Fabelagtige Flensborg | FeminaFacebookPinterestEmail hvor å kjøpe pandora sjarm

Fabelagtige Flensborg

Flensborg er stedet, hvor man tager hen for at gøre en god handel og få sig en lækker oplevelse

Flensborg emmer af fortid. Fra de idylliske kaptajns-gårde ved den maleriske havn til de imponerende købmandsgårde lidt længere oppe i byen. Overalt er der smukke, skæve bindingsværkshuse i små gyder og fyrstelige byggerier og fossende fontæner på fornemme pladser. Et vidnesbyrd om storhedstiden som det danske kongeriges vigtigste handelshavn.

Mekka for shoppere og livsnydere
Flensborg er for jyder, hvad Malmø er for sjællændere. Et strejf af international atmosfære og sparede kroner. Men nu, hvor Sjælland stort set også er landfast med kontinentet, bør flere unde sig selv en fridag eller to i Flensborg. Tag eventuelt en overnatning på et gammelt gasthaus i byen eller på et af kurstederne ved fjorden, for der venter et stramt program for både shoppere og stornydere af smuk arkitektur, spændende historie og skøn gourmetmad. Som førstegangsbesøgende i Flensborg kan man selvfølgelig også bare starte med en slentretur for at suge stemningen til sig.
Flensborg

Imponerende tur igennem byen
Et naturligt startsted er havnen, et mondænt in-sted hvor byens bedsteborgere spiser frokost med udsigt - både for at se og blive set. Gå op gennem passagerne i de nænsomt restaurerede brostensbelagte baggårde til hovedstrøget Grossstrasse. Side om side på det lange strøg ligger stormagasiner og specialbutikker, hvor den usædvanlig venlige, personlige betjening godt kan benove en uvant dansker. I modsatte ende af gågaden Grossstrasse ligger Südermarkt, hvor det nærmest summer af sydlandsk markedsstemning, når det er godt vejr.

Dejlig på alle tider af året
Den pulserende by byder på oplevelser året rundt. Om sommeren er der et sandt menneskemylder på strøget Grossstrasse, ved byens hjerte Holmen og i havnekvarteret. Efterår og vinter kan man gå på opdagelse inden døre i oaserne af stormagasiner, overdækkede arkader eller gallerier og museer. En ganske gratis fornøjelse er at se Flensborg ved højtiderne. Byen er stemningsfuldt og sirligt udsmykket. Særlig i december bliver byen iført det helt store skrud, og med de mange lys og markeder overalt er det som at træde direkte ind i et afsnit af TVkalenderen "Jul i Gammelby".
Flensborg

Praktisk information og mere inspiration på Flensborg Tourismus

Gør et kup i Flensborg

Flensborg er uden tvivl handelsby med stort H. Her er alt, hvad dit hjerte kan begære - fra smykker, sko, solbriller og smart tøj til sportsudstyr. Prisniveauet på det meste er et pænt stykke under det danske. F.eks. kan man finde et par klassiske Levis-jeans til 300 kroner eller designersolbriller fra Dior til 1000 kroner. Sportstøj og udstyr koster mellem 10 og 20 procent mindre. Også elektronik og computertilbehør er billigere. Et topti-spil til sønnens Nintendo DS kan købes for omkring 250 kroner. Når turen igen går nordpå, er det næsten obligatorisk at stoppe ved de store grænse-supermarkeder og tanke op med dåseøl og sodavand, gode vine, chokolade og lakridskonfekt i rå mængder, hvor der stadig er del at spare.
Læs også:
De bedste shoppebyer i verden

Smuttur til Wien

Læs mere om:

Sitio web oficial de pandora
sivusto pandora
pandora charm bracelets for women
sitio web de pandora
Pandora armbanden charmes

Vin og olivenolie på hjul

Idyllisk Middelhavs landskab med en smag af lokale gastronomi

Sværhedsgrad : let

Overvejende fladt terræn, 3-4 timers cykling om dagen

Aktiviteter

 • Selv-guidede cykeltur mellem vinmarker, olivenlunde, maleriske landsbyer og vådområder
 • Besøg på små anderkendte vin / oliven gårde

Rejseplan

Udgangspunkt

Program

Dag 1

Ankomst til Castelló d’Empuries, en av de best bevarte middelalderlandsbyer i Catalonia. Vi møter dere her og gir dere all nødvendig materiell og informasjon vedrørende turen.

Dag 2

Efter morgenmaden cykler du langs floden Muga på vej til Perelada. I denne maleriske middelalderby, kan du besøge et vin museum, smage deres cava og få en lækker frokost. Efter frokost cykler du videre til en lille landsby omgivet af vinmarker. Her vil du tilbringe eftermiddag / aften efter eget valg. Tag fx et besøg på det lokale vin cooperativa - smag lidt vin eller et måltid med lokale produkter. Vi kan også anbefale et besøg i reproduktions center for skildpadder!

Dag 3

Du cykler ind i naturparken Alberes med det smukke Middelhavs landskab, som er domineret af kork-egetræ skov og olivenlunde, hele tiden med Pyrenæerne i horisonten. Cykel gerne op til klostret San Quirze de Colera og nyd en frokost der. Om eftermiddagen kan du besøge en af områdets vinmarker. Du tilbringer natten i samme hyggelig indkvartering, som natten før.

Dag 4

Du vil ride langs vinmarker og olivenlunde til den nærliggende landsby, hvor du kan smage deres suveræne lokale jomfruolie. Du kan eventuelt tage et besøg på deres oliven presser gård. Turen sidste etape går gennem naturparken Aiguamolls de l'Emporda, et vådområde, hvor du kan opleve trækfugle og herlige solnedgange og slutter af tilbage gi Castello d'Empuries.

Du får

 • Velkomstmøde og levering af nødvendigt udstyr og materialer til turen
 • 24/7 assistance
 • Cykel, hjelm, lås, lappegrej og rute vejledning til cykelture
 • Besøg vin- og oliven gårde, og smag deres produkter
 • Detaljeret information om, hvordan du kommer fra Barcelona til Castelló d' Empuries
 • Vores anbefaling af de bedste hoteller og restauranter i området

Pris

420—460

Prisestimat for opholdsudgifter inkluderet. Prisen varierer afhængigt af antallet af personer (min 2 ) og sæson .

Multi aktiviteter ved Costa Brava

Dette er en unik måde at opleve dette vidunderlige område fra tre unikke perspektiver

Sværhedsgrad : let

Aktiviteter

 • Guidet 4 timer kajak tur
 • Selv-guidede vandretur gennem Cap de Creus Naturpark
 • Selv-guidede cykeltur langs Emporda vinmarker og olivenlunde

Rejseplan

Udgangspunkt

Program

Dag 1

Ankomst til Castello d'Empuries, som er basen for opholdet på Costa Brava. Castello d'Empuries er en af de bedst bevarede middelalderbyer i Catalonien. Vi vil give dig information om seværdighederne i byen som er værd at besøge.

Dag 2

Vandretur i naturparken Cap de Creus. Du går på en god vandresti gennem buskklædt terræn med masser af lægeplanter. Du følger sporet over en højderyg, indtil du få øje på Sant Pere de Rodes, en 1000 år gammel kloster med vidunderlig udsigt til havet. Efter frokosten (picnic/restaurant) vandre du ned af bjerget, som er omgivet af kork-egetræer, til en charmerende fiskerby ved havet. Der er cirka 500 meter op- og nedstigning.

Dag 3

Kajaktur i Cap de Creus. Der bliver padlet i tandem kajak, ledsaget af en engelsktalende guide, som vil fortælle om den unikke natur i dette område. Han vil også berette om den catalanske kultur mens du padler forbi vinmarker, strande, grotter, klipper og klippeformationer. Picnicen vil nydes på en lille strand!

Dag 4

Cykletur gennem et typisk Middelhavs landskab, som er domineret af marker, enge, vinmarker og olivenlunde. Du vil på hele turen have Pyrenæerne i horisonten. Du cykler igennem små hyggelige landsbyer og der vil være mulighed for at stoppe op undervejs og eventuelt besøge en vingård eller olivenoliegård

Du kan også tilføje en ekstra aktivitet som fx SUP, faldskærmsudspring, dykning eller bare ren og skær afslapning!

Du får

 • Velkomstmøde og udlevering af nødvendigt udstyr samt materialer til turen
 • Kajak udflugt, individuel udstyr + Engelsktalende guide
 • Cykel, hjelm, lås, lappegrej og rute vejledning til cykelture
 • 24/7 assistance
 • Vores anbefaling af de bedste hoteller og restauranter i området
 • Detaljeret information om hvordan du kommer fra Barcelona til Castelló d' Empuries

Pris

480—580

Prisestimat for opholdsudgifter inkluderet. Prisen varierer afhængigt af antallet af personer (min 2 ) og sæson .

Multi aktiviteter i Pyrenæerne

Oplev Pyrenæerne fra tre unikke perspektiver

Sværhedsgrad : varieret

Kan tilpasses dit niveau

Aktiviteter

 • Selv-guidede vandretur i bjergene
 • Guidet canyoning eller klatretur
 • Selv-guidede cykeltur gennem charmerende landsbyer og frodige dale

Rejseplan

Udgangspunkt

Program

Dag 1

Ankomst til opholds stedet i Pyrenæerne. Afhængig af dine ønsker, vil vi komme med anbefaling til hvilke landsbyer og hoteller, som er bedst eget til dig. Dette vil altid være charmerende landsbyer, der ofte er domineret af sten bygninger i en af de frodige dale, langs floden Ter eller Freser. Her vil du opleve den enestående natur og få mad fra det klassiske catalanske bjergkøkken.

Dag 2

Vandretur. Afhængig af personlig erfaringer i bjergene, vil vi komme med forslag til ture som er passende til dig. Hvis du blot ønsker at vandre i højfjeldet, så tag eventuelt en vandretur der starter ved omkring 2000 meters højde. Eller hvis du ønsker en længere gåtur og et mere varieret landskab, kan du starte din tur i dalen.

Dag 3

Hvad med at prøve en aktivitet, som fx canyoning eller klatring? Du vil få leveret komplet udstyr og ledsaget af en erfaren engelsktalende guide. Meget sjovt og ikke mindst får du et nyt perspektiv på naturen omkring dig.

Dag 4

Cykel / vandretur. Hvis du vælger at cykle, vil du blive transporteret til en lille nærliggende landsby på en bjergtop. Herfra vil du cykle ned af en cykelsti forbi mytiske middelalderlige landsbyer med meget historie. Ellers kan du vælge, at vandre på en af de mange smukke bjerge som området tilbyder.

Ud over disse aktiviteter, kan dette område ydeligere tilbyde dig aktiviteter såsom bueskydning, ridning eller et besøg i en zoologisk have!

Du får

 • Velkomstmøde og levering af nødvendigt udstyr og materialer til turen
 • Teknisk udstyr + engelsk talende guide for aktiviteter som klatring og canyoning
 • Bike, hjelm, lås, lappegrej og retninger for cykeltur
 • 24/7 assistance
 • Vores anbefaling af de bedste hoteller og restauranter i området
 • Detaljert informasjon om hvordan dere kommer dere til basen for oppholdet fra Barcelona

Pris

480—580

Prisestimat for opholdsudgifter inkluderet. Prisen varierer afhængigt af antallet af personer (min 2 ) og sæson .

Vandretur i Cap de Creus

Der hvor Pyrenæerne glide ind i Middelhavet

Sværhedsgrad : medium

4/6 times gang om dagen i bakket terræn. Der er ca. 500 meters op-og nedstigning den første dag i et medium stejlt terræn

Aktiviteter

 • Self-guidede vandretur langs Cap de Creus National Park
 • Besøg charmerende hvidkalket fiskerlandsbyer
 • Valgfrit besøg på en vingård
 • Olivenolie smagning

Rejseplan

Udgangspunkt

Program

Dag 1

Ankomst til Castello d'Empuries, som er en af de bedst bevarede middelalderbyer i Catalonien. Vi vil møde dig her og give dig alle nødvendige materiale og oplysninger om turen.

Dag 2

Du vil blive kørt til en lille landsby Pau, hvor du vil komme til at smage jomfruolier og aromatisk havsalt. Herfra vil du starte din tur i Naturparken Cap de Creus. Du følger sporet hele vejen op til klosteret St. Pere de Rodes, et 1000 år gammelt kloster, med vidunderlig udsigt til havet. Efter frokosten (picnic/restaurant) vandre du ned gennem en kork-egetræsskov, i et medium stejlt terræn, ned til en lille skjult landsby. Du kan vælge om du ønsker, at besøge en kendt vingård, eller fortsætte direkte ned til havet, som er endestationen for dagens etape.

Dag 3

Du vil vandre over det klippefyldte landskab i Naturparken Cap de Creus, hvor der er en kombination af storslåede geologiske formationer, fyrretræer og aromatiske urter, mens du har det blå Middelhav liggende ude i horisonten. Til sidst vil du ankomme til byen Cadaques, som er beskrevet af maleren Dalí som "den smukkeste landsby i verden". Eftermiddagen kan du bruge til at besøge landsbyen og som er kendt for sin bohemiske atmosfære!

Dag 4

Den sidste dag du vil vandre sydover, langs kysten til byerne Almadrava eller Roses. Efter at have besteget et lille bjerg, kommer du forbi mange små strande (Cales bygterne) som er omgivet af klipper og fyrretræer, der skaber en af de mest maleriske og bedst bevarede kyst landskaber i Middelhavet. Undervejs har du mulighed for, at prøve lækre fisk og skaldyrs retter til frokost. Du ankommer til Almadrava eller Roses, hvor du vil blive transporteret tilbage til Castello d'Empuries.

Du får

 • Velkomstmøde og levering af nødvendigt udstyr og materialer til turen
 • 24/7 assistance
 • Vores anbefaling af de bedste hoteller og restauranter i området
 • Detaljeret information om hvordan du kommer fra Barcelona til Castelló d' Empuries

Pris

500—600

Prisestimat for opholdsudgifter inkluderet. Prisen varierer afhængigt af antallet af personer (min 2 ) og sæson .

Girona; Cykelture og sightseeing

Lad dig blive charmeret af dejlige Girona, mens du nyder de smukke omgivelser på cykel!

Sværhedsgrad : medium

Omkring 4 timers cykling i overvejende fladt terræn, med en stigning på omkring 250 meter.

Aktiviteter

 • Besøg Girona med den smukke middelalderlige gamle bydel hvor du kan besøge katedralen, de arabiske bade, det jødiske kvarter, de smalle gader og små torve
 • Cykeltur fra Girona til La Bisbal med vingårdsbesøg, hvis du ønsker denne oplevelse

Rejseplan

Udgangspunkt

Program

Dag 1

Ankomst til Girona. Du kan nemt ankomme enten via hurtig tog eller bus fra Barcelona. Brug ankomstdagen til fx at udforske denne vidunderlige by, der har så meget at tilbyde. Her er noget for enhver smag, uanset om du er interesseret i historie, gastronomi eller shopping!
Vi kommer med anbefalinger til hvad du kan opleve i byen.

Dag 2

Cykeltur fra Girona til La Bisbal. Du forlader Girona ved at følge "El Carrilet", en cykelsti i syd-østlig retning. Først vil du cykle gennem et landbrugsområde, og derefter krydse de lave Gavarres bjerge hvor den typiske Middelhavs kork-egetræsskov dominerer. Derefter kommer du til det idylliske landlige amt Baix Empordà, som er Spaniens svar på Toscana og Provence! Du vil her opleve nogle af de smukkeste landsbyer, før du afslutter dagen i hovedstad i amtet; La Bisbal d'Emporda.

Dag 3

Retur til Barcelona enten med bus eller tog når det passer dig.

Du får

 • Velkomstmøde og levering af nødvendigt udstyr og materialer til turen
 • 24/7 assistance
 • Sykkel, hjelm, lås, reparasjonskit og veibeskrivelse for sykkelturen
 • Besøg vin gårde og smag deres produkter
 • Vores anbefaling af de bedste hoteller og restauranter i området
 • Detaljeret information om hvordan du kommer fra Barcelona til Girona

Pris

200—250

Prisestimat for opholdsudgifter inkluderet. Prisen varierer afhængigt af antallet af personer (min 2 ) og sæson .

Il più grande parco divertimenti al coperto d'Italia
Tantissime attrazioni per tutta la famiglia e giostre per ragazzi
Divertimento tra lo zucchero filato e la frutta caramellata

Il più grande parco divertimenti al coperto d’Italia

16-17 dicembre 2017
Dal 22 dicembre 2017 al 7 gennaio 2018
13-14 gennaio 2018

Winterello

Presto online!

Braccialetto

Clicca qui!!

Intrattenimento

Clicca qui!

Attrazioni

Clicca qui

Partner

Supporter