GRIEKSE MYTHOLOGIE pandora bruiloft charmes

sitio web de pandora="1" height="10"> Foto O jerum jerum jerum
pandora bruiloft charmes

braceletes pandora
Armband Pandora
myynti pandora charms

pandora armband sluiting

Hoe kan ik ontgrendelen een Pandora armband?

Hoe kan ik ontgrendelen een Pandora armband?

Maak uw eigen aangepaste Pandora armband door de toevoeging van prachtige kralen die uw stijl en persoonlijkheid past. Voordat u de kralen kunt toevoegen, moet u de armband sluiting te openen. Omdat een Pandora armband gesp is ontworpen om eruit als een van kralen, kan het lijken lastig te openen.

•  Kijk naar uw Pandora armband sluiting en vind de horizontale lijn.

•  Duw de Pandora armband opener in de horizontale lijn opening. De sluiting gaat open en apart. Til de armband band uit de gesp.

•  Als u niet beschikt over een Pandora armband opener, kijk naar de gesp om de horizontale lijn te vinden.

•  Scheid de sluiting door een vingernagel langs elke zijde van de horizontale lijn en stevig uit elkaar trekken. Til de armband band uit de gesp.

Hoe de sluiting op een Pandora armband Reparatie

Hoe de sluiting op een Pandora armband Reparatie

Pandora armbanden zijn erg populair, maar soms is de sluiting zal breken. Nooit bang. U kan repareren de gebroken gesp van uw Pandora armband zelf met behulp van slechts een paar van de gewone gebogen neus tang en een vervangend onderdeel.

•  Koop een nieuwe sluiting voor uw Pandora armband.

•  Verwijder de gebroken gesp op uw Pandora armband. Om de gebroken gesp verwijderen, opent u de gesp en op zoek naar een kleine ring aan de onderkant van de gesp dat de sluiting beveiligt om de slang keten van uw armband. Open de ring met gebogen neus tang. Zodra de ring open is, zal de gesp uit de buurt van de ketting te trekken.

•  Open de nieuwe Pandora sluiting u hebt aangeschaft en op zoek naar de dezelfde kleine ring zag je aan de onderkant van de gebroken gesp. Open de ring op de nieuwe sluiting met uw gebogen neus tang. Wees voorzichtig de ring niet te beschadigen als u het opent.

•  Plaats het einde van de slang keten in de open ring. Druk stevig totdat de slang keten vastklikt. Controleer of de slang ketting zit behoorlijk in de gesp. Sluit de ring met de tang om de slang keten vastklikken.

•  Controleer of er geen kloof tussen de ketting en de ring. Het verlaten van een gat kunnen toestaan ​​dat de slang keten te glijden uit de gesp en je kan de armband te verliezen.

Hoe te openen en sluiten van een Pandora armband

Hoe te openen en sluiten van een Pandora armband

Pandora bedelarmbanden bieden een verscheidenheid aan opties voor dragers. Je moet eerst de sieraden bedrijf vlakte armband, die een goedkope "touw" armband of een dure gouden armband kan kopen. U kunt veel verschillende soorten charmes te kopen en voeg ze toe aan de armband om het te personaliseren. Het is eenvoudig genoeg om de charmes toe te voegen, maar het kan moeilijk zijn om erachter te komen hoe om te openen en sluiten van een Pandora armband zijn. Echter, het is niet moeilijk te doen met behulp van uw nagel of een speciale Pandora sluiting opener. U kunt een Pandora sluiting opener voor £ 22 (vanaf 2010) te kopen tegen elke Pandora sieraden winkel, op juwelierszaken verkopen Pandora armbanden of van de Pandora website (zie bronnen).

Vingernagel

•  Zet uw Pandora armband, zodat de gesp naar u.

•  Steek je nagel in de horizontale sleuf van de gesp.

•  Breng een lichte druk op de gesp met je andere hand als uw dia uw nagel in de gesp. De sluiting zal verschijnen geopend.

•  Sluit de gesp door knijpen neer op de geopende gesp met uw duim en wijsvinger. Als je hoort het vastklikken, is de Pandora armband gesloten.

Pandora Sluiting Opener

•  Houd de Pandora sluiting opener in je dominante hand en houd de gesp in uw niet-dominante hand. (Bijvoorbeeld, als je rechtshandig bent, houdt u de opener in uw rechterhand en de gesp in uw linkerhand.)

•  Plaats het blad van de gesp opener (die de vorm van een bloem) in de horizontale sleuf van de gesp.

•  Duw op de gesp met de opener. Gebruik lichte maar constante druk. Als je naar beneden te duwen, zal de gesp pop geopend. De sluiting opener werkt vooral goed als je korte nagels, en je kunt het ook gebruiken als een mobiele telefoon charme.

•  Sluit de gesp door knijpen neer op de geopende gesp met uw duim en wijsvinger. Als je hoort het vastklikken, is de Pandora armband gesloten.

Hoe maak je een Pandora armband stopper afschroeven

Hoe maak je een Pandora armband stopper afschroeven

Pandora armband stoppers kan een Pandora armband om de kralen en bedels uitglijden rond en raken in elkaar stoppen worden bevestigd. Stoppers kunnen worden geplaatst waar u maar wilt, zodat ze kunnen een patroon te creëren. Het is echt makkelijk te bevestigen of verwijderen van een stop aan een Pandora armband, maar als je het niet hebt gedaan voordat u misschien moeite hebben om uit te werken wat te doen.

•  Inspecteer de stop voor een kleine horizontale lijn. Dit is de opening. Schuif uw nagel in de ruimte totdat het openklapt.

•  Vraag een vriend voor hulp als uw nagels zijn niet lang genoeg om de stop te openen. Als u een zeer korte of acryl nagels je zal moeite hebben om het te openen. Plaats niets in de aanslag, zoals een pincet. Dit kan schade veroorzaken.

•  Verwijder de stopper van de armband en zet het op een veilige plek, zoals een sieradendoos. Als je het wilt verplaatsen op de armband, plaatst het waar je wilt gaan en knijp het terug samen met uw duim en wijsvinger.

Hoe maak je een Pandora armband Reinig

Hoe maak je een Pandora armband Reinig

De Pandora armband is een bedelarmband opgebouwd uit individuele kralen van diverse vormen en materialen. De eigenaar kiest kralen die haar eigen stijl, interesses of hobby's te vertegenwoordigen. Bead materialen bestaan ​​uit sterling zilver, 14k goud, Murano glas, email en edelstenen. Pandora creëert kralen in vormen, zoals dieren, kleding en planten, het verstrekken van detaillering door oxidatie of zwart accenten. Een Pandora armband kan worden gereinigd thuis, maar mag nooit worden ondergedompeld in agressieve chemische reinigingsmiddelen, omdat dit het uiterlijk van de oxidatie of email kan beïnvloeden.

•  Verwijder de kralen van de Pandora armband.

•  Vul een kommetje met lauw water en een kleine hoeveelheid van de hand zeep.

•  Plaats de kralen en armband in het water en hen in staat stellen om te genieten voor twee minuten.

•  Verwijder de kralen en armband uit het water en leg ze op een handdoek.

•  Gebruik een zachte tandenborstel gedoopt in het zeepwater te lichtvaardig schrob elke kraal om vuil of product opbouw verwijderen. Wees voorzichtig met zilveren stukken die zijn geoxideerd tot detail te verbeteren. Het is mogelijk om te hard schrobben en verwijder de oxidatie.

•  Spoel de kralen en armband in helder water om zeep te verwijderen en droog ze op de handdoek.

•  Wrijf elke kraal met een zilveren poetsdoek om eventuele aanslag te verwijderen. Een poetsdoek werkt op zowel zilver en goud stukken. Omdat de poetsdoek begint de aanslag te verwijderen, zullen zwarte vlekken op het doek. De zwarte vlekken zijn niet de oxidatie detaillering. De meer bezoedeld de stukken, hoe donkerder de merken zal zijn.

•  Pak de armband aan de ene kant en knijp de poetsdoek in de buurt van de top van de armband. Trek de poetsdoek de lengte van de armband om de aanslag te verwijderen. Herhaal dit twee of drie keer, verdraaien van de armband als je werkt om het gehele oppervlak te bedekken.

•  Monteer de Pandora armband.

Pandora Armband Ideeën

Pandora Armband Ideeën

Pandora armbanden te brengen individuele mode-stijl. Mix en match charmes, spacers en kralen op talloze manieren. Lanceer een verzameling door het verzamelen van nieuwe en limited-edition kralen. Vergroten de Pandora armbanden met afstandhouders, edelstenen en lakken. Teken op een kleurenpalet en thema voor een meer opvallende armband. Feature bloemen en harten om liefde te communiceren. Benadruk dieren voor een fantasievolle touch of de wereld die je gewoon graag om te winkelen te laten zien.

Express Your Love

Bevestig haar liefde met bloemen en harten. Maak een eenvoudige verklaring van het selecteren van een zilveren armband ketting met een karabijn of zilver kraal. Kies twee pretentieloze sterling clips met gerolde randen. Feature de gezwollen hart kraal of andere zilveren hart charme als het centrum. Voltooien Dan is deze look met afstandhouders aan weerszijden zoals het hart rij. Ga vogue en kies een sterling zilveren armband met 14-karaats gouden accenten en een gouden armband met een gouden kraal. Kijk voor een clip ontwerp dat zowel zilver en goud bevat, zoals de parel clips met harten. Voeg een zilveren en 14-karaats goud kraal zoals de "liefde en knuffels" kraal charme. Omring het met subtiele tinten van roze of rood die het uiterlijk zal verzachten. Een monster keuze is de Murano glas roze mystieke kraal. Voeg twee sets van de afstandhouders, zoals de "drie-eenheid spacer" met roze zirconia aan weerszijden voor uniformiteit. Voltooi het patroon door het toevoegen van een andere liefde-themed kraal, een aan elke kant. Voel je vrij om meer roze of rood in de resterende ruimte toe te voegen.

Menagerie

Begin dit ontwerp met de geoxideerde armband. Markeer één dier of vogel of als u liever, kies dan een dierentuin, dier crackers of jungle thema. Voeg twee ingetogen clips met geoxideerd accenten. Voor de centrale kraal charme, gebruikt het dier dat u wilt aandacht te vestigen op, zoals een sterling bunny. Aan weerszijden van deze focale parel, toevoegt glasparels en bijpassende stenen. Handhaven solide kleurenschema, zodat je niet afleiden van de dieren. Een voorbeeld is de 'Bloemen voor u Blue "glazen kralen die een drie-bloemblaadje bloem design heeft. Verder door het maken van een patroon van geoxideerde spacers en dieren. Beëindig het ontwerp met een Murano kraal in de kleur van uw thema.

Liefde om te winkelen

Voor wie houdt van winkelen, zijn er charme kralen speciaal voor jou. Waarom niet de gouden armband te kiezen? Markeer bedels en bungelt met gekleurde Murano glas of chic designer kralen in deze armband regeling. Verzamel charme kralen, zoals de sterling zilveren handvat portemonnee charme met 14-karaats gouden boog of clutch handtas charme met 14-karaats goud frame. Of echt hoofden draaien met de 14-karaats goud portemonnee kraal met een diamant. Schik charmes zoals de gouden stiletto hoge hak schoen, gouden kroon met edelstenen en 14-karaats goud "Prinses en de Erwt" kraal met enkele spacers. Elegantie toe te voegen aan het patroon met goud swirl of twist spacers.

Hoe maak je een Pandora-style armband maken

Hoe maak je een Pandora-style armband maken

De Pandora armband is een handelsmerk naam, maar niet een exclusieve stijl. Charm armbanden gemaakt van Pandora kralen te profiteren van de grilligheid snake-ketting armband en groot gat kralen. Een handelsmerk naam toevoegen aan deze kralen verhoogt de kosten van een paar dollar tot tussen de 25 en 30 dollar voor basic, reliëf of single-tone kralen en meer voor geëmailleerde en echte edelsteen kralen. Door de aankoop van off-merk groot gat kralen, kunt u samen een Pandora-stijl toe te voegen-a-kralen armband gezet voor een fractie van de kosten.

De Basis

•  Koop een 3mm caprice snake-ketting armband. Net als de traditionele snake-keten sieraden, het lichaam van de keten is solide en rond. Echter, met een gril slang keten, het oog einde van de karabijn mechanisme schroeft, waardoor de drager kralen toe te voegen aan de armband. De armbanden zijn verkrijgbaar in zilver, goud, leer en satijn.

•  Kies een thema voor uw armband. De add-a-kralen armband vervangers voor de traditionele hangende bedelarmband. Construct een armband bestaat uit verschillende kralen stijlen in uw favoriete kleur. Maak een armband om uw kinderen en hun verschillende belangen vertegenwoordigen. Gebruik de add-a-bead-stijl armband om uw reis naar Parijs of Disneyland te herdenken.

•  Aankoop groot gat kralen. Vanwege de populariteit van de Pandora armband, vele nationale sieraden bedrijven en online kralen winkels zijn begonnen met soortgelijke kralen te produceren. Deze kralen zijn verkrijgbaar in zilver, goud of tin, evenals geëmailleerd kralen, edelstenen, geblazen glas en kralen in verschillende vorm, zoals engelen, bloemen, tennisschoenen of palmbomen.

•  Aankoop clip-on of smart kralen die niet schuiven langs de armband. Deze kralen kunt u onderdelen van uw armband te scheiden en laat delen van de keten blootgesteld. Bovendien, clip-on kralen kunt u een kleine groepering van kralen vast te zetten tot je genoeg kralen om uw armband te vullen kunt kopen. Deze kralen zijn niet nodig, zeker als je de voorkeur aan de kralen om vrij langs de keten te verplaatsen.

•  kralen toevoegen aan je willekeur keten. Er zijn geen regels. Leg de kralen in willekeurige volgorde die je oog behaagt en best uitdrukt het thema van uw armband. Langs de kralen op uw werkblad voordat rijgen ze op de keten zal toestaan ​​om kralen verplaatsen zonder het nemen van de hele armband uit elkaar.

Het openen en sluiten van de Caprice Chain

•  Pak het oog einde van de willekeur keten in uw rechterhand en houd de keten in de buurt van het einde oog met je linkerhand.

•  Draai het einde oog tegen de klok tot het einde komt vrij in je hand. Dit zal het draadeinde van de slang ketting te onthullen.

•  Voeg groot gat kralen op de schroefdraad einde van de slang keten.

•  Plaats het oog einde van de slang ketting over de draden als u klaar bent met het regelen van al uw kralen. Draai het einde oog met de klok mee aan te scherpen en te voorkomen dat de kralen vallen uit de keten.

Soorten armband gespen

Soorten armband gespen

Er zijn vele soorten van de armband gespen beschikbaar zijn in de wereld van de sieraden. Sommige worden enkel gebruikt voor hun functie, terwijl andere zijn ontworpen om de armband te vullen. Het kan belangrijk zijn om de aard van de armband sluiting een sieraad bevat voor de aankoop van het te overwegen.

Haak en oog sluiting

De haak en oog sluiting wordt aanbevolen voor zware, volumineuze armbanden. Het omvat een haak aan één uiteinde van de armband en een lus genoemd een "oog" anderzijds. Om de sluiting te beveiligen, is de haak geplaatst door het oog. Hoe beter functionerende gespen bevat een haak die goed is gebogen te houden wegglijden uit het oog. Het oog kan komen in vele vormen; een gemeenschappelijke één lijkt op een cijfer acht.

Karabijn

Soorten armband gespen

De karabijn is een van de meest populaire sluitingen voor armbanden. Het lijkt op een kreeft klauw, en werkt met een veermechanisme dat kan worden geopend door de druk op de hendel. Het stelt de armband door het koppelen met een lus aan de andere kant van het stuk. De zeekreeftgreep staat bekend om zijn sterkte, en daarom wordt het gewoonlijk gebruikt in alle soorten sieraden. Door de manier waarop ze werken, kan het moeilijk zijn voor sommige mensen open en sluit ze met één hand.

Magnetische sluiting

Magnetische sluitingen zijn een nieuwere waarom armbanden veilig te houden. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken, en omvatten twee magnetische delen die zijn bevestigd aan elk uiteinde van een armband. Magnetische sluitingen zijn soms goedkoop en niet in het bezit van de sieraden goed samen, dat een misplaatste armband kan betekenen. Deze worden ook niet aanbevolen voor gebruik door vrouwen die zwanger zijn of mensen die een pacemaker hebben, zijn, als gevolg van het sterke magnetische veld die ze maken.

Spring Ring sluiting

Soorten armband gespen

Een veerring slotje is dezelfde functie als een karabijn. De vorm is anders, omdat de ring cirkelvormig. De sluiting werkt met een veermechanisme en hefboom. Duw de hendel en steek het andere uiteinde van de armband in de ring om goed te beveiligen is. Ze kunnen moeilijk voor armbanden dragers omdat de ring te openen met één hand.

Toggle Sluitingen

Soorten armband gespen

Toggle gespen zijn een populaire keuze met om een ​​armband te sluiten. Ze kunnen worden gemaakt in vele ontwerpen en stijlen, het verbeteren van de schoonheid van de sieraden. De toggle werkt door het invoegen van een bar in een ring. De bar moet lang genoeg dat het overlapt de cirkel aan beide uiteinden zijn. Als er weinig overlap is waarschijnlijk onbeveiligd worden.

Hoe een Bead armband Haak met Crochet Draad & Parels

Hoe een Bead armband Haak met Crochet Draad & Parels

Haken een kraal armband met gehaakte draad en kralen vereist een rudimentaire kennis van de haak en basis-sieraden maken vaardigheden. De enige haak steek gebruikt om deze armband maken, is de ketting steek, dus dit project is geschikt voor beginners. Inclusief kralen in gehaakte door ze op de draad voordat u begint, zodat ze beschikbaar zijn als je je haaksteken. Elke kraal die past op de gehaakte draad zal werken voor een armband, maar kraal haken liefhebbers vaak gebruik van rocailles vanwege hun uniforme grootte en de grote verscheidenheid van kleuren.

•  Knip een stuk van de haak draad ongeveer 9 duim lang en wikkel het rond je pols om uw pols meting te krijgen. Houd de draad tussen duim in wijsvinger op de plek waar de armband moet eindigen.

•  Leg de draad tegen uw heerser om te zien hoeveel inch uw armband moet zijn, stel dan de streng van draad opzij.

•  Steek het uiteinde van de haak draad afkomstig van de bal in de maasnaald.

•  Plaats ongeveer 100 kralen aan de haak draad door ze over de naald en de draad verschuivende. Het is beter om te overschatten hoeveel kralen je nodig hebt, dan te onderschatten en komen kort.

•  Maak een slip knoop en plaats het op het einde van de stalen haaknaald.

•  Maak een ketting steek door het wikkelen van de draad rond de haak en het door de lus op de haak te trekken. Herhaal dit drie keer, trek een kraal naast de haak en een andere keten steek. Alternate tussen het maken van een ketting steek en een ketting steek met een kraal in het tot uw gehaakte een hoogte van ongeveer een inch korter dan de armband lengte die u gemeten in stap 2.

•  Chain drie meer steken zonder kralen, trek dat laatste lus totdat het is ongeveer 2 inch lang.

•  Snijd de lus aan de apex te bevestigen uit en trekt de draad naar de bal weg van de armband, waardoor een 2-inch staart van schroefdraad op het uiteinde van de armband. Trek deze draad aan de laatste steek van de armband te scherpen.

•  Vouw het einde draad terug over de armband, zodat het parallel is, plaats dan het einde van de armband in het metalen koord einde. Gebruik de tang te knijpen het snoer einde gesloten over de keten steken en de staart, let daarbij goed op de haak in het snoer einde te houden en niet knijpen met de uiteinden van de metalen. Herhaal aan de andere kant van de armband en trim de overtollige staart draad van het snoer einde.

•  Bevestig de armband sluiting aan het ene uiteinde van de armband met een ringetje en voeg een lege jump ring aan het andere uiteinde van de gesp aan te sluiten op. Om de ringetjes openen, houdt een uiteinde nabij de opening van de tang en het andere uiteinde met de wijsvinger en duim, draai vervolgens de einden van elkaar af. Beweeg de uiteinden in de tegenovergestelde richting van de nauwe ringetje na het bevestigen.

Hoe een Rozenkrans Bead armband te maken van een ketting

Hoe een Rozenkrans Bead armband te maken van een ketting

Rozenkrans kralen worden vaak gemaakt in een ketting formulier dat u kunt glijden over je hoofd, zodat de rozenkrans kralen ketting niet over een standaard sieraden gesp. Als u liever draag je rozenkrans als armband, kunt u uw bestaande rozenkrans te zetten in een armband met een armband sluiting en een schaar.

•  Plaats de rozenkrans ketting om je pols om het te passen aan de grootte van je pols. Meet ongeveer 1 tot 2 inch op de rozenkrans ketting van uw pols te laten voor een kamer aan de armband sluiting toe te voegen.

•  Verwijder de ketting van uw pols, maar houd je vingers op het punt waar je nodig hebt om de ketting naar beneden om een armband trimmen.

•  Plaats de rozenkrans ketting op een vlakke ondergrond. Gebruik de schaar of de kniptang om weg te trimmen het deel van de ketting die je niet nodig om de armband te maken. Vergeet niet om 1 tot 2 inches van overtollige ketting te laten aan elke kant. Het is beter te hebben om weg te trimmen extra ketting dan te snijden het te kort om te zetten in een armband die je pols past.

•  Bevestig de sieraden gesp. Haak de sieraden gesp, zodat de klap is in twee stukken. Bevestig een zijde van de klem naar de rechterkant van de armband. Bevestig de andere kant van de klappen naar de andere kant van de rozenkrans. Als de rozenkrans op touw of vislijn, kunt u de gesp te koppelen aan elke kant van de rozenkrans met een knoop. Als de rozenkrans is een keten, dan moet u de gesp haak in het uiteinde koppeling aan elke kant van de rozenkrans.

•  Knip de overtollige draad, lijn of koppelingen. Snijd eventuele extra string vislijn of ketting links die blijven van boven de sieraden gesp.

Hoe te armbanden die dingen zeggen Make

Hoe te armbanden die dingen zeggen Make

Maak je eigen armbanden die dingen met de letter kralen zeggen, of door gebruik te maken van uw eigen creatief schrijven vaardigheden. Letter kralen zijn verkrijgbaar in diverse verschillende metalen en stijlen, maar vaak grotere gaten dan andere kralen. Dikkere kralen koord is meer wenselijk voor het maken van armbanden met de letter kralen, zodat de kralen hebben betere ondersteuning. Als u liever een dikke houten armband ontwerp, maak uw bericht met behulp van verf en een houten armband leeg. Houten armband blanks zijn vergelijkbaar met armbanden die glijden over je pols manchet. Ze zijn verkrijgbaar bij de meeste ambachtelijke winkels.

•  Snij een streng dikke kralen koord, zoals satijn, leer of suède, dat is een duim korter dan de gewenste lengte voor de armband. Een 1-inch toelage werkt voor de meeste bracelet gespen en klemringen. Pas de lengte van de armband streng als de jouwe langer of korter dan een inch is.

•  Cover ene uiteinde van de snede koord met lijm vloeibare juwelier. Steek het koorduiteinde tussen de twee delen van een klemuiteinde. Druk op de klem rond de kralen snoer met platte neus sieraden tang.

•  Schik brief kralen in de gewenste volgorde om uw boodschap uit te drukken. Afzonderlijke woorden met-center geboorde kralen dat de brief kraal ontwerp aan te vullen. Voeg een gelijk aantal-center geboorde kralen om de voor- en achterkant van de boodschap aan de lengte van de beading koord passen. Dit plaatst de boodschap in het midden van de armband ontwerp.

•  Schuif de kralen in van links naar rechts om over het open einde van de kralen snoer. Lijm en druk op de tweede klem uiteinde over het open einde van de kralen snoer.

•  Open twee ringetjes. Verbind de uiteinden van de armband sluiting aan de ringen gehecht aan elke klem uiteinde, met de ringetjes. Sluit de ringen.

•  Verf de binnenkant en buitenkant van een houten armband leeg met acrylverf. Laat de verf droog.

•  Schrijf het bericht op de buitenkant van de geschilderde houten armband met een verf pen. U kunt ook een stencil en een fijne penseel gebruiken om het bericht op het hout te schilderen. Laat de verf drogen.

•  Spuit de buitenkant en de binnenkant van de geschilderde armband polyurethaan verzegelen van het ontwerp. Laat de polyurethaan volledig drogen voordat het dragen van de armband.

Hoe te Armbanden Out van rekbaar materiaal maken

Hoe te Armbanden Out van rekbaar materiaal maken

Elastische kralen materiaal is een flexibele keuze voor veel sieraden projecten. Elastische koord is sterk genoeg om grote kralen gemaakt van glas, hout of keramiek te houden, zodat uw ontwerpen zijn niet beperkt door de kralen materiaal. Maar zorg ervoor dat pre-strek je snoer, zodat je creaties niet langer groeien in de tijd.

•  Snij een 4-voet lengte van Elastisch draad. Strek het snoer door te trekken van de uiteinden in tegengestelde richtingen. Het is belangrijk voor de meeste rekbaar kralen materialen-stretch pre, zodat de armband niet verliest zijn vorm en groter worden na verloop van tijd.

•  Onderwerp een 8mm kristal bicone kraal, een 8mm parel kraal, een 8mm bicone en andere 8mm parel aan het snoer en duw ze naar het midden van het rekbare materiaal. Zorg ervoor dat beide uiteinden van de kralen koord zijn zelfs en dat de parel is aan de linkerkant.

•  Houd de kralen stevig in het centrum van het elastisch materiaal met uw linkerhand. Rijg de rechterkant van de kralen koord door de parel aan de linkerzijde in de tegenovergestelde richting als het snoer er al. Kortom, bent u het oversteken van het snoer in de parel. Trek het uiteinde van de rechter koord helemaal door de parel, tot hij strak. Merk op dat het begin vormgeving van armband een diamantvorm met twee parels gestapeld in het midden en een konisch rand aan elke kant. De uiteinden van de rekbare kralen materiaal moet nog eens.

•  Onderwerp een 8mm bicone op de linker streng en een 8 mm bicone op de rechter streng. Rijg elke kraal helemaal naar de laatste kralen in de armband ontwerp. Rijg een 8mm parel kraal over het verlaten strand, de hele weg naar de bicone. Houd de parel flush tegen de bicone en steek de juiste draad door de parel. Trek de rechter streng strak. De uiteinden moeten nog even zijn.

•  Herhaal stap 4 om de armband om de gewenste past.

•  Bind de uiteinden van het elastisch materiaal als ze de laatste parel kraal op één deel van de armband sluiting af te sluiten. Een driedubbele overhand knoop is een goede knoop keuze voor dit project.

•  Cut en pre-stretch een 10-inch lengte van Elastisch draad. Leid de draad halverwege de eerste parel aan de andere kant van de band. Bind het snoer rond de resterende sluiting sectie.

•  Bedek de knopen met lijm juwelier.

Hoe te Armbanden maken uit Recyclables

Hoe te Armbanden maken uit Recyclables

Recycle oude stof en kleding om kralen te maken voor sieraden ontwerpen of te verfraaien interieur accessoires. Oude jeans, katoenen handdoeken, zijden overhemden of linnen broeken kunnen worden gerecycled in decoratieve kralen met een paar wendingen. Nog opknoping op een haveloze, oude T-shirt van een favoriete concert van afgelopen decennium? Omzetten in een armband die je overal kunt dragen, zonder in verlegenheid gebracht. Het is eenvoudig te kralen voor armbanden en andere gebruik te maken van stof recyclebare materialen.

•  Snijd de recyclebare stoffen in kleine driehoeken met een 1-inch-brede basis en twee zelfs zijden meet 3 inches lang. De basis van de driehoek is bepalend voor de totale lengte van de afgewerkte kraal, dus langer of korter, afhankelijk van uw ontwerp voorkeur snijden de jouwe. De lengte van de beide zijden van de driehoek bepaalt de dikte van de kralen; wijzigen de meting als u wilt.

•  Meng een 50-50 mix van witte ambachtelijke lijm en water in een kom. Dompel het weefsel driehoeken in het mengsel een voor een. Pers de vloeistof van het weefsel. U kunt zachte kralen met droge stof te maken, maar deze zal moeilijk zijn.

•  Plaats de natte driehoek op een vlakke ondergrond. Plaats een 2-inch spijker bovenop de 1-inch brede basis van de driehoek. Rol het weefsel rond de nagel aan de punt van de driehoek. Druk de tip stevig tegen het midden van de stof. Voeg een druppel van ambachtelijke lijm op zijn plaats te houden.

•  Laat de parels op de nagel gedurende ongeveer 10 minuten om de lijm te verharden. Haal ze uit de nagels voordat ze drogen. Laat de kralen volledig drogen.

•  String de gedroogde korrels op dik draad, zodat ze elkaar niet raken. Dip elke kraal in polyurethaan hout sealer voor een glossy glans, extra bescherming en om verder te verstijven het gerecycleerde materiaal. Knip de uiteinden van de draad over een kleerhanger met wasknijpers. Zorg ervoor dat de kralen zijn niet raken. Laat de kralen volledig drogen.

•  Snijd een stuk sieradendraad 1-inch langer is dan de gewenste lengte van de armband. Rijg een knijpkraal en een deel van de armband sluiting boven het ene uiteinde van de draad. Vouw de draad rond de gesp lus en terug door de knijpkraal. Krimp de kraal afgesloten met krimptang.

•  Rijg de gerecycleerde stof kralen over het open einde van de draad. Eindig met een ander knijpkraal en het resterende sluiting sectie. Vouw en krimp de draad zoals u in de vorige stap gedaan.

How To Bottle-Cap Armbanden maken

How To Bottle-Cap Armbanden maken

Toon uw creativiteit terwijl recycling tegelijkertijd door het maken van en het dragen van uw eigen fles-cap armband. Gebruik kroonkurken recht uit uw favoriete drankje of vind ongebruikte caps op ambachtelijke winkels of online marktplaatsen. Maak een vintage look door het toevoegen van een fles-cap armband om je outfit. Kinderen kunnen ook genieten van het maken van deze funky armbanden als een ambacht project. Zorg ervoor dat ze hulp hebben als het gaat om het gebruik van een hamer en spijkers.

•  Wikkel het koord om uw pols om te meten hoe lang u wilt dat uw armband te zijn. Maak het zo strak of zo los als je wilt. Snijd het koord om uw gewenste lengte en leg het op een vlakke ondergrond. Plaats kroonkurken langs de string om te weten hoeveel je nodig hebt om de lengte te vullen. Herinner dat de ringetjes een kleine hoeveelheid extra lengte zal toevoegen.

•  Maak twee gaten in elke fles dop door de invoering van de kap tegen het hout en hameren de spijker door de zijkanten. U wilt de gaten aan weerszijden van de kap hebben.

•  File elke ruwe randen langs de dop en alle ruwe gebieden die door het maken van de gaten.

•  Houd twee flessendoppen samen, zodat de randen elkaar raken. Rijg een ringetje door middel van een gat in elke cap, de twee gaten die naast elkaar zitten. Beide kappen moet dan worden gehecht en flexibel. Herhaal dit met de rest van de fles caps.

•  Rijg een ringetje door elk uiteinde van de armband, dan voeg ze toe aan de twee stukken van de armband sluiting.

Hoe te indian geïnspireerd bruiloft sieraden maken

Hoe te indian geïnspireerd bruiloft sieraden maken

Indiase bruiloft sieraden gaat om een ​​veel kralen en edelstenen op ketens die verbinding maken met andere stukken van sieraden of het haar. Om uw eigen bruiloft sieraden te maken in deze stijl wil je armbanden verbinden met ringen met kettingen versierd met kralen of een neus ring om het haar boven het oor. De Indiase Hathphool armband en Nath neusring zowel nemen deze stijlen en zijn enkele van de meest typische Indiase uitziende stukken.

Armband en ringen

•  Meet uw pols en snijd een lengte van de ketting met uw draadscharen dat is 1/2 inch langer dan je pols meting, zodat de bracelet deel van dit stuk comfortabel los zal zijn. Trek twee ringetjes apart met de sieraden tang om de cirkel te openen. Loop de open ringetje door de sluiting en het einde van de keten en dichtgedraaid de cirkel met de sieraden tang elk uiteinde van de keten en de gesp stukken.

•  Meet de afstand tussen waarbij elke ring zitten hand en waar de armband zal zitten op de pols, en snijd een kettinglengte de kniptang elk van deze metingen passen. Toevoegen ringetjes aan elk uiteinde van deze ketens en lus ene uiteinde van de ringetjes rond de ringen aan de vingers en het andere uiteinde door de keten.

•  Gebruik extra ringetjes aan kralen en juwelen om de armband en de ketens die aansluiten op de ringen te bevestigen. De kralen en draperen ketens zullen uw sieraden stuk geven de Indiase stijl.

Neusring

•  Snijd een stuk ketting, dat lang genoeg is om draperen van de neus ring naar haar boven het oor zonder te trekken aan beide. Bevestig een jump ring aan elk uiteinde van de keten.

•  Loop een ringetje door de punt van de neus ring, zodat hij de ketting terwijl het wordt gedragen. Bevestig het uiteinde van armband sluiting die opent naar de sprong ring aan het andere uiteinde van de keten. De armband sluiting zal clip op je haar.

•  kralen toevoegen met ringetjes aan de ketting. Verdeel de korrels tenminste 1/2 inch uit elkaar om verdringing van de kralen en overweighing de ketting te voorkomen.

Aanwijzingen voor Seed Bead Flower Bracelets

Aanwijzingen voor Seed Bead Flower Bracelets

Een daisy chain is een populaire kralen steek die u kunt gebruiken om een ​​zaad kraal bloem armband maken. De daisy chain is een zich herhalend design dat u kunt veranderen door het gebruik van verschillende gekleurde kraaltjes, zolang ze dezelfde grootte. Zaad kralen zijn verkrijgbaar in verschillende maten van de grootste, de grootte 6/0, die plastic pony kralen lijken, tot 15/0, die zo klein dat je dun, 30-gauge kralen draad nodig hebt om de steek te werken zijn. Glas rocailles zijn ronde of cilindrische en worden verkocht in containers met uniforme maten en kleuren.

•  Snij een 24-inch streng van 26-gauge kralen draad. Rijg de lengte van de draad door het oog van een maat 10 kralen naald. Trek de draad 10 duim door het oog. De 10-inch lengte is de staart. De staart zal worden meegenomen in de werkende draad als u de daisy chain steek.

•  Onderwerp one size 11 zaad kraal naar binnen 6 inches van het einde van de werkende draad als een stop kraal. Het duurt minstens drie afzonderlijke kleuren van zaad kralen op een daisy chain armband te maken, maar je kunt meer gebruiken als je wilt. Kleur A is de kleur van de bloemblaadjes; nemen als vele gekleurde blaadjes als u wilt. Kleur B is het centrum de kleur van de kraal in de daisy bloem en de kleur C is de kleur van de bladeren in de armband. De kleur van de stop kraal kan uw keuze van de bloemblaadje kleuren zijn.

•  Loop de naald en draad rond en terug door de stop kraal tweemaal om de kraal op de draad te verankeren. Trek de draad strak.

•  Onderwerp vier A kleur kralen, de helft van de armband sluiting en vier A kralen over de naald en draad aan de halte kraal. Sla de stop kraal. Steek de naald terug door alle acht A kralen, het verlaten van de eerste van de acht kralen u zojuist hebt toegevoegd. Trek de draad strak om een ​​cirkel te vormen.

•  Draad op één kleur B kraal en drie kleuren A kralen. Steek de naald terug door de B kraal en de eerste een kraal op de cirkel.

•  Draad op drie kleuren A kralen. Steek de naald door de eerste A kraal toegevoegd in Stap 5. Trek de draad strak. Merk op dat de kralen vorm de vorm van een daisy.

•  Draad op één kleur C kleur kraal, twee A kralen en een C kraal. Steek de naald door de eerste twee kleur Een kralen in het madeliefje bloem, de eerste kleur C kraal en de eerste kleur een kraal die u hebt toegevoegd in deze stap. Trek de draad strak. Dit patroon is het blad ontwerp van de armband. Uw kralen naald moet worden verlaten tussen twee kleuren A kralen.

•  Herhaal stap 5 tot en met 7 tot kralen daisy bloemen maken tot u de gewenste lengte van de armband te bereiken. Beëindig het stuk een lus van acht zaadparels het resterende gedeelte van sluiting in het midden omvat, zoals in stap 4 Steek de naald door de kralen in de cirkel vaak op tot de einddraad verankeren. Knip de overtollige draad.

Hoe de Dezelfde kralen van uw armband een Sluiting maken

Hoe de Dezelfde kralen van uw armband een Sluiting maken

Als u het maken van uw eigen hand geregen sieraden, hoeft u geen fancy gespen en sluitingen te kopen om ze te voltooien. U kunt een gesp met dezelfde kralen die u gebruikt string de sieraden te maken. Bijvoorbeeld, bij het maken van een armband met prachtige kralen, kunt u een sluiting via een van de kralen en het einde van het elastiek waarmee u de handgemaakte armband te maken.

•  Snijd een lengte van elastiek tot 7 inches lang meten.

•  parels van het koord op de elastische, waardoor ongeveer 1 inch unstrung.

•  Knoop een andere kraal op het uiteinde van de armband.

•  Knoop het andere uiteinde van de armband tot een lus die klein genoeg is om de kraal stevig vasthouden erin.

•  Steek het uiteinde kraal in de loop van de armband veilig op uw pols als een gesp.

Hoe maak je een Pandora snaar armband binden

Hoe maak je een Pandora snaar armband binden

Als u een Pandora draad armband, moet je leren hoe je de uiteinden van het aan uw kralen en bedels afglijden en verdwalen te voorkomen vast. De standaard knoop is de beste optie voor het veiligstellen van de armband, omdat het nooit zal komen ongedaan gemaakt. Deze knoop kan worden gebruikt om de einden van Pandora koord kettingen en armbanden vast.

•  Leg de draad armband recht op een vlakke ondergrond voor u. Vouw de string lengte half maken zolang de oorspronkelijke lengte.

•  Schuif uw kralen of charmes op de armband totdat ze in het midden. Til de losse uiteinden van de armband en glijden ze door de lus einde.

•  Maak nog een lus met de uiteinden van de armband. Schuif de uiteinden door de lus. Trek ze strak.

Hoe te pandora clips openen

Hoe te pandora clips openen

Pandora is een Deense sieraden bedrijf dat bekend staat om zijn kenmerkende charme armbanden. De speciale threading systeem kunt u uw armband te passen door het toevoegen en herschikken charmes van verschillende typen. Pandora armbanden kan worden uitgerust met afstandhouders te helpen verspreiden charmes en voorkomen dat ze opeenhoping up. De schroefdraad worden gedekt door kleine scharnierende gespen dat om toe te voegen of te verwijderen charmes moeten worden geopend.

•  Draai de armband totdat u de verticale lijn op de clip. Plaats een vingernagel en een lichte druk uit te oefenen.

•  Houd de klem tussen de duim en wijsvinger van de andere hand. Breng meer druk met uw nagel totdat de sluiting openklapt.

•  Om de clip te sluiten, druk uitoefenen door te knijpen met uw duim en wijsvinger. De clip moet stevig vastklikken.

Hoe maak je een Nylon Armband maken

Hoe maak je een Nylon Armband maken

Als u wilt kleuren en accessoires toe te voegen aan uw kleding te accentueren, kunt u kettingen, ringen, armbanden en oorbellen gebruiken om Spice up your ensemble. Nylondraad is een sterk, duurzaam materiaal dat kan worden gebruikt om armbanden en andere sieraden creëren. U kunt een nylon touw op de meeste naaien en ambachtelijke winkels te vinden. Nylon string is veelzijdig genoeg om gevlochten vriendschap armbanden maken, of u kunt een enkel stuk nylon touw te nemen en haal door een patroon van gekleurde kralen. De nylon materiaal werkt goed wanneer je nodig hebt om knopen en banden te creëren in uw sieraden, die ervoor zorgt dat het lang duren zonder dat de snaar breken of breken.

•  Neem een stuk nylon string met een naald die eraan verbonden zijn en strek de nylon draad door het uitvoeren van uw vingers door het. Dit maakt het makkelijker voor u om de kralen draad door de string en koppelverkoop knopen.

•  Bind een dubbele knoop aan het einde van de nylon string die niet over het einde naald.

•  Onderwerp een clam shell door de naald op en neer de snaar in de richting van de knoop. Duw de knoop in de clam shell en sluit de opening met een paar pincet.

•  Neem een kraal en rijg het door de naald en duw het naar beneden naar de andere kant van de knoop en clam shell. Plaats uw hand, zodat het wordt naar u toe en plaats de nylon touw over je midden-en wijsvinger. De kralen uiteinde van het koord moet worden over de wijsvinger.

•  Neem het einde van de string met de kraal en plaats het omhoog langs je middelvinger. Scheid je wijs- en middelvinger, dus er is een gat en maak de kraal gaan door dit gat.

•  Plaats de drie-snoer knopen gereedschap op het snijpunt van de string. Trek het koord als uw linkerhand leidt de functie neer de hiel, waardoor de functie naar beneden. Trek de snaar totdat de kraal wordt uitgetrokken om de andere kant van de knopen tool.

•  Breng de nylon koord door de haak en duw je duim tegen het lipje van de knopen tool met je rechterhand. Schuif de knoop af tegen de kant van de kraal's.

•  Herhaal de vorige vier stappen met een aantal kralen tot je de gewenste lengte voor uw armband.

•  String op een clam shell aan het andere uiteinde en snij het ​​touw, zodat er tenminste een inch en een half nylondraad eind.

•  untwist de string in twee strengen en een knoop met de twee afzonderlijke strings. Doe een druppel lijm op de knoop en knip de draden. Gebruik een pincet om de clam shell sluiten.

•  Bevestig een gesp op de clam shell door een van de haken en sluit de haak met een pincet. Haak de gesp naar de andere kant en sluit de clam shell weer met een pincet.Ювелирные украшения

(24324) Страница 1 из 406 ФильтрСортировка ФильтрОтсортировано: по умолчанию
  По умолчанию
 • По возрастанию цены
 • По убыванию цены
 • Сначала новинки
×Тип изделия
 • Серьги 7922
 • Кольца 8504
 • Часы 554
 • Подвески 3856
 • Подвеска - шарм 382
 • Подвеска - брелок 33
 • Браслеты 1262
 • Цепи 474
 • Колье 608
 • Комплект 3
 • Брошь 316
 • Трансформеры 1
 • Зажимы для галстука 23
 • Пирсинг 66
 • Брелоки 8
 • Серьга 37
 • Запонки 123
 • Зажимы для денег 11
 • Сувениры 19
 • Столовое серебро 45
 • Наборы детские 4
 • Ионизаторы 5
 • Ручки 5
Бренд
 • Популярное
 • SUNLIGHT 13020
 • Российские производители 6012
 • Sokolov 3188
 • Del'ta 1098
 • Ювелирный Завод СПб 653
 • OKAMI 551
 • Maskom 429
 • Топаз 340
 • Золотов 189
 • SERGEY GRIBNYAKOV 164
 • Алькор 149
 • SADKO 136
 • Три О профит 132
 • ПримаЭксклюзив 129
 • ЮД Россия 96
 • CRISTELL 86
 • SERGEY GRIBNYAKOV 164
 • Sokolov 3188
 • SUNLIGHT 13020
 • Алькор 149
 • Бронницкий Ювелир 35
 • ВИКО 74
 • ГРОДЭС 41
 • Демиург 62
 • Елизавета 28
 • Золотов 189
 • Камея 37
 • НИКА 11
 • ПримаЭксклюзив 129
 • Российские производители 6012
 • Топаз 340
 • Три О профит 132
 • Эстет 20
 • Ювелирный Завод СПб 653
 • ЮвелирПромБизнес 59
 • ЮД Россия 96
Материал
 • Желтое золото 781
 • Розовое золото 8375
 • Белое золото 1995
 • Серебро 7142
 • Вольфрам 5
 • Керамика 46
 • Каучук 15
 • Кожа 68
 • Палладий 1
 • Ювелирная сталь 183
 • Золото 11055
 • Титан 5
Цвет материала
 • Белый 10349
 • Желтый 1499
 • Зеленый 3
 • Коричневый 20
 • Красный 9427
 • Оранжевый 5
 • Розовый 10801
 • Синий 17
 • Черный 458
 • Серебряный 2
Проба металла
 • 750 1
 • 585 13353
 • 375 24
 • 925 8302
 • 960 7
С камнями
 • Да 18109
 • Нет 1113
 • Россыпь 14067
 • С 1 камнем 7047
 • С 2 камнями 362
 • С 3 камнями 634
 • С 4 камнями 254
 • С 5 камнями 276
Вставка
 • Популярное
 • Фианит 10450
 • Бриллиант 7146
 • Топаз 1556
 • Сапфир 1509
 • Без вставки 1265
 • Аметист 849
 • Эмаль 848
 • Гранат 845
 • Жемчуг 700
 • Изумруд 623
 • Алпанит 455
 • Рубин 273
 • Янтарь 260
 • Кварц 239
 • Кристалл Swarovski 172
 • Хризолит 172
 • Аметист синтетический 14
 • Аметрин 14
 • Без вставки 1265
 • Берилл 6
 • Бирюза 67
 • Бирюза имитация 50
 • Бриллиант 7146
 • Витражная эмаль 26
 • Вольфрам 6
 • Горный хрусталь 5
 • Гранат 845
 • Гранат синтетический 4
 • Дерево 2
 • Жадеит 5
 • Жемчуг 700
 • Жемчуг имитация 96
 • Жемчуг культивированный 117
 • Золото 4
 • Изумруд 623
 • Изумруд синтетический 19
 • Иолит 3
 • Карбон 17
 • Кварц 239
 • Кварц синтетический 23
 • Керамика 171
 • Кожа 14
 • Коньячные бриллианты 48
 • Коралл 10
 • Коралл синтетический 8
 • Корунд 80
 • Корунд синтетический 43
 • Кошачий глаз 25
 • Кошачий глаз имитация 6
 • Кристалл 116
 • Кристалл Swarovski 172
 • Лабрадор 4
 • Лавовый камень 5
 • Лазурит 8
 • Ларимар 1
 • Лондон ситал 26
 • Лунный камень 9
 • Малахит 23
 • Марказит 138
 • Морганит 49
 • Муранское стекло 4
 • Нанокристалл 18
 • Наноситал 106
 • Оникс 91
 • Оникс синтетический 7
 • Опал 59
 • Опал синтетический 27
 • Перламутр 91
 • Пренит 2
 • Раухтопаз (Кварц дымчатый) 126
 • Родолит 58
 • Родолит синтетический 8
 • Рубеллит 3
 • Рубин 273
 • Рубин синтетический 7
 • Сапфир 1509
 • Сапфир синтетический 45
 • Сапфировое стекло 8
 • Серебро 79
 • Ситал 36
 • Сталь 80
 • Стекло 13
 • Стразы 4
 • Султанит 15
 • Султанит синтетический 24
 • Танзанит 9
 • Тигровый глаз 2
 • Топаз 1556
 • Топаз синтетический 18
 • Турмалин 67
 • Турмалин имитация 19
 • Фианит 10450
 • Хризоберилл 2
 • Хризолит 172
 • Хризолит синтетический 2
 • Хризопраз 6
 • Хрусталь 4
 • Цаворит 23
 • Цитрин 112
 • Цитрин синтетический 3
 • Чароит 1
 • Черный бриллиант 97
 • Шпинель 89
 • Шпинель синтетическая 107
 • Эмаль 848
 • Янтарь 260
Цвет вставки
 • Популярное
 • Белый 16979
 • Бесцветный 12023
 • Синий 2549
 • Голубой 1937
 • Зеленый 1922
 • Красный 1414
 • Черный 1327
 • Розовый 1002
 • Золотой 19
 • Коричневый 389
 • Красный 1414
 • Оранжевый 264
 • Разноцветный 304
 • Розовый 1002
 • Серебристый 4
 • Серый 23
 • Синий 2549
 • Сиреневый 313
 • Фиолетовый 878
 • Хамелеон 53
 • Черный 1327
Форма вставки
 • Популярное
 • Круглая 16104
 • Овальная 2257
 • Груша 1070
 • Квадратная 532
 • Прямоугольная 248
 • Треугольная 189
 • Сердце 131
 • Капля 76
 • Сердце 131
 • Трапеция 7
 • Треугольная 189
 • Шестиугольная 4
Тип огранки
 • Популярное
 • Бриллиантовая 16931
 • Овал 1905
 • Груша 1239
 • Маркиз 439
 • Кабошон 424
 • Принцесса 314
 • Квадрат 217
 • Триллион 212
 • Принцесса 314
 • Роза 205
 • Сердце 142
 • Триллион 212
 • Фантазийная 34
Каратность
 • От 0 до 0.25 карат 4528
 • От 0.25 до 0.5 карата 1281
 • От 0.5 до 1 карата 1032
 • От 1 до 2 карат 820
 • От 2 до 3 карат 340
 • От 3 до 4 карат 206
 • От 4 до 5 карат 122
 • Более 5 карат 253
Для кого
 • Женщинам 21836
 • Мужчинам 749
 • Унисекс 275
 • Детям 295
Стиль
 • Популярное
 • На каждый день 7840
 • Дизайнерский 7787
 • Классический 6097
 • Коктейльный 3809
 • Романтический 3683
 • Вечерний 2602
 • Универсальный 2104
 • Fashion 1173
 • Флористика 588
 • Геометрия 328
 • Религиозный 325
 • Элитный 316
 • Анималистический 296
 • Авангард 238
 • Православное 207
 • Помолвочный 173
 • Готический 56
 • Гравировка 22
 • Дизайнерский 7787
 • Итальянский 6
 • Квадратное 9
 • Классический 6097
 • Коктейльный 3809
 • Мусульманское 22
 • На каждый день 7840
 • Обручальное 104
 • Помолвочный 173
 • Православное 207
 • Религиозный 325
 • Рифленое 47
 • Рок 55
 • Романтический 3683
 • Скелетон 3
 • Славянский 13
 • Советское 1
 • Старинное 34
 • Универсальный 2104
 • Филигрань 45
 • Флористика 588
 • Хромированное 1
 • Чернение 119
 • Элитный 316
 • Этнический 24
Повод
 • Популярное
 • В подарок 20076
 • В день рождения 8272
 • На годовщину свадьбы 1905
 • На рождение ребенка 437
 • На помолвку 224
 • На свадьбу 83
Тематика
 • Популярное
 • Дорожка 2206
 • Цветок 1183
 • Сердце 635
 • Love 526
 • С узором 518
 • Forever love 482
 • Волна 372
 • Крест 342
 • Бабочка 336
 • Плетеное 332
 • Ажурное 275
 • Шар 251
 • Животные 237
 • Буква 168
 • Птица 137
 • Звезда 117
 • Божья коровка 14
 • Божья Матерь 31
 • Будда 2
 • Буква 168
 • Винтажное 86
 • Вишенки 1
 • Воздушный шар 3
 • Волна 372
 • Глаз 13
 • Гороскоп 13
 • Гроздья 91
 • Двойное 78
 • Дерево 9
 • Дорожка 2206
 • Дракон 2
 • Животные 237
 • Звезда 117
 • Змея 32
 • Знак зодиака 26
 • Знак зодиака Близнецы 3
 • Знак зодиака Весы 3
 • Знак зодиака Водолей 1
 • Знак зодиака Дева 4
 • Знак зодиака Козерог 3
 • Знак зодиака Лев 1
 • Знак зодиака Овен 3
 • Знак зодиака Рак 1
 • Знак зодиака Рыбы 2
 • Знак зодиака Скорпион 2
 • Знак зодиака Стрелец 2
 • Знак зодиака Телец 3
 • Камея 18
 • Клевер 12
 • Коготь 1
 • Коловрат 3
 • Коралл 9
 • Королевы 68
 • Корона 113
 • Крест 342
 • Крутящееся 1
 • Лягушка 30
 • Малинка 1
 • Маркиза 5
 • Медведь 17
 • Ножка младенца 27
 • Ноты 2
 • Павлин 18
 • Панда 6
 • Пантера 8
 • Паук 16
 • Пион 2
 • Плетеное 332
 • Подкова 24
 • Поцелуйчик 2
 • Принцесса 9
 • Птица 137
 • Роза 65
 • Роза ветров 3
 • Руны 2
 • Русалка 1
 • Ручка и ножка 1
 • Рыба 12
 • С молитвой 6
 • С надписью 62
 • С секретом 1
 • С узором 518
 • Сердце 635
 • Скорпион 2
 • Слон 13
 • Сова 45
 • Спаси и сохрани 9
 • Стрекоза 50
 • Тиара 57
 • Тигр 1
 • Узор 58
 • Цветок 1183
 • Череп 19
 • Черепаха 25
 • Шайба 54
 • Шар 251
 • Шины 14
 • Якорь 18
 • Ящерица 14
Вид дизайна
 • Популярное
 • Длинные (висячие) 876
 • Дорожки 423
 • Капли 394
 • Кулон 377
 • Тонкое 160
 • Обручальное 111
 • Перстень 103
 • Разъемное 78
 • Каффы 63
 • Конго (кольца) 47
 • Джекеты 46
 • На фалангу 30
 • С подвеской 27
 • Большое 25
 • Печатка 19
 • Трансформеры 16
 • Каффы 63
 • Квадратное 8
 • Конго (кольца) 47
 • Кулон 377
 • На большой палец 2
 • На весь палец 15
 • На два пальца 7
 • На фалангу 30
 • На три пальца 1
 • Наборное 1
 • Оберег 7
 • Обручальное 111
 • Перстень 103
 • Печатка 19
 • Разъемное 78
 • С подвеской 27
 • Тонкое 160
 • Трансформеры 16
 • Тройное 13
Цена
 • Менее 800 р. 4052
 • 800 - 1 500 р. 2733
 • 1 500 - 3 333 р. 4538
 • 3 333 - 5 000 р. 2760
 • 5 000 - 10 000 р. 5130
 • 10 000 - 20 000 р. 3580
 • 20 000 - 40 000 р. 1031
 • Более 40 000 р. 502
от до Показать Перемещайте слайдер для изменения диапазона цен Показать Наличие в магазине
 • XL ДМИТРОВКА
 • АВИАПАРК
 • АРБАТ
 • АРЕАЛ
 • АТЛАНТИС
 • АУТЛЕТ БЕЛАЯ ДАЧА
 • АШАН АЛТУФЬЕВО
 • АШАН МАРФИНО
 • АШАН ТРОЙКА
 • БУДАПЕШТ
 • БУМ
 • ВАРШАВСКИЙ
 • ВЕГАС
 • ВЕСНА
 • ВИВА
 • ВОДНЫЙ
 • ГАЛЕРЕЯ АЭРОПОРТ
 • ГЛОБАЛ СИТИ
 • ГРАНД СИТИ
 • ДОМОДЕДОВСКИЙ
 • ЗОЛОТОЙ ВАВИЛОН
 • Золотой Вавилон,Отрадное
 • КАЛЕЙДОСКОП
 • КАЛИТА
 • КАЛУЖСКИЙ
 • КАПИТОЛИЙ БЕЛЯЕВО
 • КОЖЕВНИКИ
 • КОЛУМБУС
 • КОЛУМБУС ЮЖНАЯ ГАЛЕРЕЯ
 • ЛАДЬЯ
 • ЛИГА
 • МАРИ
 • МЕГА БЕЛАЯ ДАЧА
 • МЕГАПОЛИС
 • МЕГА ТЕПЛЫЙ СТАН
 • МЕГА ХИМКИ
 • МОЗАИКА
 • НОВОГИРЕЕВО
 • ОХОТНЫЙ РЯД
 • ПЕРВОМАЙСКИЙ
 • ПРЕСТИЖ-М
 • ПРИНЦ ПЛАЗА
 • РАЙКИН ПЛАЗА
 • РЕЧНОЙ
 • РИО ДМИТРОВСКАЯ
 • РИО ЛЕНИНСКИЙ
 • РИО СЕВАСТОПОЛЬСКАЯ
 • СВИБЛОВО
 • СЕРЕБРЯНЫЙ ДОМ
 • ТАГАНКА
 • ТУЛЬСКИЙ
 • ФИЛИОН
 • ХОРОШО
 • ШОКОЛАД
 • ЩЕЛКОВО
 • ЩУКА
В наличии
 • Да
Возможна доставка
 • Да
Размер скидки
 • -90% 894
 • -70% 673
 • -50% 1869
 • -30% 4799
 • -20% 15189
Хит
 • Да (245)
Сбросить все фильтры Воспользуйтесь удобными фильтрами для поиска по вашим критериям −90% Модель: 230ASZ-01BA
Бренд: SUNLIGHT 1 490 р. 149 р. Подробнее подробные сведения SUNLIGHT Стальные часы −90% Модель: 230AGZ-01BA
Бренд: SUNLIGHT 1 490 р. 149 р. Подробнее подробные сведения SUNLIGHT Стальные часы −90% Модель: 284ASZ-02B
Бренд: SUNLIGHT 2 190 р. 219 р. Подробнее подробные сведения SUNLIGHT Часы −90% Модель: 284ASZ-01B
Бренд: SUNLIGHT 2 190 р. 219 р. Подробнее подробные сведения SUNLIGHT Часы −90% Модель: 163ASZ-02BA
Бренд: SUNLIGHT 1 490 р. 149 р. Подробнее подробные сведения SUNLIGHT Стальные часы −70% Шейное укр. 590 р. 177 р. Подробнее подробные сведения OKAMI Шейное украшение −50% Шейное укр., вставка: фианит; 590 р. 295 р. Подробнее подробные сведения OKAMI Шейное украшение −70% Шейное укр. Серебро 925 пробы. 1 190 р. 357 р. Подробнее подробные сведения OKAMI Серебряное шейное украшение −70% Шейное укр. Серебро 925 пробы. 1 190 р. 357 р. Подробнее подробные сведения OKAMI Серебряное шейное украшение −70% Шейное укр. Серебро 925 пробы. 1 190 р. 357 р. Подробнее подробные сведения OKAMI Серебряное шейное украшение −70% Кольцо, вставка: эмаль; Серебро 925 пробы. 2 490 р. 747 р. Подробнее подробные сведения SUNLIGHT Серебряное кольцо −70% Кольцо, вставка: эмаль; Серебро 925 пробы. 2 490 р. 747 р. Подробнее подробные сведения Алькор Серебряное кольцо −70% Кольцо, вставка: эмаль; Серебро 925 пробы. 2 490 р. 747 р. Подробнее подробные сведения Алькор Серебряное кольцо −70% Браслет, вставка: фианит; фианит зеленый; эмаль; Серебро 925 пробы. 990 р. 297 р. Подробнее подробные сведения SUNLIGHT Серебряный браслет −70% Подвеска, вставка: фианит; эмаль; Серебро 925 пробы. 690 р. 207 р. Подробнее подробные сведения SUNLIGHT Серебряная подвеска −70% Серьги, вставка: кристалл Сваровски им.; Серебро 925 пробы. 1 190 р. 357 р. Подробнее подробные сведения SUNLIGHT Серьги (набор) −70% Серьги Серебро 925 пробы. 1 190 р. 357 р. Подробнее подробные сведения SUNLIGHT Серьги (набор) −70% Серьги, вставка: кристалл Сваровски им.; Серебро 925 пробы. 1 490 р. 447 р. Подробнее подробные сведения SUNLIGHT Серьги (набор) −50% Цепь Серебро 925 пробы. 2 490 р. 1 245 р. Подробнее подробные сведения SUNLIGHT Серебряная цепь −50% Цепь Серебро 925 пробы. 770 р. 385 р. Подробнее подробные сведения ЮД Россия Серебряная цепь −50% Цепь Серебро 925 пробы. 1 330 р. 665 р. Подробнее подробные сведения SUNLIGHT Серебряная цепь −50% Подвеска, вставка: фианит; Серебро 925 пробы. 990 р. 495 р. Подробнее подробные сведения SUNLIGHT Серебряная подвеска −50% Подвеска, вставка: фианит; Серебро 925 пробы. 1 190 р. 595 р. Подробнее подробные сведения SUNLIGHT Серебряная подвеска −50% Подвеска Серебро 925 пробы. 1 190 р. 595 р. Подробнее подробные сведения SUNLIGHT Серебряная подвеска −50% Браслет, вставка: Сталь; фианит; 2 490 р. 1 245 р. Подробнее подробные сведения SUNLIGHT Стальной браслет −50% Подвеска, вставка: Сталь; фианит; 1 190 р. 595 р. Подробнее подробные сведения SUNLIGHT Стальная подвеска −50% Запонки, вставка: Сталь; эмаль; 990 р. 495 р. Подробнее подробные сведения SUNLIGHT Стальные запонки −50% Подвеска, вставка: Сталь; 990 р. 495 р. Подробнее подробные сведения SUNLIGHT Стальная подвеска −50% Браслет, вставка: Сталь; нат.кожа; 1 290 р. 645 р. Подробнее подробные сведения SUNLIGHT Стальной браслет −50% Кольцо, вставка: алпанит красный; Серебро 925 пробы. 2 990 р. 1 495 р. Подробнее подробные сведения SUNLIGHT Серебряное кольцо −50% Серьги, вставка: алпанит красный; Серебро 925 пробы. 2 490 р. 1 245 р. Подробнее подробные сведения SUNLIGHT Серебряные серьги −50% Подвеска, вставка: алпанит красный; Серебро 925 пробы. 1 990 р. 995 р. Подробнее подробные сведения SUNLIGHT Серебряная подвеска −50% Кольцо, вставка: алпанит сиреневый; Серебро 925 пробы. 2 490 р. 1 245 р. Подробнее подробные сведения SUNLIGHT Серебряное кольцо −50% Серьги, вставка: алпанит цветной; Серебро 925 пробы. 2 490 р. 1 245 р. Подробнее подробные сведения SUNLIGHT Серебряные серьги −50% Кольцо, вставка: алпанит голубой; Серебро 925 пробы. 1 990 р. 995 р. Подробнее подробные сведения SUNLIGHT Серебряное кольцо Новинка −20% Кольцо, вставка: фианит; Белое золото, розовое золото 585 пробы. до 12 390 р. до 9 890 р. Подробнее подробные сведения   Золотое кольцо Новинка −20% Серьги, вставка: фианит; Белое золото, розовое золото 585 пробы. до 14 390 р. до 11 490 р. Подробнее подробные сведения   Золотые серьги Новинка −20% Кольцо, вставка: фианит; Белое золото, розовое золото 585 пробы. до 13 890 р. до 10 990 р. Подробнее подробные сведения   Золотое кольцо Новинка −20% Серьги, вставка: фианит; Белое золото, розовое золото 585 пробы. до 14 190 р. до 11 290 р. Подробнее подробные сведения   Золотые серьги Новинка −20% Кольцо, вставка: фианит; Розовое золото 585 пробы. до 6 790 р. до 5 490 р. Подробнее подробные сведения Sokolov Золотое кольцо Новинка −20% Серьги, вставка: фианит; Серебро 925 пробы. 2 990 р. 2 390 р. Подробнее подробные сведения Sokolov Серебряные серьги −20% Серьги, вставка: фианит зеленый; Серебро 925 пробы. 2 990 р. 2 390 р. Подробнее подробные сведения SUNLIGHT Серебряные серьги −20% Серьги, вставка: фианит черный; Серебро 925 пробы. 2 990 р. 2 390 р. Подробнее подробные сведения SUNLIGHT Серебряные серьги Новинка −20% Брошь, вставка: фианит; фианит черный; эмаль; Серебро 925 пробы. 3 490 р. 2 790 р. Подробнее подробные сведения   Серебряная брошь Брошь, вставка: фианит; Серебро 925 пробы. 5 490 р. 2 490 р. Подробнее подробные сведения SUNLIGHT Серебряная брошь Брошь, вставка: фианит; шпинель синяя синтетическая; Серебро 925 пробы. 5 490 р. 2 490 р. Подробнее подробные сведения SUNLIGHT Серебряная брошь −20% Модель: 250ARA-01B
Бренд: SUNLIGHT 2 790 р. 2 230 р. Подробнее подробные сведения SUNLIGHT Часы −20% Модель: S380ASZ-02BM
Бренд: SUNLIGHT 3 490 р. 2 790 р. Подробнее подробные сведения SUNLIGHT Стальные часы −20% Модель: S380ABZ-02BM
Бренд: SUNLIGHT 3 490 р. 2 790 р. Подробнее подробные сведения SUNLIGHT Стальные часы −20% Модель: S380ARZ-01BM
Бренд: SUNLIGHT 3 490 р. 2 790 р. Подробнее подробные сведения SUNLIGHT Стальные часы −20% Кольцо, вставка: содалит; Серебро 925 пробы. 2 490 р. 1 990 р. Подробнее подробные сведения S&P Серебряное кольцо Запонки, вставка: содалит; Серебро 925 пробы. 5 490 р. 2 490 р. Подробнее подробные сведения S&P Серебряные запонки −20% Подвеска, вставка: содалит; Серебро 925 пробы. 1 990 р. 1 590 р. Подробнее подробные сведения S&P Серебряная подвеска −20% Подвеска, вставка: фианит черный; Серебро 925 пробы. 2 990 р. 2 390 р. Подробнее подробные сведения S&P Серебряная подвеска −20% Кольцо, вставка: фианит черный; Серебро 925 пробы. 2 990 р. 2 390 р. Подробнее подробные сведения S&P Серебряное кольцо −20% Запонки, вставка: фианит черный; Серебро 925 пробы. 4 990 р. 3 990 р. Подробнее подробные сведения S&P Серебряные запонки −50% Браслет, вставка: керамика; фианит; элементы из серебра; 2 490 р. 1 245 р. Подробнее подробные сведения SUNLIGHT Браслет Браслет, вставка: керамика; Серебро 925 пробы. 5 990 р. 2 990 р. Подробнее подробные сведения SUNLIGHT Серебряный браслет −20% Браслет, вставка: керамика; фианит; элементы из серебра; 1 990 р. 1 590 р. Подробнее подробные сведения SUNLIGHT Браслет Браслет, вставка: керамика; фианит; Серебро 925 пробы. 5 990 р. 2 990 р. Подробнее подробные сведения SUNLIGHT Серебряный браслетПоказать ещё

Информация для покупателей ювелирных изделий

✔ Выбрать и купить ювелирное украшение в интернет-магазине SUNLIGHT поможет каталог с фото в высоком разрешении и актуальными ценами. В ассортименте представлены как недорогие изделия стоимостью от 90.0 рублей, так и эксклюзивные модели верхнего ценового диапазона. Все представленные на сайте драгоценные украшения можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов в Москве, либо заказать доставку в любую из 378 точек по России.

Популярные Определить город автоматически А
 • Абакан 1
 • Адыгея 3
 • Аксай 1
 • Альметьевск 1
 • Ангарск 1
 • Арзамас 1
 • Армавир 1
 • Архангельск 2
 • Астрахань 2
Б
 • Балашиха 3
 • Барнаул 1
 • Батайск 1
 • Белгород 3
 • Бийск 1
 • Благовещенск 2
 • Бор 1
 • Братск 1
 • Брянск 2
В
 • Великий Новгород 1
 • Владивосток 4
 • Владимир 2
 • Волгоград 5
 • Волжский 1
 • Волоколамск 1
 • Воронеж 5
 • Воскресенск 1
Г
 • Гатчина 1
 • Геленджик 2
Д
 • Дзержинск 2
 • Долгопрудный 1
 • Домодедово 2
 • Дубна 1
Е
 • Екатеринбург 5
Ж
 • Железнодорожный 1
 • Жуковский 2
З
 • Зеленоград 3
И
 • Иваново 3
 • Ижевск 2
 • Иркутск 4
Й
 • Йошкар-Ола 1
К
 • Казань 5
 • Калининград 2
 • Калуга 2
 • Кемерово 3
 • Клин 2
 • Ковров 1
 • Коломна 1
 • Комсомольск-на-Амуре 1
 • Королев 2
 • Красногорск 3
 • Краснодар 6
 • Краснознаменск 1
 • Красноярск 4
 • Кстово 1
 • Курск 3
Л
 • Липецк 2
 • Лобня 1
 • Лыткарино 1
 • Люберцы 2
М
 • Магнитогорск 2
 • Майкоп 1
 • Миасс 1
 • Москва 56
 • Мурманск 2
 • Мытищи 3
Н
 • Набережные Челны 2
 • Надым 1
 • Находка 1
 • Нефтеюганск 1
 • Нижневартовск 2
 • Нижнекамск 1
 • Нижний Новгород 8
 • Нижний Тагил 1
 • Новокузнецк 2
 • Новомосковск 1
 • Новороссийск 1
 • Новосибирск 8
 • Новочеркасск 1
 • Новый Уренгой 2
 • Норильск 2
 • Ноябрьск 1
 • Нягань 1
О
 • Обнинск 1
 • Одинцово 5
 • Омск 3
 • Орел 4
 • Оренбург 2
 • Орехово-Зуево 2
 • Орск 1
П
 • Пенза 2
 • Пермь 2
 • Петрозаводск 2
 • Петропавловск-Камчатский 2
 • Подольск 4
 • Прокопьевск 1
 • Псков 2
 • Пушкино 1
 • Пятигорск 2
Р
 • Реутов 2
 • Ржев 1
 • Ростов-на-Дону 4
 • Рязань 4
С
 • Салехард 1
 • Самара 5
 • Санкт-Петербург 20
 • Саранск 2
 • Сарапул 1
 • Саратов 4
 • Северодвинск 1
 • Сергиев Посад 2
 • Серпухов 2
 • Смоленск 2
 • Солнечногорск 1
 • Сочи 2
 • Ставрополь 2
 • Стерлитамак 1
 • Ступино 1
 • Сургут 3
 • Сыктывкар 1
Т
 • Таганрог 1
 • Тамбов 3
 • Тверь 3
 • Тобольск 1
 • Тольятти 3
 • Томск 4
 • Тула 3
 • Тюмень 7
У
 • Улан-Удэ 2
 • Ульяновск 3
 • Уссурийск 1
 • Уфа 5
 • Ухта 1
Х
 • Хабаровск 3
Ч
 • Чебоксары 2
 • Челябинск 7
 • Череповец 1
 • Чехов 1
 • Чита 2
Э
 • Электросталь 2
 • Энгельс 1
Ю
 • Южно-Сахалинск 2
Я
 • Якутск 1
 • Ярославль 3
 • Москва 56
 • Санкт-Петербург 20
 • Екатеринбург 5
 • Нижний Новгород 8
 • Новосибирск 8
Il più grande parco divertimenti al coperto d'Italia
Tantissime attrazioni per tutta la famiglia e giostre per ragazzi
Divertimento tra lo zucchero filato e la frutta caramellata

Il più grande parco divertimenti al coperto d’Italia

16-17 dicembre 2017
Dal 22 dicembre 2017 al 7 gennaio 2018
13-14 gennaio 2018

Winterello

Presto online!

Braccialetto

Clicca qui!!

Intrattenimento

Clicca qui!

Attrazioni

Clicca qui

Partner

Supporter