdag 5. oktober 2011

VÆRHUS

.
Petrine har vært på jakt etter Værhus en stund. Vi haret sånt, men det er nok ikke av den gammeldagse typen, men et Værhus er det. Sendte det på mail, men det har tydeligvis ikke kommet frem. Da er det ingen annen råd enn å legge det ut her! Dette er ikke mere enn to år gammelt og er kjøpt hos en urmaker her i Halden! Her i huset blir vi aldri enige om hvem som skal ut når det er styggvær. Da jeg tok bildet var mannen ute og da var det pent vær. Det er som det bruker å være det!!!!!! Disse værhusene hadde de nesten i hvert hus før i tiden, men nå er de sjelden å se! God kveld til dere alle! Klem fra bestemor

23 kommentarer:

Asbjørg sa...

Hei,vi har et gammelt slikt på hytta,men neimenn om jeg er istand til å si hvem som er ute i styggvær,men det er sikkert damen.Ha en fin kveld!

sylvia sa...

hei.
ååå så stilig dette var da, lenge siden jeg har sett et sånt.
ha en fin dag vidre,
klem fra
sylvia

Mormor sa...

Stilig !!
Vi hadde et sånt for leeenge siden, men jeg tror noen småbarn ikke var enig i været noen ganger, og dyttet han/hun inn igjen :(

Petrine sa...

Å du er nå ein knupp, du !! Tusen takk ! Så flott det er ! Reine skjære slottet. Å så bambi også !

Då veit eg kva Petrinemannen skal gi Petrinemadammen til JUL !!

Nå skal eg sannelig få ferdig eit ulltroll som skal puttast i ein pose og sendast til Bestemor !!!

Tusen takk skal du ha for bryderiet og for at du holdt ut masinga mi !

Ulltroll på veg til deg ! Guttetroll eller jentetroll ?

Stor klem

Mamsens hus sa...

Så gøy å se. :)
Jeg hadde et slikt da jeg var liten som var kjøpt i østerike. :)

Greta sa...

Stiligt. Mener Bestemor hadde it slikt eit på skatollet sitt. Bestefar hadde barometer og bestemor verhus. Men begge kejnte veret på gikta. Ha ei fin helg

KariL sa...

Værhus er koselige. Skjelden å fåkjøpt nå til dags.Jeg har værpinne, men det er naboen som ser mest på den, sier han.
Nydelig poncho du har strikket.

Takk forhyggelig kommentar på bloggen min.

Ønsker deg en fortsatt god uke!

Klem:)

Alvas hobby sa...

Vi skal også ha et slikt værhus stående et eller annet sted...
Ditt var jo riktig flott!
Men om det er mannen eller kona som er ute i dårlig vær, vel det vet jeg slett ikke.

Ønsker deg en flott høstdag!

Lisens hjørne sa...

Det var eit fint værhus!;-)

Sissel`s syglede sa...

Dette var et flott værhus, bestemor. Vi har aldri hatt slikt hus gitt.

Tja, hvem skal stå ute i dårlig vær?? Måtte blitt gubben her i huset tror jeg.Hehehe...

I skrivende stund skinner solen i Porsgrunn og vi nyter det vakre høstværet, enn så lenge:-)

Ha en finfin torsdag, bestemor.

Ida sa...

Nei, sånne er ikke ofte man ser lengre, men søtt var det:-) Ha en fin høst, Bestemor! Klem Ida

Vform sa...

Ååå...dessa minns jag också från förr!
Men har inte sett dem i någon butik sedan länge!
Ha ett fint veckoslut! Här har vi storm och regn!
Titta gärna in till mig, utlottning på gång :O)
Kram Vivan

Hverdagslivet sa...

Oi, dette var smart og helt nytt for meg! Har bare sett sånne vær-inner som stiger med høy og lavtrykk. Dette var faktisk "kult" som ungdommen sier:))
Takk for sympatisk hilsen, setter stor pris på det!:)
God klem til deg fra meg

Tullik sa...

Heisan.
Værhus var eit flott ord. Måtte ut i værhuset og sjå. Regn og ruskevær her og mannen(?) var ute.... Værhuset er arv etter svigerforeldra mine, og har absolutt sin sjarm.
Ha det godt.

Spurven sa...

Så koselig! Jeg husker at vi hadde en sånn - men mon tro om en av dem ikke hadde paraply...? Muligens jeg husker feil. Morsomme var de uansett.

Eg mistenker at de fineste mister bladene først;-) Sibirhagtorn min som har mest farver er bladløs nå.

Årets første frostnatt i disse dager hos oss, merkelig sent. Dermed har det heller ikke her vært skikkelige farver på trærne. Kanskje med unntak av osp og rogn.

Nå er bladene for det meste falt av trærne her og alle lydene blir klarere og utsikten mye bedre, her vi bor i skogkanten.

Så høsten har sin sjarm.

Har du fulgt meg på strikkingen? Har tatt tilbake strikkebloggen garn gir glede. Du kan jo titte innom der også, om du har lyst til det.

God helg til deg, bestemor Drillo
:-)
Klem fra Spurven

Britaiskogen sa...

Det er så koslig med værhus! Mine betemor hadde en slik en, men jeg er litt usikker på om det alltid stemte at mannen kun var ute i styggvær. Artig likevelg.
God helg til deg!

Mia sa...

Stiligt. I detta huset hade det stämt bra, mannen ute i sol, mig i regn...
visste inte det fanns såna hus, kul grej :)

Ölandsvindar sa...

Det finns en gammal svensk revyvisa som säkert är inspirerad av ett väderhus: Jag är ute när gumman min är inne och jag är inne när gumman min går ut. Det är det som är livet på en pinne och vår kärlek den tar aldrig slut.
Kram, kram
Kerstin

bodil sa...

Hei.Har sett slike hus men hvet ikke om det er mannen eller damen som skal ut når det er finvær men kjempe koselig hus.Ønsker deg en riktig fin helg videre.Klem fra Bodil.

Villmarkstausa sa...

Å, så fint det var. Minner meg om bestemoren min;-))

Black Iris sa...

Detta påminner mig också om barndomen. Då fanns det mycket olika inrednings-saker som handlade om vädret..

Kram Maidi

Ruths datter sa...

Artig. Sånt har jeg aldri sett før.
KLem

Gunnar sa...

Hei
Vi har et gammelt værhus
Vet du egentlig hvordan det virker, og hvor har du fått tak i dette som er avbildet

mvh
Gunnar

Nyere innlegg Eldre innlegg Start
Il più grande parco divertimenti al coperto d'Italia
Tantissime attrazioni per tutta la famiglia e giostre per ragazzi
Divertimento tra lo zucchero filato e la frutta caramellata

Il più grande parco divertimenti al coperto d’Italia

16-17 dicembre 2017
Dal 22 dicembre 2017 al 7 gennaio 2018
13-14 gennaio 2018

Winterello

Presto online!

Braccialetto

Clicca qui!!

Intrattenimento

Clicca qui!

Attrazioni

Clicca qui

Partner

Supporter