DaGi.be waar kan ik pandora charmes kopen

DaGi.be

One million points of light... one billion dollar... Vision Thing.

Older entries...

    30 augustus 2006 - U bent, middels de afbeelding links, getuige van het nieuwste wapen in de strijd tegen het terrorisme: de Beagle! Doorgedreven testen door de VS tijdens de afgelopen weken in Libanon (u dacht dat Israël er voor iets tussenzat?) hebben echter niet kunnen voorkomen dat het tot een schokkend ongeluk is gekomen in Merksem. Nog geeneens zo gek ver van uw voordeur, toch? Enfin, dat de tanden van nen hond scherp zijn, weten we allemaal. Einde van 't verhaal is dat Danny met 2 spuiten in zijne arm 't weekend is ingegaan... en dat terwijl d'r dringend ne muur gezet diende te worden op de kamer van Emma en Wout. Maar goe, geheime wapens of nie, de muur staat er! Of Gitte de klus dan maar alleen heeft geklaard, is tot op heden niet gans duidelijk... De input van Benny en Kim was alleszins welkom. Thx!
Niet echt "input", maar eerder een vorm van 't tegenovergestelde: Evi en Emanuel zijn opnieuw mama en respectievelijk papa geworden! Jippie.... Nicholas is 't broertje van Elizabeth... en die laatste vind dat heel plezant. Evi, Emanuel en ook Elizabeth: proficiat! En nu we 't toch over kindekes hebben: ook Vicky is onlangs mama, geworden. Danny vond 't meteen een fantastische naam, maar had een en ander verkeerd begrepen... Danny het is Heike! Enfin, daarom niet minder proficiat Kim en Vicky. En ook Goele is, nee niet mama, maar meter geworden (nu ook officieel, na de doop,) van Bram... Goele, maar zeer zekers ook Geert en Mieke: proficiat!
Overigens, Danny en Gitte zijn nog 'ns bij de Robin gaan eten. Deze keer met, en voor de verjaardag van, de moemoe en vava! Om 't de Robin makkelijk te maken, hebben we alletien iets verschillende besteld... Den avond feestelijk afgerond met Miami Vice (zónder moemoe en vava). Emma en Wout waren immers op toeristische trip, zonder bijhorende -stick, naar 't Gravensteen, Gent, en bij hun Bomma en Bompa blijven slapen... Wat ze wel fijn vonden. De Wout had wel een eigenaardige interesse in de, slik, pijnkamer...
Afgelopen weekend Parkhappening, net nie verzopen, maar we zullen zeggen dat Gitte haar bloemen-caoutchouc-botten van pas zijn gekomen... Om te recupereren (en ook om te schuilen van de liters vocht uit de lucht) naar de cinema... Garfield! 2 nog wel! Michael Mann kan hier nog wel wa aan finetunen... Maar grappig was 't alleszins!
Over naar 't serieuze dan maar: hebben jullie ook de nieuwe Ikea-boek aangekregen? Danny en Gitte zitten al aan de derde herdruk... Tja, met de nieuwe kamers kan er wel een kastje en/of bureauke bij... 't school komt er immers aan, en sneller dan ge denkt. Alleszins tot dan! Byebye.     10 augustus 2006 - In volle voorbereiding in het breken van harten, nu eerst op haar eigen pink geoefend... Emma heeft 't weer goe klaargespeeld! Wat Danny & Gitte daarmee aan de lijve ondervinden: de kwaliteit van de windels en spalkskes is na een dag ravotten-op-de-speelpleinen ver zoek... Maar goe, nog maar een paar weekskes en alle kenmerken van de desbetreffende groenhout-fractuur zijn wijlen...
Ook wijlen: Danny's dad zijne verjaardag! Nog 's proficiat... Deze keer op de camping te doen, ge weet wel, die camping in Sint-Job... Tot onze grote verwondering troffen we daar gelijk ook Jade, Steven en Lieselotte. In hunne splinternieuwe caravan nog wel! In elk geval, Jade, Steven, veel succes met de kampeercarrière! Dat ge nie teveel paaltjes moogt tegenkomen tijdens 't manouvreren met uw buitenverblijfke ;)))
En nog! Ook Lisl is verjaard... Emma mocht er, met haar mummie-vinger, een nachtje logeren... 't was precies 14 dagen kamp, zo moe kwam ze terug! 't Zal in elk geval fijn zijn geweest voor haar en Lisl. Of dit ook zo voor Nancy en Pat was, is natuurlijk maar de vraag :-)
Ondertussen heeft Gitte de deur van de slaapkamer ook volledig (trendy!) afgewerkt, minstens een even lang jobke als ze d'r inzetten! Het volgende project wordt eerstdaags aangepakt: ne muur tussen emma en wout, zodat ze allebei een aparte kamer hebben: een uitdaging!
Oh ja, en nog effe voor de goede verstandhouding. De Bode Van Schoten-lezers onder u zal het niet ontgaan zijn: deze week wordt/werd op de Paalstraat een nieuw boetiekske geopend: Da-Gi! Voor zij die eraan twijfelen: neen, Danny en Gitte zijn niet op hun eigen begonnen! Wél heeft 't maandelang lobby-werk gevraagd om de naam eraan te verbinden... Of 't een succes wordt, weten we allicht volgende keer te vertellen... Tot dan!     30 juli 2006 - And we're back! Tja, Danny & Gitte zijn de laatste weken nogal neig bezig geweest met vanalles en nog wa! Iedereen weet dat dit een flauw excuus is, maar beter een flauw dan geen ;-)
Vorige keer nog klaar voor vakantie, nu jammer genoeg al achter de rug. Maar 't was fijn! 10 dagen zon, krekels en 38°. Ontbrak er iets? Assorti t-shirts misschien ? Anyone? Benny? Nee, serieus, 't was fijn.
Net voor de vakantie, traditiegetrouw, rapport! Emma en Wout verrasten vriend en vijand met heel sterke resultaten! ...en de boodschap dat stilzitten niet altijd even makkelijk is voor hen, wat dan weer minder verrassend nieuws is. Na de congé vertrokken ze gelijk op chiro-kamp naar de Dardennen, waar de teken klaarblijkelijk welig tieren... Zit het warme weer hiertussen? Don't know... Feit is dat 't een excellente zomer geworden is, waarbij enige bbq-investeringen uitgebreid renderen.
't Warme weer leidt ook tot minder aangename bijwerkingen: Danny heeft uiteindelijk na een kwart jaar een deur in de DaGi-slaapkamer gepoogd - redelijk succesvol - te installeren. Duidelijke tekens van oververhitting!
Vorige keer nog een oproep(je) naar geïnteresseerden voor onze "oude" fietsen, deze keer ne messaaage over ne nieuwe fiets, van Gitte. Yep, na vele jaren trouwe dienst heeft Gitte een nief veloke. Ze heeft immers beslist om de (nog) sportieve(re) kant op te gaan en het fietsgebruik te opwaarderen. Om dit duidelijke statement kracht bij te zetten, en omdat de kosten ook nie echt rendeerden (maar da klinkt minder chique), hebben Danny & Gitte gelijk de Clio verkocht na 3 trouwe jaren dienst!
Ow ja, voor 'k 't vergeet: Danny & Gitte werken ook aan dagi.studio... waar je die vindt? http://www.dagi.be/studio of via de shortcut in het linkerframe... Ook ff over 't gastenboek. Blijkbaar vinden spammers ook hun weg daarnaartoe... We proberen 't onder controle te houden, indien niet mogelijk, gaan we ons laten betalen voor de reclame hé ;-)
Tot de volgende keer alleszins! Bye...     26 juni 2006 - Did it! Danny zijne pc is hersteld, maar nu is 'm blijkbaar aan 't proberen 'm zo snel mogelijk terug te doen crashen... ?! Wel, Gitte heeft een nieuwe, flitsende en onwaarschijnlijk megacoole fotoreportage achter de rug en haar met de onkostenvergoeding nen ipod gekocht. Daar moet natuurlijk muziek op en Danny weet nie beter dan alle Cd's in iTunes te proppen... Danny zijne pc ziet da iets minder zitten...
Da betekent nu dus ook dat Robbie Williams goe vertegenwoordigd is op Danny zijne pc (jaja!) en de afspeelfrequentie is hiervan opgeschroeft na z'n doortocht in 't Stade Roi Baudoin de 14e jontstleden. Danny en Gitte waren erbij en zagen dat 't goed was! Volgende keer alleen nog bokes met eikes voor tijdens de pauze... D'rvoor trouwens gesmaakte Bassment Jaxx!
Wout is ondertussen een jaartje en een feestje of drie ouder... Hebben Danny en Gitte meteen ook kennis gemaakt met z'n nieuwe vlam. Liefdesverdriet zit er aan te komen met de vakantie! Maar hij heeft ondertussen den DVD van z'n communie, kan 'm op tv wegkwijnen wanneer 'm maar wil ;-) Hij heeft afgelopen weekend met de Roefel overigens zijn brandweerbrevet gehaald. Komt meteen goe van pas, nu de splinternieuwe barbeque al heel wat kolen heeft verstookt. En over de watervoorraad moeten ook al geen zorgen gemaakt worden: het nieuwe weer heeft tot een nieuw zwembad geleid, waarin voldoende water om elke bbq voor de rest van 't jaar te blussen.
Niet da we de laatste dagen tekort aan water hebben: gisteren kon je Danny en Gitte nog over de braderij zien rennen door de gutsende regen... of was 't om politieke redenen dat Danny en Gitte dienden te vluchten? Tja, je mag niet zomaar propaganda-materiaal in de vuilbak smijten blijkbaar... Of toch niet van bepaalde partijen...
om kort te zijn: 't wordt tijd voor vakantie! En hoe! 't kampeermateriaal is al van de zolder, en aangevuld met een resem extra-onderdelen, TomTom geupdate met de juiste kaarten (1065km op de kop), hotel voor onderweg geboekt, ... Nu nog net de dakkoffer en bijhorende rails en de familie Janssens is er klaar voor! U toch ook, mogen wij hopen! See you later alligator!     30 mei 2006 - Chance d'n donderdag! Wout deed z'n Eerste Communie, hé. 'm Is nu een 'echt vriendje van Jezus' om 't met zijn woorden te zeggen. De foto's van de reportage vooraf vind je ondertussen al bij dagi.studio ... Wout vond 't supertof en allicht voor herhaling vatbaar ;-) Hij heeft ondertussen zijne fiets al aardig ingereden richting school, en zijne Nintendo DS was dezelfde avond al ingespeeld (en niet alleen door Wout, hé Danny). Enfin, iedereen nog een keertje hartelijk bedankt en zeker ook den Bert voor de exotische sfeer die zijn houtkacheltje heel den avond heeft uitgestraald in combinatie met de sfeerverlichting van den buurman, die uiteraard ook heel hard bedankt is!
Terwijl de Wout dus lustig kan fietsen, Danny & Gitte iets minder. Zondag was 't de grote 20km door Brussel... En ja, hoor, 't is hen nog gelukt ook! De bijhorende gouden medaille prijkt nu schonekes op een ereplaats in de living. Danny loopt de 20 uit tegen 8,3 km/u, Gitte doet beter: 8,7! Straf hé... de complete uitslagen op de desbetreffende site en een webcam-fotooke - zonder spierpijn - alvast hier . Gitte kunt ge misschien ook hier wel herkennen... :-)
Daags voordien waren Danny, Gitte, Emma en Wout alvast traditioneel uit eten bij de Robin. Ge weet wel voor de verjaardag ;-) Dit jaar toch met de auto terug naar huis... tiens... En da de Robin onwaarschijnlijk goe kan koken hebben we ook gisteren nog 's mogen proeven! Merci hé :D
Enfin, Danny gaat zijne pc een bekke herstellen (harde schijven hé... tsss), dus als dit vlot verloopt, tot de volgende keer... en anders vaarwel... Ciao     22 mei 2006 - One million points of light... one billion dollar... Vision Thing! En zo verrassend kan 't einde van een Sisters concert dus zijn! Ze zitten er allemaal op, de reeks van weet-ik-hoeveel concerten. Wij hebben er deze keer 3 meegepikt (allez ja, betaald) - waarvan de laatste (AB revisited), vol-le-dig subjectief gesteld, den beste van allemaal was! Langs deze kant: Benny, Kim, onwijs bedankt voor telkens op Emma en Wout te passen! De laatste was trouwens Rio, zou er een vakantie aan vasthangen? Markant detail, de laatste was op den Danny zijne verjaardag. 'm Is er nog nie goe van... Een beetje weinig slaap en een beetje veel pintjes slash wijn waren er voor Danny en Gitte iets of wat teveel aan. 'm Heeft trouwens ne coole (als 'm nie aan is) bbq gekregen. Binnenkort nie alleen onkruid in den hof, maar dus ook nen barbeque. Nu nog 't weer.
Goe weer zou gene luxe zijn: de Wout doe donderdag zijn communie en fijn weer zou voor ene keer is goe uitkomen... Jammer genoeg zegt de Frank dat 't gaat regenen... Misschien zullen we ''s aan Sabine moeten vragen, nie? De Wout is redelijk zenuwachtig, Danny & Gitte ook, nadat al 't bier én de wijn voor de communie vier dagen op voorhand al op was... Maar goe, gelukkig is er nog altijd de Colruyt/'t Centrum. Of 't in orde komt, vertellen w' u ongetwijfeld volgende keer... Bij leven en welzijn tenminste, en dat kunnen we u voor ene keer nu is nie garanderen! Zondag zijn 't dus de 20 van Brussel en met een week of 6 meer, hadden Danny & Gitte klaar geweest...
In case we 't nie overleven: Whooz: ge moogt uwe radio terug komen halen ;-) Bye!     5 mei 2006 - Ook zo aan 't genieten van 't schoon weer? Danny & Gitte ook zenne. Gisteren bij Nonkel Benny zijne verjaardag (27, hah!) gaan vieren, in den hof. 't Was weer voor een parasolleke, maar wegens geen voorhanden rap eentje gaan kopen. Enfin, rap... 't is maar hoe ge 't bekijkt. In the end komt 't erop neer dat de zon al weg was tegen de parasol er was. Maar 't was in elk geval gezellig!
Dan: 't Beleg. 's Tenminste wa anders dan Vanoudenhoven die een eigen (Rob)land uit de grond wil stampen. Schoten succesvol (das wa anders, hé Rob) bezet, onder de noemer " Beleg van Schoten ". As ge rap zijt, kunt ge hier nog een verslagje vinden en hier een paar fotookes (en alvast een voorsmaakje op de webcam )... Maar 't was uitermate goe! Voor de laatste keer was 't zwembad nog 's tot de rand gevuld, met mensen weliswaar. En da op 90 minuten. Meer was nie nodig om 't uit te verkopen...
Eveneens uitverkocht (25.000 mensen!): de 20km van Brussel . Gitte doet mee onder StuBru-vlag en te volgen onder nummer 6.696. Danny doet slechter en start maar op plaats 12.436, in het Nashuatec-team.
Als 't maar goe komt, die 28ste... Daags voordien doet de Wout immers zijn communie, en da belooft een fijn feestje, met hopelijk fijn weer, te worden. Wout is in elk geval in volle voorbereiding. Emma ook, maar dan voor 't schoolfeest de week ervoor. 't is namelijk playback and you know what that means...
Ondertussen zijn ook de Sisters aan hun (aller?)laatste concerten bezig. Donderdag gaan Danny & Gitte ze nog 's uitwuiven op het extra concert in den AB (met dank aan de Michaël voor 't bestellen van de kaarten).
In elk geval al zeker tot daarna!     21 april 2006 - De Sisters spelen een extra concert op 11 mei in den AB . Als ge tickets wil: 'k zou nie te lang wachten - hunne "Vegas to Rio" (letterlijk) Sisters Bite the Silver Bullet tour verkoopt nogal snel uit... En euh, 't is de moeite (maar wij zijn na ne keer of 15 bevooroordeeld zeker?) Oh ja, voor de lopers: Danny & Gitte zitten op 1/2 uur ononderbroken... op naar de 20 van Brussel!     12 april 2006 - wéken aan een stuk heeft "on the move" bij Danny & Gitte het hoofdthema geweest, wéken aan een stuk voorbereiden, schilderen, ja zelfs repareren... Maar in the end is 't gelukt: een nieuwe woonst. Nu ook de laatste dozen (bijna) zijn uitgepakt, is 't tijd voor een volgende stap. De lente misschien?
In ieder geval bedankt voor iedereen die is komen helpen de 25ste, maar ook voor de logistieke ondersteuning vooraf en nadien (ge kent da wel: dozen, camionetten, etc.)
Om Emma en Wout niet nodeloos een trauma te laten oplopen (Danny is er nog steeds nie goe van), zijn ze datzelfde noodlottige weekend op weekend geweest met de chiro. Wout kon toch nog net mee, ondanks de zieke dagen ervoor... Aan de hoeveelheid vuile kleren en dito ledematen te zien, was 't weer zeer fijn.
Evenzeer vuile kleren en dito ledematen bij Danny en zowat iedereen bij Nashuatec. De jaarlijkse sales kickoff eindigde dit jaar in een soort moddergevecht in Dinant. Waren ze vergeten bij te vertellen dat er nadien ook in diezelfde modder(tenten) diende geslapen te worden bij een vrolijke 2°C... Geef dan maar eerder het weekendje Center Parcs dat Danny & Gitte er afgelopen weekend op hebben zitten, minder modder en een graad of 30 meer. Uiterst gezellig en voor herhaling vatbaar. En was een welgekomen afwisseling na al het verhuis!
Al het verhuis? Yep, Gitte heeft er nog eentje extra gedaan: Alpha Studieburo heeft Schoten verlaten en zoekt haar geluk elders (recht tegenover de Bosuil). Gitte haar expertise kwam dan ook goed van pas... Of wat had je gedacht?
In elk geval veel succes en niet teveel pintjes op de komende Scheldeprijs en tot volgende week met ongetwijfeld een brokje Sisters-nieuws... Tot dan!    

17 maart 2006 - Dagen verwijderd van de verhuis: ... Hoe dichterbij, hoe meer stress en hoe meer nood aan dozen! Van 't weekend staat er nen belangrijke eindspurt voor de boeg, zodat we volgende week genoeg tijd overhouden om den boel op ne stapel te krijgen ;-)
Ondertussen is al geweten dat, alsof den duivel er mee gemoeid is, ook Gitte gaat verhuizen met 't werk! Jawel, goed gelezen, ook bij Alpha Studieburo woedt de verhuismicrobe. Op 4 april is 't zoverre... Wijlie nog nie goe uitgepakt of Gitte kan al terug beginnen... Straf hé!
Nog veel straffer: van 't weekend zijn Milly & Robin getrouwd! Yep! Cool hé... (en tevens ook letterlijk, gezien de temperaturen). 't mag gezegd dat 't een uiterst gezellig en geslaagd feestje is geworden, wa we ook kunnen zeggen van bruid en respectievelijk -gom! Nogmaals heel heel hard proficiat! Voorlopig nog geen fotookes, gezien den Danny om één of andere onduidelijke (benevelde?) reden zijne gsm nie heeft bovengehaald. Binnenkort ongetwijfeld een of andere relevante foto op de webcampagina !
Onderwijl heeft ook ons moeder haar plaatske terug gevonden op 't Veen. Hoewel initieel toch de bedoeling om onze ex-caravan van zeelucht te laten genieten, voorlopig toch maar gewoon de geur van de vaart in Sint Job... Ach misschien zit 't uitblijven van de lente er ook wel voor iets tussen... Precies een jaar geleden was 't meer dan 20°, nu precies 3,3...
Dus, weette, tot binnenkort als 't misschien wel lente is... CU all @ de verhuis! Bye (en stiekem alvast Thx!)     7 maart 2006 - U dacht dat wij het hier voor bekeken hielden? U dacht dat wij er de brui aan gaven? Nee, natuurlijk niet! U dacht dat Danny & Gitte vast aan het werken waren in hun nieuwe huisje. En gelijk had u! En hoe! Nu Danny & Gitte de sleutel hebben, zijn ze pas echt "on the move"! Er moet heel wat afgeschilderd en -gerepareerd worden en tja, dat gaat al 's ten koste van the world wide web...
Maar goe, ondertussen zijn we alreeds een weekje vakantie verder. En wa voor één weeral. Danny & Gitte lijken wel kinderloos... Begonnen met een avondje Disney on Ice met Nonkel Benny & Kim, en aansluitend kampement ter plaatse (laaaiend enthousiast keerden ze terug), over een keertje slapen bij Joran (Wout) en Cleo (Emma) tot alweer een overnachtingkje bij hun favo nonkel, én de nacht erna bij de Bomma & Bompa. Da maakt 3 op 8, Danny & Gitte stonden erbij en keken ernaar. Of toch bekans... Gitte was namelijk op vrijgezellen-uit met Milly en Danny op - One, you lock the target - Front 242-tocht. Allez ja, 2 avondjes na mekaar AB voor hun 25ste verjaardag. Wat blauw plekken en keelpijn doen hem daar aan herinneren, terwijl Gitte een acuut slaapgebrek als reminder heeft meegekregen. Hopelijk zijn beide opgelost tegen de verhuis op 25 maart...
Oh ja, en 't lopen... De winterse buien (jawel, het sneeuwt wel 'ns in België) heeft voor een weekje vertraging gezorgd. Danny & Gitte lopen nu 2 x 13 minuten in hun achtste week. Je kan ze trouwens altijd hier volgen! Als ge kunt volgen, that is... Ciao!     9 februari 2006 - Den Danny heeft ne zotte kost gedaan! 'M heeft na lang wikken en wegen nen Tomtom One gekocht! Wa ge daar zoal mee kunt?
Voorbeeld 1: Stel dat de Sisters ne sinds '91 ongeziene, mega-tour van zo'n concert of vijfig opzetten. Stel dat ge d'r toch wel een paar van wilt meepikken. Natuurlijk weet je niet elke concertzaal in de bewoonde wereld zijn (laat staan in de onbewoonde wereld). Awel, Tomtom wijst u de weg!
Voorbeeld 2: Stel dat Danny & Gitte verhuizen op pakweg 25 maart. Natuurlijk weet je niet meteen waar naartoe. Stel dat je 's langskomt voor 'n bbq'ke in den hof. Awel, Tomtom wijst u de weg: O-4,50306°, N-51,25991!
Voorbeeld 3: Stel dat je een jaar of negen bent. Eén van je vriendjes heet Emma Janssens, en doet een feestje. Natuurlijk ben je nog te jong om je weg door Schoten naar Emma thuis te vinden. Wel, Tomtom wijst je de weg!
Voorbeeld 4: Stel dat ge in mei uw Eerste Communie gaat doen. Natuurlijk moet ge daar goe voor oefenen en alvast veel voorbereiden. Dat doe je natuurlijk in de mis. Natuurlijk ben je nog te jong om je weg door Schoten naar de Flor z'n kerk te vinden. Wel, Tomtom wijst je de weg!
Natuurlijk zijn er nog vele andere voorbeelden aan te halen. Er zijn immers ook nog feestjes van 81 jaar wordende bompa's, van het spelen met parels op verplaatsing en van het meehelpen met grootse culturele evenementen zoals het Beleg van Schoten. Maar voor de uitwerking van deze voorbeelden heeft Tomtom niet genoeg gesponsord (of althans voorlopig toch niet...)
Goe, tot de volgende keer, als je de weg tenminste terugvindt (met of zonder tomtom)     29 januari 2006 - Dus ge hebt 't goe begrepen! Danny & Gitte gaan verhuizen in dit toch al wel spectaculair druk wordende voorjaar. En de zomer wordt al niet veel anders: de eerste namen gehoord voor Werchter ? Depeche Mode ! Placebo ! dEUS ! Hooverphonic ! 't Lijkt alsof er geen einde komt aan de "must go"-concerten. De Sisters hebben ook al hunne grootste tour sinds begin jaren '90 op poten gezet (35 datums and counting!) Samen met de geplande Robbie en Front -concerten (trouwens ook op Neerpelt Open Air !) gaan Danny & Gitte dus nen hele hoop lawaai tegemoet ;-)
En om 't ongezonde door 't gezonde te compenseren, gaan ze nog altijd lopen! Jaja, 't wordt blijkbaar gemeend. Die Antwerp 10 Miles komen dichter en dichter ;-)
Wist ge trouwens dat Danny & Gitte alweer 10 jaar (!) samen zijn? Yep, net gevierd! En ook nog net gevierd: Emma haar verjaardag. Emma en Wout hebben onderling (maar wel anoniem) beslist dat het traditie wordt, dat er bij verjaardagen uit eten gegaan wordt. En omdat Emma ziek was, heben we pas nu de daad bij het woord gevoegd en zijn we nog 's bij de Robin's geweest. Emma en Wout - als bijna vaste klant - hebben zowaar een rondleiding gekregen! Vonden ze tof, zenne, keuken in actie! Ook een eigen beslissing: vorig weekend zijn ze, op initiatief van de Wout, gaan slapen bij Nonkel Benny & Kim. Danny & Gitte hadden niet echt veel in de pap te brokken...
D'r wordt trouwens heel wa 'afgeverjaard' de laatste tijd. Nie dat da erg is, integendeel! Vorige zondag (na de Wout zijn slaap-initiatief dus), was 't feestje van Lieselotte. En hoewel de Winnie de Poe van dienst (op de taart!) een pinokkio-achtige vermomming droeg, terecht in vraag gesteld door Lieselotte-haarzelve, was 't een fijn én lekker feestje!
Fijn en lekker, maar dan in licht andere betekenis, was 't autosalon . Den Danny in ijltempo met de Jacobs Bros door alle - kweetniehoeveel - paleizen, op zoek naar alle "Spanjewaardige" (dus geschikt voor nen trip tot ginder) voituren. Komen verrassend goed uit de test: Ford Focus en Mercedes - taxi - R-klasse . Jammer genoeg konden Jaguar XK Cabrio en Aston Martin Vanquish niet uitgetest worden... Misschien over 2 jaar? Enfin, wijlie wachten niet zolang en spreken mekaar spoedig! Salut...     17 januari 2006 - Joepie! 't is 2006! Danny & Gitte hebben dat meteen ingezet, zoals zovelen, met de nodige feestjes, cadeautjes, congédagen en nieuwjaarsbrieven (en -voornemens). 't Was een plezant jaaruit en -in (lekker eten bij de Robin's) en goe gelachen voor den Domus/Cantina ("Ei, gij zé ne gast, ofwa?") en ik hoop bij jullie hetzelfde - of toch minsten wa da 'plezant' betreft ;-)))
Ook voor Emma en Wout zit de vakantie erop, maar da vinden ze duidelijk nie erg. Zo kan de Wout eindelijk gaan zwemmen met z'n nieuwe zwemvliezen en Emma uitkijken naar haar - alweer net gepasseerde - verjaardag. Dit jaar een bekke in mineur, wegens erg ziek. Maakt het natuurlijk geen minder interessante gebeurtenis met voor haar alweer de nodige feestjes en cadeautjes, ge wordt nie elke dag negen, hé.
Danny & Gitte van hun kant zijn hun goede voornemens aan het uitvoeren: sinds nieuwjaar zijn ze er volle bak ingevlogen om iets aan de conditie te doen. Ge kunt ze tegenwoordig dan ook op de meest onverwachte momenten tegen 't lijf lopen . Letterlijk dan.
Tinneke en Dimi zetten 't nieuwe jaar ook alvast in met de nodige, grootse, veranderingen. Ze zijn gaan samenwonen, in een café. Allez ja, ex-café. Maar ge kunt u toch nog gerust efkes aan den toog placeren. En da heeft de vava ook gedaan, maar dan enkele decennia terug, maar wel aan dezelfden toog! Enfin, Tinneke, Dimi, 't is ne ferme stek! Veel plezier en succes (en deze keer niet alleen in 2006!).
Enfin, ik laat u en tot gauw! Ciao.     31 december 2005 - de laatste dag van 't jaar! Komen de lijstjes ook jullie oren uit? Ik weet in elk geval wel dat de paus gevoelig gedaald zal zijn in de jaarlijkse death polls... ;-)
Maar naast de lijstjes ook den tijd van de feestjes en de cadeautjes... en dat is telkens weer een fijn vooruitzicht. Ten huize van is daar vorige week met Kerstmis uitgebreid werk van gemaakt. Danny & Gitte hadden gans de familie samengebracht (of -gepakt, 't is maar hoe ge 't bekijkt). Gezellig was 't in elk geval, en aan desserten geen gebrek. Of hoe communicatie kan leiden tot veel te veel dessert en te weinig of geen voorgerecht :-)))
Den dag d'rna traditiegetrouw Tijdloze 100 ! Tijdens het verbouwen van de Wout z'n kamer (hij heeft nu ook een "laag" bed en in combinatie met z'n vers cadeau-gekregen nachtkastje is ze omgebouwd, aldus Wout hemzelve, tot een "echte jongenskamer"), fijnekes geluisterd naar Stubru en opnieuw vastgesteld dat Mia van Gorky keer op keer beter wordt bevonden dan Nirvana. Vreemd!
In aan loop naar de kerstvakantie hebben Emma en Wout, en gans de school , meegedaan met de kippensoepactie. En in 't verlengde hiervan, het langverwachte rapport. Emma deed ongeveer gelijk aan vorige keer, maar moet vooral letten op praten (gek?). En Wout? Wel, 't is een succes over de hele lijn. We wisten al dat hij de taakklas ontgroeid was, maar 't wordt nu ook bevestigd op z'n rapport, +10% en zowaar boven 't gemiddelde! Daags voordien hadden Emma en Wout ook nog 's heel wat tijd doorgebracht in het zwembad. Wout haalde zijn brevet van 400m en Emma kon nie stoppen, 1.500m. Volgende keer gaat ze voor het Kanaal! Maar proficiat kunnen ze nu ook al krijgen!
Op de valreep van 't jaar ook nog wat Sisters -nieuws. 16 februari is het 25 jaar geleden sinds het eerste Sisters -concert, en dat moet leiden tot iets. Tot wat precies is vatbaar voor discussie, maar 't schijnt er dan toch hoe langer, hoe meer op te lijken dat ze gaan touren in de VS. Ach 't is daar al een tijdje geleden en die mensen worden daar vrij hopeloos...
Enfin, voor vanvavond alvast veel plezier en succes. En voor mijn part, tot in... 2006!     16 december 2005 - Flikkers in de kerstboom en de pot staat op het vuur... Kopen, die single !
't Moet nie altijd Monica Kruse zijn, hé Danny! Hij wéér naar Groove City , en wéér zat Gitte alleen... Maar, er is beterschap op komst! Jaja, Danny & Gitte hebben kaartjes voor Robbie Williams ! Een iets andere categorie dan voornoemde DJ'ster - of toch nie: I don't wanna Rock DJ! Front242 dan maar? Ook die komen volgend jaar. 2 dagen! Naar den AB, inclusief Danny & Gitte. Merci voor de tickets, hé Beeck. En dat allemaal op hunnen oude dag :-s
Maar goe, we wijken af! Wa vond ge d'r trouwens van? Van de fuif hé... Danny & Gitte konden precies nogal moeilijk stoppen. Bij den Danny heeft 't geduurd tot z'n stem heeft besloten om te stoppen. Da heeft ze dan ook wel wijt een week volgehouden. Van karakter gesproken!
Van de week ook de foto's van 't huwelijk van Benny & Kim gezien! Netjes... Mag zeker ook gezegd worden van de bijhorende DVD slide show, mét audiofragmenten. Vormt een schoon geheel met de "Friends"-DVD die vooraf was gemaakt!
Had ik al verteld dat ook hier (en in zowat gans de familie) het goedheilig man gepasseerd is? De Wout is nu trotse eigenaar van allerlei lawaaimakende marchandise en Emma van enige anorectische poppen, genaamd Winx. Maar content zijn ze er wel mee! Ach, ondertussen kijken ze al weer uit naar Kerstmis en wijlie naar hun rapport. De Wout (maar ook Emma) hebben immers in de afgelopen maanden een batterij testen afgelegd (en flink nog ook!) en daaruit is gebleken wat iedereen al wel een tijdje vermoedde, namelijk dat Wout ADHD heeft. Nu de diagnose officieel gesteld is, kunnen we hier gepast mee omgaan en 't mag gezegd: de resultaten op korte termijn zijn verbluffend. Zo moet hij ondertussen al niet langer naar de taakklas, een verdienste waar hij terecht trots op mag zijn! Thumbs up!
Met onze huizenjacht gaat 't jammer genoeg minder vlot (met of zonder ADHD). Het blijft een potverdikkeseme moeilijke affaire om een ok én betaalbaar huis te vinden... Dus suggesties blijven meer dan welkom! Nen nieuwe auto om voor de deur te parkeren is er nu al, nu nog de deur zelf! Enneuh, over dien auto... we mogen nie klagen, maar da zou maar erg zijn, hé!
Tot soon!     1 december 2005 - ZATERDAG - ZAAL LAAGLAND - U toch ook?     16 november 2005 - Twee lange weekends gepasseerd én het einde van de "trigger - ik ben de joeri - happy"-saga op kanaal 2. Heel wa gebeurd dus ;-)
Om te beginnen is de Nik getrouwd! In Amerika nog wel! Kim d'r in allerijl naartoe (hou zoude zelf zijn als uw broer trouwt?), den Benny nie (hoe zoude zelf zijn als ge gene congé kunt krijgen)... Anyhow, congrats Nik en Sheryl! En dat dus allemaal terwijl wij naar de boekenbeurs waren, 't is eens iets anders. Kunt ge ook zeggen van al die mensen die op de stand van Lannoo met Kim Cattrall op zoek waren naar de geheimen van seksuele verlangens. Ongelofelijke hoeveelheid mensen, maar after all was het toch maar Luk Alloo die met haar op date ging 's avonds ;-)
Daags voordien zijn we ook langs Ann gepasseerd, die was naar jaarlijkse traditie, nu ja, jarig ;) Wijlie daar naartoe met Gitte haar minuten-voordien afgesloten kersverse foto-opdracht voor den trouw van Milly en Robin op zak! Ann, nog is proficiat hé!
Nog gepasseerd: Technopolis - moet ge is doen, best wel tof! Hoewel Wout en Emma misschien nog nét iets te jong, toch genoeg knopkes om aan te draaien..., Center Parcs - merci voor de uitnodiging Ome Steven en Jade; en inderdaad, Emma en Wout hebben in den auto geslapen, en 't Peerdsbos - boswandelingen zijn altijd fijn bij goe weer en Jef, succes hé ;-), den Danny is ook nog langs de Kaddish gepasseerd voor een vergadering die eigenlijk pas in december is... Goe bezig!
De Kaddish die het sinds kort moet stellen zonder Gitte. Ze heeft besloten om ruimte voor vernieuwing te scheppen... En is vernieuwing net niet dat waar Gitte al die jaren zelf mee voor geijld heeft? Het was immers mee dankzij haar dat de Kaddish medio '90 de revolutie (lees: bankroet) heeft doorstaan? Zíj stond mee aan de wieg van de huidige Kaddish, het was ook mee onder haar impuls én begeleiding dat de uitwisseling met Griekenland tot stand kwam, dat, meer recent, "Kaddish voor Tsunami" 4.000 euro opbracht: het was háár idee en háár drive! Hoe dan ook, de bijdrage van Gitte aan de Kaddish is niet te ontkennen en mogen we nie vergeten. Objectief klinkt 't natuurlijk nie, maar samen met Gitte vertrekt een ongelofelijke en onuitputtelijke "drive" uit het jeugdhuis. Gitte: bedankt!
Tja, hoe maakt ge dan terug nen overgang? Gewoon nie!
Hooverphonic heeft trouwens ne nieuwe Cd uit waarvan den Danny vooral de cover ten zeerste de moeite vindt (hoewel hij blijft volhouden dat 't over de muziek gaat) én weten we ook dat de Foo Fighters komen naar Vorst en Robbie Williams naar 't Boudewijnstadion! Allen daarheen!
Enfin, tot de volgende keer, en misschien, wie weet, heel misschien in de nieuwe, enfin, aangepaste spelling :-)     29 oktober 2005 - Laaaaang weekend! Tof! En 't blijft bovendien nazomeren! Sinds vorige week evenzeer in de Cd-speler gosgnnyz. kjøp pandora online met ' intensive care ', de nieuwe Robbie Williams .
Niet alleen de staking tegen het generatiepact is officieel afgelopen, tegelijk is Vanessa deze morgen in de vroegte bevallen. Een (politiek bewust?) meisje, 'Margot', 52cm en 3,340 kg. Vincent heeft er een (flink!) zusje bij! Van harte proficiat Kris, Vanessa & Vincent!!!
Vorig weekend zijn Danny & Gitte, zoals het fatsoenlijke ouders betaamt, naar de "nacht van de ouders" geweest, een feestje georganiseerd door de school (?!). Alleen jammer dat ze den dag erna de caravan nog moesten afwerken. Maar goe, meteen doorgebeten en, incroyable mais vrai, 'm is leeg!
En na een lange periode is 'm terug... the one and only Badminterrror! Danny's alter badminton-ego heeft voorlopig nog wel wa last van stramme spieren en een prille conditie, maar daar zal vlug verandering in komen. Hij is inmiddels alweer 3 weken aan het trainen en de resultaten kunnen dan ook niet achterblijven. :-)
Volgende week met de eerste verpletterende resultaten, tot dan!     20 oktober 2005 - dEUS is groot. dEUS is big. En dat hebben ze duidelijk bewezen in de AB vorige week. Mauro blijkt overigens naast een gigantisch geslaagde marketing-truuk (zie maar naar de platenverkoop) ook een echte plus voor de groep. Goe gezien van Tommy-boy.
Ondertussen via De Standaard (waar 't overigens beter gaat dan op den Tijd momenteel) ook de DVD's van "Het Eiland" gespaard. Man man man... we waren weeral vergeten hoe hilarisch Jakke Eelen kan zijn!
Maar bon, erg veel tijd om er naar te kijken hebben we nie meteen. Op de camping hebben wij nog altijd een bekke opruimwerk... Amper 4 jaar hebben we op 't Veen gestaan, maar aan de rommel te merken die we naar huis aan 't versleuren zijn, lijkt 't wel 40 jaar... En die jaren moeten allemaal de kelder in :-s Ge raadt 't natuurlijk al: ook in de kelder is er dus wel wa werk aan de winkel. Heel de zaterdag druk in de weer geweest!
Maar daartegenover stond natuurlijk wel de zondag. Nen helen dag feesten! Beginnen met nen brunch bij onzen Benny voor Kim hare verjaardag en afsluiten met een dinneeke bij Gitte haar papa, ook al voor zijn verjaardag. Allebei nog 's proficiat en vooral merci! 't was lekker ;-) Van 't weekend weer feestjes? We 'll see... Ciao!     11 oktober 2005 - Ondertussen zijn Benny & Kim al terug van hun huwelijksreis naar Mexico. De definitieve uitschakeling van de Rode Duivels hebben ze toch maar schonekes gemist.
Ook gemist: Gitte hare geweldige, nie-te-vergeten, absurd plezante verjaardag! Haren dertigste nog wel! Gevierd met de nodige feesterijen, maar toch, Gitte, ook via deze weg: nog 's van harte proficiat! Na het debacle met den Danny zijne verjaardag , werd vooraf al wel beslist om deze keer niet met den auto naar 't - stilaan traditionele - uit-etentje te gaan...
't feestweekend werd trouwens ingezet door een dagje vrijaf voor Emma en Wout en, in begeleiding, Danny. Voor de gelegenheid ook Lenz en Lisl uitgenodigd voor een zwempartijtje in 't zwembad van Merksem. We mogen nog terugkomen. Nog net.
Vorige woensdag zijn Emma en Wout overigens wezen lopen! 't was scholencross in 't park. Emma en Wout hun beste sportschoenen aan voor de loop van 't jaar. Gitte was erbij en keek ernaar! Over haar deelname volgend jaar is ze nog niet helemaal overtuigd. In the meanwhile zat den Danny nog maar 's in Duitsland. Op een beurs heet dat dan... Vandaar dat 'm weer met ne kazak vol prullen terug thuis kwam...
Van 't weekend was 't in de chiro Mosselavond. En hoewel niemand echt mosselen lust, toch geweest! Maar dan voor de streekbieren nadien :-) Ook hier weer hetzelfde autoverhaal... De zondag trouwens vaneir op de chiro te vinden, maar dan om de foto's van 't kamp te bekijken. Eindelijk is geweten wat Emma en Wout deze zomer in Assebroek hebben uitgehaald!
Alsof 't nog nie genoeg is: de maandag was 't alweer conferentie in 't school. Máár, het weer zat mee en Danny dan maar vlug naar de camping voor een verdere opruim van het campinggerief. 't wordt spoedig immers winter en dan moet de caravan op winterslaap. Hadden we al vermeld dat 't onze definitieve camping-opruim is? Danny & Gitte dus niet meer te vinden op de camping, maar hopelijk in hun eigenste tuin ergens in Vlaanderen. Waar precies dient nog gespecifieerd te worden. Suggesties zijn altijd welkom.
Iets anders: Na de geboorte van de kersverse prins kon Elisabeth nie achterblijven, hé. Mathias is sinds vorige week dan ook het jonge prinsje van Elisabeth en Jurgen! Proficiat!!!
De lokroep is blijkbaar groot, want ook bij Kris & Vanessa staat iemand te popelen om de wereld te ontdekken. Al chance dat den dokter het enthousiasme wat kon temperen. Vincent is alvast een dagje bij ons komen spelen de zaterdag. Én helpen. Emma en Wout hebben een vernieuwde kamer gekregen onder de vorm van nieuwe kasten. Hip hip!
Allez, de groeten en tot binnenkort mét verslag van dEUS in den AB !     25 september 2005 - Den Benny & Kim zijn getrouwd! Jippie! Proficiat Benny & Kim!!! Dat ge een wreed gelukkig leven samen moogt hebben! En da begint al goed met uw reizeke volgende week ;-) Net zoals 't weer gisteren, was 't een prachtige dag. Emma was 's avonds naar 't schijnt nogal moe, maar ja, da is dan 't zware leven van een bruidskindje zeker... Enfin, bedankt voor alles...
Al da trouwen heeft den Danny blijkbaar een bekke wakkergeschut! En hoe! Zo goed als alle foto's van het Danny-Gitte huwelijk vindt ge hier (eindelijk) online. Meer info vond ge al wel een tijdje ook op deze plek . Binnenkort aangevuld met wat foto's van Benny & Kim misschien?
Emma en Wout zijn gezelligjes gaan slapen bij Lisl en Lenz. Voor hen was dit ook een beetje feest, maar dan op hun eigen aangepaste manier... Of da Nancy dit ook vond, is maar al te zeer de vraag...
Terwijl den Danny nog wa zit na te puffen is Gitte in het kader van haar parelhobby naar een beurs in het verre Gent! Een kort nachtje weegt niet op tegen de grote lokroep der parels ;-) Aan de resultaten van de lokroep te zien, is het weerstaan ervan absoluut niet aan de orde! En da vinden wij helemaal niet erg!
En over lokroepen gesproken: het gigantische succes van groovecity vorig jaar, draagt ertoe bij dat 'm dit jaar opnieuw (!?) de uitdaging aangaat op Brussels Kart Expo! Straf!
Vorige week Kaddish45, weettenog? Blijkbaar zijn de festiviteiten ook nie aan Gazet Van Antwerpen voorbijgegaan. Zie maar ! En nu we toch over gazetten bezig zijn, Danny & Gitte sparen als vaste leden van de bende van de bosklapper alvast in De Standaard voor " Het Eiland " op DVD! CU soon.     20 september 2005 - De Kaddish bestaat 45 jaar! Voor alle duidelijkheid: da is 33% meer dan Danny & Gitte. Enfin, wa er ook van zij, het is een fijn weekend geweest da écht goe in mekaar stak. Enneuh, diene Kerremans, die kan echt wel een stukske draaien, vinden we zo. Wist ge trouwens da den Danny op de receptie zondag tijdens zijne speech stiekem heeft meegespeeld met de kippensoep-kwis?
Ondertussen is 'm ook al wa gerecupereerd van de Whooz a.k.a. Bart zijn verjaardags-lan-party. Gitte heeft uit pure miserie met haar parelvrienden een constructieve namiddag gehad, met alweer, maar hoe kan het ook anders, chique juweeltjes als aandenken. Wist ge da Gitte tegenwoordig ook al op bestelling werkt? Jaja, van 't weekend op den Benny & Kim hunnen trouw, zullen creaties van Gitte nie ontbreken!
En over hun huwelijk gesproken: nog maar 3 dagen en 't is zover... De zenuwen zijn alvast van de partij! Bij hen dan toch :-)
Iets anders: den 3e december moet ge ammel afkomen naar zaal Laagland! Waarom? Ach, omdat '75 een goei jaar was (lees: er worden een aantal mensen 30 van 't jaar), zal er met name die 3e december ten dans gespeeld worden. Maar goed, we wijken af!
De zaterdag zijn we naar de kegelkluis geweest. Het edele kegelspel kon menigeen bekoren... Nee serieus, echt plezant, zo ne keer kegelen. Wist ge trouwens da de Robin daar nen echte professional in is?
Bon (lang geleden, hé Mike), genoeg gezeverd, om te eindigen rap een nieuw spreekwoord. "da duurt zo lang, moest ik nen appel hebben vastgehad, hij was al lang rot" (dixit Wout). Op naar de volgende keer!     9 september 2005 - Wa nen toffe nazomer, seg! Jammer dat iedereen terug moet werken/schoolgaan... Enfin, wijlie hemme 't er vorige week toch maar van genomen. De zaterdag naar de camping (jaja!) en de zondag nen dag strand in de Lilse Bergen ! Wa moet ne mens nog meer? Verlof misschien?
De zaterdag op de camping was echt nog wel 's ne keer plezant. Voor de gelegenheid waren Lisl en Lenz komen spelen. Voor Emma en Wout dus een bekke dubbel 'feest'.
Des avonds was Gitte op de vrijgezellen-lappen met Kim, maar gelukkig kreeg Danny thuis de versterking van Lieselotte die kwam slapen. Alleen kan 'm 't anders natuurlijk nie aan. Was wel nog 's ne keer leuk, zo'n logeeke! Zeker als 't zo'n braveke is ;-) Hoe 't vrijgezellenfeestje was? Plezant naar 't schijnt, Gitte was in elk geval nog moe in de Lilse Bergen en da kwam vooral door 't uitgebreide feestje!
Ondertussen is voor Emma en Wout na hun ziekdagen nu toch ook het schooljaar echt gestart. En ze doen 't alsnog heel erg graag. Tegelijk met 't schooljaar beginnen ze ook opnieuw aan hun turn-, zwem- en chiroseizoen, allemaal erg gemiste bezigheden.
Gisterenavond was 't personeelsfeest van Alpha. Eten en drank was er in elk geval genoeg, en Flipo is erin geslaagd om door Emma een konijn te laten toveren, écht straf!
Allez, we luisteren nog even snel naar de nieuwe dEUS voor Danny naar de "Whoozziee" lan-party vertrekt! Salut!     2 september 2005 - 't nieuwe school jaar is nog maar net van start of Emma en Wout moeten noodgedwongen al thuisblijven wegens ziek. Nooit plezant natuurlijk. De Wout zit deze keer bij Juf May en Emma bij Juf Veerle, komt wel goe!
Vorig weekend den Benny zijn vrijgezellenafscheid gevierd. Tijdens de obligate, maar o-zo-plezante, paintball heeft den Danny nog maar 's mogen merken dat 'm beter is wa meer zou sporten. 3 dagen later had 'm nog last van stijve benen. De nacht die erop volgde zal voor den Benny worden gekenmerkt door het sequentieel drinken van TGV's (voor de leken: Tequila-Gin-Wodka) en het plaatsen van, alsmaar meer onleesbare, handtekeningen . En terwijl den Danny in 't Stad hopeloos probeerde élk café aan te doen, hield Gitte het bij de parkhappening in Schoten . In hoeverre we over gewoon kunnen spreken natuurlijk. 't Bleek in elk geval heel gezellig.
Den dag daarna naar Aquatopia dankzij de olijke tussenkomst van de mAiK. Merci Mikey! In elk geval een fijne ervaring, 't mag gezegd dat 't heel verzorgd en de moeite is... En zoveel nemo's... Pfieuw ;-)
In the meanwhile hebben we het derde seizoen van 24 uitgezien en ik verklap nie het einde wanneer ik zeg dat ook deze keer de wereld is gered van een apocalyptische ondergang. De vraag is door wie? Misschien wel door de Schoten Stingers... Want die zijn het afgelopen (virtuele) voetbalseizoen kampioen gespeeld. Driewerf Hoera! En over tv: gisteren toevallig Trigger Happy gezien op Kanaal 2. Gewoonweg hilarisch! Als ge kunt moet ge zeker 's kijken...
Enfin, geniet van 't weekend veel van de zon tijdens deze laatste zomerdagen en tot de volgende keer. Ciao!     26 augustus 2005 - Nog een paar dagen volhouden en dan is 'm er... de zomer! Ik vraag mij af of de mensen dat in de Alpen ook een geruststelling vinden... Misschien moeten zij is van weer wisselen met Portugal... Si j'étais Dieu... Enfin, genoeg truut, kent ge die coole neppers hiernaast nog? Ikke wel! 't is maar om 't onderwerp effe op Milly te brengen... Groot nieuws: ze gaan trouwen!!! jaja, goe hé? En tous cas, alvast proficiat. En dit alles in de nasleep van haar verjaardagsfeestje in ne volgeschupte Kaddish . Was overigens wel 's leuk, zonder zelf een geschupt te hebben ;)))
Den dag daarvoor, den Danny zijn eigen laten overhalen om met de Michaël naar Bochum te gaan! Voor Skinny Puppy nog wel! Straf straf straf... Enfin, 't hoeft natuurlijk nie altijd Milli Vanilli te zijn, hé... Den Danny heeft gereden, want de Michaël zijne nieuwe Alpha (Cool!) was gaan sporten... iets te lang, want hij mocht overnachten bij den Bloso in Brasschaat! Slim, Michaël, really!
Tijdens deze dolle fratsen waren Danny & Gitte vrolijk aan 't schilderen bij den Benny & Kim. Zij hebben hun huisje (enfin, zeg maar huis) voor hen alleen en da vroeg toch om een persoonlijke toets... Alleen, Benny, da groen, is da wel groen? ;-) Misschien moeten we da is uitzoeken tegen volgende keer?
Woensdag is Gitte gaan "kralen" (ww., kraalde, h.gekraald, het al dan niet in gezelschap met parels spelen ~ parelen). Het mag gezegd, ze is uiterst bedreven en kan zo een winkeltje opendoen op 't Zuid. Komen jullie naar de opening? Tot dan!     14 augustus 2005 - Pfieuw... Drukke week achter de rug! Wijlie maandag dus naar de Lokerse Feesten . Vive la Fête is nie meegevallen, de Sisters daarentegen des te meer! Hoewel Eldritch in George Michael-look en Adam Pearson afscheidnemend, toch nen big surprise. Voor den eerste keer sinds 20 oktober '90 in Ierland: Emma op de setlist . Weliswaar (sommigen beweren ongewild) in "Uptown Top Ranking"-versie , maar da mocht de pret nie bederven. De rest was overigens ook zeer fijn, één van de betere! Ons bed daarna (lees bijna 's morgens) was eveneens één van de betere, onze conditie den dag d'r na nie zo...
Den Benny & Kim hunnen trouw nadert met rasse schreden. Van de week stak hunne faire-part in de bus. Ook zonder zouden we de 24ste september nie vergeten zijn, zenne :-) Toch hebben we 'm graag ontvangen en 't mag gezegd, 'm is bijster origineel en verre van klassiek. Merci Benny & Kim! Wij zullen er zijn!
En als 't toch ook even mag: vandaag hebben de immens beroemde Schoten Stingers een wereldwedstrijd gevoetbald, met den titel tot gevolg. Jippie! Volgend seizoen vindt ge ze in achtste terug... Hopelijk even succesvol! OVer wa 't hier gaat? Over den Danny z'n virtuele voetbalploeg... Stom hé?
Daarstraks ook nog even naar de camping geweest en ja hoor, onze caravan staat er nog... Owv het slechte weer, al geruime tijd onbewoond en dat vinden wij wel jammer! Máár: 't ga goe weer worden hé...
En terwijl de Sisters op dit eigenste moment hunnen tour afsluiten, ikke hier m'n betoog! CU.     7 augustus 2005 - Emma en Wout zijn terug van 't chirokamp! Tof vonden ze 't zeker, zelfs de regen kon hen blijkbaar niet uit hun element halen. Enfin, wij zijn blij da ze terug zijn en zij iets minder ;-) Om de pijn te verzachten zijn we naar de kermis geweest. Veel te veel rondjes op de paardenmolen (Emma en Wout zijn echt floche-kampioenen), maar de Vincent, die derbij was, vond da ab-so-luut nie erg. Van de Vincent vindt ge overigens nog wa nieuwe fotookes hier . Hij was die avond ook blijven slapen en ook da vond 'm blijkbaar wel gezellig en wij natuurlijk ook. Zo'n kleintje in huis heeft toch wel z'n charmes... Voor efkes dan toch volgens den Danny.
Ondertussen hebben we ook de moemoe en vava hunne verjaardagscadeau in orde gebracht: ze beschikken nu over een splinternieuwe poort en geschilderde achtergevel. Het geweldige weer heeft er wel voor gezorgd dat we de klus in een paar étappes meer dan gepland, hebben geklaard. 't resultaat is dan ook chique. Wat écht pas chique is: ze zijn de vrijdag 55 jaar getrouwd! Vijfenvijftig hé? Proficiat in elk geval!
En over feestjes: Emma is ook in meer étappes dan oorspronkelijk gepland, bij Lisl haar verjaardag gaan vieren. Wa één nachtje slapen was, is een heus weekendje uit geworden voor haar. Mààr, ze vond 't dan ook reuze-plezant en ook de Wout vond da wel 's tof; zo'n weekendje enig - en dan ook rotverwend :) - kind! In elk geval, Lisl, gelukkige verjaardag en bedankt voor de goede zorgen!
24 ? We zijn eindelijk naar de 3e reeks aan 't zien... Hoewel we van de week ook andere dinges zullen zien, m.n. de Sisters morgen (jawel!) en als rechtstreeks gevolg, ons bed, zeer vroeg overmorgen... Volgende week meer! à la prochaine et bonsoir!     25 jul i 2005 - 't zit erop, de congé. Spijtig genoeg ;-) 't doe altijd een bekke zeer om terug te moeten gaan werken, hé. Maar enfin, we hebben toch maar lekker fijn gewandeld én we hebben geleerd dat àlle mensen verschillend zijn (hé Wout). Over Wout en Emma gesproken: ze zijn op kamp met de Chiro. We zijn in blijde verwachting van hun kaartje... 't zal voor hen in Brugge in elk geval anders zijn dan in Frankrijk. We hebben daar trouwens den tour live mogen meemaken op de meest cruciale rit van 't jaar: die naar Courchevel. Net den dag dat Armstrong geel pakt en Tom Boonen de grond...
Wa vindt ge trouwens van Riva? Bert en Els zijn zo vriendelijk geweest om te kitten-sitten op haar terwijl wij weg waren! Merci hé! Zij heeft meteen geprobeerd indruk te maken door hen ne merel en ne kauw te presenteren, hetgeen Els toch wel minder vond ;-)
Vorige week ook nog op de camping gelogeerd, ondanks het toch wel iets mindere weer. En wa denkt ge, den Danny en Gitte pikken er net de natste dag uit om nen barbecue te doen... Maar goe, onder ons super-geweldige-partytent-van-twintig-euro was 't toch lekker droog hé... Den Danny had ze de week dervoor alvast nog 's uitgetest met z'n collega's en die hadden 't ook overleefd, dus... en hey, no pain, no gain... We hadden den dag dervoor trouwens alvast goe gefietst met Emma en Wout. Da ging aardig vlot en voor den 2e keer in 2 weken mogen ondervinden dat de fysiek van Emma en Wout toch wel (té?) top is - den andere keer was in Frankrijk den berg recht omhoog ;))).
De zaterdagavond is 't jammer genoeg nie gelukt om de deur uit te geraken (én da was vóórdat den Danny 'genoeg' Whisky had), dus dan maar in de living blijven plakken met den Uno én de wijn én, yep nu wel, de Whisky. Zondag dan maar rustig aan... Naar 't fotomuseum ("Belgische fotografen 1840-2005"). Gitte hing er nie... nog nie :-p
Tot volgende week?     4 jul i 2005 - Emma en Wout zijn aan de zee met bomma en bompa... En wijlie maar werken! Ach, 't is nog maar de week uit :-) Hoe dat 't met Emma en Wout hun rapport was? Awel, goe! Ze mogen allebei over, respectievelijk naar 't derde en 't tweede en ze zijn er fier op zenne. Terecht!
Enfin, Emma en Wout mogen er dan misschien wel nie zijn, 't is eender hoe toch een druk weekend geweest! Zaterdag zijn Mike en Katrien immers getrouwd. Gitte heeft foto's genomen. Ook zo benieuwd naar de foto's? 's Avonds een goe feestje en naar bizarre (?) gewoonte bleven wij weer als laatste over op 't feestje 's avonds. In elk geval, Mike, Katrien: nog ne keer gelukgewenst!
Gisteren waren we nog nie uitgefeest en hebben we d'r nog een staartje aangebreid op de Vincent zijn verjaardagsfeestje. 2 is 'm (eigenlijk vandaag) al geworden! Zo jong, en al zo kunnen feesten...
En dat terwijl dat 't ook nog Werchter is geweest. Op de valreep toch nog The Dears kunnen meepikken, via internet weliswaar, maar 't gaf een goei impressie én ge wordt er nie nat van. Toch schoon, hé, dien techniek. Maar weette, de volgende keer toch maar weer gewoon de wei op! Of wa vinden jullie?
Tot de volgende (wei?)!     27 juni 2005 - Sterke inzet van de zomer, hé? Met de temperaturen van de laatste dagen moeten we nie onderdoen voor de Middellandse Zee! 't is eigenlijk begonnen met de Mike zijne vrijgezellenavond. Nu weet ik nie of 't één met 't ander te maken heeft? Ik ga er maar van uit van nie... 't was in elk geval nog aangenaam toen den Danny des morgens in den vroegte naar de camping fietste (zónder in de vaart te rijden!). Hij had 't misschien beter gedaan, dan was 'm tenminste wakker voor de Wout zijn verjaardags-familiefeestje des morgens (voor den Danny leek 't minuten) nadien. 't werd trouwens druk, daar op die zomerse zondagnamiddag op de camping. Een gezellige drukte weliswaar! 't Weekend was overigens begonnen met een etentje om het einde van Milly haar Kaddish-carrière te vieren. Den Danny presteerde 't om ruim te laat te komen... Omdat 'm moest werken pleitte 'm. "Teammeeting", wat ge werken noemt, hé. Prioriteiten stellen, Danny, prioriteiten!
't Afgelopen weekend was anders ook nie mis: Zaterdag de Wout zijn verjaardags-vriendenfeestje en voor de gelegenheid mochten Lisl en de Lenz blijven slapen op de camping! Da was natuurlijk volle bak ambiance voor hen, tot ze gisteren met de chiro naar de Lilse Bergen gingen zwemmen met hunne niet-uitgeslapen-kop... Enfin, vorige nacht hebben ze veel ingehaald... Ah ja, voor de laatste week school moet ge toch fris zijn, hé? Wij hadden de zaterdag gebbq'd en da moeten we toch nog altijd wél inhalen :-)
Terwijl de kinders in de Lilse Bergen, wijle over de braderij. Da was gezellig en ontspannend; ge hebt toch allemaal wel de James Bond Clio van de Schotense arm der wet bekeken, hé?
Wist ge trouwens al dat den Thom en Goele naar Australië zijn? Jaja, den Thom z'n broer een bezoekske brengen... De bedoeling is dat ge ze hier kunt volgen!
Van de week overigens ook nog 's naar Theatre Set-Up geweest in Malle. Van 't jaar speelden ze daar 'Love's Labour's Lost". Toch wel een belevenis zo'n toneelstuk in het Gimmickry-free Shakepeariaans...
Btw: er staat concertgewijs nog wel wa te gebeuren de volgende maanden: Sisters , Cranes én Cure op de lokerse feesten (yep, gelijk '92 ten tijde van de wish -tour!), dEUS voor een historisch AB concert en Depeche Mode in 't Sportpaleis ... We gaan dus nog wel wa te doen hebben... en alzekers voor de volgende keer nu da de Schoten Stingers eerst staan in de competitie en Gitte een heuse juweelontwerpster is geworden! Bye.     16 juni 2005 - Jippie! De Wout is jarig! De Wout is gisteren 7! geworden. Amai, hij is content zenne. Verjaren is één van z'n specialiteiten :-) In elk geval, hij heeft ervan genoten (dixit Emma).
Vorige week hebben ze bovendien nieuwe zwembrevetten bij mekaar gezwommen. Jaja, nie zomaar een brevet... Emma die van 400 meter en de Wout die van 200 meter (hoewel 'm wel "krimpen" had onderweg). In elk geval een chique prestatie (temeer omdat ze die van 200 en 100 nog geeneens hadden).
Jippie! De Vava is ook jarig! De Vava is de zondag 80! geworden. Eén minpunt echter: hij heeft géén zwembrevet gezwommen - maar hij heeft dan ook nie geprobeerd... We zijn wél met z'n allen gaan eten en lekker was 't zeker! In elk geval nog ne keer merci!
Vorig weekend is Gitte meegeweest met Katrien op haar vrijgezellenavond en da bleek ook gezellig (althans da leiden we af van de foto's die we er net van hebben bekeken...) Nu van 't weekend nog de Mike en dan zijn ze helemaal klaar om 't "grote avontuur" (?) aan te vatten.
En over grote avonturen gesproken: Emma en Wout gaan van 't jaar natuurlijk mee op chirokamp. Als je hen een kaartje wil sturen (da vinden ze namelijk leuk!), bel of mail dan effe, dan geven we 't adres.
Hop, op naar nieuwe avonturen: tot volgende week!     6 juni 2005 - Jajaja, 't is eindelijk afgewerkt. Ik heb er nogal wat tijd ingestoken, maar hier is 't resultaat: DaGi.Studio , Gitte haar online foto-portfolio. Voor alle duidelijkheid: de fotookes kunt ge gewoon blijven bekijken via deze de fotolink op de site . Mààr, daarnaast doet Gitte nog wat aan fotografie en omdat dit toch een iets of wat andere benadering is, een volledig apart projectje! Momenteel staat nog niet zoveel online, maar daar komt snel, na scanning ;-), verandering in. De site kan je trouwens gewoon bereiken via deze: -link op de homepage of rechtstreeks via http://www.dagi.be/studio !
Ondertussen hebben we thuis ook nog wa gewerkt en hebben we - eindelijk - de badkamer wat functioneler ingericht. Is toch ook wel wat tijd ingekropen, maar zeker ne grote stap vooruit!
Vorige week zaterdag trouwens naar de trouw van Femke en de Stef geweest: was nogal een feestje! 't Mag gezegd dat zo een groepke toch nét dat ietsje meer ambiance verzekert... Maar los hiervan: van harte gefeliciteerd!
Gisteren trouwens ook nog even naar de mis geweest met Emma en Wout. Nu Emma haar eerste communie gedaan heeft, heeft ze de fakkel doorgegeven aan de Wout, die doet volgend jaar z'n communie.
Had ik trouwens al vermeld dat de Schoten Stingers het bijzonder goed doen in de nieuwe hattrick competitie? Nee? Wel bij deze! Of dit volgende week nog zo is, laat ik u dan nog wel weten! Tot dan.     26 mei 2005 - Ook zo'ne warme dag achter de rug? Doet al een bekke denken aan vakantie hé! Awel, bij ons ook! We hebben uiteindelijk ne knoop doorgehakt waarnaar we op vakantie gaan van de zomer. En zie, we komen verrassend ;-) uit de hoek ('t moet nie altijd Stevaert zijn die gouverneur wordt). We gaan van 't jaar is naar de Alpen. Nee, nie met de tent, want daarvoor hebben we een logistiek probleem (lees: den Danny zijne auto is te klein; qua opberging dan toch).
Over den Danny gesproken: 'm is d-e-r-t-i-g geworden en erg dat 'm da vindt ;-) We hebben da natuurlijk gevierd (den auto - die kleine dus - is zelfs achtergebleven; vraag maar 's aan Emma en Wout, die konden daar nie mee lachen).
Trouwens, Emma heeft haar 'groot' tafeldiploma gehaald! Das toch wel super, nu is ze echt klaar aan 't geraken voor 't derde studiejaar. De Wout was overigens al langer in voorbereiding voor 't tweede: hij heeft z'n leesdiploma al een tijdje! Bovendien is 'm vandaag ook op schoolreis geweest naar Planckendael. Hij voelde zich nie 100%, maar da kon de pret blijkbaar nie bederven. 't Ijsje nadien uiteraard ook niet.
Overigens, als ge nog 's wil nagenieten van Emma haar communie - of ge zijt nen hevige fan van de Flor z'n vieringen - we hebben nu alles op DVD (Dolby Digital 5.1, met exclusief, een extra 'behind the scenes' met en bij Flor)
Ah ja, en zo na 2 weken bij Gitte op haar nieuwe job? Awel, alles loopt 't nog steeds van een leien dakje. Maar echt verrassend (yep, Stevaert) is dit gelukkig niet.
Lord Vader? Yes, master? Volledig klaar voor een volgend weekje! Bye.     17 mei 2005 - Van 't weekend haast écht kunnen onthaasten. De vrijdagavond rustig ietske eten (Jade en Ome Steven mochten echt wel 's in de bloemekes gezet worden voor hun onmetelijke bijdrage aan het communiefeest van Emma vorige week). De zaterdag een wandelingeske naar de speeltuin met de Vincent (mét bijhorend ijsje!) en de zondag rustig relaxen op de camping .
Wel wa anders dan vorig weekend, hoewel het medewerkersetentje in de Kaddish ook nie te versmaden was. Dank u daarvoor ;-)
Afgelopen zondag was alvast begonnen met een receptieke ter ere van de inhuldiging van het vernieuwde chiro gebouw. Zeer netjes en alweer klaar voor de volgende jaren! Daarna rustig naar de camping om rustig te kunnen beginnen aan - tattaaa - de eerste barbecue van 't jaar. Ja, 't is laat, ik weet 't, maar 't weer zat nog nie echt mee hé... De Lens en Lisl daarentegen, die waren wel mee en da vonden Emma en Wout super! Gisteren dan nog 't familie-verjaardagsfeestje voor de gebroeders Janssens (lees: Benny en, de vooralsnog-niet-dertigjarige, Danny, die trouwens ne zeer schone cadeau heeft gekregen, merci!). Na een *aheum* kort intermezzo (Riva had beslist om een lange boswandeling te maken en ons daarmee noodgedwongen langer op de camping te onthaasten dan gepland), was het...
... toen was 't dus dinsdag én Gitte haar eerste dag bij Alpha. 't Was goe en helemaal anders, zo in Schoten . Maar ja, wat kan je zeggen na 1 dag? Misschien: "Op een dag vind je de job van je leven, en dan ben je weg!" Awel wijlie ook! Tot de volgende... keer!     6 mei 2005 - Gisteren was het groot feest! Emma deed haar Eerste Communie. Na een lange periode van voorbereiding (niet alleen van ons, maar ook van Emma zelf - ze zijn er al weken mee bezig in 't school), was het eindelijk zover. Het weer zat gelukkig mee en het is dan ook een zeer gezellige dag geworden! De foto's van de reportage vooraf kan je alvast bekijken , de rest komt binnenkort online via nonkel Benny (je vindt ze hier ). Nonkel Benny die trouwens een zeer geslaagde reportage heeft gemaakt omtrent z'n cadeau. Hij heeft alvast beloofd om volgende week een reportage te draaien over de invloed van de moessonregen op het paringsgedrag van de baksteen ;-)
Effe serieus, we willen toch nog even tante Jade en ome Steven heel hard bedanken voor de grote hulp die we van hen hebben gekregen!!! Merci!
We zijn nog nie tegoei uitgerust of vandaag was het al even opnieuw feest - en erg dat we dat vinden, nie natuurlijk! Tim en Katrijn zijn getrouwd en dat mocht natuurlijk gevierd worden! Tim, Katrijn (en ja, ook Sander) nog 's proficiat en nog veel geluk samen (melig hé, but true en van harte!)

pandora konsol
pandora butik online
Pandora Gold Armband

Erfgoeddag 2004

by museaantwerpen

1. AMSAB - INSTITUUT VOOR SOCIALE GESCHIEDENIS • 2. AMVC-LETTERENHUIS • 3. DIAMANTMUSEUM PROVINCIE ANTWERPEN • 4. DISTRICTSHUIS BEZALI • 5. DOCUMENTATIECENTRUM ANTWERPS NOORDERPOLDERS • 6. EHA!-ECOHUIS • 7. ERFGOEDCEL ANTWERPEN • 8. ETNOGRAFISCH... More

Read the publication
 • Safe mode
 • About
 • Blog
 • Developers
 • Help Center
 • Contact us

Nederlandstalige Feelgood romans - Boek

Vind sneller wat je zoekt

 1. 1 Top 10
 2. Best beoordeeld
 3. Meest bewaard

295 resultaten

295 resultaten

Filteren
 • Ik kom altijd uit bij jou
  • Cecily von Ziegesar
  • Cecily von Ziegesar
  Ik kom altijd uit bij jou Gossip Girl
  • Nederlandstalig
  • Paperback
  • 2011
  (3)

  In deze extra dikke Gossip Girl komen Serena, Blair, Nate, Chuck en Dan – nu allemaal studenten – terug naar huis voor de… Meer

  5, - Adviesprijs 9,95

  Je bespaart 50%

  4 - 7 dagen Verkoop door: bol.com In winkelwagen 
 • Mannen van water en vuur
  • Hermann Q.A. Molenkamp
  Mannen van water en vuur verhalen van de Haagse brandweer in de jaren 1975-2000
  • Nederlandstalig
  • Hardcover
  • 2011
  (3)

  Verhalen van en over de brandweer.Verhalen van brandweerlieden opgetekend door een fanatiek volger van de brandweer.Volg het… Meer

  17, 95 1 - 2 dagen Verkoop door: bol.com In winkelwagen 

  Nieuw en Tweedehands vanaf 11,58

 • De avonturen van Alice in Wonderland
  • Lewis Carroll
  • Ed Frack
  • Rebecca Dautremer
  De avonturen van Alice in Wonderland
  • Nederlandstalig
  • Hardcover
  • 2011
  (25)

  Al in het gouden middaguur drijven wij ongestoord; vier kleine armen trekken slap aan twee riemen ons voort, twee kleine handen… Meer

  34, 50 Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis + bezorgopties Verkoop door: bol.com In winkelwagen 

  Ebook 4,99

 • De Aardkinderen 2 - De vallei van de paarden
  • Jean M. Auel
  De Aardkinderen 2 - De vallei van de paarden Deel 2 van de Aardkinderenserie
  • Nederlandstalig
  • Paperback
  • 2011
  (31)

  Ayla heeft Stam van de Holenbeer, waar zij is opgegroeid, moeten verlaten. Eenzaam en verdrietig trekt zij door het barre,… Meer

  15, - Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis + bezorgopties Verkoop door: bol.com In winkelwagen 

  Nieuw en Tweedehands vanaf 12,00

  Ebook 7,99

  • Michel Houellebecq
  • Michel Houellebecq
  Platform
  • Nederlandstalig
  • Paperback
  • 2011
  (10)

  Een twaalfjarige jongen klimt in de bergen in een elektriciteitsmast, helemaal tot op het platform. De gapende leegte onder zijn… Meer

  15, - Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis + bezorgopties Verkoop door: bol.com In winkelwagen 

  Nieuw en Tweedehands vanaf 10,75

  Ebook 7,99

  • Diederik Jekel
  Kleine boekjes 5 - Zeven rampen die niet gaan gebeuren
  • Nederlandstalig
  • Paperback
  • 2011
  (1)

  Angst is een goede raadgever: dankzij de angst bestaat onze soort nog. Maar je kunt het ook overdrijven, zoals Diederik Jekel laat… Meer

  7, 50 2 - 3 dagen Verkoop door:
  JASMIJN BOEKEN snel verzonden In winkelwagen 

  Nieuw en Tweedehands vanaf 4,99

  • Riikka Pulkkinen
  • Riika Pulkkinen
  De grens
  • Nederlandstalig
  • Paperback
  • 2011
  (11)

  Anja Aropalo, een 53-jarige literatuurprofessor, heeft haar aan alzheimer lijdende man een belofte gedaan: ze zal hem helpen met… Meer

  5, - 4 - 7 dagen Verkoop door: bol.com In winkelwagen 

  Nieuw en Tweedehands vanaf 4,95

  • Lynn Austin
  IN WONDERLAND
  • Nederlandstalig
  • Paperback
  • 2011
  (7)

  Al ruim twintig jaar schrijft Lynn Austin ieder jaar een roman van ongekende klasse. Ze weet verschillende verhaallijnen altijd… Meer

  22, 99 2 - 3 dagen Verkoop door:
  BHD en Antiquariaat Tweeerlei In winkelwagen 

  Tweedehands vanaf 12,95

  Ebook 12,99

  • Niccolò Ammaniti
  Ik Haal Je Op, Ik Neem Je Mee
  • Nederlandstalig
  • Paperback
  • 2011

  Een klein fictief dorp aan de Italiaanse Rivièra is het toneel voor twee adembenemende liefdesverhalen. Graziano Biglia is een… Meer

  Vanaf 6, 95 Toon tweedehands
  • Jill Mansell
  De smaak te pakken
  • Nederlandstalig
  • Paperback
  • 2011
  (22)

  Jill Mansell, daar word je vrolijk van!Na maanden van verdriet is Ellie toe aan een nieuwe start. Ze verruilt haar uitgewoonde… Meer

  18, 12 8 - 9 dagen Verkoop door: bol.com In winkelwagen 

  Tweedehands vanaf 5,95

  Ebook 9,99

  • Danielle Steel
  Erfenis
  • Nederlandstalig
  • Paperback
  • 2011
  (5)

  Wanneer Brigitte Nicholson haar baan verliest en haar vriend het uitmaakt, zoekt ze haar toevlucht bij haar moeder in New York… Meer

  Vanaf 6, 99 Toon tweedehands
  • Jill Mansell
  Geluk in het spel
  • Nederlandstalig
  • Paperback
  • 2011
  (50)

  Jill Mansell fans opgelet: Dit is de gebonden limited edition van Geluk in het spel! Jill Mansell is koningin van de chicklit. In… Meer

  Vanaf 8, - Toon tweedehands
  • Hanny van de Steeg-Stolk
  Het lied van de bergen
  • Nederlandstalig
  • Hardcover
  • 2011

  Vanwege familieomstandigheden kan de geplande vakantie van Myrthe met haar vriendin niet doorgaan. Maar gelukkig heeft ze nog een… Meer

  12, 95 Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis Verkoop door:
  MARGOTT BOEKEN In winkelwagen 

  Nieuw en Tweedehands vanaf 5,50

  Ebook 7,99

  • Marianne Grandia
  WITTER DAN SNEEUW Winnaar Publieksprijs Christelijk Boek 2012
  • Nederlandstalig
  • Paperback
  • 2011
  (8)

  'De vrouw deed een stap opzij, waardoor Kathy zicht kreeg op de man die voor haar in een rolstoel zat. Heel even dacht ze dat er… Meer

  21, 99 Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis Verkoop door: bol.com In winkelwagen 

  Nieuw en Tweedehands vanaf 8,95

  Ebook 9,99

  • Vonne van der Meer
  Warme rug / zo is hij / spookliefde
  • Nederlandstalig
  • Paperback
  • 2011
  (1)

  Vonne van der Meer, een van Nederlands meest geliefde romanciers, brak door met haar Eilandboeken. De roman Zondagavond verscheen… Meer

  15, - Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis Verkoop door: bol.com In winkelwagen 

  Nieuw en Tweedehands vanaf 6,99

  • Rita Spijker
  • R.Ita Spijker
  Tussen Zussen
  • Nederlandstalig
  • Paperback
  • 2011
  (8)

  Vier vrouwen op een kruispunt in hun levenRenate, de oudste van vier zussen, is gescheiden en heeft als halfzus nog steeds een… Meer

  13, 50 3 - 7 dagen Verkoop door:
  Leesplezier.nu In winkelwagen 

  Tweedehands vanaf 3,95

  • Jill Mansell
  • Jill Mansell
  Drie is te veel
  • Nederlandstalig
  • Paperback
  • 2011
  (19)

  Jill Mansell, daar word je vrolijk van!Cass Mandeville is gelukkig. Ze presenteert een succesvol radioprogramma, is al jaren… Meer

  29, 95 2 - 3 dagen Verkoop door:
  Tropical Beach Jewels In winkelwagen 

  Nieuw en Tweedehands vanaf 5,00

  Ebook 5,99

  • Alison Pick
  Donderdagskind Praag, 1939 Een Joodse Familie Valt Uiteen
  • Nederlandstalig
  • Paperback
  • 2011
  (22)

  Praag, 1939: een Joodse familie valt uiteen'Ik zou willen dat dit een blij verhaal was. Een verhaal dat je eerst aan het twijfelen… Meer

  16, 50 Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis + bezorgopties Verkoop door:
  Tegelboeken V.O.F. In winkelwagen 

  Nieuw en Tweedehands vanaf 5,50

  Ebook 6,99

  • Ann Brashares
  Herinner mij Als liefde langer duurt dan één leven
  • Nederlandstalig
  • Paperback
  • 2011
  (9)

  De zeventienjarige Lucy voelt zich onverklaarbaar sterk aangetrokken tot haar klasgenoot Daniel, maar zijn bewering dat hij haar… Meer

  19, 95 Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis Verkoop door:
  Boeken-tip In winkelwagen 

  Tweedehands vanaf 8,50

Il più grande parco divertimenti al coperto d'Italia
Tantissime attrazioni per tutta la famiglia e giostre per ragazzi
Divertimento tra lo zucchero filato e la frutta caramellata

Il più grande parco divertimenti al coperto d’Italia

16-17 dicembre 2017
Dal 22 dicembre 2017 al 7 gennaio 2018
13-14 gennaio 2018

Winterello

Presto online!

Braccialetto

Clicca qui!!

Intrattenimento

Clicca qui!

Attrazioni

Clicca qui

Partner

Supporter