WorldWideWeavers / Nieuws waar te koop pandora charmes


Nieuws van WorldWideWeavers"Meesterlijke fit"

Sinds 1 februari is CooCoo Pandora, na een doorstart, ingelijfd bij gordijnatelier Worldwide Weavers in Genemuiden. Wordwide Weavers krijgt er met deze ontwikkeling in één klap twaalf man personeel, knowhow en machines voor raamdecoratie bij.
De overname van Coocoo kan gezien worden als een groeispurt voor het zich ontwikkelende Worldwide Weavers. Het gordijnatelier is sinds kort eigendom van de jonge broers Jacco en Dennis Smit. De vorige directeur, en tevens vader van Jacco en Dennis, Jan Smit, leidde jarenlang samen met zijn vrouw Aaltje, diverse gordijnateliers, onder meer in Kruiningen en Zwolle. In ‘97 kan Smit senior een atelier met machines en personeel in Genemuiden overnemen. In 2004 volgt atelier Royal Rouche uit Genemuiden. Inmiddels zijn alle ateliers - behalve de vestiging in Kruiningen die nu in handen is van zoon Dominicus Smit - samengevoegd tot één atelier, gevestigd in Genemuiden. Jan Smit is dan nog altijd directeur, maar de zonen nemen stukje bij beetje de operationele leiding over. Het is juli 2007 als Jacco en Dennis Smit ook ‘op papier’ de leiding krijgen over het bedrijf dat inmiddels beschikt over 2600 m2 bedrijfsruimte en veertig man personeel op de loonlijst heeft staan.
Foto Och Groeneveld
CooCoo
In het voorjaar van 2008 realiseert Och Groeneveld, directeur/oprichter van CooCoo Pandora zich, dat na enige jaren van reorganisaties en het uitblijven van rendementsverbetering, zij op zoek moet naar andere oplossingen om de continuïteit van haar bedrijf veilig te stellen. De hoge kosten van eigen ontwikkelingen voor hardware, fotografie en het onderhouden van de uitgebreide, eigen collectie zijn niet meer in balans
te krijgen met de gegenereerde opbrengsten. In de zomer komen Worldwide Weavers en CooCoo met elkaar in gesprek en wordt door beperkte projectmatige samenwerking de mogelijkheid verkend van een overname. Mede door de kredietcrisis wordt het proces zeer bemoeilijkt. Alle inspanningen ten spijt, lukt het niet om het faillissement van CooCoo te vermijden. Eind januari 2009 volgt de doorstart. Och Groeneveld reageert in de nieuwsbrief die inmiddels is verstuurd aan zowel de relaties van Coocoo Pandora als Worldwide Weavers als volgt op de situatie: “De omstandigheden waaronder ik dit nu doe, zijn niet bepaald zoals ik mij enige maanden geleden had voorgesteld. Toch ben ik blij met deze doorstartconstructie, waarbij het bijna volledige oude team van CooCoo meegaat naar Genemuiden.

foto Dennis en Jacco Smit
Dennis en Jacco Smit in het gordijnatelier
De stoomstrijkmachine in actie
De stoomstrijkmachine in actie


Met name Berry, Jeroen en Renske die gezamelijk de spil vormen in de klantencontacten van CooCoo en Aalt voor de techiek. De jeugdige heren Dennis en Jacco Smit, met de steun van de gelouterde vader Jan op de achtergrond, geven reeds geruime tijd succesvol leiding aan een fantastisch mooi georganiseerd en geautomatiseerd atelier voor gordijnen en vouwgordijnen. Dat de CooCoo-activiteiten daar nu aan toegevoegd worden, ervaar ik als een meesterlijke fit. Het belooft een sterke combinatie in creatief, productietechnisch en logistiek opzicht te worden. Zelf blijf ik als creatief adviseur aan deze formatie verbonden.”

Waardevolle toevoeging

Wordwide Weavers beschikt over een geavanceerd machinepark. Het atelier beschikt onder andere over een lasersnijmachine en een tunnelstikautomaat voor vouwgordijnen, alsook over diverse machines voor gordijnconfectie, waaronder een aantal plooi-automaten en een heel bijzondere stoomstrijkmachine die het gordijn haarscherp in de plooi laat vallen. “Deze techniek wordt nog maar zeer beperkt in Nederland toegepast, wij lopen daarin voorop,” aldus Dennis Smit. De raamdecoratieproducten van CooCoo hebben een reputatie op het gebied van de hoogwaarde hardware en de op maat gemaakte, gepersonaliseerde raamdecoratie-systemen. Smit: “De producten hebben een designuitstraling en zijn ook qua techniek zeer hoogwaardig. De koop van CooCoo brengt ons in een klap 5 tot 10 jaar verder, inclusief ervaren mensen, machines en voorraden. Wij konden al overgordijnen, vitrages en vouwgordijnen maken, maar daar komen nu rolgordijnen, plisségordijnen en paneelgordijnen bij.”
Raamdecoratieafdeling
De raamdecoratieafdeling, waar binnenkort ook de machines van CooCoo worden geplaatst.


Tweezijdig uitrollen

Prioriteit voor de broers is nu het machinepark, de administratie en voorraad van Eelde (Groningen) naar Genemuiden te verhuizen. Tijdens het schrijven van dit stuk was de verhuizing nog in volle gang. Een gedeelte van de bedrijfsruimte waar de vouwgordijnen werden gemaakt, is vrijgemaakt voor de rolgordijen- en paneelgordijnenmachines van CooCoo. In de nieuwe situatie is de bedrijfsruimte van Worldwide Weavers verdeeld in de afdeling raamdecoratie, de afdeling gordijnconfectie en een afdeling waar zich de orderafhandeling, de voorraad en het wagenpark bevindt. Na de verhuizing zullen de broers zich storten op het tweezijdig uitrollen van het productaanbod. Dennis Smit: “Onze klantenkring bestaat uit detaillisten, die zich voornamelijk bevinden in het noorden en midden van het land. Met CooCoo verwerven we circa 350 nieuwe relaties, verspreid over heel Nederland. Het is belangrijk dat zij weten dat wij de producten van CooCoo gewoon kunnen blijven leveren.” De komende tijd zal dan ook worden gebruikt om oude en nieuwe relaties te bezoeken om de stand van zaken toe te lichten. Onze doelstelling? “We willen de synergie tussen de gordijnconfectie, en ons nieuw verworven aanbod in maatwerk raamdecoratie optimaal gaan inzetten. Anders gezegd: dat onze nieuwe relaties hun gordijnconfectie aan ons willen uitbesteden, en dat onze bestaande relaties weten dat ze bij ons ook terechtkunnen voor een hoogwaardig rol-, plissé-, of paneelgordijn. Ook willen we op korte termijn een showroom inrichten, de stoffencollectie actualiseren en de stalenboeken van CooCoo in orde gaan maken volgens een nieuwe, nog nader te bepalen huisstijl, kortom er is nog heel veel te doen!”

Genemuiden, 24 Februari 2009

Persbericht verkort:

"Per 29 januari 2009 werden de bedrijfsactiviteiten van CooCoo Pandora BV te Eelde overgedragen, waarbij de heren Dennis en Ja gyrcqkle. fascini in stile pandoracco Smit van Worldwide Weavers te Genemuiden een doorstart maken. Bijna het gehele “oude” team van CooCoo uit Eelde heeft besloten om mee te verhuizen naar Genemuiden. Vanaf vandaag gaat in Genemuiden de geïntegreerde en geconcentreerde productie-activiteit alweer van start. Binnen enkele weken wordt de volledige verhuisoperatie afgerond en zal ook de nieuwe showroom gereed zijn. Och Groeneveld-de Rijke blijft als creatief adviseur aan de formatie verbonden."

Bedrijfspand WWW

klik hier voor het volledige persbericht.Nieuwsbrief
Februari
2009

Eelde, 18 februari 2009


Geachte, beste en lieve relaties,

Met veel genoegen draag ik het CooCoo-stokje over aan Dennis en Jacco Smit. De omstandig- heden waaronder ik dit nu doe, zijn niet bepaald zoals ik mij enige maanden geleden had voorgesteld.

Toch ben ik zeer blij met de doorstart met de doorstart van CooCoo Pandora door Worldwide Weavers, waarbij het bijna volledige "oude" team van CooCoo meegaat naar Genemuiden.

De jeugdige heren Dennis en Jacco Smit, met de steun van de gelouterde vader Jan op de achtergrond, geven reeds geruime tijd succesvol leiding aan een fantastisch mooi georganiseerd en geautomatiseerd atelier voor gordijnen en vouwgordijnen. Dat de CooCoo-activiteiten daar nu aan toegevoegd worden ervaar ik als een meesterlijke "fit".

Het belooft een sterke combinatie in creatief, productietechnisch en logistiek opzicht te worden. Zelf blijf ik als creatief adviseur aan deze formatie verbonden en hoop ik nog lang met u te kunnen samenwerken.Groet,waar te koop pandora charmes

pandora.com log in
bracelet pandora agus charms
Pandora armbanden charmes
Pandora Händler
gold pandora beads

Wie (van de drie) mag er op date met 'First Dates-barman' Victor?

Barman Victor (ja, die knappe jongen op de foto) van tv-programma ‘First Dates’ gaat nu zélf op date. Drie geluksvogels maken kans te verdrinken in zijn knalblauwe ogen. 

| Robin Nanninga

Wie van de drie de gelukkige wordt, maakt Victor om 16.00 uur zelf bekend in zijn dagelijkse liveshow.

Lees ook
Kijkers vol van ongemakkelijke date (én de ogen van de barman) in ‘First Dates’

Daten met Victor
Het BNN-VARA-programma First Dates houdt wekelijks mensen aan de buis gekluisterd. Niet alleen de vaak ongemakkelijke dates trekken kijkers aan, maar ook de barman van het restaurant is een hit. Kijkers vroegen zich enkele weken af of híj niet beschikbaar is voor een date.

Wie van de drie?
Ja dus. Niet geheel onverwachts werd er massaal op het Facebookbericht van First Dates gereageerd. Drie vrouwen mogen straks hun charmes in de strijd gooien om het hart van Victor te veroveren. In de dagelijkse liveshow (straks om 16.00u dus) CLUB HUB kiest hij één van hen uit en gaat hij dus zélf op zoek naar liefde.

SNACKS | TV | BEKEND | LIFESTYLE

Bron: CLUB HUB | Foto: First Dates

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lifestyle

eten & drinken

Aha, dít is dus de reden dat we verslaafd zijn aan karamel zeezout

Je komt karamel zeezout tegenwoordig in alle vormen en maten tegen. Van chocola tot popcorn en van cola (ja, cola) tot pepernoten. Maar dat is niet zo gek, er is namelijk een reden dat we er zo verslaafd aan zijn.

10 x dit kunnen we wellicht verwachten van de bruidsjurk van Meghan Markle

Wij wisten het alláng natuurlijk, maar gisteren werd het ook officieel bekendgemaakt: prins Harry is verloofd met Meghan Markle. Wij gingen alvast op zoek naar dé jurk.

meepraten

Barbara’s dochter heeft ‘Sinterklaas-stress’: ‘Hopelijk heeft ze weinig nachtmerries’

Hoewel het een feest moet zijn, is Sinterklaas de oorzaak van veel stress bij Riana, de zesjarige dochter van Barbara. Zij vraagt zich af of meer ouders dit herkennen.

Advertorial

'What else' als kerstcadeau? Wat dacht je van deze kleurrijke Nespresso-melkopschuimer

Word je alweer om de oren geslagen met de vraag wat je dit jaar graag voor Sinterklaas of kerst wil hebben, maar weet je het gewoon echt niet? Nou, nadat je dit gelezen hebt weet je het wél. 

Voor in de zak of onder de boom: ook LINDA. geeft korting

Sinterklaas is er al, Kerstmis komt eraan: kortom, de perfecte tijd voor cadeautjes. En daarom geeft LINDA. korting.

Harry en Meghan vertellen - een heel klein beetje - over hun verloving

De huwelijksplannen van prins Harry en Meghan Markle zijn het gesprek van de dag. Zojuist vertelden de twee wat ze er zelf van vinden én kregen we Meghans verlovingsring te zien.

Uitzendbureau Randstad verrijkt #Kantoorkoppen met mooie boodschap

Vorig week deelden Jelle Klerx en wij onze kantoorkoppen, zodat we eens naar het héle hoofd van onze collega's konden kijken. Vonden veel mensen leuk. Uitzendbureau Randstad ook. 

Nina (28) over haar onzichtbare eetstoornis: 'Ik schaamde me zo voor het braken'

Een eetstoornis gaat vaak gepaard met schaamte en eenzaamheid en blijft daardoor vaak onzichtbaar, net als bij Nina (28): 'Het was niet zichtbaar en toen het ter sprake kwam, snapte niemand het.'

Advertorial

Je kunt je Instagram-foto's nu uitprinten waar je bij staat

Je Instagram-pagina is vaak een bonte verzameling aan herinneringen. Maar die smartphone, die moeten we toch echt eens vaker aan de kant leggen. Goed nieuws: je print je leukste foto's nu heel gemakkelijk uit.

lekker loeren lijstje

Romy Monteiro valt voor de charmes van André Hazes III

Wat doen de sterren op social media? Je ziet het in de social rubriek: Lekker Loeren. Geen halszaken, maar toch fijn dat je er over mee kunt praten.

12 x de smakelijkste reacties op social geserveerd door Thuisbezorgd

Met het bezorgen van eten zit het wel goed, maar ook de reacties die worden geserveerd door Thuisbezorgd zijn om van te smullen. 

Advertorial

Van tevoren niet gedacht, maar zij maakten hun eigen kleed van schapenvacht

Dat het buiten pijpenstelen regende, hadden de winnaars van de workshop vachtvilten niet in de gaten. Zij waren druk bezig met het bewateren, rollen en plukken van hun eigen stuk schapenvacht, en dat allemaal onder het genot van een heerlijk stuk chocolade van NESTLÉ L'ATELIER.

Meest gelezen

Ja, dit werd écht gevraagd aan 'Bed & Breakfast'-gasten: of ze even zelf hun bed willen afhalen

Haal je dikste muts van zolder: winterse temperaturen in aantocht

Waarom 'Hunted'-kijkers de behulpzame Samir in het volgende seizoen willen

Rosalyn (34) heeft geen baarmoeder, geen vagina, maar wél een kinderwens

Van de Obama's tot jaloerse twitteraars: de hele wereld reageert op huwelijk prins Harry

Griet op de Beeck was 'niet voorbereid' op mensen die zeiden dat ze kindermisbruik verzon

Waalse Dominique verdient €2900 per maand met 'niks doen' en is doodongelukkig

Lianne (29) over Prins Harry en Meghan Markle: 'Potdomme, jullie zijn gewoon 'Suits' in het echt'

Het eerste interview met verloofde prins Harry en Meghan Markle: 'Hij kon zijn aanzoek niet afmaken'

Waarom het huwelijk van Harry en Meghan een paar decennia terug ondenkbaar was geweest

Italiaanse man houdt Roemeense verpleegkundige tien jaar vast in kelder

Daar is-ie dan: Waylon in de vlog van Bibi Breijman en er wordt nog gekust ook

10 x dit kunnen we wellicht verwachten van de bruidsjurk van Meghan Markle

Zus van Gordon 'verklapt' met wie haar broer is getrouwd

Foei, een tepel op een geboortefoto, dus Facebook blokkeert account van de fotograaf

Nina (28) over haar onzichtbare eetstoornis: 'Ik schaamde me zo voor het braken'

Van Woodstock tot de maanlanding: 8 x zo zag de wereld eruit in 1969

Vanavond reist Linda de Mol in ‘Oh, Wat een Jaar’ (RTL) terug in de tijd naar 1969. Wat gebeurde er toen in de wereld? Wat luisterden en droegen we?

interview

Dit is Ari Versluis: de fotograaf met wie iedereen, ook in het buitenland, wil samenwerken

Ari Versluis maakt al sinds de jaren 90 furore als fotograaf. Onlangs kwam zijn nieuwe campagne voor skatemerk PALACE uit. Een mooi moment om hem op te bellen.

Niks Black Friday: 365 dagen per jaar shoppen met korting in Amsterdam

De oplossing om niet failliet te gaan deze dure feestmaand is modewalhalla Saks OFF 5TH, waar je je cadeaus scoort met kortingen tot wel 60%. Zodat je ook nog wat voor jezelf overhoudt. Vandaag openden ze hun tweede vestiging in Amsterdam.

Geen koude tenen meer: 8 x winterschoenen hoeven niet (al te) lelijk te zijn

Je hebt geen andere keuze dan eraan te geloven: oerdegelijke winterschoenen. Elk jaar weer een uitdaging om leuke te scoren. Wij helpen je op weg.

opmerkelijk

In de VS hebben ze dé manier gevonden om rijen op Black Friday te omzeilen

Black Friday betekent in Amerika maar één ding: chaos. Een lifehack om de lange rijen van aanstaande vrijdag te ontlopen, valt op Twitter dan ook in de smaak. En da's een understatement.

win

Voor de kinderkamer: maak kans op een nijntjelamp van Mr Maria

Kinderen hebben wel eens tijden waarin ze minder lekker in slaap vallen. En dan is het best fijn als ze op een gegeven moment toch weer als een roosje gaan slapen. 

Lees dit ook evenmaastricht.

  • Home
  • Dochters op alfabet
  • Dochters op Categorie
  • Dochters over landen
  • Link aanmelden
  • Link wijzigen
  • Adverteren
  • Login
  • Contact


Advertenties

Auto's en Motoren

Bed and Breakfast

Bedrijven Maastricht

Il più grande parco divertimenti al coperto d'Italia
Tantissime attrazioni per tutta la famiglia e giostre per ragazzi
Divertimento tra lo zucchero filato e la frutta caramellata

Il più grande parco divertimenti al coperto d’Italia

16-17 dicembre 2017
Dal 22 dicembre 2017 al 7 gennaio 2018
13-14 gennaio 2018

Winterello

Presto online!

Braccialetto

Clicca qui!!

Intrattenimento

Clicca qui!

Attrazioni

Clicca qui

Partner

Supporter