Nora Norway pandora armbånd butikk locator


pandora bracelet price
hvor å kjøpe pandora sjarm
pandora encantos EUA
myynti pandora charms
パンドラクリップ
Fermer
Salesforce Commerce Cloud SiteGenesis Salesforce Commerce Cloud SiteGenesis
  • Se connecter / S'inscrire
  • Wishlist
  • 0.0

CHOISIR LA COLLECTION

Donna

Femme

Uomo

Homme

Bambina

Fille

Bambino

Garçon

Kategorier
Nyheder
Tilbehør
Tasker
Tørklæder
Strømper & sko
Klassikkere
Kimonoer
Sæsonen
Inspiration
Rebellious rainwear

Q&A with our model; Caroline

About us

Hos Becksöndergaard finder du de nyeste trends. Hos os kan du altid finde modetøj til kvinder med masser af personlig stil. Find inspiration her på hjemmesiden og se, hvordan du kan style vores modetøj til kvinder. Vi har tøj og accessories, der både kan give et friskt pust til din garderobe og som holder i mange år og har potentiale til at blive stilklassikere.

Bliv fanget af et smukt print, din yndlingsfarve eller overvej at fremhæve dine bedste sider med nyt modetøj. Kvinder er forskellige, og vi har alle noget smukt, som vi kan fremhæve med god stil, de rette farver og modetøj til kvinder i et godt snit med sans for kvindekroppen.

Se vores udvalg af modetøj til kvinder og vælg de items, der fortæller om, hvem du er. Foretrækker du et minimalistisk look med få farver? Eller elsker du farver på alt fra hatte til sko? Uanset hvilken stil du er til – eller om du skifter fra dag til dag – så kan du finde modetøj, der komplimenterer dit udtryk her hos os.


Modetøj – kvinder med passion for mode til overkommelige priser

Becksöndergaard er grundlagt af Lis Beck og Anna Söndergaard, som begge elsker mode og smukke accessories til fornuftige priser. Designerne har skabt et legende og farverigt univers med fokus på god kvalitet og modetøj til kvinder, der er anvendeligt i flere sæsoner på tværs af modens skiftende tendenser.

Becksöndergaard er især kendt for de mange smukke tørklæder samt lækre punge og tasker i god kvalitet. Men du finder også items som kimonoer, sandaler i lækkert og blødt læder og accessories til kvinder til alt slags vejr fra regntøj til bikinier.

Klik dig rundt på vores hjemmeside og find alt fra kimonoer og saronger til regnjakker og farverige shopper tasker. Tag et kig på vores store udvalg af modetøj til kvinder og find de must haves, som du ikke kan undvære. Uanset om du er til boheme-look, masser af blide romantiske farver, retro partisanerprint, lag på lag, bæltetasker eller en cool uld-hat, så finder du fristelser blandt vores sortiment.

Velkommen til Becksöndergaard og vores univers af accessories til kvinder: Bløde tasker, sko og bælter, smukke prints og håndtegnede detaljer i lækre og naturlige materialer som uld, silke, cashmere og bomuld.

Buy now or cry later! køb online eller i en af vores mange butikker

I mere end 10 år har Becksöndergaard designet prisvenligt, skandinavisk modetøj. Kvinder verden over har fået smag for designet, og vi er i dag repræsenteret med butikker i store dele af Europa, Australien og i Japan, ligesom vi har masser af forhandlere herhjemme i Danmark.


Køb vores modetøj til kvinder online med nemt overblik samt hurtig levering på 1-3 hverdage. Vi er naturligvis e-mærket, så du trygt kan shoppe lækkert modetøj til kvinder i vores online webbutik. Eller kig ind i en af vores butikker, hvis du bedst kan lide at føle på kvaliteten af cashmere, bomuld, silke og uld og opleve farverne. Du kan finde en oversigt over vores butikker og forhandlere i Danmark under "Find butik".

Find butik
Il più grande parco divertimenti al coperto d'Italia
Tantissime attrazioni per tutta la famiglia e giostre per ragazzi
Divertimento tra lo zucchero filato e la frutta caramellata

Il più grande parco divertimenti al coperto d’Italia

16-17 dicembre 2017
Dal 22 dicembre 2017 al 7 gennaio 2018
13-14 gennaio 2018

Winterello

Presto online!

Braccialetto

Clicca qui!!

Intrattenimento

Clicca qui!

Attrazioni

Clicca qui

Partner

Supporter