Beschermde Blog › Inloggen waar kan ik pandora charmes kopen

Beschermde Blog

Dit is een privésite van de eigenaar. Als je deze wilt bekijken, heb je twee dingen nodig:

 1. WordPress.com-account Heb je nog geen account? Alles wat je nodig hebt is een e-mailadres en een wacht lgaqhcrd. scaricare pandora appwoord — registreer je hier!
 2. Toestemming van de eigenaar van de site. Als je een account hebt aangemaakt, log in en ga terug naar dit scherm om een uitnodiging aan te vragen.

Als je ze allebei al hebt, fantastisch!

Log hier in


scarica pandora app
negozi di pandora
pandora charms à vendre

Welkom gast! | Registreren | Inloggen

Professor Layton en de Verloren Toekomst Review | 26 november 2010 00:00 | Auteur: Quint

Professor Layton is niet je normale professor. Het betreft een zeer degelijke en nette man die zich graag gedraagt naar een heer. Hier horen een hoge hoed bij, het drinken van een tasje thee, het gebruiken van nette woorden en een zachte, deftige stem...

De Nederlandse en – voor ervaren spelers - vertrouwde stem van de professor blijkt bij het opstarten van Professor Layton en de Verloren Toekomst verdwenen. Waar de man een apart doch kenmerkend en prettig stemgeluid kende in Professor Layton en de Doos van Pandora, daar is zijn stem dit keer op de schop gegaan en neemt een andere stemacteur zijn plaats in. Dit slaat gelijk in als een bom, want het doet afbreuk aan het serie-gevoel. Ik probeerde me er met veel wrang overeen te zetten, tegelijkertijd teleurgesteld zijnde dat die zanikende stem van leerling Luke er nog wel in zat, en luisterde naar wat de personages allemaal te zeggen hadden. In de vorm van mooie animatiefilmpjes werd mij het verhaal voorgeschoteld.De Verloren Toekomst?
Professor Layton en zijn leerling Luke zijn getuige van een presentatie van een tijdmachine, maar deze presentatie gaat finaal fout. Wanneer de premier van Londen de tijdmachine uittest, als eerste proefpersoon ooit, ontploft de hele boel en is een aantal mensen, waaronder de premier, verdwenen. Professor Layton en Luke zien het voor hun ogen gebeuren en weten niet wat ze zien. Kort na deze gebeurtenis krijgt Professor Layton een brief toegestuurd van de ‘toekomstige’ Luke, die beweert tien jaar in de toekomst van Londen te leven. De professor Layton van het tien jaar latere Londen leidt een maffiabende en heeft Londen in zijn greep. Om de toekomstige professor Layton te stoppen van het verrichten van dit kwaad, roept de toekomstige Luke de hulp in van de ‘huidige’ professor Layton, omdat hij volgens hem de enige is die zijn eigen ik in de toekomst kan verslaan. De toekomstige Luke nodigt de professor en huidige Luke uit om naar een klokkenwinkel te gaan, om aldaar naar zijn tijd te reizen via een daar aanwezig wormgat. Gezien de professor en Luke wel van een uitdaging houden, vertrekken ze naar de klokkenwinkel en reizen ze af naar de toekomst. Op deze wijze hopen ze zowel meer te weten te komen de toekomstige professor Layton als de verdwijning van de premier.

Puzzels
Net zoals dat in de vorige twee Professor Layton-delen het geval was, is het opnieuw het doel het einde van het verhaal te bereiken. Om dit te bewerkstelligen, doe je in principe niets meer dan van plek naar plek lopen door met de stylus je richting aan te geven op het touchscreen. De omgevingen waar je je in bevindt zijn statisch en observeer je vanuit de eerste persoon. Dit zorgt ervoor dat elke omgeving een tekening op zich is, met oog voor detail, wat de Layton-reeks zo charmant maakt. Zie je een personage staan en wil je een praatje maken, dan tik je deze persoon aan. Wil je een huisje binnen gaan, dan tik je op de deur. Op het bovenste scherm vind je een overzicht van je omgeving, zodat je nooit de weg kwijt raakt. Wees maar niet bang dat je ooit niet weet waar je heen moet, want het spel houd je wat dat betreft vast aan het handje: een prettig gegeven, want de game draait ook niet om het zoeken naar de weg. Het draait om de puzzels.

Een hoop personen die je aantikt, verzinnen vaak de smoes dat je eerst een puzzel moet oplossen voor ze waardevolle informatie aan je willen vertellen. Zodra zo’n puzzel geactiveerd wordt, begint het gameplay-principe van Professor Layton en de Verloren Toekomst. Een getal dat getoond wordt voorafgaande van de puzzel geeft een indicatie van de moeilijkheidsgraad, maar is nog nooit zo onsecuur geweest als in dit derde deel. Het kan goed voorkomen dat je een puzzel voor 70 ‘Picarats’, zoals deze punten genoemd worden, in twee tellen oplost en een puzzel voor 20 Picarats maar niet succesvol krijgt afgerond. De puzzels zijn over het algemeen opnieuw echte breinkrakers: met meer dan 165 nieuwe puzzels is er weer een hele mooie verzameling aanwezig om je behoorlijk lang zoet te houden. Mocht je alle puzzels op den duur hebben opgelost, dan kun je wekelijks voor een beperkte tijd via het Nintendo Wi-Fi –systeem een nieuwe puzzel binnen halen, waardoor het spel qua levensduur aanzienlijk wordt verlengd.Ook al zijn de puzzels over het algemeen lastig doch leuk om op te lossen, in de Verloren Toekomst zijn ze qua oplossing meer dan eens erg vergezocht. De eerste twee delen hadden veel minder last van dit fenomeen en daarom is het een beetje onbegrijpelijk hoe dit er nu zo duidelijk in heeft weten te sluipen. Een voorbeeld: soms zijn er simpelweg geen antwoorden mogelijk op de vraagstelling en verwacht het spel dat je zelf uitvindt hoe je dan buiten je normale ‘puzzel-schema’ om toch een goed antwoord invult. Zo kan het voorkomen dat de vier mogelijke antwoordcategorieën alle vier fout zijn en dat je ergens anders op moet drukken dan de gegeven A, B, C of D-knoppen. Vaak heb je als speler de logica van ‘alle alternatieven zijn fout’ wel door, maar word je toch afgestraft doordat je niet weet waar je op moet drukken. Een beetje jammer, want ook nu betekent het dat je Picarats kwijt raakt wanneer je een antwoord niet gelijk correct invoert. Dat is wederom niet de enige ergernis bij het invoeren van een fout antwoord, ook de traagheid van het opnieuw kunnen invullen van je antwoord zit nog steeds in dit derde Professor Layton-deel. Eerst krijg je door middel van een animatiefilmpje te zien of je het ingevoerde antwoord goed hebt of niet. Indien fout, wordt het er ingewreven door een toepasselijk deuntje en een "FAAL"-plaatje, waarna een kleine hint over de desbetreffende puzzel in beeld verschijnt. Vervolgens kun je er voor kiezen dat je het opnieuw wil proberen. Na deze keuze zie je opnieuw het aantal Picarats in beeld, waarna er een bepaald aantal vanaf wordt gehaald doordat je het antwoord fout had. Pas na deze gebeurtenis kom je terug op het puzzelscherm, waar je een nieuw antwoord in kunt vullen. Deze manier van spelen blijft omslachtig en buitengewoon vervelend.

Nieuw!
Nieuw in dit derde deel is de mogelijkheid om een Superhint te kopen. Ook nu zitten er hintmuntjes verstopt op diverse plekken in de speelomgeving, welke je ontdekt door op allerlei plaatsen te tikken. Deze muntjes kun je inzetten bij een puzzel in het geval je niet tot de oplossing kunt komen. Je kunt op deze wijze drie hints kopen die achtereenvolgens steeds meer prijs geven van de oplossing. Kom je er dan nog niet uit, dan kun je voor twee hintmuntjes de Superhint kopen, die eigenlijk zo goed als het gehele antwoord weggeeft. Dit is handig voor kleine kinderen die veel plezier halen uit het volgen van het verhaal en het oplossen van de wat makkelijkere puzzels, maar bij een puzzel met een open vraag simpelweg geen idee hebben wat ze moeten doen. Ook schuifpuzzels, mijn persoonlijke favoriet, zijn meer aanwezig dan ooit tevoren en kunnen enkel met pure logica worden opgelost. De Superhint zou in dit geval stap voor stap uitleggen welke blokken je zou moeten verplaatsen om tot de oplossing te komen. Een handige extra dus voor de kleintjes en geen noodzaak voor de gevorderden.Ook nieuw is de uitbreiding van de memo-functie. Om zelf aantekeningen te maken kun je lekker kladderen op je scherm. In De Verloren Toekomst zijn deze kladdermogelijkheden wat uitgebreider. Zo kun je de dikte van je lijn bepalen en zijn er acht verschillende kleuren beschikbaar om wat geraffineerder te werk te gaan. Niets bijzonders, maar vast een positieve bijkomstigheid voor de wat artistieke spelers onder ons.

Buiten de puzzels om zijn er ook weer een aantal mini-games aanwezig. Gelukkig kent Professor Layton en de Verloren Toekomst op dit gebied een flinke verbetering. Je kunt met een race-wagen diverse parcours afleggen, met een papegaai pakketjes bezorgen en via een plaatjesboek een verhaal compleet maken. Die eerste twee mini-games worden naar mate je avontuur vordert alsmaar aangevuld met nieuwe puzzels en zijn buitengewoon leuk en uitdagend. Het plaatjesboek vereist dat je verzamelde stikkers gebruikt om het geschreven verhaal kloppend te maken: een leuke bijkomstigheid die duidelijk voor de wat jongeren onder ons is bedoeld.

No fun?
Na het oplossen van meerdere puzzels krijg je steeds meer informatie en begint het verhaal alsmaar vreemdere wendingen aan te nemen. Een minpunt op dit gebied van dit derde deel ten opzichte van de eerste twee delen is dat de mysteries al heel gauw in beeld worden gebracht. De game houdt tien grote mysteriën bij die gedurende het spel al dan niet worden opgelost door de verzamelde informatie. Na zo’n vijf uur heb je alle tien mysteriën in kaart gebracht, waardoor je al gauw verwacht niets nieuws meer tegen te komen. Uiteindelijk blijkt dit voorgevoel totaal niet waar te zijn, maar het speelt wel een belangrijke rol bij de spelbelevenis. Het werkt negatief doordat het een vorm van stimulatie en motivatie wegneemt: je denkt als speler dat je weet wat je te wachten staat.

Hetgeen mij ook niet helemaal lekker zat, was de spreiding van de puzzels. Ik had het idee dat het verhaal op het begin zeer soepel verliep, maar dat ik tegen het einde van de game constant puzzels in de schoot kreeg geworpen om maar een klein beetje vooruitgang te maken in het avontuur. Het spel verplicht je daarbij op bepaalde punten een X-aantal puzzels opgelost te hebben om verder te mogen. Indien je geniet van het puzzelen en tussendoor zelfs regelmatig op zoek gaat naar extra puzzels, vind je dit gegeven niet erg. Ben je iemand die het verhaal zo snel mogelijk wil laten ontpoppen, dan kom je van een koude kermis thuis.Met vlag en wimpel
Het verhaal en de setting rondom Londen moeten je aanspreken, maar zijn niet beduidend beter te noemen dan de vorige delen. Daarnaast is het verhaal op het begin vrij mysterieus en daarbij goed te volgen, maar komt er op het einde een sneltreinvaart in qua ontrafelingen. Dit overrompelt je als speler en vraagt je af of het niet wat genuanceerder had mogen zijn. Echter, het grote ontknopingsmoment is nog steeds bizar en laat je met open mond naar je scherm starem. Dit shockeffect is toch hetgeen waar het uiteindelijk allemaal om draait en wat dat betreft slaagt Professor Layton en de Verloren Toekomst dan ook met vlag en wimpel. Om tot deze climax te komen, wordt iets langer gedaan dan voorheen: in zo’n veertien uur kun je het einde zien, maar om alle puzzels daadwerkelijk op te lossen ga je al gauw over de twintig uur heen.

Conclusie
Professor Layton en de Verloren Toekomst is een waardig vervolg in de reeks. Er zijn niet veel spellen in dit genre aanwezig op de Nintendo DS en met de charmes, de verhaaltwisten en de puzzel-gameplay die de Layton-reeks als basis rijk is, is in principe een vervolg altijd welkom. Met meer dan 165 nieuwe puzzels en een nieuw verhaal is er meer dan genoeg nieuws te beleven, al is het niet altijd rozengeur en maneschijn. Desondanks voelt het geheel solide aan en klap je de Nintendo DS dicht met een flinke glimlach indien je het avontuur erop hebt zitten. Alhoewel: voor de verhaalgevoelige en emotionele gamers onder ons kan die glimlach ook een traan zijn...
8,3
N1-score
 • + Meer dan 165 nieuwe puzzels
 • + De ontknoping van het verhaal
 • + Wederom zeer stijlvol afgewerkt
 • + De Superhint maakt het toegankelijker voor jongere gamers
 • - Professor Layton heeft een andere Nederlandse stem
 • - Luke heeft nog steeds dezelfde Nederlandse stem
 • - De oplossingen van sommige puzzels zijn erg vergezocht
 • - De distributie van de puzzels is niet altijd in balans
 • - Het opnieuw proberen van een puzzel duurt nog steeds vervelend lang
Verkoopcijfers Japan 15/11 - 21/11 2010 Disney-prijsvraag - laatste dag!
Tweeten

Reacties van gebruikers

Job92 | 26 november 2010 01:23 | #193073
Dat beide stemmen bij de "minpunten" staan. Lol .

In ieder geval had ik hetzelfde gevoel bij dit spel. Maar het blijven goede spellen, maar ik vind niet dat de spellen steeds beter worden. Gewoon zoals je verwacht. Hoewel het verhaal wel héééééééééél vergezocht is en eigenlijk niet kan... Maarja, ben ik te nuchter voor denk ik .

Ik kijk uit naar de delen op de 3DS!
maaslander | 26 november 2010 15:47 | #193084
Reactie op post #193073 van Job92
zet het geluid dan uit.
Gatygun | 26 november 2010 04:03 | #193077
Kan me wel wat in de review vinden.

nog nooit een layton game gespeelt. Moest toch is kijken wat het was.

De engelse versie gespeelt aangezien de nederlandse stemmen voor geen meter werken bij dit soort games.

Verder, vondt ik de puzzles in sommige gevallen niet oplosbaar in 1x. Te onduidelijk wat je precies moet doen. of het werkt gewoon niet in 1x.

Tevens leuke sfeer heeft het spel, maar het is een soort freddie fish deluxe game achtig iets. Echter wel leuk verhaal erin etc.

De puzzles liepen mooi met het verhaal mee, tot bij de universiteit. Ik heb het spel hier vrijwel uitgezet en eigenlijk nooit meer opgestart.

Het concept is leuk, de puzzles zijn aardig. het verhaal grappige omheen gebouwde filler. Echter raakt het zijn charmes kwijt na een tijdje. Het spel wordt meer een soort van langdradig iets.

De puzzles worden gewoon maar in je gezicht gegooit waar echt totaal geen aanleiding naar is.

het lijkt wel of ze 165 puzzles gemaakt hebben, en deze erin gestampt hebben op vrijwel elke plek + meer wat het verhaal niet goed doet.

Leuk spelletje, te langdradig alleen.

Ik zal hier niet snel een tweede van kopen.
vitom10 | 26 november 2010 12:05 | #193079
- Professor Layton heeft een andere Nederlandse stem
- Luke heeft nog steeds dezelfde Nederlandse stem


wat willen jullie nou dat ze een andere stem krijgen of gwn die oude? xD

en zoizo ik vind het niet echt een reden om min puntjes ervoor te geven.
zet hem dan maar gewoon op engels
Quint | 26 november 2010 14:14 | #193080
Reactie op post #193079 van vitom10
Die mogelijkheid is er niet . Je kunt hier enkel de Nederlandstalige versie kopen.

De punten geven simpelweg aan dat Layton zijn stem uit de Doos van Pandorra prettig klonk, maar nu dus is veranderd. De stem van Luke is echter hetzelfde gebleven en was al irritant, dus is deze nog steeds irritant.
Bas | 26 november 2010 17:08 | #193093
Reactie op post #193080 van Quint
Geen engels? ik vind nasynchronisaties altijd waardeloos. Die eerste layton, daar had iedereen een brits accent. Dat was echt geweldig
jochem | 26 november 2010 16:33 | #193087
wat zitten jullie te zeuren eindelijk een spel in het nederlands en dan zo er over praten
Silent King | 26 november 2010 17:28 | #193096
Reactie op post #193087 van jochem
Hm, ik vraag me sterk af wie er zat te wachten op een spel (in dit geval Professor Layton) in het Nederlands... Ik in ieder geval niet.
Bas | 27 november 2010 00:30 | #193114
Reactie op post #193096 van Silent King
Ik dus ook niet. Engels valt mij veel beter als het om games gaat. Ik bedoel, call of duty met nederlandse stemmen? Oo
!!Luigi!! | 26 november 2010 19:31 | #193103
Ik heb me nooit geërgerd aan de taal. Het is natuurlijk gewoon zo dat Nederlands véél toegankelijker is voor de consument. Ik vind het iig allemaal prima. Het enige wat ik zie is 165 puzzles!
Dinalfos | 26 november 2010 20:14 | #193105
Ik vind het grappig hoe de inleiding suggereert dat de meeste professoren brabbelende, onbeschaafde ploerten zijn.
Spark | 27 november 2010 00:18 | #193113
Voor Kerst zal ik deze game kopen voor me mam. Kan ik er ook lekker nog eens lekker op los puzzelen. Nederlands is juist een voordeel imo voor de ietwat moeilijkere uitgelegde puzzels. win-win situatie dus

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Professor Layton en de Verloren Toekomst

Platform: Nintendo DS
Genre: Point and Click
Ontwikkelaar: Level-5
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: n.v.t.
Releasedatum: 22 oktober 2010
Bekijk het volledige gameprofiel

Screenshots

Bekijk alle screenshots

3. Een wekelijks uitstapje naar de stad

Iwata:

Zullen we verdergaan met het tweede kernelement dat je noemde?

Nogami:

Er is nog één ding dat ik wil zeggen met betrekking tot WiiConnect24. Het spel heeft zijn subtitel te danken aan de stad. De reden dat we een stad hebben gemaakt voor deze versie van Animal Crossing, was eveneens om gebruik te maken van de mogelijkheden van WiiConnect24.

Iwata:

Zou je kunnen uitleggen wat voor plek de stad inneemt in het spel?

Nogami:

Het idee was dat dit de enige stad zou zijn die in de spelwereld bestaat en dat alle verschillende dorpjes via deze stad met elkaar verbonden zouden worden. Het is niet zo dat de stad echt op server is ondergebracht. De stad zit in de losse versie van het spel die iedere speler bezit, dus in feite worden er door iedere speler verschillende gegevens gebruikt in het spel. Maar we hebben het zo ontworpen dat iedereen het gevoel krijgt dat ze echt naar dezelfde plek gaan.

Iwata:

Maar als het eigenlijk gescheiden plekken zijn, hoe geef je de spelers dan de indruk dat ze op dezelfde plaats zijn?

Nogami:

Twee spelers kunnen elkaar feitelijk niet ontmoeten in de stad, maar mogelijk loop je wel een dier tegen het lijf dat iets zegt als: "Laatst was ----- hier!"

Iwata:

Dus je hebt het zo gemaakt dat als speler één naar de stad gaat, de dieren dat onthouden en ze het aan andere spelers vertellen, die de stad bezoeken?

Nogami:

Aangezien iedereen dezelfde soort ervaringen kan hebben, zal het lijken alsof ze echt dezelfde stad bezoeken.

Iwata Asks
Iwata:

Juist. Maar wat kun je allemaal in de stad vinden?

Nogami:

De grootste trekpleister is Gracies winkel, GracieGrace . Gracie de giraf is een modeontwerper die ook voorkwam in andere titels in de serie. Nu heeft ze eindelijk haar eigen winkel geopend.

Iwata:

Gracie is een personage met een nogal snobistische manier van spreken, nietwaar?

Nogami:

Dat klopt. Als Gracie zich weer eens laat zien in de winkel, bekijkt ze de kleding van de speler en zal ze opmerkingen maken over spelers in andere dorpen. Dus ze zegt dingen als: “------ in het dorp ----- weet zich wel te kleden. Je zou een voorbeeld aan haar moeten nemen!"

Iwata:

Dus het is het beste om je netjes te kleden alvorens naar de stad te gaan. Je kunt mooie kleding kopen in Gracies winkel.

Nogami:

Het enige probleem is dat de kleren die te koop zijn in GracieGrace ongelooflijk duur zijn. De prijzen kunnen ongeveer twintig keer zo hoog zijn als de voorwerpen die je kunt kopen in de dorpen. Bovendien blijven de voorwerpen, anders dan bij Tom Nooks winkel, steeds een volledig seizoen in de etalage. Ze worden maar eens in de drie maanden veranderd.

Iwata:

Worden de kleren ieder seizoen veranderd? Net als in het echt (lacht)!

Nogami:

Om de drie maanden worden de kleren die te koop zijn, verruild voor voorwerpen die aansluiten op die tijd van het jaar. En op het moment dat ze vervangen worden, gaan de prijzen omlaag. Maar zelfs als je op koopjesjacht gaat bij de uitverkoop, kan het best zijn dat je erachter komt dat veel kleren al zijn uitverkocht.

Iwata:

Het begint meer en meer als de echte wereld te klinken (lacht)!

Nogami:

De uitverkoop begint altijd op hetzelfde moment, dus als spelers horen dat er op die dag een uitverkoop van start gaat, gaan ze naar de stad met precies hetzelfde gevoel als ze hebben, wanneer ze in het dagelijkse leven naar de uitverkoop gaan.

Iwata:

Dus dit zal tot gesprekken leiden als ik zou kunnen hebben, wanneer ik Nogami-san tegenkom op het werk: "De uitverkoop is gisteren begonnen. Ben jij al geweest?"

Iwata Asks
Nogami:

Absoluut. Op dezelfde manier is er een nieuw personage, Phineas genaamd, die gratis ballons weggeeft. Hij verschijnt op dezelfde dag in de steden van alle spelers. Maar je weet nooit precies wanneer hij zal komen.

Iwata:

Dus de ene speler kan de anderen op de hoogte brengen door ze een bericht te sturen, zo van: "Ik ben naar de stad geweest en heb een ballon gekregen!"

Nogami:

En de andere spelers zullen antwoorden: "Dan moet ik meteen naar de stad!" Het zou geweldig zijn als spelers ook buiten het spel over dit soort dingen zouden spreken. Een ander deel van het spel dat gebruikmaakt van WiiConnect24 is de veiling . Spelers kunnen er hun meubels en andere voorwerpen te koop aanbieden, en andere spelers kunnen er dan op bieden, net als bij een echte veiling. De veilingperiode duurt een behoorlijke tijd, dus als een speler er achter komt dat hij bijvoorbeeld twee vazen heeft, terwijl hij er maar eentje nodig heeft, kan hij er eentje naar de veiling brengen, zodat er later misschien een andere speler langskomt en het koopt.

Iwata:

Dus zelfs als twee spelers het spel niet op hetzelfde moment spelen, kunnen ze nog steeds profiteren van de interactieve mogelijkheden?

Nogami:

Precies. En de speler kan naderhand uitvinden van welke speler hij het heeft gekocht en in welk dorp die speler woont.

Kyogoku:

Er is ook iets geweldigs aan de modelkamer. Fans van de serie zullen de Happy Room Academy goed kennen. Als je daar een goede score kunt krijgen...

Iwata:

De Happy Room Academy is de plek in je dorp waar je de inrichting van je kamer kunt laten beoordelen, nietwaar?

Kyogoku:

Juist. Op een dag, toen ik bezig was het spel te testen, vond ik het echt fantastisch om mijn eigen kamer tentoongesteld te zien als de modelkamer in Moro-sans dorp (lacht)!

Moro:

Als je een goede score krijgt bij de Happy Room Academy, wordt je kamer tentoongesteld als modelkamer in de dorpen van andere spelers.

Iwata Asks
Nogami:

Er is een personage, Shrunk  genaamd, dat werd geïntroduceerd in de DS-versie. Als hij je dorp bezoekt, leert hij je om in harmonie te geraken met je emoties. Als je vervolgens berichten naar andere spelers stuurt, kun je emoties toevoegen die hij je heeft geleerd, zoals ‘verrassing’ of ‘lachen’. In dit deel verschijnt Shrunk ook in een theater.

Iwata:

Het lijkt wel alsof iedereen erop vooruit is gegaan, nu er een stad is (lacht)!

Nogami:

Nou, niet iedereen (lacht)! De emoties die Shrunk je kan leren verschillen van week tot week, zoals de collectie in Gracies winkel om de drie maanden verandert. Het zou vermoeiend worden voor de speler om de stad iedere keer als er iets is veranderd te bezoeken, dus de snelheid waarmee dingen veranderen ligt in het dorp hoger dan in de stad.

Iwata:

Dus spelers hoeven niet iedere dag helemaal naar de stad te gaan.

Nogami:

Het kost tijd om de bus naar de stad te nemen, dus ik zou het leuk vinden als spelers zouden denken van: "Het is zondag, dus misschien ga ik even naar de stad.”

Iwata:

Juist. En in de kapsalon in de stad kun je je personage ook een metamorfose laten ondergaan, om hem/haar eruit te laten zien als een Mii-personage, nietwaar?

Kobayashi:

Ja, je kunt naar Shampoodle , de kapsalon in de stad.

Iwata Asks
Iwata:

Mii-personages hebben me altijd erg geïnteresseerd. Wat hebben jullie met ze gedaan in deze versie van Animal Crossing?

Nogami:

Ik heb gewerkt aan de ontwikkeling van het Mii-personage, dus als ik had aangekondigd dat ik er geen gebruik van zou maken, was ik waarschijnlijk in de problemen geraakt! (Allen lachen)

Kobayashi:

Aanvankelijk waren er eigenlijk een hoop mensen die dachten dat Animal Crossing ditmaal alleen maar Mii-personages zou bevatten. In het begin probeerden we dat als een experiment, maar het voelde eigenlijk heel vreemd en was helemaal niet zo prettig (lacht).

Iwata:

De Mii-personages die te zien zijn in Wii Sports en andere titels hebben andere hoofden en lichamen dan de personages in Animal Crossing, dus het moet als iets compleet anders hebben gevoeld om Mii-personages te gebruiken.

Kobayashi:

Ook is het een van de charmes van Animal Crossing dat je verschillende hoeden en brillen kunt dragen, en dat je kunt experimenteren met allerlei soorten modeartikelen. Maar als we spelers hadden gedwongen om Mii-personages te gebruiken, was dat niet meer mogelijk geweest. Er zijn ook spelers die de gezichten van de oorspronkelijke hoofdpersonages in Animal Crossing leuk vinden.

Nogami:

Als we het zo hadden gemaakt dat spelers gedwongen waren om Mii-personages te gebruiken, denk ik dat het ten koste zou zijn gegaan van het plezier van het spel. Dus daarom hebben we een instelling toegevoegd, waarmee spelers het gezicht van een Mii-personage kunnen kiezen en op en af kunnen zetten, als ze dat willen.

Kobayashi:

Maar het is niet alleen als een masker. Je kunt ook de emoties gebruiken die Shrunk je heeft geleerd, dus je kunt je Mii-personages verrast of blij laten kijken. Dat voegt echt een fris element toe aan het spel.

Nogami:

Daarom zou ik aanraden om je Mii-personage te kiezen voordat je op reis gaat.

Kobayashi:

Als een van je vrienden op zijn Mii-personage lijkt en op bezoek komt in je dorp, is dat erg grappig (lacht)!

Kyogoku:

Er zullen ook mensen zijn die ervoor kiezen om het gezicht van andere Mii-personages op te plakken, zodat je je afvraagt wie ze zijn, als je ze ziet (lacht).

Kobayashi:

Als ik me het goed herinner, was jij de grootste fan van dat foefje, Kyogoku-san (lacht).

Iwata:

Hoe dan ook, het is duidelijk hoe steeds meer elementen aan Animal Crossing werden toegevoegd door gebruik te maken van WiiConnect24. Volgens mij moeten we ons nu gaan richten op het tweede kernelement in het spel.

Nogami:

Oké.

Terug
Verder
Il più grande parco divertimenti al coperto d'Italia
Tantissime attrazioni per tutta la famiglia e giostre per ragazzi
Divertimento tra lo zucchero filato e la frutta caramellata

Il più grande parco divertimenti al coperto d’Italia

16-17 dicembre 2017
Dal 22 dicembre 2017 al 7 gennaio 2018
13-14 gennaio 2018

Winterello

Presto online!

Braccialetto

Clicca qui!!

Intrattenimento

Clicca qui!

Attrazioni

Clicca qui

Partner

Supporter