Store og fristende pandora sjarm salg

Store og fristende

Henriette Kasta hadde torsdag små problemer med salget av kvalitetsbær fra familiens gård på Sjåstad

Henriette jobber skift. Og avsetningen er god selv om prisen holder seg rundt tretti kroner.
Familien Kasta selger sine bær både ved CC, på Liertoppen og som her ved Rimi på Heggtoppen.

- Avlingen har gått noe ned, sier produsent Simen Myhrene i Sylling. – Det skyldes varmen i mai og juni, sier han. - Det er derfor blitt noe ”manko” på bær i sommer. Myhrene er imidlertid fornøyd med prisen.

- Noen produsenter i Lier har plantet mindre i år, sier han. Men på Myhrene har de plantet mer, så derfor er det ikke sikkert det er noe mindre produksjonsareal i Lier siden i fjor. Myhrene har ny produksjon i Øverskogen. Det forventes start av plukking der omkring 25. juli.

Produksjonen i tunneler har gjort at sesongen er forlenget fra 4-5 uker til 8-9 uker. Og stadig flere gjør som Myhrene.

Les mer om tunneler:
http://www.myhrene.no/?side=tunneler

Røde tall nordover
I Trøndelag og rundt Mjøsa sliter jordbærprodusentene med lønnsomheten. I Namdalen var det 15 jordbærprodusenter for få siden. Nå er det tre. På landsbasis har cirka 100 produsenter gitt opp. Høyere lønn stopper produksjonen. Pålegget om minstelønnen på 95,50 har vært avgjørende for svært mange produsenter.

 
Over 400 tonn i Lier?
- Vi har ikke tall fra i år, men i fjor utgjorde jordbærarealet cirka 700 mål, sier Håkon Bergø ved Landbrukskontoret i Lier. – Dersom vi regner 600 kg pr mål, vil det utgjøre over 400 tonn. Det ble levert cirka 370 tonn til grossist, resten gikk til selvplukk, salg langs veien og utenfor butikker.

 
Nordmenn spiser i gjennomsnitt et halvt kilo bær hver uke i 4-5 uker.  De relative lave temperaturene med lange lyse dager med CO 2 gir mer søtsmak.  Det er de søte og bløte bærene som er nordmenns favoritt.

  • Sjåstad
Forrige artikkel:All grunn til å smileNeste artikkel:Fortsatt pådriver og ledende

Kommentarer fra leserne til denne artikke bskpncom. パンドラ店len
Lørdag 12. juli 2008 10:15: Jordbærelsker!
Har kjøpt bær fra Kasta ¨på Heggtoppen hver dag siden de begynte å selge der, og de smaker bare helt himmelsk i år. Kjøpte også kasser der for å lage syltetøy, og det ble det beste syltetøyet jeg har laget. Så, absolutt verdt den "høye" prisen ;O)
Lørdag 12. juli 2008 13:45: Beundrer
Jeg har også kjøpt mange kurver av Henrietta , hun selger på sin enorme sjarm. også har jeg hørt at hun er en veldig til goalgetter på Liungens J 14 lag også...
Mandag 14. juli 2008 20:05: Pass deg
Og hun er dama til Martin Rønning
Torsdag 17. juli 2008 20:43: Venninen :)
Både Henriette og Martin er meget talent fulle spillere for Liungen ;) Og et helt fortryllende nydlig par! Jeg har de to siste dagene sett Henriette på jobb, på Rimi, Heggtoppen. Jammen meg om hun kan selge, både på sjarm, sitt søte smil, og sin flinke salgsevne. Liungen har bare med å ta vare på disse to spillerene, for de er veldig talentfulle, på alle slags måter :p
Onsdag 23. juli 2008 15:41: Lier tælp
Var det ikke jordbærene som var hovedsaken i denne artikkelen og ikke Henriette? Ingen som bryr seg om hvem hun er sammen med og om hun er noe god i fotball! Jordbær dere, jordbær!
Tirsdag 12. mai 2009 16:22: God venninne
Det må da gå ann å beundre henne. Hun er ikke bare god til å selge jordbær skal jeg si! Bare synd at Kasta bærene ikke skal selges noe mer... :(:(
Flere artikler

pandora sjarm salg

cluiche pandora
pandora gratis nedlasting
pandora charms fíor
pandora guld

De ti kuleste nabolagene i verden

Business Bay - Foto - Scanpix

Business Bay - Foto - Scanpix

Artikkel av: Karen Thue
6. september 2017 - 10:32

Lonely Planet har kåret verdens kuleste nabolag. Dessverre nådde ingen norske nabolag topp ti på listen. Men våre gode naboer i sør kan være fornøyde, ettersom Vesterbro i København stikker av med fjerdeplassen, melder Business Insider.

- Takket være dets fargerike historie og til tross for dets økende popularitet, har Københavns kuleste nabolag klart å bevare sin sjarm. Her finner du noen av verdens best gatekunstnere, det er fullt av små butikker, gatemarkeder, restauranter og barer, skriver Lonely Planet. 

Globetrotter Gunnar Garfors har besøkt alle verdens land og er ikke stor fan av listesaker, men akkurat denne likte han godt, skriver Aftensposten.

– Knalliste fra LP. Det er den type lokalkunnskap reising dreier seg om. Å komme seg vekk fra turistfellene og køståing, og heller drikke kaffe med lokale mennesker og utforske nye og relativt ukjente nabolag, garanterer gode minner og originale opplevelser, sier Garfors til avisen.

– Seongsu-dong, Vesterbro, Tooting og Frelard er kanonbra og bidrar til å gjøre Seoul, København, London og Seattle til verdens beste byer og mine favoritter, legger han til.

Her er hele listen: 

1. Borgo San Frediano, Firenze, Italia

2. Seongsu-dong, Seoul, Sør-Korea

3. Triangelet, Lisboa, Portugal

4. Vesterbro, København, Danmark

5. Sunset Park, New York

6. Botafogo, Rio de Janeiro, Brasil

7. Frelard, Seattle

8. Business Bay, Dubai, De forente arabiske emirater

9. Damansara Heights, Kuala Lumpur, Malaysia

10. Tooting, LondonM

Il più grande parco divertimenti al coperto d'Italia
Tantissime attrazioni per tutta la famiglia e giostre per ragazzi
Divertimento tra lo zucchero filato e la frutta caramellata

Il più grande parco divertimenti al coperto d’Italia

16-17 dicembre 2017
Dal 22 dicembre 2017 al 7 gennaio 2018
13-14 gennaio 2018

Winterello

Presto online!

Braccialetto

Clicca qui!!

Intrattenimento

Clicca qui!

Attrazioni

Clicca qui

Partner

Supporter