Kjøpesenterlykke pandora applikasjon

Kjøpesenterlykke

EMAIL PDF
billige Pandora Armbänderiv>

Gdynia Riviera

Vakkert interiør, former som minner om den franske rivieraen, enkel og elegant design

Alt dette finner du på disse nesten 70 000 kvadratmeterne midt i sentrum i Gdynia. Riviera-senteret (Centrum Riviera), som er lett å komme til, kombinerer to etasjer med de nyeste trendene, ikke bare i moteklær, men også teknologi og tjenester.

Tilhengere av både skandinaviske (KappAhl, Cubus, H&M, Pandora) og polske (Reserved, Mohito, Lavard, Simple, Sinsay m.fl.) merker vil finne noe som passer for dem blant de nesten 250 alternativene. I tillegg kan du besøke steder som Massimo Duti, Zara Home og TK MAXX-salongen, eller den første VAN GRAAF-salongen i Pommern, den første Hugo Boss-salongen (BOSS Store retail salon) og den største Nike-butikken i Sentral-Europa, på mer enn 400 kvadratmeter. I løpet av året kommer det mange andre merker, samt Tiger Gym treningssenter.

Men Riviera-senteret handler ikke bare om mote. Familie er det viktigste, og kvalitetstiden med familien er sikret gjennom mange arrangementer som er rettet først og fremst mot de yngste gjestene. Månedlige teaterforestillinger er blitt en tradisjon. Skuespillere fra hele Pommern lærer opp og underholder barna fra Riviera-scenen, som er en del av barneklubbprogrammet (lojalitetsprogram for familier med barn). Familiene kan også tilbringe tid i en av de trettifem hyggelige restaurantene og kafeene, i fornøyelsessenteret Fun Park og på lekeplassene langs hovedpassasjen.

Riviera-senteret er ikke bare populært blant de besøkende, med også blant forskjellige konkurransejuryer og organisasjoner, noe som har ført til at senteret har fått merket BREEAM IN USE i kategorien bygningsforvaltning, samt prisen “Gdynia uten grenser” til senterleder Marek Ciszewski. Han fikk prisen for å finne kulturelle og sosiale løsninger for innbyggerne i Gdynia, særlig for personer med funksjonshemninger.

Riviera er på høyden med den teknologiske utviklingen. Kunder kan bruke gratis Wi-Fi og informasjonsskjermer. Du kan få informasjon om senteret og aktuelle tilbud, ikke bare ved informasjonsskranken, men også ved en av de mange selvbetjente interaktive kioskene. De som ønsker underholdning kan gå til den sosiale veggen i første etasje, der de kan tegne, spille spill og legge ut bilder på sine egne profiler i sosiale media. Riviera-senteret er det første kjøpesenteret i Pommern som er helt tilpasset bruken av ny teknologi gjennom blant annet en spesiell applikasjon som viser alle butikkene og tilbudene, og som hjelper deg å orientere deg i bygget. Riviera-senteret vet at alt du ønsker deg er kjøpesenterlykke!


pandora applikasjon

pandora charms à vendre
siopa pandora
pandora samling
pandora charms te koop
цена браслета пандоры

Cyber Monday Mega Sale Ends Tonight!

Download Now

Last Download from :: USAmazon Appstore App For Android
Get your favorite apps and games and save money on in-app items with Amazon Coins.
Get Amazon Appstore
Welcome to the Amazon Appstore
Discover top apps and games and get recommendations based on the titles you love.
Save more, play more with Amazon Coins
Save on apps, games and in-app items with Amazon Coins.
My Apps
Access all of your apps, get app updates, and manage subscriptions in one place.
Il più grande parco divertimenti al coperto d'Italia
Tantissime attrazioni per tutta la famiglia e giostre per ragazzi
Divertimento tra lo zucchero filato e la frutta caramellata

Il più grande parco divertimenti al coperto d’Italia

16-17 dicembre 2017
Dal 22 dicembre 2017 al 7 gennaio 2018
13-14 gennaio 2018

Winterello

Presto online!

Braccialetto

Clicca qui!!

Intrattenimento

Clicca qui!

Attrazioni

Clicca qui

Partner

Supporter