Waar vind ik het bestand met emailadressen [Archief] - Computer Idee Forum vind pandora

Wanderer
29 July 2006, 16:24
Standaard staan de mail (.dbx),het Address Book en de Favorieten in respectievelijk

C:\Documents and Settings\(Naam of Admin)\Local Settings\Application Data\Identities\{..............}\Microsoft\Outlook Express

C:\Documents and Settings\(Naam of Admin)\Application Data\Microsoft\Address Book

C:\Documents and Settings\Naan of Admin\Favorieten

Je begrijpt dat thsutjni. パンドラアームバンダー het nu een andere drive letter zal zijn,afhankelijk van het aantal schijven\partities die je hebt.

Als je de mail soms ook nog terug moet halen.
Kopieer geen losse bestanden,maar neem de gehele map.Als je er n.l. een mist,Folders.dbx b.v. dan werkt het niet.

Gebruik de import functie in OE,om de mail terug te zetten,je kunt dus ook naar de map toe bladeren waar hij nu staat ;-)

Misschien moet je de "Verborgen bestanden" nog zichtbaar maken om e.e.a. te kunnen vinden.

Greetz

vind pandora

pandora à venda
pandora kjede
billige Pandora Armbänder Lint, 28 april 2003.Mijn naam is Marcel.Hobby's, de natuur bewonderen, computer, muziek spelen en beluisteren.Gehuwd en vader van een dochter en een zoon en twee kleinkinderen (meisjes)bij mijn dochter
.Ben geboren met een allergie "Coeliakie (Glutenallergie)" allergisch voor alle graansoorten.
In die tijd was Coeliakie nog niet gekend, dat is eerst in 1968 ontdekt. Ik mag niets eten waar zich graansoorten in bevinden. Vb.dus geen brood. Mijn dochter heeft ook Coeliakie. (Het is dus erfelijk maar kan een generatie overslaan)
Mijn oudste kleindochter heeft het niet, de jongste moet daarvoor nog onderzocht worden;
Tijdens mijn kinderjaren was er geen probleem, alleen dat ik klein en tenger was voor mijn leeftijd. De eigenlijke problemen zijn echter begonnen na mijn 20ste jaar.

Ik leefde toen nog alleen om te gaan werken, iets anders was er niet meer bij.
Heb het toen zelfs uit gemaakt met mijn verloofde. Ik voelde zelf dat er iets niet in orde was, op die basis wou ik niet huwen. Die verloofde is nu toch mijn echtgenote geworden, op mijn 25ste ben ik met haar gehuwd, misschien dat zij juist daarom mijn problemen nu beter kan begrijpen.
Toen had ik altijd een rommelige buik, opgeblazen gevoel, pijnlijk lichaam en steeds moe
Het eerste bewijs dat ik nog heb van die periode is in 1975, dan heb ik een onderzoek van de maag en de darmen ondergaan. De uitslag van dat onderzoek was: een deel van de maag werkte snel, een ander deel werkte traag. Daardoor mijn onregelmatige stoelgang.
Minstens twee keer per dag en elke nacht tot drie maal naar het groot toilet. Dat is mee de aanleiding dat ik nu geen Rem of diepe slaap meer heb. Gelukkig dat ik elke nacht een viertal uur een lichte slaap heb, anders waren er nog meer heibel.
Soms (heel uitzonderlijk) gebeurt het dat ik in de dag toch even licht inslaap. Ik weet nog zeer goed alsof het gisteren was, omdat ik nuchter moest zijn voor het onderzoek, kreeg ik na afloop ervan, van de zuster van het ziekenhuis een bord soep aangeboden en dat toen de specialisten ermee stonden te lachen omdat ik niet even zonder eten verder kon.

Tot 1990 heeft het geduurd eer men mijn allergie ontdekte, Voor mij dus rijkelijk laat.
Het was nochtans dezelfde specialist die in 1975 dat onderzoek deed, dezelfde die mij bij een zoveelste raadpleging in 1990 langs zijn neus weg meedeelde dat ik Coeliakie had. Met het volgen van het dieet zou alles zijn opgelost.
Toen kwamen echter maar eerst de problemen.
Toen ik hem in 1990 het verslag van 1975 voorlegde draaide hij zich om en ging weg.
Omdat ik, dat werd nu duidelijk tot dan als een ondervoed persoon had geleefd waren de gevolgen erger dan ik en vele anderen hadden verwacht. In mijn bloed waren veel vitaminen niet aanwezig, mijn cholesterol was ver beneden het minimum niveau en nog andere levens noodzakelijke vitaminen die in kleine mate of gewoon niet aanwezig waren. Door mijn allergie was mijn beendergestel buiten de grens van het aanvaardbare, Osteoporose.
Ik had Wortellijden, een eerste verwijzing naar Fibromyalgie patiënt Was steeds moe. (CVS) Dat was al van rond mijn 20 jaar, niemand die er echter oog voor had.Bij mijn opname voor de Coeliakie moest ik na mijn ontslag uit het ziekenhuis onmiddellijk op controle komen bij de Medisch adviseur. Ik mocht om terug aan te komen een half jaar in ziektevergoeding blijven, daarna zou ik terug moeten gaan werken.
Ik was 1,60 meter groot en had tot dan toe nooit meer dan 48 kilo gewogen.
Nu kwamen de kilo's er zo aangevlogen. Ik werd eigenlijk gedrogeerd, met steroïden, waar de wielrenners voor worden gestraft als ze er teveel van in hun bloed hebben. Het kwam echter zover dat ik mezelf niet meer in de spiegel wou zien. Ik walgde van mijzelf.
Ik heb het er nu soms nog steeds moeilijk mee. Door die gewicht toename had ik ook meer pijn, mijn lichaam had tot dan minder te torsen omdat ik minder woog. Ik heb wel altijd een dikke buik gehad zoals je soms op TV ziet van de ondervoede kindjes in de derde wereld.

Op het eind van die periode kwam de volgende boosdoener.Het ademen werd een probleem. Volgens de longarts was ik Cara patiënt, ook een gevolg van de Coeliakie.
Terug een opname met de maximum behandeling met Cortizone, Nu was mijn aangezicht ook helemaal opgezwollen, toen vond ik mij nog meer afstotelijk, zoals een monster.
(Een deel van de longblaasjes die afsterven volgens de kinderarts die mijn kleindochter heeft onderzocht. Bij het volgen van het dieet zou dit worden afgeremd en gestopt.)
Daardoor werd mijn ziekte vergoeding verlengt, maar zes maand later mocht ik van de Medisch Adviseur terug aan het werk, medisch was ik niet meer ziek.
Alle wijzertjes wezen geen enkel zichtbaar gebrek van mijn lichaam meer aan.
Ik was genezen volgens hen.
Nochtans zat ik op die stoel te beven van zwakte wat ik toen ook gezegd heb.
Er was geen andere mogelijkheid, Ik was medisch niet meer als ziek te erkennen.Omdat ik niet anders kon ben ik toen terug gaan werken, ik kreeg wel aangepast werk.
De longarts had mij wel naar het slaaplabo in Duffel gestuurd omdat hij vermoede dat ik een niet te beste slaap had. Na twee overnachtingen in de slaapkliniek was de vaststelling dat ik effectief een slechte slaap had.
Meer werd er mij niet meegedeeld en dit dan nog via verslag aan de longarts. Een half jaar nadien stuurde de longarts mij terug naar het slaaplabo, met weerom hetzelfde resultaat.
Nog een half jaar later terug naar het slaaplabo, weerom hetzelfde resultaat maar ditmaal was het de Neuroloog van het slaaplabo die mij meedeelde dat een mens zonder slaap niet kon werken.
Ik mocht terug thuisblijven.
Een jaar daarvoor was niet slapen dus tot twee maal toe geen probleem. Toch was het nog niet voorbij want niet slapen is niet erkent als ziekte. Dus voor de Medisch Adviseur was het nog niet in orde; Toen in 1994 kwam het ogenblik dat mijn lichaam niet meer verder wilde.

Het gaf het op, het wilde niet meer verder, mij gewoon oprichten was al een overbelasting..
Toch zat het volgens de dokters en specialisten tussen de oren. Ik had en heb nog steeds oorsuizingen, fluitende en tuitende oren, van de medicatie.
Inderdaad zat het tussen mijn oren
"Als niemand je wil helpen als je ziek bent, ga je er aan ten onder.".
Op het laatste verslag dat ik van de internist kreeg stond zwart op wit dat ik zeker geen CVS had.
Ik werd wel naar de psychiater gestuurd die mij doorverwees naar een psychologe.
Zij had onmiddellijk door dat het bij mij niet tussen de oren zat, zij nam zelf contact op met Professor Van Houdenhove van het UZL Pellenberg, ik mocht de week daarop al op consultatie.

De eerste raadpleging was iets wat ik niet kan beschrijven, eindelijk iemand die luisterde naar wat ik te zeggen had. Met horten en stoten heb ik mijn verhaal verteld. Ik heb toen alleen aan het woord geweest, soms werd er om verduidelijking gevraagd maar niemand van de dokters heeft toen eigenlijk een mening naar voor gebracht. Er waren nog twee andere dokters bij aanwezig die al wat ik vertelde noteerden. Die consultatie heeft bijna twee uur geduurd.
Er werd wel meteen een nieuwe afspraak voor de week daarop vastgelegd.
Op die consultatie mocht ik niets meer zeggen. Er werden mij welgerichte vragen gesteld waar ik alleen met ja of neen moest op antwoorden. Dat was een test om na te gaan of hetgeen ik de week daarvoor had verteld wel echt was. Een soort controle om mogelijke profiteurs onmiddellijk te kunnen verwijderen.
Toen zei Prof. Van Houdenhove, je genezen kan ik niet maar ik kan wel trachten je met je probleem leren te leven.
Dat is inderdaad gebeurd.

"Hij heeft mij gered."
Toen ik kort daarna op controle moest komen bij de Medisch Adviseur zei die me dat het een goede beslissing was om mij te laten opnemen in Pellenberg.
Ik heb daar drie maand verbleven. (Een normale periode was toen 1 maand.)
Er was voor de ganse dag een planning voorzien, maar tegen de middag kwam mijn begeleider mijn dagindeling volgens schema al volledig omgooien. Ik moest alleen nog meedoen aan de relaxatie oefeningen en naar de ergotherapie, waar ik heb leren typen met tien vingers. Wel niet zo snel, maar toch sneller als met twee vingers.
Het was wel typisch iets voor mij, ik had evengoed kunnen gaan schilderen of een andere hobby aanleren maar nee, ik dacht nog prestatie gericht. Men heeft eerst nog overwogen om mij die type cursus te weigeren maar omdat ik het rustig aan deed heb ik mogen doorgaan.Daar ben ik langzaam weer mens geworden, met nog veel beperkingen maar toch al een mens.Op maandag moest je binnenkomen en vrijdagavond mocht je naar huis op weekend.
Het klinkt misschien raar maar ik was toen steeds blij als het weekend om was.
De rust en de begeleiding door de begeleiders was als een hemel op aarde.Ik heb er ook een Logopedie behandeling gekregen omdat mijn spraak heel slecht was.
Mede door het probleem aan lucht en een slechte manier van ademen. Na een tijdje kwam er een ander "ik" te voorschijn. Iemand die ik zelf niet kende, het is iets raar als je ineens niet meer dezelfde bent als enkele weken daarvoor.
Zonder nadenken schreef ik op een dag een gedicht in rijmvorm, ik werd er zelf niet goed van. Ik wist niet wat er gebeurde, daar stond mijn levensverhaal op een klein blaadje geschreven. Zonder dat er een wijziging moest aan gebeuren, het was vooral een dank aan mijn echtgenote.
Eerst moesten mijn begeleiders mij tot rust brengen, ik moest bij de psychologe komen en daarna zelfs bij de prof. Hij drukte mij op het hart dat er nog zulke dingen konden gebeuren.
Inderdaad, als kind, rond mijn 15 jaar had ik enige jaren privé muziekles gekregen. Nooit heb ik daar nog iets mee gedaan tot ik daar op zekere dag zonder enig partituur muziek begon te spelen.
We waren dan ongeveer drie weken verder, langzaam aan kwam ik uit mijn schelp.
Dit kan je zo letterlijk opnemen, ik werd volledig iemand anders.

Stilaan begon ik voor ieder van de andere patiënten als die voorgoed huiswaarts keerden een afscheid gedicht te schrijven, dat zuiver de persoon beschreef zoals ik die had leren kennen. Daar ik veel rustte en plat op bed lag kende in niet alle mensen die daar
verbleven. Ik lag op een kamer met nog drie andere mensen die mij als ik iemand niet goed kende die persoon beschreven en zo maakte ik voor ieder een afscheid briefje.
Ik heb daar ook mijn 50ste verjaardag gevierd.
Die dag was ik vrijgesteld van alle activiteiten, mijn echtgenote en kinderen zijn de ganse dag tot 19 uur daar bij mij gebleven, langzaam begon ik er terug plezier in het leven te krijgen.
Die avond heb ik met de andere patiënten met alcoholvrije champagne en een keyboard waar ik liedjes op speelde die door de anderen werden meegezongen afgesloten. Er waren patiënten die normaal niet konden gaan die stonden rechtop mee te wiegen op de muziek.
Volgens de begeleiders had ik een nieuwe therapie ontdekt om iemand te revalideren.
Rond negen uur kwam er telefoon van de kamers boven ons om het lawaai wat te minderen.
Daar lagen de lichamelijk zieke mensen, ik vond al was ik nog zo zwak, dat ik eigenlijk niet mocht klagen. Ik kon mezelf alleen behelpen. Er waren daarboven veel mensen die leefden als planten. Dat is mij nog steeds goed bijgebleven.
Als ik uit Pellenberg thuis kwam had ik een heel dossier bij voor alle dokters, die mij zovele jaren als "niet ziek" hadden verklaard.
Daar stond in dat ik jarenlang door de medische wetenschap was miskend, dat ik CVS en Fibromyalgie patiënt was, plus de andere reeds gekende ziekten.

Van toen werd ik als ziek erkend.
Met het verslag van Prof. Van Houdenhove was de lijdensweg als ik op controle moest bij de Medische Adviseur eveneens voorbij, mijn ziekte werd eindelijk aanvaard.
Op aanwijzen van Prof. Van Houdenhove ben ik nog naar het slaaplabo van de UZA in Wilrijk geweest. Bij die slaaptesten kwam dezelfde uitslag als de keren daarvoor.
Nu echter kreeg ik een verslag mee met alle gegevens van mijn slaappatroon.Nu leef ik op de manier die mij is aangeleerd. Veel rusten,de inspanningen verdelen met rustpunten ingebouwd. Soms is het moeilijk, zeker als je buitenhuis komt. Dan heb je geen houvast meer aan het ritme dat je gewoon bent. De Maandag ga ik naar het Hydro bad bij een kinesist in Duffel. Die dag is alhoewel die behandeling mij goed doet toch een slechte dag omdat ik niet op tijd heb kunnen rusten. De dagen nadien ben ik echter wel beter.
Ik volg nu ook nog een suiker - , melk - , vet - , citrusvrucht - , koffie - , thee - , en alcohol vrij dieet.
Maar Honing, Olijfolie, Sojamelk, Ander fruit, Vruchtenthee mag. (Geen Munt of Kamille)
Het dieet bepaalt mee mijn levenskwaliteit.
Sinds ik mij daar aan hou voel ik mij "beter".
Maar wat is beter als je dit briefje in verschillende keren moet intikken.Dat komt voornamelijk door het concentratie probleem, ik moet als ik terug begin aan een tekst eerst alles terug nalezen, voor ik verder aan de betreffende tekst kan schrijven. Zo is dat ook met deze tekst, ik breng altijd een merkteken aan waar ik laatst begonnen ben.
Zo moet ik niet steeds heel de tekst nalezen. Daar is de computer ideaal voor die onthoud alles en vergeet niets. Alleen goed onthouden of noteren waar je het hebt opgeslagen.Wegens mijn allergie kan ik geen medicatie nemen waar zich "Stearaten" in bevinden.
Anders gezegd mijn medicatie word meestal magistraal door mijn apotheker aangemaakt.
Gelukkig dat ik die heb, hij heeft al veel opzoek werk voor mij gedaan, om de juiste medicatie voor mij magistraal te kunnen bereiden.
Alleen medicatie in poeder of vloeibare vorm en sommige capsules kan ik wel nemen.
Pijnstillers kan ik niet nemen, en die ik kan nemen helpen niet voor de pijn van mijn lichaam.Mijn Medische geschiedenis.Coeliakie. Allergie voor eiwitten in alle graansoorten.( is aangeboren.)
Ik mag dus geen brood eten. Wel zelfgebakken glutenvrij brood.
Cara patiënt. Longproblemen.
Radiculaire pijn. Wortel of uitstralingpijn door prikkeling van het ruggenmerg.
Osteoporose. Nu op de grens van het aanvaardbare
Slaapprobleem, Geen diepe en geen REM slaap.
C.V.S.
FibromyalgieDit is in het kort dan mijn verhaal.
Vriendelijke groetjes,
Marcel. • Online Store & klantenportaal
 • Overzicht
 • BMW ConnectedDrive Digital Services
  • Online Store & klantenportaal
  • BMW Connected
  • BMW ConnectedDrive Services
  • Real Time Traffic Information
  • Concierge Service
  • Preparation for Apple CarPlay
  • Microsoft Exchange
  • Intelligente noodoproep
  • Remote Services
  • BMW Teleservices
 • BMW ConnectedDrive rijassistentie
 • BMW i
 • BMW iPerformance
 • Bedienings- en verbindingstechnologieën
 • Uiterst geautomatiseerd rijden
 • A tot Z
 • Compatibiliteit
 • Voorwaarden / Beschikbaarheid
 • Veelgestelde vragen

STAP MAAR IN.

ConnectedDrive Services.

De sleutel tot de wereld van BMW ConnectedDrive is de extra uitrusting ConnectedDrive Services. Die biedt u een groot aantal intelligente diensten en apps, die u tijdens de rit van informatie en ontspanning voorzien. Daarmee kunt u met alles wat voor u belangrijk is, in verbinding blijven. Bovendien kunt u alle andere services en apps van BMW ConnectedDrive, zoals Concierge Service, Internet of Real Time Traffic Information, als optie bijbestellen.

Eén uitrusting – talloze mogelijkheden

ConnectedDrive Services.
ConnectedDrive Services.
Ontdek ze hier.
Met de extra uitrusting ConnectedDrive Services krijgt u tegelijk toegang tot talrijke diensten en apps. Ontdek elke dag weer nieuwe mogelijkheden: vertrek op ontdekkingstocht, laat u tips voor uw reis geven, neem uw kantoor mee in de wagen of geniet van het ontspanningsaanbod in uw BMW. Alle uitrustingen die hier vermeld worden, zijn onderdeel van ConnectedDrive Services en staan tot uw beschikking. Dompel u onder in de verscheidenheid van BMW ConnectedDrive.
Opgelet, bepaalde functies niet beschikbaar in Belux.
 • Zoeken. Vinden. Ontdekken.
 • Mooier reizen, ontspannen aankomen
 • Uw mobiele kantoor
 • Muziek & ontspanning
 • Bestuurdersprofielen
 

ZOEKEN. VINDEN. ONTDEKKEN.

Nu kunt u ook in uw BMW met Google het internet doorzoeken. De beste restaurants van de stad, met beoordelingen, vindt u via BMW Online. En met behulp van My Info / Send to Car haalt u adressen, belangrijke telefoonnummers of korte berichten in de wagen binnen. Met de ConnectedDrive Services is alles mogelijk. Blijf op elk moment van alles goed op de hoogte en beleef elke rit weer als was het de eerste keer.
Opdat u alles zou vinden wat u zoekt:
My Info / Send to Car, BMW Online toepassingen, Glympse, Google™-diensten, Life360

My Info / Send to Car

Mooier reizen, ontspannen aankomen

Reizen is meer dan alleen maar uw bestemming bereiken – maak daarom van elke rit een belevenis. Wilt u meer weten over de route die u volgt, of over uw bestemming? Uw BMW kent de mooiste plekjes, weet welk weer het wordt en informeert u onderweg al over bezienswaardigheden. De extra uitrusting ConnectedDrive Services biedt u de perfecte reis- en navigatiediensten.
Om van elk rit te kunnen genieten:
BMW Routes, BMW Online Weer, ECO PRO Analyser, BMW M Laptimer App, GoPro App, Sixt App

BMW Routes

Voorwaarden / beschikbaarheid

 

Uw mobiele kantoor

BMW ConnectedDrive haalt uw kantoor in uw BMW binnen. Maak het u gemakkelijk en richt uw 'office' direct in de wagen in. Met BMW ConnectedDrive kunt u e-mails ontvangen, lezen en beantwoorden. Of uw gegevens met de wagen synchroniseren. En wat gebeurt er zo nog in de wereld? Uw BMW weet wat u interesseert en leest u tijdens de rit de recentste nieuwsberichten via het audiosysteem voor – alles binnen het dienstenaanbod van ConnectedDrive Services.
Opdat u altijd in verbinding zou blijven:
BMW Online toepassingen, BMW Online Office, Bluetooth Office, BMW Online News, agenda
 


Il più grande parco divertimenti al coperto d'Italia
Tantissime attrazioni per tutta la famiglia e giostre per ragazzi
Divertimento tra lo zucchero filato e la frutta caramellata

Il più grande parco divertimenti al coperto d’Italia

16-17 dicembre 2017
Dal 22 dicembre 2017 al 7 gennaio 2018
13-14 gennaio 2018

Winterello

Presto online!

Braccialetto

Clicca qui!!

Intrattenimento

Clicca qui!

Attrazioni

Clicca qui

Partner

Supporter