Британският Лий Енфийлд пушка 303

Лий Енфийлд 5

Lee Enfield е един от най-известните пушки в историята, всъщност, това е пистолет, който е установено, всички в цялата история. Този пистолет е, разбира се, запомнен като основен избор за Британската империя от 1895-1957. През годините, ние видяхме Лий Енфийлд промяна в значителни начини, но качеството си остава постоянно.

303 британски

Един от уникалните аспекти на тази пушка е британската 303 дизайн. В действителност, оригиналния дизайн позволява всеки стрелец, за да се направи "Mad минута", която е акт на стрелба 30 патрона в една минута. Поради тази причина, "британски 303 бе похвален от riflemen като има по-добра списание. През следващите няколко години, след освобождаването на пушката, пушката е променил много. В действителност, през 1904 г. по-кратка версия нейното въвеждане. Този модел ще стане известна като SMLE, която да стане още по-популярен от оригинала пушка.

Ð’ smle

И така, какво е толкова революционен за SMLE модел? Е, за едно; барел тогава беше два пъти по-дълго, като на оригиналния модел. Плюс това, тази пушка дойде със собствен визуален търговска марка, тъп носа. Тази пушка е също един от първите пушки, да имат система за зареждане на зарядно устройство. И за времето, че това оръжие излезе зарядно устройство, системата се зарежда огромна иновация. Но по това време, това оръжие е много противоречива. В действителност, много хора, че по-късия модел ще направи оръжието по-малко точни. Въпреки това, те са грешни, тъй като този модел се открояват по отношение на точността.

NO 4 Enfield

И в края на 1930-те години, пистолет ще мине през още една промяна и тази промяна е известен като в Enfield 4. Това е успешното създаване, тъй като новият модел е по-лек и по-мощни в сравнение с предшествениците си. Един от продажните точки на това оръжие е на простия факт, че тя е била направена за масово производство. Това е отчасти поради добавянето на щика на Спайк, който е един по-ефикасен стоманена пръчка, че войниците в битка. След това през 1942 г., втори № 4 Енфийлд за улов на болт съобщение, което прави оръжието още по-търсени, след.

Enfield 303

Един период на историята, в частност, който е свързан с Enfield е Втората световна война LL, и с напредването на войната, необходимостта от нови оръжия, е нараснал. Поради тази причина, развитието на № 5 Mk, започна. Този нов модел първо се записват като се използва от британската армия, по време на окупацията на Дания през 1945 г.. Само поради тази причина, това оръжие е паметник на историята. Тъй като популярността на Enfield 5 са ​​се увеличили, популярен термин се свързва с пистолета. През 1950 г., това оръжие е етикет "Jungle Carbine", които само се добавя към своята репутация.

No1 британската пушка

Но 303 Enfield е също толкова важно в гражданска употреба, както е било по време на двете световни войни. В действителност, това оръжие е носител на трофея от 1900 до 1970 г.. Това е така, защото 303 Enfield става популярен като ловна пушка и пушка цел, което показва колко разнообразен дизайн е. В действителност, те са толкова популярни, че много хора купуват на Енфийлд пушки в САЩ, Обединеното кралство и Австралия. Една от причините, този пистолет е популярна сред гражданите е така, защото на неговата първокласен точност. Точността на тази пушка е своя личен наследство.

Коментари са затворени.